Bilvergroting met fillers

Overweeg je een bilvergroting? Lees dan verder!

DIENST

Over bilvergroting met Sculptra filler

Net als bij het gezicht neemt de elasticiteit en het volume van de billen af ​​met de leeftijd, eigenlijk vanaf de leeftijd van 25 jaar. Veel vrouwen verliezen volume en zijn ontevreden over de vorm van hun billen. We verliezen ook volume in onze billen na een dieet. Tijdens consulten horen onze doktoren vrouwen vaak klagen over hun plattere billen, met name een hekel aan hun billen in bikini, badpak en / of lingerie. Met de Sculptra filler van Essential Aesthetics is het mogelijk om de vorm aan te passen zodat de billen aan volume en stevigheid winnen en er een liftend effect ontstaat.

Fillers worden voornamelijk gebruikt als de billen ongelijk zijn. Kleine injecties worden gedaan om de billen op de probleemgebieden te vullen. Deze methode is minder geschikt voor forse vergrotingen.

Onze doktoren behandelen de billen met injectables gevuld met een zuivere niet-dierlijke gel. Na vergroting van de billen met de injectables heeft je geen hersteltijd nodig en vermijdt je vervelende bijwerkingen zoals littekens of andere operatierisico’s. Je billen zijn pijnloos te vergroten en ook de vorm kan naar wens worden aangepast.

Deze Sculptra filler geeft een direct resultaat dat tot wel 3 jaar aanhoudt. De biocompatibele gel wordt langzaam afgebroken in het lichaam. Als je een langduriger resultaat wilt, kunt je een herhalingsbehandeling ondergaan om het esthetische resultaat te behouden. De behandeling wordt goed door het lichaam geaccepteerd en vereist vrijwel geen hersteltijd.

Van alle vulstoffen is Sculptra het meest geschikt voor dit doel, omdat je een vrij aanzienlijke vergroting kunt krijgen zonder veel product te gebruiken. Wat het doet, is je eigen collageen aanmoedigen om rond het product te groeien. “Met andere woorden, in plaats van hyaluronzuurvullers, die eigenlijk gewoon meer volume in je huid pompen, veroorzaakt Sculptra een ontstekingsreactie in je lichaam. Een onderdeel hiervan is de creatie van een combinatie van littekenweefsel en vers collageen.

Wat zit er in de Sculptra filler?

Onze chirurgen werken met een vulmiddel van kristalheldere gel op basis van gestabiliseerd hyaluronzuur. Hyaluronzuur, dat van nature in het lichaam voorkomt, bindt water en helpt het volume van de huid te behouden. Door het hyaluronzuur te stabiliseren met behulp van NASHA-technologie, houdt het de huid langer in stand. Het is identiek aan het lichaamseigen hyaluronzuur en is biologisch afbreekbaar. Het maakt de huid egaler en verwijdert oneffenheden. De filler is speciaal ontworpen om het volume van het lichaam te herstellen en de lichaamscontouren te verbeteren. De hyaluronzuurdeeltjes zijn groter en geven veel volume waar nodig. Bij Essential Aesthetics wordt de Sculptra filler behandeling uitsluitend uitgevoerd door een gecertificeerd plastisch chirurg.

Wie kan een Sculptra-fillerbehandeling ondergaan?

De Sculptra filler is geschikt voor iedereen die de vorm van zijn lichaam niet permanent wil veranderen en geen grote operatie wil ondergaan. Onze injectables zijn dan ook bijzonder geschikt voor mensen die bezwaar hebben tegen onder narcose gaan of bang zijn voor littekens als gevolg van de operatie.
Een fillerbehandeling is een korte ingreep waarbij alleen plaatselijke verdoving nodig is. De hersteltijd is kort en men kan snel zijn dagelijkse bezigheden hervatten.

Wat gebeurt er na de Sculptra filler-behandeling?

Je ziet direct na de behandeling het gewenste resultaat. Het behandelde gebied kan een aantal dagen pijnlijk aanvoelen. Dit komt doordat de gel bezinkt en druk uitoefent op het omliggende weefsel. Een normale pijnstiller is meestal voldoende om de pijn weg te nemen.

Het wordt echter aanbevolen om na de behandeling niet krachtig te oefenen of druk uit te oefenen op het behandelde gebied. De meeste mensen kunnen na de behandeling snel hun dagelijkse bezigheden hervatten. Jouw behandelend arts zal je na de behandeling adviseren over de beste kuur voor u.

Hoe lang duurt het resultaat?

De esthetische verbetering houdt ongeveer 3 jaar aan. De gel breekt langzaam af in het lichaam. Elk lichaam is anders en daarom verschillen de resultaten van geval tot geval.

Om het gewenste esthetische effect te behouden, is het meestal nodig om de behandeling na 9-12 maanden te herhalen. Er zijn dan kleinere hoeveelheden gel nodig om het gewenste resultaat te verkrijgen.

Hoe verdwijnt de gel uit het lichaam?

De afbraak van de gel is een langzaam en geleidelijk proces en wordt op natuurlijke wijze door het lichaam afgebroken.

Is de procedure veilig?

  • Ja, de injectables bevatten een gestabiliseerd hyaluronzuur dat al in meer dan 10 miljoen behandelingen is gebruikt. Er zijn geen levensbedreigende situaties gemeld. De veiligheid van de injectables is uitgebreid geëvalueerd en onderzocht volgens medische normen.

Zijn er bijwerkingen bekend na een behandeling met Sculptra filler?

Een normale bijwerking is lichte pijn en zwelling op de plaats waar de gel is geïnjecteerd. Een lichte druk op het weefsel kan de gel irriteren en een lichte ontsteking veroorzaken. Dit is een normale reactie. Het behandelde gebied kan enkele dagen pijnlijk en gevoelig aanvoelen. Een lichte zwelling is ook mogelijk. Een normale pijnstiller geeft meestal voldoende verlichting.

