Skip to main content

Draadlift

Een nieuwe technologische ontwikkeling
die een manier biedt om verouderingskenmerken
tegen te gaan zonder te opereren.

Draadlift

In de loop van de tijd verandert de vorm van het gezicht. Dit komt door leeftijd gerelateerde veranderingen in de stevigheid en elasticiteit van de huid in combinatie met zwaartekracht en verlies van vet. De Draadlift is een nieuwe technologische ontwikkeling die een manier biedt om verouderingskenmerken tegen te gaan zonder te opereren.

Naarmate de huid ouder wordt, verlopen de processen in de huid langzamer en wordt de huidstructuur minder stevig. De meest opvallende tekenen van veroudering zijn huidverslapping, volumeverlies en het ontstaan van rimpels. Deze effecten ontstaan door verlies aan collageen. Collageen bestaat uit eiwit en is het belangrijkste bindweefsel dat onze huid bij elkaar houdt. Wanneer we ouder worden vermindert het collageen in de huid en verdwijnt vetweefsel onder de huid, waardoor de tekenen van veroudering zichtbaar worden.

Door middel van injectable behandelingen zijn we in staat om volumeverlies te herstellen. Dat is immers een bekende methode om veroudering tegen te gaan. Maar wat te doen wanneer injectables de verslapping van de huid of het volumeverlies niet meer goed genoeg kunnen aanpakken? Of wanneer de voorkeur uitgaat naar andere technieken met een langduriger resultaat? De Draadlift is dan een mooie oplossing.

De behandelgebieden zijn:

 • Wangen en mid-face gebied
 • Contouren van het gezicht
 • Hoofd-hals gebied
 • Kaaklijn (kaken)
 • Wenkbrauwen
 • Neus
 • Oren
 • Lippen

Veilig en zonder operatie

Dankzij de Draadlift is het mogelijk jouw gezichtscontouren op een natuurlijke wijze te herstellen en huidverslapping aan te pakken zonder te opereren. Er worden dus geen incisies gemaakt. De zones in de huid die door huidveroudering verslapt zijn, worden gemarkeerd.

De lijnen die de arts op het gezicht en hals tekent, geven de richting aan waar de huid gelift moet worden. Onder plaatselijke verdoving worden een aantal prikken in de huid gemaakt en de hechtingen onder de huid geplaatst. Door tractie op de huid door de kegeltjes wordt een lift van het behandelgebied bereikt met als resultaat een natuurlijk ogende verfrissing van het gezicht. Het is een zeer veilige methode, de draden zijn volledig oplosbaar waardoor het niet nodig is om deze achteraf te verwijderen.

De procedure duurt ongeveer 20 minuten. De meeste patiënten kunnen dezelfde dag na de ingreep weer aan het werk. Patiënten die meerdere draadjes hebben gekregen, kunnen mogelijk meer ongemak ervaren. De behandeling wordt volledig aangepast aan jouw voorkeuren en kan gecombineerd worden met andere esthetische behandelingen.

Dubbele werking

 • Een subtiel en direct waarneembaar liftend effect: Op het moment dat de draadjes geplaatst zijn ziet je direct een natuurlijk liftend effect en verstrakking van het huidweefsel.
 • Een geleidelijk en natuurlijk herstellend effect: In de eerste weken na de behandeling ondersteunt de draad met kegeltjes het liftende effect. Na enkele weken is deze ondersteunende functie volledig overgenomen door jouw eigen collageen.
 • De Draadlift is een procedure waarbij verschillende delen van het gezicht met speciaal ontworpen draden worden gelift. Naast het liften zorgt de Draadlift er ook voor dat de textuur en hydratatie van de huid verbeteren.

Wanneer kiezen voor Draadlift?

