Bilvergroting met vet / BBL

Overweegt u een bilvergroting? Lees dan verder!

GRATIS CONSULTATIE

Aanbevolen
door 96% van onze klanten

8.8 score op
Klinische ervaringen

8.9 score op
Zorgkaart Nederland

4.7 score op
Google Reviews

DIENST

De laatste trend

Wij zijn bij Essential Aesthetics onder meer gespecialiseerd in bilvergroting, zoals de Braziliaanse billift of bilvergroting met implantaten. Overweegt u een bilvergroting? Lees dan verder! Jennifer Lopez, Kim & Khloe Kardashian, Beyoncé, Kylie Jenner en Amber Rose, zijn allemaal beroemdheden met veel bewonderde grote billen. Of deze dames nu een beetje hulp hebben gehad of niet, volle billen zijn prachtig. Ook in Nederland groeit de vraag naar bilvergroting. Wilt u rondere of vollere billen? Dat kan nu ook in Nederland, in alle veiligheid en met langdurig resultaat. Misschien had je bij de geboorte geen grote billen of heb je het gevoel dat je bilvolume verliest met het ouder worden. Essential Aesthetics heeft een team van ervaren specialisten de opdracht gegeven om samen met internationale artsen nieuwe, veilige en betere behandelmethoden te ontwikkelen voor het creëren van perfecte dikke billen. Het resultaat? U krijgt het gewenste effect met een behandeling die bij u past. In onze kliniek kunnen we je billen vergroten met je eigen lichaamsvet, kleinere bultjes wegwerken met fillers of prachtig volle billen creëren met onzichtbare en onmerkbare implantaten die een leven lang meegaan.

Excellentie door internationale samenwerking

Kiest u voor onze kliniek, dan kiest u voor betrouwbaar en innovatief advies. We werken samen met ervaren Nederlandse chirurgen, maar maken ook gebruik van de kennis en kunde van internationale specialisten die in het buitenland zijn opgeleid en die graag hun expertise in Nederland delen. Hierdoor zijn wij in staat internationale technieken op een veilige en efficiënte manier toe te passen. Persoonlijke begeleiding vinden wij erg belangrijk en u wordt gedurende het gehele traject begeleid door gediplomeerde specialisten en chirurgen. Maak kennis met ons diverse en deskundige team dat jou kan helpen aan die mooie billen, zonder risico’s of lange reizen naar het buitenland.

Ben je klaar voor die veerkrachtige onderkant? Kom en ontdek zelf al onze mogelijkheden!

De Braziliaanse Bil Lift (BBL)

De Braziliaanse billenlift is misschien wel de bekendste methode om grotere billen te creëren. Onze plastisch chirurgen combineren liposuctie met lipofilling om uw billen in perfecte vorm te krijgen. Tijdens de operatie kunnen meerdere behandelingen worden uitgevoerd om het einde naar wens te krijgen. Veel van onze patiënten kiezen er bijvoorbeeld voor om een ​​billenlift te combineren met het verbeteren van de contouren van hun onderrug en taille.

Wat gebeurt er tijdens de operatie

We willen je graag een idee geven van wat er gebeurt tijdens een Braziliaanse kontlift. De chirurg zuigt vet uit het door u vastgestelde gebied. Dat vet wordt vervolgens gefilterd zodat het geschikt is om in je billen te injecteren. Dat gebeurt in meerdere lagen voor een vollere vorm.

Dit klinkt misschien vrij eenvoudig, maar de BBL is een vrij complex proces. Gelukkig hebben onze plastisch chirurgen ruime ervaring met het uitvoeren van deze behandeling. U krijgt, indien nodig, tijdens de procedure een drainage om overtollig lymfevocht af te voeren.

De hele procedure duurt gemiddeld 2-5 uur en vindt plaats onder algehele narcose, waardoor het ook mogelijk is om tijdens een BBL andere delen van het lichaam te verbeteren.

