Bilvergroting met fillers

Net als bij het gezicht neemt de elasticiteit en het volume van de billen af ​​met de leeftijd, eigenlijk vanaf de leeftijd van 25 jaar. Veel vrouwen verliezen volume en zijn ontevreden over de vorm van hun billen. Tijdens consulten horen onze doktoren vrouwen vaak klagen over hun plattere billen, met name een hekel aan hun billen in bikini, badpak en/of lingerie. Met een behandeling van de billen met fillers is het mogelijk om de vorm aan te passen en meer volume en stevigheid krijgen, zodat er een liftend effect ontstaat.

  • rondere, meer volumineuze billen
  • vult hip dips op
  • stimuleert je eigen collageenproductie
  • geen operatie
  • resultaten blijven minimaal 2 jaar, soms zelfs tot 5 jaar

Onze doktoren behandelen de billen met injectables gevuld met een zuivere niet-dierlijke gel. Het product stimuleert je eigen collageenproductie, waardoor het behandelde gebied meer volume krijgt. Na vergroting van de billen met fillers is er geen hersteltijd.

De behandeling geeft een resultaat dat minimaal 2 jaar aanhoudt. De biocompatibele gel wordt langzaam afgebroken in het lichaam. Als je een langduriger resultaat wil, kun je een touch-up doen om het esthetische resultaat te behouden. Voor een permanent resultaat kan je kiezen om bil implantaten te laten plaatsen. Wij zijn er trots op om hiervoor met te werken met  Professor Dr. Levan, de uitvinder van de bil implantaten. Hij heeft meer dan 27 jaar ervaring in het veld en heeft al duizenden vrouwen geholpen om hun gewenste resultaat te bereiken.

Wat zit er in de filler?

Het product bestaat uit microdeeltjesparels van poly-L-melkzuur, een biocompatibel, biologisch afbreekbaar, synthetisch polymeer. Bij Essential Aesthetics wordt deze specifieke fillerbehandeling uitsluitend uitgevoerd door een gecertificeerde plastisch chirurg.

Voor wie is deze behandeling geschikt?

Deze behandeling met fillers is geschikt voor iedereen, behalve zwangere vrouwen en mensen die allergisch zijn door de ingrediënten.

Hoeveel filler heb ik nodig?

Hoeveel cc van het product wordt ingespoten, hangt af van jouw wensen. Over het algemeen worden er zichtbare resultaten behaald met een minimum van 50cc per kant als je je billen meer stevigheid en volume wilt geven. Voor kleine oneffenheden of deukjes in dit gebied kan minder van het product worden gebruikt.

Wat gebeurt er na de filler behandeling voor de billen?

Het behandelde gebied kan licht pijnlijk aanvoelen. Het wordt aanbevolen om na de behandeling geen zware lichaamsbeweging te doen of druk uit te oefenen op het behandelde gebied. De meeste mensen kunnen na de behandeling snel hun dagelijkse bezigheden hervatten.

Het is belangrijk om de 5-5-5 regel te volgen; masseer het gebied gedurende 5 minuten, 5 keer per dag, gedurende 5 dagen om collageenbultjes te voorkomen en om het product te helpen verspreiden.

De uiteindelijke resultaten verschijnen na ongeveer 2 maanden, omdat het lichaam tot zes weken nodig heeft om zijn eigen collageen aan te maken.

Hoe lang duurt het resultaat?

De esthetische verbetering houdt ongeveer 3 jaar aan. De gel breekt langzaam af in het lichaam. Elk lichaam is anders en daarom verschillen de resultaten van geval tot geval.

Om het gewenste esthetische effect te behouden, kan het nodig zijn om een touch-up te doen na 9 tot 12 maanden. Er zijn dan kleinere hoeveelheden gel nodig om het gewenste resultaat te verkrijgen.Voor een permanent resultaat kan je kiezen om bil implantaten te laten plaatsen. Onze professor Dr. Levan, de uitvinder van de bilimplantaten, heeft meer dan 27 jaar ervaring in dit vakgebied.

Is de procedure veilig?

Ja, het product is in 2004 goedgekeurd door de FDA en is door wetenschappelijk onderzoek bewezen veilig te zijn. Het bevat ook geen enkele vorm van dierlijke producten. Deze behandeling wordt echter niet aanbevolen voor zwangere vrouwen en mensen die allergisch zijn voor de ingrediënten.

Zijn er bijwerkingen bekend voor deze behandeling?

Nee, er zijn geen gerapporteerde bijwerkingen.

Tarieven

Kwaliteit filler van ons eigen in-house brand

10cc €300
100cc €3000
200cc €5000

High end kwaliteit filler (Sculptra)

10cc €600
100cc €5000
200cc €7500

 

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek kan je terecht met al jouw vragen en kijkt de arts naar de mogelijkheden die het beste passen bij jouw lichaam. Wil je hierna nog een afspraak of heb je meer informatie nodig? Dat kan, het gaat immers om jouw lichaam. Gun jezelf het beste en maak een afspraak. Essential Aesthetics heeft al veel patiënten geholpen op hun reis naar een mooier lichaam en is trots op een tevredenheidsscore van maar liefst 96%. [Lees de reviews hier]

Nu is het jouw beurt. Boek een gratis persoonlijk en vrijblijvend adviesgesprek met een van onze care team specialisten via 070 220 2222. Because you are essential to us.

