WE ARE COMMITTED TO EXCELLENCE, AS YOU ARE ESSENTIAL TO US!

360° BodyContouring

Je billen die ondanks trainen en een gezonde levensstijl maar niet stevig en rond willen worden… Je taille die na de overgang ineens onzichtbaar is… En je buik, die na een aantal zwangerschappen niet meer zo strak is als je gewend bent.

Je hebt gehoord van de 360º bodycontouring technieken die worden uitgevoerd in Amerika en Zuid-Amerika. Dit zou jij ook graag willen, maar de afstand stopt jou. Want hoe fijn is het om na de ingreep opgehaald te worden door je partner? En om thuis te kunnen herstellen en in jouw eigen hemelse bed te kunnen slapen?

Essential Aesthetics was een zoektocht begonnen naar dé chirurg die de skills, ervaring en opleiding heeft om exact die resultaten te leveren. Italiaans plastisch chirurg Luca Piombino beheerst de Latijns-Amerikaanse methode als geen ander. Door samen te werken met Piombino kunnen onze patiënten deze mooie behandeling ondergaan, in een vertrouwde omgeving, met de strikte Nederlandse regelgeving voor veiligheid.

Liposculpting is een bodycontouring behandeling waarbij er gebruik wordt gemaakt van liposuctie. Met liposculpting boetseren we dus heel precies de door jou gewenste lichaamsvorm door op exact de juiste plekken vet te verwijderen. Zo boetseren we de gewenste lichaamsdelen letterlijk millimeter voor millimeter in de gewenste vorm. Liposculpting is daarmee de Michelangelo onder de plastische chirurgie.

Met liposculpting is je lijf niet ineens onherkenbaar veranderd. Je lijf voelt nog steeds vertrouwd. Helemaal jij dus. Alleen op de juiste plaatsen ben je eindelijk die overtollige centimeters kwijt, en je zit een stuk steviger – en dus lekkerder – in je vel. Je omgeving zal dan ook niet zeggen: “Zo wat ben jij onherkenbaar veranderd”, maar: “Wat zie jij er goed uit. Ben je naar de sportschool geweest?”

Natuurlijk en blijvend resultaat is wat de liposculpting je oplevert. Maar eigenlijk gaat het daar niet eens zozeer om voor onze cliënten, merken we in onze nazorgtrajecten. Ze krijgen er vooral vanbinnen een blijvende boost door. Ze staan weer stralend op foto’s. Passen weer in dierbare kledingstukken. In bikini op het strand liggen wordt weer vanzelfsprekend, in plaats van hoge uitzondering.
Geef jezelf met liposculpting een cadeau dat je verdient. Je hebt er jaren en jaren plezier van.

Luca Piombino is Nederlands eerste plastisch chirurg, én Latijns-Amerikaanse bodycontouring specialist, die daar ook daadwerkelijk zijn opleiding volgde.

Bij Essential Aesthetics werkt hij samen met onze eigen Nederlandse chirurg Gabriel Jansen. Alléén en exclusief voor Essential Aesthetics!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

nl_NLNederlands
Scroll naar top