Na de operatie zal uw lichaam natuurlijk moeten herstellen. De vetcellen die naar de billen zijn overgebracht hebben tijd nodig om te genezen en een nieuwe bloedtoevoer te ontwikkelen. Na de behandeling voorzien wij u van speciale kleding die de juiste plekken onder druk zet en het herstelproces bevordert.

Ons zorgteam staat voor u klaar om u te helpen bij de voorbereiding, de ingreep en de nazorg.

Het resultaat van een Braziliaanse bilvergroting

Kortom: mooiere, rondere, vollere billen! Een deel van het geïnjecteerde vet wordt op natuurlijke wijze door uw lichaam opgenomen en verdwijnt. Om hier rekening mee te houden, injecteert de chirurg wat meer vet in je billen. Dit betekent dat je billen er in eerste instantie iets groter uitzien dan je misschien had verwacht. Het eindresultaat is zichtbaar na 3 tot 6 maanden. Hoe lang je nieuwe billen mooi blijven, hangt mede af van de nazorg die je toepast. Hoe beter u ons nazorgadvies opvolgt, hoe beter het resultaat. Uw gezondheid, toekomstige zwangerschappen en gewichtsschommelingen kunnen ook gevolgen hebben voor uw billen.

Herstel na een Braziliaanse bilvergroting

We zullen er alles aan doen om uw lichaam zo snel mogelijk te laten herstellen. U krijgt direct na de operatie ondersteunende compressiekleding. Hierdoor blijft uw lichaam in de gewenste vorm en wordt overmatige zwelling voorkomen. De zwelling neemt meestal af na de eerste week. Blauwe plekken zijn ook normaal en verdwijnen meestal na een operatie. Afhankelijk van hoe zwaar de operatie is, kan het zijn dat u ter observatie een nacht in het ziekenhuis moet doorbrengen.

In de meeste gevallen kunt u na ongeveer anderhalve week weer aan het werk. De compressiekleding moet nog worden gedragen, bij voorkeur onder loszittende kleding. Houd er rekening mee dat het na anderhalve week nog niet mogelijk is om langdurig te zitten (zie ook het zitprotocol). U moet na de ingreep twee weken op uw buik slapen, zodat er zo min mogelijk druk op uw billen komt. Daarna mag u afwisselend op uw zij slapen, maar nog niet op uw rug. Een normaal zit- en slaappatroon is normaal gesproken mogelijk na 6 weken. Overleg altijd met uw chirurg wat voor u van toepassing is.

Controle

Uiteraard houden wij uw herstel nauwlettend in de gaten. De eerste controle vindt plaats na 1 à 2 dagen. De volgende controle is op afspraak, ongeveer 3 weken na de operatie.

Veiligheid door voorzorgmaatregelen

De Braziliaanse Bil Lift (BBL) Naast algemeen advies geeft de arts u advies dat specifiek voor u is en gebaseerd op uw gezondheid en leefomstandigheden. Hieronder vatten we enkele algemene adviezen samen.

Voor de ingreep

 • Stop vier weken voor de operatie met roken. Rook ook minimaal twee weken na de operatie niet. Roken vertraagd de wondgenezing en verhoogd de kans op infecties.
 • Plan de operatie niet tijdens uw maandelijkse menstruatie.
 • Begin twee weken voor de operatie met het innemen van Arnica druppeltjes. Gebruik de druppeltjes tot twee weken na de operatie. Dit vermindert de last van blauwe plekken en zwellingen.
 • Als u Marcoumar, Sintrom / Sintrommitis, Asprocardio of vergelijkbare medicijnen gebruikt, overleg dan met uw chirurg of u tijdelijk kunt stoppen met het gebruik van dit medicijn, inclusief aspirine of pijnstillers met aspirine zoals Advil, Diclofenac en anderen.
 • Neem voor de operatie geen bloedverdunnende medicatie.
 • Vergeet niet om je vervoer naar huis te regelen. Zelf rijden is na de operatie niet mogelijk en niet toegestaan.
 • Zorg ervoor dat je de eerste nachten na de operatie niet alleen bent. Regel ook dat er iemand beschikbaar is om je de eerste paar dagen bij jou thuis te helpen.
 • Vergeet niet uw maten en details van het compressiekledingstuk door te geven. Wij raden u aan om twee kledingstukken te kopen, dit is voor uw eigen comfort en hygiëne.

