Voor en na

We begrijpen dat uw uiterlijke schoonheid
verbetert je innerlijke schoonheid en vice versa.

GRATIS CONSULTATIE

Aanbevolen
door 96% van onze klanten

8.8 score on
Klinische ervaringen

8.9 score on
Zorgkaart Nederland

4.7 score on
Google Reviews

ONS RESULTAAT

Botulinum Toxin

Botulinetoxine A is een gezuiverd eiwit dat in minimale hoeveelheden wordt geïnjecteerd in de spieren van je gezicht om ze te ontspannen of om het ontwikkelen van fronsrimpels te voorkomen. Er zijn verschillende producten op de markt. De werking is hetzelfde, alleen de mate van zuiverheid verschilt. Essential Aesthetics werkt met Dysport, Bocouture en Azzalure.

ONS RESULTAAT

Fillers

De term ‘fillers’ zegt eigenlijk alles; een filler vult tijdelijk (verloren) volume. Zo kun je plooien en rimpels opvullen met fillers, via filler-injecties. Een filler is een gel op basis van hyaluronzuur. Deze stof verbetert de hydratatie en kwaliteit van de huid. Naarmate u ouder wordt, verliest uw huid volume, waardoor u er moe of ouder uit kunt zien. U krijgt bijvoorbeeld diepere rimpels, een ingeklapte neusplooi of ingevallen jukbeenderen en wangen. Als je in de spiegel kijkt, heb je natuurlijk liever een jeugdiger uiterlijk. Heeft u wat hulp nodig of bent u niet helemaal tevreden met uw gezichtsvormen en contouren, vraag dan onze specialisten om een ​​vrijblijvend adviesgesprek.

ONS RESULTAAT

Skinboosters

Ontdek het geheim van langdurige hydratatie van de huid. Te veel zon, stress, ongezonde voeding, milieuvervuiling; al deze factoren zijn van invloed op uw huid. Je huid is dan minder goed in staat om het vocht vast te houden dat nodig is voor een gladde, soepele en stralende huid. Als je last hebt van een droge huid, een doffe huid of een ongezonde huid, dan ben je hier aan het goede adres!

ONS RESULTAAT

Borstvergroting

Borstvergroting, bijvoorbeeld met siliconen borstimplantaten, is onze specialiteit bij Essential Aesthetics. Overweegt u een borstvergroting of wilt u meer weten over borstimplantaten, lees dan verder!

ONS RESULTAAT

Borstlift

Een borstlift is een veel voorkomende ingreep bij cosmetische chirurgie. Tijdens de operatie wordt de borst gemaakt om er jonger en steviger uit te zien. De operatie wordt mastopexie genoemd en wordt uitgevoerd bij vrouwen bij wie de borsten beginnen te hangen. Vaak is dit het gevolg van zwangerschap, borstvoeding, ouderdom en / of gewoon zwaartekracht! Zwangerschap en het uitzetten van de borsten tijdens het geven van borstvoeding zorgen ervoor dat de vezelachtige verbindingen die de borsten ondersteunen afbreken en de huid strekken

ONS RESULTAAT

Borstverkleining

Of u nu rugklachten heeft, zich ongemakkelijk voelt met uw borsten of gewoon denkt dat uw borsten niet passen bij uw lichaamsbouw, wat uw reden ook is om een ​​borstverkleining te wensen, Essential Aesthetics is er om u te helpen. Borstverkleining kan een perfecte oplossing zijn als u op zoek bent naar kleinere of stevigere borsten. Er zijn verschillende methoden voor borstverkleining, een daarvan is ook het verwijderen van vet (liposuctie) [link toevoegen]. Tijdens een vrijblijvend consult bespreekt onze chirurg de mogelijkheden met u, zodat met zo min mogelijk littekens het beste resultaat wordt behaald

ONS RESULTAAT

Liposuctie

Bij Essential Aesthetics zijn we gespecialiseerd in liposuctie, vetaspiratie en dermolipectomie, vetsnijden. Naast liposuctie is er nu LipoSculpting, een nog geavanceerdere liposuctietechniek. Als u liposuctie overweegt, lees dan verder!
Soms, zoals we doen (als we erin slagen om energie en tijd te vinden), levert fysieke training niet het resultaat op waarop we hadden gehoopt. Liposuctie kan dan een optie zijn. Houd er echter rekening mee dat liposuctie geen manier is om af te vallen, maar het kan u wel helpen om plaatselijk overtollig vet, zoals buikvet, kwijt te raken.

