Blog

Kwaliteit & Veiligheid

By 20 januari 2020februari 9th, 2021No Comments

Protheses van Mentor
De FDA is het hoogste orgaan wereldwijd dat de kwaliteit en veiligheid van medische producten controleert. De door Mentor gebruikte zogenaamde cohesieve siliconen Memory Gel heeft, naast de CE-certificering, ook de FDA-goedkeuring*. De Amerikaanse FDA goedkeuring is aan slechts 3 merken siliconen borstimplantaten toegekend.
Omdat niet alle in Nederland gebruikte borstprothesen FDA zijn goedgekeurd, wordt ten onrechte weleens door andere partijen gesuggereerd dat implantaten die een FDA-keurmerk hebben, voornamelijk in Amerika worden verkocht en dat de FDA daarom een puur Amerikaanse aangelegenheid voor producten is. Essential Aesthetics maakt uitsluitend gebruik van Mentor Protheses.

Leave a Reply