De dag voor de operatie

 • Als uw operatie later op de dag plaatsvindt, eet dan 8 uur van tevoren niets.
 • Scheer het te behandelen deel van uw lichaam.
 • Geniet van een lange douche, want dat zal de eerste 72 uur (drie dagen) na de operatie niet mogelijk zijn.
 • Heeft u uw compressiekleding al? Breng het dan naar de operatiekamer.
 • Als u op de dag van de operatie darmproblemen heeft, kan de chirurg besluiten de operatie uit te stellen.
 • Ga de komende drie weken niet in bad.
 • Gebruik geen make-up of bodylotion.
 • Draag geen sieraden of horloges.
 • Verwijder alle piercings.
 • Breng comfortabele kleding met ritsen en elastische banden mee voor na de operatie.
 • Zorg dat je op tijd bent!

Na de ingreep

 • Houd er rekening mee dat de meeste patiënten na de operatie een nacht blijven.
 • In sommige gevallen is het nodig om in de week na de operatie lymfemassages uit te voeren om het vocht beter af te voeren.
 • Draag uw compressiekleding zo lang als de arts adviseert. Dit is gemiddeld zes weken.
 • Je kunt de eerste twee weken niet zitten.

Zitprotocol:
Week 1-2:patiënten mogen helemaal niet zitten.
Week 2 – 4:Patiënten mogen 1 uur per keer zitten met pauzes van 10 minuten en alleen bij gebruik van een speciaal BBL-zitkussen. Vraag ons zorgteam naar dit kussen.

Houd er rekening mee dat u niet alleen pijn in uw billen voelt, maar ook in de gebieden waar liposuctie is uitgevoerd. Vooral de eerste twee weken na de liposuctie zijn erg pijnlijk. U krijgt medicatie om de pijn zoveel mogelijk te verlichten.

 • Oefening is erg belangrijk. U mag direct na uw operatie weer verhuizen. De meeste patiënten bewegen normaal na 3 tot 5 dagen.
 • Uit voorzorg geven we de meeste patiënten een recept voor pijnstillers, antibiotica (7 dagen) en heparine (om bloedstolsels te voorkomen).
 • Zorg goed voor jezelf, eet en drink voldoende en slik extra vitamines.
 • Na anderhalve week mag u weer werken, maar volg altijd het advies van de chirurg.
 • Sporten is na 6 weken weer toegestaan, maar dit hangt af van het soort sport, volg het advies van de chirurg.

Bilvergroting met fillers

Ook is het mogelijk om met fillers je billen in een mooie vorm te krijgen. Fillers worden voornamelijk gebruikt bij oneffenheden in de billen. Met kleine prikjes worden de billen op de probleemplekken (weer) gevuld. Deze methode kan je billen meer in model brengen, maar is minder geschikt voor forse vergrotingen.

Wij nemen u graag mee door de procedure van een fillerbehandeling. Onze doktoren behandelen het gewenste gebied met injectables. Deze injectables zijn gevuld met gel die voornamelijk uit lichaamsstoffen bestaat, de gel is niet van dierlijke oorsprong zoals vaak het geval is.

De vorm van de billen wordt pijnloos verbeterd. Het resultaat is direct zichtbaar en blijft gemiddeld 12 maanden zitten. Het lichaam breekt de geïnjecteerde gel langzaam af gedurende die 12 maanden. Voor een langduriger resultaat kunt u deze behandeling herhalen, of kiezen voor een bilvergroting met vet of implantaten.

Het voordeel van bilvergroting met injectables is dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de extra zorgen die bij een operatie horen. Er is ook geen herstelperiode vereist. Wil je snel en pijnloos mooiere billen hebben, dan kan bilvergroting met fillers voor jou een optie zijn.