ONS RESULTAAT

Bilvergroting met vet (BBL)

Wij zijn bij Essential Aesthetics onder meer gespecialiseerd in bilvergroting, zoals de Braziliaanse billift of bilvergroting met implantaten. Overweegt u een bilvergroting? Lees dan verder! Jennifer Lopez, Kim & Khloe Kardashian, Beyoncé, Kylie Jenner en Amber Rose, zijn allemaal beroemdheden met veel bewonderde grote billen. Of deze dames nu een beetje hulp hebben gehad of niet, volle billen zijn prachtig. Ook in Nederland groeit de vraag naar bilvergroting. Wilt u rondere of vollere billen? Dat kan nu ook in Nederland, in alle veiligheid en met langdurig resultaat.

ONS RESULTAAT

Bilvergroting met implantaten

Veel mensen vinden dit een spannende procedure. Maar hoewel een borstvergroting met implantaten tegenwoordig heel normaal is, kijken veel mensen vreemd naar bilimplantaten. Dit houdt ook verband met de angst voor ‘slechte’ implantaten en de bijbehorende risico’s. Er zijn nu echter zeer veilige implantaten op de markt die speciaal voor de billen zijn ontwikkeld, zonder risico op lekkage. De implantaten voelen natuurlijk aan en gaan een leven lang mee (mits er geen klachten zijn). Essential Aesthetics werkt samen met een zeer betrouwbare fabrikant van hoogwaardige implantaten.

ONS RESULTAAT

Buikwandcorrectie

Buikwandcorrectie (buikwandcorrectie). Veel mannen en vrouwen wensen een strakkere of plattere buik omdat de buik inderdaad een probleemzone is. We beginnen in het leven met een plattere buik, maar hoe ouder we worden, hoe meer moeite het kost om het plat te houden. Het dragen van een bikini begint een probleem te worden. Huidveroudering, gewichtsverlies, maar ook zwangerschappen kunnen ervoor zorgen dat de buikhuid gaat hangen, hoeveel buikspieroefeningen je ook doet. Soms is een operatie helaas de enige manier om van die slappe buik af te komen. Een buikwandcorrectie kan de oplossing zijn om de losse huid te verwijderen.

ONS RESULTAAT

Ooglid correctie

Een vermoeide blik, hangende oogleden, wallen: met een ooglidcorrectie kunt u uw blik drastisch opfrissen. Als uw vermoeide uiterlijk het gevolg is van hangende oogleden, rimpels of wallen onder de ogen, helpt een ooglidcorrectie u er weer jonger en frisser uit te zien. Genetische aanleg, gebrek aan slaap of veroudering; zijn allemaal mogelijke oorzaken van een slappe huid rond uw ogen. U kunt dit veranderen met een ooglidcorrectie.

ONS RESULTAAT

Gezichtlift

Draai de tijd terug met een facelift. Bij Essential Aesthetics zijn we gespecialiseerd in het uitvoeren van facelifts, zoals de S-lift (mini-facelift), een MACS-lift of een uitgebreide facelift. Overweegt u een facelift of wilt u weten wat een facelift inhoudt, lees dan verder! Hoe goed u ook voor uzelf en uw gezicht zorgt, u kunt niet voorkomen dat uw huid na verloop van tijd zijn jeugdige elasticiteit verliest. En hoewel we de tijd niet kunnen stoppen, kunnen we u helpen de effecten van tijd op uw huid te vertragen en soms zelfs een paar jaar ongedaan te maken.