Tarieven

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek kan je terecht met al jouw vragen en kijkt de arts naar de mogelijkheden die het beste passen bij jouw lichaam. Wil je hierna nog een afspraak of heb je meer informatie nodig? Dat kan, het gaat immers om jouw lichaam. Gun jezelf het beste en maak een afspraak. Essential Aesthetics heeft al veel patiënten geholpen op hun reis naar een mooier lichaam en is trots op een tevredenheidsscore van maar liefst 96%. [Lees de reviews hier]

Nu is het jouw beurt! Boek een gratis persoonlijk en vrijblijvend adviesgesprek met een van onze care team specialisten via 070 220 2222. Because you are essential to us.

Het tweede consult met de door je gekozen chirurg is tegen betaling (€ 50). Deze vergoeding wordt in mindering gebracht op de factuurkosten voor operaties. Zelfs wanneer je achteraf geen behandeling bij ons boekt, ontvang je een uitgebreid en medisch verantwoord consult. Na dit adviesgesprek heb je al veel informatie, een waardevolle basis voor eventuele vervolgstappen.

ONS RESULTAAT

Voor / Na

OVER ONS

Waarom Essential Aesthetics

Aangenaam verrast door de zorg die ik kreeg bij Essential Aesthetics. Topdokters en personeel zijn erg aardig en zorgzaam! deze clinic zeker aanbevelen!

Aanbevolen door 96% van onze cliënten
Uitstekende zorg en ondersteuning
8.8 score op klinische ervaringen
Zie onze voor en na foto’s

Essential Aesthetics is een bijzondere kliniek met ISO 9001 certificering, in een prachtig monumentaal pand in Den Haag Wij zijn gespecialiseerd in plastische chirurgie, injectables, afvallen en anti-ageing behandelingen.
Vanuit onze visie biedt Essential Aesthetics je zoveel mogelijk begeleiding in alle disciplines die nodig zijn voor een gezonde levensstijl.
Onze kliniek is ontstaan ​​uit de passie van één vrouw. De passie voor schoonheid en een diep gevoel voor dankbaarheid voor alles wat ons lichaam ons geeft heeft geleid tot het levenswerk van de eigenaar en oprichter: een kliniek die moedigt vrouwen aan om zelfverzekerder en sterker te worden en meer te genieten van het geschenk van een mooi en gezond lichaam. En dat is wat Essential Aesthetics doet met een gedreven team van Nederlands, internationaal artsen en ervaringsdeskundigen. Essential Aesthetics is a brand made by women, for women. Het is veel te doen vertrouw je lichaam toe aan iemand anders. Wij begrijpen dat en bieden je daarom alleen het beste en de veiligheid van onze ISO 9001 gecertificeerde kliniek.
Je kunt bij onze kliniek terecht met ISO 9001 certificering voor fillers, Spierontspanners behandelingen maar ook voor plastic chirurgie: borstvergroting, bilvergroting, facelifts, liposuctie en meer. Wat maakt ons uniek in de kliniek is dat we je vanaf september 2020 ook professioneel DNA-onderzoek aanbieden voedingsadvies, bindweefselmassage en sportbegeleiding.

Maak kennis met onze specialisten

Onze ISO gecertificeerde kliniek werkt uitsluitend met ervaren gekwalificeerde specialisten met passie voor het vak, die zorgen en oog hebben voor jouw noden en wensen als onze patiënt, met respect voor jouw natuurlijke schoonheid. Ons bedrijf is gebouwd rond het vervullen van jouw wensen! We brengen de toewijding aan details, aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen, om het beste resultaat te garanderen. Dankzij onze internationale artsen die actief zijn in het veld en op de hoogte zijn van de laatste trends en technieken, kunnen we je helpen om het best mogelijke resultaat te behalen. Onze specialisten kijken er naar uit om met je samen te werken om te kijken hoe we jouw droom kunnen waarmaken. Het zorgteam van Essential Aesthetics staat voor, tijdens en na de reis voor je klaar. Van de intake tot de nazorg. Bij ons bent je in bekwame, veilige handen want je bent essentieel voor ons.

Dr. Gabriel Jansen

Senior Nederlandse plastisch chirurg

Cosmetische chirurgie vereist niet alleen topkwaliteit, maar ook een
persoonlijke aanpak op maat. Dr. Gabriel Jansen draagt beide hoog in het
vaandel.

Dr. Aniel Sewnaik

KNO-arts en hoofd- en nekchirurg

Dr. Sewnaik heeft jarenlange ervaring in reconstructieve chirurgie van hoofd
en hals. Deze zet hij in voor optimale resultaten bij het toedienen van
injectables en facelift operaties.

Luca Piombino

Italiaanse ervaringsdeskundige
in plastisch chirurgische behandelingen

Luca Piombino is onze Italiaanse, internationaal gerenommeerde ervaringsdeskundige in plastisch chirurgische behandelingen. Hij heeft over de hele wereld gewerkt, waaronder in Beverly Hills en Zuid-Amerika. Hij heeft zich hierdoor kunnen bekwamen in de meest innovatieve technieken.

Professor Philippe Levan

Gerenommeerde Franse ervaringsdeskundige
in plastisch chirurgische behandelingen

Professor Levan is een vooraanstaande Franse plastisch chirurg met meer dan 27
jaar ervaring in plastische chirurgie en een pionier op het gebied van
remodellering. Hij is een internationaal erkende innovator op het gebied van
bilimplantaten.

BEOORDELINGEN

Lees de ervaringen van andere vrouwen op
ZorgkaartNederland en kliniekervaringen.nl