Onze doktoren helpen u graag bij het maken van uw keuze.

Bilvergroting met implantaten

 • Bilvergroting met fillers Hoewel borstvergroting met implantaten tegenwoordig heel normaal is, kijken veel mensen vreemd naar bilimplantaten. Dit komt ook door de angst voor slechte implantaten en de bijbehorende risico’s. Maar tegenwoordig zijn er zeer veilige implantaten op de markt die speciaal voor de billen zijn ontwikkeld. Bij deze implantaten is er geen risico op lekkage. De implantaten voelen natuurlijk aan en gaan een leven lang mee (mits er geen klachten zijn). Essential Aesthetics werkt samen met een zeer betrouwbare fabrikant van hoogwaardige implantaten. Ze hebben meer dan 30 jaar ervaring met het maken van implantaten voor verschillende delen van het lichaam. En nu hebben ze al hun kennis en kunde ingezet om goede, veilige en mooie bilimplantaten te ontwikkelen. De siliconen implantaten bestaan ​​uit een kern omgeven door 8 lagen siliconen. De fabrikant geeft levenslange garantie op de implantaten omdat ze van zeer goede kwaliteit zijn, maar we hebben meer nodig dan alleen implantaten. Ook de techniek voor het plaatsen van bilimplantaten is verbeterd. Onze chirurgen zijn getraind in technieken die zorgen voor minimale littekens. De sporen die zijn achtergelaten na de operatie zijn nauwelijks zichtbaar. De kans dat de implantaten verschuiven is ook minimaal. En het wordt nog beter: na de operatie kunt u binnen drie dagen weer zitten! Wat gebeurt er bijeenbilvergroting met implantaten De voorgeselecteerde implantaten worden onder algehele narcose ingebracht via twee incisies aan de linker- en rechterkant van de bilplooi. De littekens op deze plekken zijn na de operatie nauwelijks zichtbaar. De chirurg maakt met een spatel ruimte in de spier en plaatst vervolgens de implantaten met een speciale techniek (de no-touch-techniek). Deze nieuwe techniek heeft een korte herstelperiode van 7 tot 14 dagen. Onze internationale chirurgen zijn opgeleid door de ontwikkelaar van de no-touch-techniek. De behandeling is veilig en geeft op lange termijn betere resultaten dan andere methoden. Er zijn veel zeer tevreden patiënten voor u geweest.Hybride technologie De hybride techniek is een combinatie van bilimplantaten en lipofilling met lichaamsvet. Deze behandeling biedt“het beste van twee werelden”. De implantaten helpen een bepaald volume te behouden. Lipofilling kan worden gebruikt om de ronde contouren te accentueren, vooral aan de zijkant van de billen. Oneffenheden of verschillen tussen de billen kunnen ook worden gecompenseerd met lipofilling. Door extra vet toe te voegen, voelen de billen ook zachter aan. Als je van nature weinig vet op je billen hebt, is dit een goede methode om extra volume te creëren.Herstel en resultaat van de bilvergroting Het resultaat van de bilvergroting is direct na de ingreep zichtbaar. De zwelling is na ongeveer drie maanden verdwenen en de spier en het omliggende weefsel hebben zich aangepast aan het implantaat. Uw billen kunnen enkele weken na de ingreep gevoeliger zijn. In de eerste paar maanden zullen de twee kleine littekens rood zijn voordat ze verkleuren naar de toon van uw huid.In the first few months, the two small scars will be red before discoloring to the tone of your skin. Na een jaar zijn ze nog nauwelijks zichtbaar. Ons zorgteam helpt u niet alleen met de voorbereiding op de operatie, maar ook na de behandeling. Wij zorgen ervoor dat u precies weet wat u kunt verwachten en dat u zo goed en snel mogelijk geneest. Zodra uw beslissing om uw lichaam te verbeteren door middel van een medische ingreep is genomen, kunt u op weg gaan naar meer zelfvertrouwen en mooiere billen. Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek, wij luisteren graag naar u.

