Skip to main content

Bilvergroting met fillers

Met fillers voor de billen kun je je billen vergroten zonder operatie en deze bil fillers kunnen ook hip dips opvullen. Onze behandelingen vinden plaats in Den Haag. De fillers voor de billen stimuleren collageen en hierdoor ontstaat er meer volume in de billen. Net als bij het gezicht neemt de elasticiteit en het volume van de billen af ​​met de leeftijd. Veel vrouwen verliezen volume en zijn ontevreden over de vorm van hun billen. Met een behandeling van de billen met fillers is het mogelijk om de vorm aan te passen en meer volume en stevigheid krijgen, zodat er een liftend effect ontstaat.

  • rondere, meer volumineuze billen
  • vult hip dips op
  • stimuleert je eigen collageenproductie
  • geen operatie
  • resultaten blijven minimaal 2 jaar, soms zelfs tot 5 jaar

Onze doktoren behandelen de billen met fillers gevuld met een zuivere niet-dierlijke gel. Het product stimuleert je eigen collageenproductie, waardoor het behandelde gebied meer volume krijgt. Na vergroting van de billen met fillers is er geen hersteltijd.

De behandeling geeft een resultaat dat minimaal 2 jaar aanhoudt. De biocompatibele gel wordt langzaam afgebroken in het lichaam. Als je een langduriger resultaat wil, kun je een touch-up doen om het esthetische resultaat te behouden. Voor een permanent resultaat kan je kiezen om bil implantaten te laten plaatsen. Wij zijn er trots op om hiervoor met te werken met  Professor Dr. Levan, de uitvinder van de bil implantaten. Hij heeft meer dan 27 jaar ervaring in het veld en heeft al duizenden vrouwen geholpen om hun gewenste resultaat te bereiken.

Waarom kiezen voor Essential Aesthetics?

Keurmerk veiligheid & zorg
Jouw veiligheid staat centraal bij ons. Daarom is Essential Aesthetics trots op ons ISO-9001 en NEN-8009 keurmerk. Dit houdt in dat wij voldoen aan de internationale eisen voor kwaliteit, veiligheid en zorg. Daarnaast benadrukt deze certificering het belang van de wensen van onze patiënten en van ons streven naar continue verbetering.

Excelleren is onze norm
Door de combinatie van internationale chirurgen en het onderling delen van kennis en ervaring brengen wij esthetische chirurgie naar een hoger niveau. Het team van Essential Aesthetics streeft te allen tijde naar het hoogst haalbare en laat dit zien door grote betrokkenheid en te streven naar excellente resultaten. Daarnaast zijn wij er trots op dat ons team een hart heeft voor mensen en oog heeft voor jouw persoonlijke en natuurlijke schoonheid.

Jouw vertrouwen is het hart van onze kliniek
De norm van Essential Aesthetics is dat er met respect en toewijding wordt omgegaan met het kostbaarste bezit dat je in onze handen legt. Ons team begrijpt dat een ingreep een grote stap is die niet alleen een fysieke, maar ook een emotionele impact heeft. Wij doen daarom ons uiterste best om jou hierin zo goed mogelijk te ondersteunen.

Ongelimiteerde voor- en nazorg
Essential Aesthetics staat bekend om de uitstekende voor en nazorg. Tijdens de consulten nemen we de tijd voor om met aandacht naar jouw vragen en wensen te luisteren. Onze persoonlijke aandacht en warme benadering geeft je het gevoel dat je thuis bent. Ook na de ingreep staat ons medische team klaar om jou de nodige zorg te bieden.

Wat zit er in de bil filler?

Het product bestaat uit microdeeltjesparels van poly-L-melkzuur, een biocompatibel, biologisch afbreekbaar, synthetisch polymeer. Bij Essential Aesthetics wordt deze specifieke fillerbehandeling uitsluitend uitgevoerd door een gecertificeerde plastisch chirurg.

Voor wie is deze behandeling geschikt?

Onze experts raden af om de behandeling te ondergaan als:

Je zwanger bent of borstvoeding geeft

Je allergisch of overgevoelig bent voor de ingrediënten van het product, lidocaïne of andere lokale verdoving van dit type

Je lijdt aan huidontsteking (huiduitslag zoals cysten, puistjes, uitslag of netelroos), infectie of tumoren, in of nabij het behandelgebied.

Hoeveel filler heb ik nodig?

Hoeveel cc van het product wordt ingespoten, hangt af van jouw wensen. Over het algemeen worden er zichtbare resultaten behaald met een minimum van 50cc per kant als je je billen meer stevigheid en volume wilt geven. Voor kleine oneffenheden of deukjes in dit gebied kan minder van het product worden gebruikt.

Wat gebeurt er na de filler behandeling voor de billen?

Het behandelde gebied kan licht pijnlijk aanvoelen. Het wordt aanbevolen om na de behandeling geen zware lichaamsbeweging te doen of druk uit te oefenen op het behandelde gebied. De meeste mensen kunnen na de behandeling snel hun dagelijkse bezigheden hervatten.

