Face slimming / Bichectomie

De jukbeenderen en kaken definiëren en contouren creëren door face slimming

Face slimming kan de kaaklijn verstrakken en het gezicht versmallen. Dit is een combinatie van bichectomie (buccaal vetwijderen), liposuctie van de onderkin en spierontspanner in de kaken. Deze ingrepen kunnen apart van elkaar worden uitgevoerd of gecombineerd worden voor een optimaal resultaat.

Face slimming is een populaire behandeling met een hoge tevredenheidsgraad. De behandeling helpt definiëren en contouren van de wangen de onderkin en kaken, waardoor je gehele gezicht smaller wordt.

Bichectomie (buccaal vet verwijderen)
Deze procedure omvat het verwijderen van de vetkussentjes in de wangen, voor meer definitie en strakkere contouren in het gezicht.

Liposuctie onder de kin
Om meer definitie aan de kaaklijn te geven, kan er plaatselijk vet worden verwijderd onder lokale verdoving. Je kaaklijn oogt hierdoor slanker.

Spierontspannende behandeling voor de kaken
Voor een versmalling van de kaken aan weerskanten, kan onze arts spierontspanner injecteren. De kaakspieren ontspannen hierdoor tijdelijk, waardoor de kaaklijn smaller wordt.

Waarom kiezen voor Essential Aesthetics?

Keurmerk veiligheid & zorg
Jouw veiligheid staat centraal bij ons. Daarom is Essential Aesthetics trots op ons ISO-9001 keurmerk. Dit houdt in dat wij voldoen aan de internationale eisen voor kwaliteit, veiligheid en zorg. Daarnaast benadrukt deze certificering het belang van de wensen van onze patiënten en van ons streven naar continue verbetering.