Skip to main content
Blog

360° Lichaamscountouren

By 20 januari 2020maart 22nd, 2021Geen reacties

Je billen die ondanks het sporten en een gezonde levensstijl niet stevig en rond willen worden … Je taille die ineens onzichtbaar is na de overgang … Je taille die ineens onzichtbaar is na de overgang …

Je heeft gehoord van de 360º-technieken voor lichaamscontouren die in Amerika en Zuid-Amerika worden toegepast. Dit zou je ook leuk vinden, maar de afstand houdt je tegen. Want hoe fijn is het om na de ingreep door jouw partner opgehaald te worden? Want hoe fijn is het om na de ingreep door jouw partner opgehaald te worden?

Wilt je hoe fijn is het om na de ingreep door jouw partner opgehaald te worden? Wilt je hoe fijn is het om na de ingreep door jouw partner opgehaald te worden? Door samen te werken met Piombino kunnen onze patiënten deze prachtige behandeling ondergaan, in een vertrouwde omgeving, met de strenge Nederlandse regelgeving voor veiligheid.

Liposculpting is een behandeling voor lichaamscontouren waarbij liposuctie wordt gebruikt. Bij liposculpting modelleren we heel precies de lichaamsvorm die je wilt door vet op precies de juiste plekken te verwijderen. Zo vormen we letterlijk de gewenste lichaamsdelen millimeter voor millimeter in de gewenste vorm. Liposculpting is dan ook de Michelangelo van de plastische chirurgie.

With liposculpting your body has not suddenly changed beyond recognition. Your body still feels familiar. So totally you. Only in the right places will you finally lose those extra centimeters, and you will feel a lot firmer – and therefore more comfortable – in your skin. Your environment will therefore not say: “You have changed so much beyond recognition”, but: “You look so good. Have you been to the gym? ”

Natuurlijke en permanente resultaten zijn wat de liposculpting je geeft. Bij onze kliniek draait het al 6 jaar om jou als onze patiënt. Ze krijgen er vooral vanbinnen een blijvende boost door. Ze staan weer stralend op foto’s. Passen weer in dierbare kledingstukken. In bikini op het strand liggen wordt weer vanzelfsprekend, in plaats van hoge uitzondering.
Geef jezelf met liposculpting een cadeau dat je verdient. Je hebt er jaren en jaren plezier van.

Luca Piombino is Nederlands eerste plastisch chirurg, én Latijns-Amerikaanse bodycontouring specialist, die daar ook daadwerkelijk zijn opleiding volgde.

Bij Essential Aesthetics werkt hij samen met onze eigen Nederlandse chirurg Gabriel Jansen. Alléén en exclusief voor Essential Aesthetics!