Bilvergroting met fillers

Met fillers voor de billen kun je je billen vergroten zonder operatie en deze bil fillers kunnen ook hip dips opvullen. Onze behandelingen vinden plaats in Den Haag. De fillers voor de billen stimuleren collageen en hierdoor ontstaat er meer volume in de billen. Net als bij het gezicht neemt de elasticiteit en het volume van de billen af ​​met de leeftijd. Veel vrouwen verliezen volume en zijn ontevreden over de vorm van hun billen. Met een behandeling van de billen met fillers is het mogelijk om de vorm aan te passen en meer volume en stevigheid krijgen, zodat er een liftend effect ontstaat.

  • rondere, meer volumineuze billen
  • vult hip dips op
  • stimuleert je eigen collageenproductie
  • geen operatie
  • resultaten blijven minimaal 2 jaar, soms zelfs tot 5 jaar

Onze doktoren behandelen de billen met fillers gevuld met een zuivere niet-dierlijke gel. Het product stimuleert je eigen collageenproductie, waardoor het behandelde gebied meer volume krijgt. Na vergroting van de billen met fillers is er geen hersteltijd.

De behandeling geeft een resultaat dat minimaal 2 jaar aanhoudt. De biocompatibele gel wordt langzaam afgebroken in het lichaam. Als je een langduriger resultaat wil, kun je een touch-up doen om het esthetische resultaat te behouden. Voor een permanent resultaat kan je kiezen om bil implantaten te laten plaatsen. Wij zijn er trots op om hiervoor met te werken met  Professor Dr. Levan, de uitvinder van de bil implantaten. Hij heeft meer dan 27 jaar ervaring in het veld en heeft al duizenden vrouwen geholpen om hun gewenste resultaat te bereiken.

Waarom kiezen voor Essential Aesthetics?