WE ARE COMMITTED TO EXCELLENCE, AS YOU ARE ESSENTIAL TO US!

Overweeg je een bilvergroting

 
Wij helpen je graag met realiseren van jouw droomlichaam, want niet iedereen heeft van nature mooie, grote billen. Wij vinden dat je best trots mag zijn op je lichaam en daarom zijn we van mening dat je de mogelijkheid moet hebben om wat terug te geven aan je lichaam! Samen met onze ervaren en deskundige specialisten en internationale artsen, helpen we je graag om de billen te krijgen waar je al jaren van droomt. Dit met de beste en veiligste behandelmethoden. We adviseren je graag telefonisch of in de kliniek, want we begrijpen dat het niet gemakkelijk is om tussen de 3 behandelingen te kiezen die we aanbieden. Meer weten over onze de verschillende behandelingen? Download dan onze brochure voor meer informatie!
BA-BBL
BA-bil

Over ons

 

Excelleren is de standaard van Essential Aesthetics.

In onze kliniek en ons werk gaan we voor alleen voor het állerbeste resultaat. Kies je voor Essential Aesthetics dan kies je voor betrouwbare en innovatieve technieken. Om jou het beste resultaat te garanderen, werken we samen met ervaren Nederlandse chirurgen en internationale specialisten.  Wat betekent dit voor jou? Jij krijgt niet alleen optimale begeleiding van Nederlandse chirurgen, maar ook van gecertificeerde ervaringsdeskundigen die in het buitenland getraind zijn op de beste technieken. En dat gewoon in Nederland! Essential Aesthetics helpt je jouw dromen uit te laten komen met dezelfde unieke technieken die over de grens worden aangeboden.

 

Je bent in goede handen

 

De eerste stap naar mooiere billen is een vrijblijvend adviesgesprek met onze plastische chirurg. De chirurg luistert naar jouw wensen en verwachtingen, en kijkt samen met jou naar de mogelijkheden.

De chirurgen hebben respect voor jouw natuurlijke schoonheid. Om te bepalen hoe de ingreep in zijn werk gaat kijkt de chirurg zorgvuldig naar jouw lichaam en daarop bepalen we samen het behandelplan dat het best bij jouw doelen past!

Bij ons ben je in goede handen!

  • In onze kliniek sta jij centraal. Voel je weer prettig en mooi
  • We gebruiken uitsluitend de beste en nieuwste behandelmethoden
  • Europa’s meest toonaangevende chirurgen
 
 

Brindusa Gritu

Directrice Brindusa heeft als motto: “goed Is niet genoeg voor ons. Excelleren is mijn norm”. Haar missie is om mensen in hun innerlijke kracht te laten omarmen. Because you are Essential to us!

Dr. Aniel Sewnaik

Plastisch chirurg Dr. Sewnaik is een BIG-geregistreerde arts met jarenlange ervaring in de reconstructieve chirurgie aan hoofd en hals.

Dr. Gabriel Jansen

Plastisch chirurg Dr Gabriel Jansen helpt zijn patiënten al 16 jaar bij het waarmaken van hun droomlichaam. Jouw natuurlijke schoonheid is zijn leidraad.

Luca Piombino

Italiaans plastisch chirurg Dr Piombino is een hooggekwalificeerde Italiaanse chirurg. Met zijn internationale ervaring heeft hij al honderden patiënten geholpen bij het behalen van hun doelen.

De Essential Aesthetics garanties

 
  • Excellentie is onze maatstaf
  • Wij zien mensen, geen nummers
  • Erkend ISO-keurmerk
  • Gecertificeerde, ervaringsdeskundige chirurgen
  • Lid van de NVPC (Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie)
     
 
 

Onze klantervaringen

Demi
Demi
Lees verder
De ontvangst was heel vriendelijk, ik voelde me meteen op mijn gemak. Na het eerste consult was ik meteen overtuigd dat ik het hier zou laten doen. Zelfs na de openingstijden kon ik bij het Care Team terecht met vragen. De nazorg achteraf maakte de hele ervaring aangenaam voor mij. Deze service krijg je niet bij elke kliniek!

Meer weten? Bel ons of plan een afspraak

 

Laat de specialisten van Essential Aesthetics je helpen met al je wensen en vragen.

 

Telefoon:070 – 220 22 22

Whatsapp:06 – 407 201 88

Email:contact@essentialaesthetics.nl

Locatie:Statenplein 21, Den Haag

Openingstijden:

Maandag – Vrijdag: 10.00 – 20.30

Zaterdag: 08.00 – 19.00

Zondag: 08.00 – 17.00

nl_NLNederlands
Scroll naar top