Het is belangrijk om de 5-5-5 regel te volgen; masseer het gebied gedurende 5 minuten, 5 keer per dag, gedurende 5 dagen om collageenbultjes te voorkomen en om het product te helpen verspreiden.

De uiteindelijke resultaten verschijnen na ongeveer 2 maanden, omdat het lichaam tot zes weken nodig heeft om zijn eigen collageen aan te maken.

Hoe lang duurt het resultaat?

De esthetische verbetering houdt ongeveer 3 jaar aan. De gel breekt langzaam af in het lichaam. Elk lichaam is anders en daarom verschillen de resultaten van geval tot geval.

Om het gewenste esthetische effect te behouden, kan het nodig zijn om een touch-up te doen na 9 tot 12 maanden. Er zijn dan kleinere hoeveelheden gel nodig om het gewenste resultaat te verkrijgen.Voor een permanent resultaat kan je kiezen om bil implantaten te laten plaatsen. Onze professor Dr. Levan, de uitvinder van de bilimplantaten, heeft meer dan 27 jaar ervaring in dit vakgebied.

Zijn er bijwerkingen bekend voor deze behandeling?

Zoals bij elke esthetische behandeling zijn er risico’s verbonden aan deze behandeling. Deze behandeling wordt echter niet aanbevolen voor zwangere vrouwen en mensen die allergisch zijn voor de ingrediënten.

Risico’s met betrekking tot de behandeling
Deze bijwerkingen zijn onder meer:

Je kunt op de injectieplaats last krijgen van injectiegerelateerde reacties, waaronder zwelling, roodheid, pijn, jeuk, verkleuring of gevoeligheid Deze klachten verdwijnen meestal spontaan binnen enkele dagen na de injectie;

Je kunt last krijgen van ongewenste reacties tegen het geïmplanteerde materiaal (filler), met inbegrip van, maar niet beperkt tot: overgevoeligheid, allergische reacties, ontsteking, infectie, overmatige bloeduitstortingen, vochtophopingen, onvoldoende genezing, huidverkleuring, plaatselijke problemen met de doorbloeding, bloedpropjes of obstructies van de bloedtoevoer of abcesvorming op de plek van het implantaat waardoor er een verharding en/of littekenvorming ontstaat;

Je kunt last krijgen van knobbelvorming of granulomen (een verzameling ontstoken cellen) die verwijderd moeten worden of waarvoor een andere behandeling nodig is;

Je kunt last krijgen van zeldzame maar ernstige bijwerkingen die in verband worden gebracht met de intravasculaire injectie van fillers. Dit zijn onder meer tijdelijke of permanente gezichtsbeperkingen, blindheid (gebrek aan bloedtoevoer naar de hersenen), cerebrale ischemie of hersenbloedingen, die een beroerte, huidnecrose (afsterven van huidweefsel) en schade aan de onderliggende gezichtsstructuren;

Andere dan de hierboven genoemde ongewenste reacties kunnen voorkomen waaronder verlies van gezichtsvermogen/permanente blindheid door verstopping van een netvliesader.

Risico’s met betrekking tot lokale verdovingsmiddelen
Er kan een verdovingsmiddel (anestheticum) gebruikt worden om het te behandelen gebied tijdelijk te verdoven en gevoelloos te maken. Lidocaïne kan bijwerkingen veroorzaken, waarvan de aard en ernst niet van te voren voorspeld kunnen worden.

Dergelijke bijwerkingen bestaan uit, maar zijn niet beperkt tot: blozen of roodheid van de huid, jeukende huid, rode of paarse pukkeltjes op de huid en een ongebruikelijk warme huid.

Minder vaak voorkomende bijwerkingen bestaan uit, maar zijn niet beperkt tot: bloeduitstorting, bloeding, branderigheid, zwelling, pijn of een allergische reactie

Prijzen bil fillers

Lanluma filler
Een revolutionaire collageen stimulerende filler, speciaal ontwikkeld voor het lichaam

10cc  €300
100cc  €3000
200cc  €5000

Sculptra filler

10cc  €600
100cc  €5000
200cc  €7500

 

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek kan je terecht met al jouw vragen en kijkt de arts naar de mogelijkheden die het beste passen bij jouw lichaam. Wil je hierna nog een afspraak of heb je meer informatie nodig? Dat kan, het gaat immers om jouw lichaam. Gun jezelf het beste en maak een afspraak. Essential Aesthetics heeft al veel patiënten geholpen op hun reis naar een mooier lichaam en is trots op een tevredenheidsscore van maar liefst 96%. [Lees de reviews hier]

Nu is het jouw beurt. Boek een gratis persoonlijk en vrijblijvend adviesgesprek met een van onze care team specialisten via 070 220 2222. Because you are essential to us.

Het tweede consult met de door je gekozen chirurg is tegen betaling (€ 50). Deze vergoeding wordt in mindering gebracht op de factuurkosten voor operaties. Zelfs wanneer je achteraf geen behandeling bij ons boekt, ontvang je een uitgebreid en medisch verantwoord consult. Na dit adviesgesprek heb je al veel informatie, een waardevolle basis voor eventuele vervolgstappen.