Mythe: gewichtstoename vóór een operatie zal betere resultaten opleveren

Hoewel je misschien hebt gehoord van mensen die opzettelijk aankomen, zodat ze meer vet beschikbaar hebben om over te brengen naar hun billen, raden we dit absoluut niet aan.

Als je aankomt voorafgaand aan uw Braziliaanse billift, moet je die gewichtstoename na de operatie vasthouden als je de resultaten wilt behouden. Dit komt omdat wanneer we afvallen, we géén vetcellen verliezen in een bepaald gebied. In plaats daarvan krimpen onze vetcellen over ons hele lichaam. Door gewichtstoename worden de vetcellen slechts tijdelijk groter. Als je voor de operatie 10 kilo aankomt, verlies je dat gewicht na de operatie en zullen uw billen weer normaal worden. Het zal zijn alsof je de operatie niet hebt gehad.

Het is het echt beste om deze operatie uit te voeren wanneer je jouw ideale lichaamsgewicht hebt, omdat jouw plastisch chirurg bij een stabiel gewicht kan bepalen hoeveel vet er moet worden verwijderd en in uw billen moet worden geïnjecteerd.

Kortom, als je geïnteresseerd bent in de lipofilling maar je hebt het gevoel dat je niet voldoende lichaamsvet hebt, probeer dan zeker niet om overgewicht te krijgen voordat u uw plastisch chirurg heeft ontmoet. Houd er rekening mee dat de hoeveelheid vet die nodig is voor een goed lipofilling resultaat, afhangt van de grootte van de patiënt, aangezien deze in verhouding moet staan ​​tot het lichaam. Bijv. kleinere vrouwen hebben minder vet nodig om hun lichaam een ​​nieuwe vorm te geven, terwijl grotere vrouwen relatief meer nodig hebben.

Zorg ervoor dat je altijd een professional raadpleegt om te bepalen of je gewicht geschikt is om jouw doelen met de liposuctie/lipofilling te bereiken. Als je geen ideale kandidaat blijkt te zijn voor de liposuctie en lipofilling procedure, zijn er absoluut andere goede opties beschikbaar, zoals bilimplantaten, waarmee vergelijkbare resultaten kunnen worden bereikt.

Je bent van harte welkom om onze kliniek Essential Aesthetics te bezoeken en met ons team van experts te spreken, waar we zullen bepalen welke procedure het beste bij jouw behoeften en doelen past.

Risico’s en complicaties

Zoals bij elke chirurgische ingreep, zijn er risico’s. After a Brazilian billift, there may be the following specific risks:

 • Bloedstolsels of een longembolie (we proberen dit te voorkomen met preventieve medicatie)
 • Infecties (we proberen dit te voorkomen door preventieve antibiotica voor te schrijven)
 • Veranderingen in gevoeligheid. Dit kan tijdelijk zijn, maar in sommige gevallen hebben patiënten permanent minder of geen gevoel. Denk hier goed over na, want hoewel dit zelden voorkomt, is er meestal niets aan te doen.
 • Slechte wondgenezing / littekens
 • Onregelmatigheid in lichaamslijnen
 • Asymmetrie van de billen
 • Hoewel de chirurg rekening houdt met de natuurlijke volumeverandering, kan er te veel vet worden opgenomen. Gemiddeld blijft 65 – 85% van het geïnjecteerde vet achter.

Veiligheid door voorzorgmaatregelen

Als u besluit uw billen te vergroten met implantaten, zullen wij u een patiënteninformatie document bezorgen, dat u aandachtig dient te lezen. Naast algemeen advies geeft de arts u ook advies dat specifiek voor u is en gebaseerd op uw gezondheid en leefomstandigheden. Hieronder vatten we een aantal algemene adviezen samen.

