18 mei 2018 – Plastische chirurgie en Temptation Island: deze vier deelneemsters gaan allemaal onder het mes

Plastische chirurgie en Temptation Island: deze vier deelneemsters gaan allemaal onder het mes

Plastische chirurgie en Temptation Island lijken al tijden met elkaar verbonden. En hoe!

Plastische chirurgie en Temptation Island blijkt al tijden een populaire combinatie. Deelnemers van Temptation Island delen trots hun new and improved uiterlijk op Instagram. Binnenkort staan er voor Yana, Laetitia, Zwanetta en Megan van Temptation Island flinke ingrepen op de planning, zo liet Yana aan ons weten.

Plastische chirurgie en Temptation Island: deze vier deelneemsters gaan allemaal onder het mes

“Plastische chirurgie is geen taboe meer. Wij gaan met zijn vieren naar dezelfde dokter, maar wel allemaal voor iets anders. Ik ga volgende maand al onder het mes. Ik ga dikkere billen doen”, zo vertelt de oud-deelneemster.

En de andere meiden? Die gaan voor een andere ingreep. Zo zou Laetitia voor de brazilian butt lift gaan en Megan zou haar borsten willen laten vergroten. Ook Zwanetta wil haar borsten laten vergroten en ze is in overleg, maar liet ons weten dat het nog niet zeker is dat ze dit ook echt gaat doen.

Social media

Interessant is dat de meiden niet naar de kliniek van Diana Gabriels gaan, terwijl deze juist zo populair is onder Temptation deelnemers. Zo gingen onder andere Pommeline, Fabrizio en Mezdi er al langs. Yana vertelt dat ze bewust gekozen hebben voor een andere kliniek: Essential Aesthetics in Den Haag. Daar gaat dokter Luca Piombino haar ingreep uitvoeren. “Het zijn echt hele goede dokters en hele lieve mensen. De dokters gaan onze ingrepen filmen en wij gaan reclame maken op social media.”

Aha! Grote kans dus dat we het eindresultaat van de ingrepen op Instagram gaan zien. Wij zijn heel benieuwd!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NL
en_GB nl_NL
Scroll naar top