De Draadlift wordt aanbevolen bij mannen en vrouwen van 35 jaar en ouder die minimale tekenen van veroudering willen tegengaan en slechts een kleine lift nodig hebben. Ook ben je niet bereid zijn om een invasieve operatieve behandeling te ondergaan en waarbij injectable behandelingen niet het gewenste effect geven. De Draadlift behandeling wordt gezien als een behandeling die tussen injectable behandelingen en opereren in staat. De juiste kandidaten zijn patiënten die kampen met:

 • Verlies van weefselvolume
 • Ontwikkeling van fijne lijntjes en rimpels
 • Hangende wenkbrauwen
 • Een ontspannen/slappe gezichtsuitdrukking
 • Een verdunning van de lippen
 • Lichte wallen onder de ogen
 • Patiënten met een terugval na een eerdere procedure zoals een facelift of halslift
 • Faciale asymmetrie
 • Uitdroging van de huid

Fox Eyes

De Fox Eyes behandeling is ideaal voor het liften van wenkbrauwen en het creëren van vossenogen. Het is een eenvoudige en veilige verjongingsmethode die jou meteen een minder vermoeide uitstraling geeft. De wenkbrauw wordt bij deze behandeling gelift, om zo een strakkere blik te creëren. Zoals de naam al zegt, lijken je ogen daardoor wat meer op die van een vos. Je kunt de threads/draadjes eigenlijk overal inbrengen, maar de draden zijn met name populair in het gezicht. Het effect van die mooie fox eyes wordt bereikt door de draden in het bovenste ooglid te implanteren.

 • Langdurig resultaat
 • Onmiddellijk zichtbaar liftend effect
 • Geen incisies, slechts enkele kleine gaatjes
 • Geen littekens
 • Weinig risico op complicaties
 • Snelle wondgenezing
 • Gunstig effect op de vorming van nieuw bindweefsel

Voordelen van de Draadlift

Doordat het gebied verdoofd is, zal dit geheel pijnloos zijn. Direct na de behandeling is het effect van de trekkracht te zien als een subtiele lift. Dit effect is zeer langdurig: 1 à 1,5 jaar. Andere voordelen zijn:

 • Dubbele werking: liften en verjongen
 • Minimaal invasieve procedure uitgevoerd onder plaatselijke verdoving
 • Procedure van 20 minuten
 • Onmiddellijk duidelijke resultaten
 • Minimale hersteltijd
 • Nieuwe collageengroei en verhoogde microcirculatie

Gratis consult aanvragen

Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek kan je terecht met al jouw vragen en kijkt de arts naar de mogelijkheden die het beste passen bij jouw lichaam. Wil je hierna nog een afspraak of heb je meer informatie nodig? Dat kan, het gaat immers om jouw lichaam. Gun jezelf het beste en maak een afspraak. Essential Aesthetics heeft al veel patiënten geholpen op hun reis naar een mooier lichaam en is trots op een tevredenheidsscore van maar liefst 96%. Nu is het jouw beurt! Because you are essential to us.

Tarieven

 • Fox Eyes € 1250,-
 • Wenkbrauwlift  € 1300,-
 • Gezicht  € 2400,-
 • Hals € 1300,-

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek kan je terecht met al jouw vragen en kijkt de arts naar de mogelijkheden die het beste passen bij jouw lichaam. Wil je hierna nog een afspraak of heb je meer informatie nodig? Dat kan, het gaat immers om jouw lichaam. Gun jezelf het beste en maak een afspraak. Essential Aesthetics heeft al veel patiënten geholpen op hun reis naar een mooier lichaam en is trots op een tevredenheidsscore van maar liefst 96%. [Lees de reviews hier]

Nu is het jouw beurt! Boek een gratis persoonlijk en vrijblijvend adviesgesprek met een van onze care team specialisten via 070 220 2222. Because you are essential to us.

Het tweede consult met de door je gekozen chirurg is tegen betaling (€ 50). Deze vergoeding wordt in mindering gebracht op de factuurkosten voor operaties. Zelfs wanneer je achteraf geen behandeling bij ons boekt, ontvang je een uitgebreid en medisch verantwoord consult. Na dit adviesgesprek heb je al veel informatie, een waardevolle basis voor eventuele vervolgstappen.

ONS RESULTAAT

Voor / Na

OVER ONS

Waarom Essential Aesthetics

Aangenaam verrast door de zorg die ik kreeg bij Essential Aesthetics. Topdokters en personeel zijn erg aardig en zorgzaam! deze clinic zeker aanbevelen!