ONS RESULTAAT

Neuscorrectie

Onze neus is behoorlijk belangrijk om te bepalen hoe gelukkig we zijn met ons gezicht. Een scheve, te grote of opstaande neus kan het evenwicht in ons gezicht verstoren. Ben je ontevreden over je neus en wil je een rechtere, kleinere neus? Of ben je gewoon niet blij met je neus en weet je niet precies wat er mogelijk is? Bij Essential Aesthetics helpen onze artsen u graag verder. Een neuscorrectie wordt neuscorrectie of neusplastic genoemd. Er zijn veel chirurgische correcties mogelijk: een correctie van het benige of kraakbeenachtige neusskelet, van de neuspunt of neusgaten. Wist je dat het ook mogelijk is om met fillers een rechtere neus te krijgen?

ONS RESULTAAT

Halslift

Hoe goed u ook voor uzelf en uw huid zorgt, er komt een moment dat uw huid zijn jeugdige elasticiteit verliest. Helaas omvat dit een slappe huid. Een slappe huid in de nek is een van de verouderingsprocessen waar we je graag van helpen. Hoewel we de tijd niet kunnen stoppen, kunnen we u zeker helpen de effecten van tijd op uw huid te vertragen en soms zelfs een paar jaar ongedaan te maken. Als je last hebt van te veel losse huid in je nek (‘kalkoennek’) hebben we goed nieuws voor je. Het is eenvoudig te verhelpen met een neklift, ook wel Z-plastic genoemd.

ONS RESULTAAT

Draad heffen

In de loop van de tijd verandert de vorm en het uiterlijk van het gezicht. Dit komt door leeftijdsgebonden veranderingen in stevigheid en elasticiteit van de huid in combinatie met zwaartekracht en vetverlies. De schroefdraadlift van APTOS is een nieuwe technologische uitvinding die een oplossing biedt voor de kenmerken van veroudering zonder opnieuw te hoeven draaien.

ONS RESULTAAT

Ultherapy

Essential Aesthetics presenteert als een van de weinige klinieken in Den Haag met trots een manier om huidveroudering pijnloos en zonder operatie tegen te gaan: Ultherapy®! Strakke kaaklijnen, gladdere huid, minder lijntjes en rimpels. Ja, dit is dankzij deze unieke behandeling mogelijk voor het gezicht, kin, hals en decolleté zonder operatie. Ultherapy® werkt met geluidsgolven en maakt gebruik van dezelfde technologie als echografie. Ultherapy® levert micro-gefocuste ultrasone energie in precies de juiste lagen van de huid, zonder het huidoppervlak en de omliggende huidstructuren te beschadigen. Het weefsel wordt verwarmd door de geluidsgolven en reageert door het wondgenezingsproces op gang te brengen. Dit proces bevordert de aanmaak van nieuw collageen en elastine en lift en verstevigt de huid geleidelijk op een natuurlijke manier.

ONS RESULTAAT

Micro-naald

Essential Aesthetics heeft veel behandelingen te bieden die uw huid weer laten stralen. Micro needling met de Dermapen is een van de nieuwste technieken op het gebied van micro needling.
Behandeling met de Dermapen is een effectieve manier om de huid diepgaand te vernieuwen en te verfraaien zonder de bovenste huidlaag (epidermis) te beschadigen. De Dermapen heeft veel voordelen ten opzichte van de MTS roller of de Dermaroller:
De huid heeft minder hersteltijd nodig;
De behandeling is comfortabeler en nauwkeuriger.

ONS RESULTAAT

Kybella

Durf je geen selfies te nemen vanwege je dubbele kin? Ben je het zat om die dubbele kin in de spiegel en op foto’s keer op keer te zien? Essential Aesthetics helpt u om zonder operatie van uw onderkin af te komen! De naam van deze techniek: Kybella, ook wel bekend als Belkyra.