Het tweede consult met de door je gekozen chirurg is tegen betaling (€ 50). Deze vergoeding wordt in mindering gebracht op de factuurkosten voor operaties. Zelfs wanneer je achteraf geen behandeling bij ons boekt, ontvang je een uitgebreid en medisch verantwoord consult. Na dit adviesgesprek heb je al veel informatie, een waardevolle basis voor eventuele vervolgstappen.

ONS RESULTAAT

Voor / Na

OVER ONS

Waarom Essential Aesthetics

Aangenaam verrast door de zorg die ik kreeg bij Essential Aesthetics. Topdokters en personeel zijn erg aardig en zorgzaam! deze clinic zeker aanbevelen!

Aanbevolen door 96% van onze cliënten
Uitstekende zorg en ondersteuning
8.8 score op klinische ervaringen
Zie onze voor en na foto’s

Essential Aesthetics is een bijzondere kliniek met ISO 9001 certificering, in een prachtig monumentaal pand in Den Haag Wij zijn gespecialiseerd in plastische chirurgie, injectables, afvallen en anti-ageing behandelingen.
Vanuit onze visie biedt Essential Aesthetics je zoveel mogelijk begeleiding in alle disciplines die nodig zijn voor een gezonde levensstijl.
Onze kliniek is ontstaan ​​uit de passie van één vrouw. De passie voor schoonheid en een diep gevoel voor dankbaarheid voor alles wat ons lichaam ons geeft heeft geleid tot het levenswerk van de eigenaar en oprichter: een kliniek die moedigt vrouwen aan om zelfverzekerder en sterker te worden en meer te genieten van het geschenk van een mooi en gezond lichaam. En dat is wat Essential Aesthetics doet met een gedreven team van Nederlands, internationaal artsen en ervaringsdeskundigen. Essential Aesthetics is a brand made by women, for women. Het is veel te doen vertrouw je lichaam toe aan iemand anders. Wij begrijpen dat en bieden je daarom alleen het beste en de veiligheid van onze ISO 9001 gecertificeerde kliniek.
Je kunt bij onze kliniek terecht met ISO 9001 certificering voor fillers, Spierontspanners behandelingen maar ook voor plastic chirurgie: borstvergroting, bilvergroting, facelifts, liposuctie en meer. Wat maakt ons uniek in de kliniek is dat we je vanaf september 2020 ook professioneel DNA-onderzoek aanbieden voedingsadvies, bindweefselmassage en sportbegeleiding.

Maak kennis met onze specialisten

Onze ISO gecertificeerde kliniek werkt uitsluitend met ervaren gekwalificeerde specialisten met passie voor het vak, die zorgen en oog hebben voor jouw noden en wensen als onze patiënt, met respect voor jouw natuurlijke schoonheid. Ons bedrijf is gebouwd rond het vervullen van jouw wensen! We brengen de toewijding aan details, aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen, om het beste resultaat te garanderen. Dankzij onze internationale artsen die actief zijn in het veld en op de hoogte zijn van de laatste trends en technieken, kunnen we je helpen om het best mogelijke resultaat te behalen. Onze specialisten kijken er naar uit om met je samen te werken om te kijken hoe we jouw droom kunnen waarmaken. Het zorgteam van Essential Aesthetics staat voor, tijdens en na de reis voor je klaar. Van de intake tot de nazorg. Bij ons bent je in bekwame, veilige handen want je bent essentieel voor ons.

Dr. Gabriel Jansen

Senior Nederlandse plastisch chirurg

Cosmetische chirurgie vereist niet alleen topkwaliteit, maar ook een
persoonlijke aanpak op maat. Dr. Gabriel Jansen draagt beide hoog in het
vaandel.

Dr. Aniel Sewnaik

KNO-arts en hoofd- en nekchirurg

Dr. Sewnaik heeft jarenlange ervaring in reconstructieve chirurgie van hoofd
en hals. Deze zet hij in voor optimale resultaten bij het toedienen van
injectables en facelift operaties.

Luca Piombino

Italiaanse ervaringsdeskundige
in plastisch chirurgische behandelingen

Luca Piombino is onze Italiaanse, internationaal gerenommeerde ervaringsdeskundige in plastisch chirurgische behandelingen. Hij heeft over de hele wereld gewerkt, waaronder in Beverly Hills en Zuid-Amerika. Hij heeft zich hierdoor kunnen bekwamen in de meest innovatieve technieken.

Professor Philippe Levan

Gerenommeerde Franse ervaringsdeskundige
in plastisch chirurgische behandelingen

Professor Levan is een vooraanstaande Franse plastisch chirurg met meer dan 27
jaar ervaring in plastische chirurgie en een pionier op het gebied van
remodellering. Hij is een internationaal erkende innovator op het gebied van
bilimplantaten.

BEOORDELINGEN

Lees de ervaringen van andere vrouwen op
ZorgkaartNederland en kliniekervaringen.nl