Aanbevolen door 96% van onze cliënten
Uitstekende zorg en ondersteuning
8.8 score op klinische ervaringen
Zie onze voor en na foto’s

Essential Aesthetics is een bijzondere kliniek met ISO-9001 en NEN-8009 certificering, in een prachtig monumentaal pand in Den Haag. Wij zijn gespecialiseerd in plastische chirurgie, injectables, afvallen en anti-ageing behandelingen.
Vanuit onze visie biedt Essential Aesthetics je zoveel mogelijk begeleiding in alle disciplines die nodig zijn voor een gezonde levensstijl.
Onze kliniek is ontstaan ​​uit de passie van één vrouw. De passie voor schoonheid en een diep gevoel voor dankbaarheid voor alles wat ons lichaam ons geeft heeft geleid tot het levenswerk van de eigenaar en oprichter: een kliniek die moedigt vrouwen aan om zelfverzekerder en sterker te worden en meer te genieten van het geschenk van een mooi en gezond lichaam. En dat is wat Essential Aesthetics doet met een gedreven team van Nederlands, internationaal artsen en ervaringsdeskundigen. Essential Aesthetics is a brand made by women, for women. Het is veel te doen vertrouw je lichaam toe aan iemand anders. Wij begrijpen dat en bieden je daarom alleen het beste en de veiligheid van onze gecertificeerde kliniek.
Je kunt bij onze kliniek terecht voor fillers, spierontspanners behandelingen maar ook voor plastic chirurgie: borstvergroting, bilvergroting, facelifts, liposuctie en meer. Wat maakt ons uniek in de kliniek is dat we je ook professioneel DNA-onderzoek aanbieden voedingsadvies, bindweefselmassage en sportbegeleiding.

Maak kennis met onze specialisten

Onze ISO-9001 en NEN-8009 gecertificeerde kliniek werkt uitsluitend met ervaren gekwalificeerde specialisten met passie voor het vak, die zorgen en oog hebben voor jouw noden en wensen als onze patiënt, met respect voor jouw natuurlijke schoonheid. Ons bedrijf is gebouwd rond het vervullen van jouw wensen! We brengen de toewijding aan details, aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen, om het beste resultaat te garanderen. Dankzij onze internationale artsen die actief zijn in het veld en op de hoogte zijn van de laatste trends en technieken, kunnen we je helpen om het best mogelijke resultaat te behalen. Onze specialisten kijken er naar uit om met je samen te werken om te kijken hoe we jouw droom kunnen waarmaken. Het zorgteam van Essential Aesthetics staat voor, tijdens en na de reis voor je klaar. Van de intake tot de nazorg. Bij ons bent je in bekwame, veilige handen want je bent essentieel voor ons.

Lulu Xu

Huidspecialist

Lulu is een bekwame en zeer gepassioneerde huidexpert als het gaat om klanten de schoonheid te laten uitstralen die we allemaal van binnen hebben. Als het gaat om anti-ageing , huidverzorging en diepe weefselmassages, helpt Lulu je om dichter bij het gewenste resultaat te komen.

Dr. Aniel Sewnaik

Medische directeur & Gelaatschirurg

Dr. Sewnaik heeft jarenlange ervaring in reconstructieve chirurgie van hoofd
en hals. Deze zet hij in voor optimale resultaten bij het toedienen van
injectables en facelift operaties.

Dr. Gabriel Jansen

Senior Nederlandse plastisch chirurg

Cosmetische chirurgie vereist niet alleen topkwaliteit, maar ook een
persoonlijke aanpak op maat. Dr. Gabriel Jansen draagt beide hoog in het
vaandel.

Professor Philippe Levan

Gerenommeerde Franse plastisch chirurg

Professor Levan is een vooraanstaande Franse plastisch chirurg met meer dan 27
jaar ervaring in plastische chirurgie en een pionier op het gebied van
remodellering. Hij is een internationaal erkende innovator op het gebied van
bilimplantaten.

BEOORDELINGEN

Lees de ervaringen van andere vrouwen op
ZorgkaartNederland en kliniekervaringen.nl