Onze resultaten

Over ons

Aangenaam verrast door de zorg die ik kreeg bij Essential Aesthetics. Topdokters en personeel zijn erg aardig en zorgzaam! deze clinic zeker aanbevelen!

Aanbevolen door 96% van onze cliënten
Uitstekende zorg en ondersteuning
8.8 score op klinische ervaringen
Zie onze voor en na foto’s

Essential Aesthetics is een bijzondere kliniek met ISO-9001 en NEN-8009 certificering, in een prachtig monumentaal pand in Den Haag. Wij zijn gespecialiseerd in plastische chirurgie, injectables, afvallen en anti-ageing behandelingen.
Vanuit onze visie biedt Essential Aesthetics je zoveel mogelijk begeleiding in alle disciplines die nodig zijn voor een gezonde levensstijl.
Onze kliniek is ontstaan ​​uit de passie van één vrouw. De passie voor schoonheid en een diep gevoel voor dankbaarheid voor alles wat ons lichaam ons geeft heeft geleid tot het levenswerk van de eigenaar en oprichter: een kliniek die moedigt vrouwen aan om zelfverzekerder en sterker te worden en meer te genieten van het geschenk van een mooi en gezond lichaam. En dat is wat Essential Aesthetics doet met een gedreven team van Nederlands, internationaal artsen en ervaringsdeskundigen. Essential Aesthetics is a brand made by women, for women. Het is veel te doen vertrouw je lichaam toe aan iemand anders. Wij begrijpen dat en bieden je daarom alleen het beste en de veiligheid van onze gecertificeerde kliniek.
Je kunt bij onze kliniek terecht voor fillers, spierontspanners behandelingen maar ook voor plastic chirurgie: borstvergroting, bilvergroting, facelifts, liposuctie en meer. Wat maakt ons uniek in de kliniek is dat we je ook professioneel DNA-onderzoek aanbieden voedingsadvies, bindweefselmassage en sportbegeleiding.

Maak kennis met onze specialisten

Onze ISO-9001 en NEN-8009 gecertificeerde kliniek werkt uitsluitend met ervaren gekwalificeerde specialisten met passie voor het vak, die zorgen en oog hebben voor jouw noden en wensen als onze patiënt, met respect voor jouw natuurlijke schoonheid. Ons bedrijf is gebouwd rond het vervullen van jouw wensen! We brengen de toewijding aan details, aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen, om het beste resultaat te garanderen. Dankzij onze internationale artsen die actief zijn in het veld en op de hoogte zijn van de laatste trends en technieken, kunnen we je helpen om het best mogelijke resultaat te behalen. Onze specialisten kijken er naar uit om met je samen te werken om te kijken hoe we jouw droom kunnen waarmaken. Het zorgteam van Essential Aesthetics staat voor, tijdens en na de reis voor je klaar. Van de intake tot de nazorg. Bij ons ben je in bekwame, veilige handen want je bent essentieel voor ons.

Dr. Aniel Sewnaik

Injectable specialist & Gelaatschirurg

Dr. Sewnaik heeft jarenlange ervaring in reconstructieve chirurgie van hoofd
en hals. Deze zet hij in voor optimale resultaten bij het toedienen van
injectables en facelift operaties.

Alexandra Gomes

Medisch consulent & Voedingexpert

Alexandra heeft ruim 20 jaar ervaring op het gebied van huidverzorging en heeft een passie voor gezondheidszorg een (inner) beauty. Zij assisteert de arts tijdens het consult, maar is daar vooral als jouw aanspreekpunt. Persoonlijke aandacht gecombineerd met kennis van de vele behandelingen en ingrepen die onze kliniek kan bieden, zorgt voor het juiste advies en uiteindelijk voor de behandeling die het beste bij jou past.

Bilvergroting met fillers Den Haag

Onze kliniek zit gevestigd in Den Haag, in een prachtig monumentaal pand. Bilvergroting met fillers Den Haag, Billen vergroten Den Haag, Hip dips laten opvullen Den Haag en Bil fillers Den Haag doe je bij Essential Aesthetics. Een kliniek in Den Haag gespecialiseerd in plastische chirurgie, injectables afvallen en anti-ageing behandelingen. Alles vanuit passie voor schoonheid en een diep gevoel van dankbaarheid voor alles wat ons lichaam ons geeft. Een kliniek met aandacht voor zelfvertrouwen en die bewust is van het geschenk van een gezond en mooi lichaam. Kom gerust eens langs voor een oriënterend gesprek voor de mogelijkheden tot het vergroten van billen, bilvergroting met fillers of het opvullen van hip dips in Den Haag. Boek een afspraak en laat ons u helpen voor het mooiste resultaat.

BEOORDELINGEN

Lees de ervaringen van andere vrouwen op
ZorgkaartNederland en kliniekervaringen.nl