Voor de ingreep

 • Stop vier weken voor de operatie met roken. Rook ook minimaal twee weken na de operatie niet. Roken vertraagd de wondgenezing en verhoogd de kans op infecties.
 • Plan de operatie niet tijdens uw maandelijkse menstruatie.
 • Begin twee weken voor de operatie met het innemen van Arnica druppeltjes. Gebruik de druppeltjes tot twee weken na de operatie. Dit vermindert de last van blauwe plekken en zwellingen.
 • Als u Marcoumar, Sintrom / Sintrommitis, AsproCardio of soortgelijke medicijnen gebruikt, moet u met uw chirurg bespreken of u tijdelijk kunt stoppen met het gebruik van deze medicijnen, ook als u aspirine of pijnstillers met aspirine gebruikt, zoals Advil, Diclofenac, enz. Tijdens de periode rondom de ingreep, kun je wel pijnstillers gebruiken zoals Paracetamol en Panadol.
 • Neem voor de operatie geen bloedverdunnende medicatie.
 • Vergeet niet uw transport naar huis te regelen. Zelf rijden is niet mogelijk en niet toegestaan ​​na de operatie.
 • Zorg ervoor dat u de eerste nachten na de operatie niet alleen bent. Zorg er ook voor dat er de eerste dagen iemand beschikbaar is om u in uw huis te helpen.
 • Vergeet niet uw maten en details van het compressiekledingstuk door te geven. Wij raden u aan om twee kledingstukken te kopen, dit is voor uw eigen comfort en hygiëne.

De dag van de ingreep

 • Draag geen sieraden, horloges of piercings.
 • Als uw operatie later op de dag plaatsvindt, eet dan 8 uur van tevoren niets.
 • Geniet van een lange douche, want dat zal de eerste 72 uur (drie dagen) na de operatie niet mogelijk zijn.
 • Laat uw gids weten hoe laat u opgehaald kunt worden. De dokter kan u een schatting van de tijd geven.

Na de ingreep

 • Totdat je de kliniek of het ziekenhuis verlaat, word je begeleid door de verpleegkundige, de anesthesist en de plastisch chirurg.
 • Wij geven de meeste patiënten krijgen in overleg met de chirurg een recept mee naar huis voor medicatie (pijnstilling).
 • De billen zullen na de operatie wat gespannen aanvoelen. De huid moet zich aanpassen aan het nieuwe bilvolume. De spanning neemt vanzelf af.
 • De eerste dag na de operatie moet u op uw buik slapen, de tweede dag kunt u op uw zij slapen en vanaf de derde dag kunt u op uw rug en billen liggen.
 • Ga na de operatie zoveel mogelijk rechtop zitten.
 • Na de operatie mag u direct verhuizen, maar doe het de eerste week rustig aan. In ieder geval raden wij u aan om de dagen na de operatie goed uit te rusten.
  Bij de hybride techniek gelden de voorschriften voor lipofilling van de billen.
 • Overleg met je arts, wanneer je weer kunt douchen.
 • After one week, a follow-up check will take place and we will remove any remaining stitches.
 • Indien nodig worden er nog een aantal controles uitgevoerd.
 • Draag uw compressiekleding zo lang als de arts adviseert. Dit is gemiddeld zes weken.
 • Sporten wordt de eerste 6 weken na de operatie afgeraden.
 • Zorg goed voor jezelf, eet en drink voldoende en slik extra vitamines.

Het adviesgesprek

De eerste stap naar mooiere borsten, is een adviesgesprek met onze plastische chirurg. Dit gesprek is uiteraard geheel vrijblijvend. De chirurg luistert naar jouw wensen en verwachtingen en bekijkt dan samen met jou de verschillende mogelijkheden. Omdat elk lichaam anders is, is het belangrijk dat de chirurg het lichaamsgebied dat je overweegt aan te passen, kan bekijken. Een lichamelijk onderzoek kan dus nodig zijn. Houd hier rekening mee en trek gemakkelijke kleding aan.

Als u foto’s of afbeeldingen van uw droombillen heeft, neem deze dan gerust mee naar het gesprek en laat ze aan de chirurg zien, die u specifiek advies kan geven en u kan vertellen of uw verwachtingen realistisch zijn. Wanneer jij al weet wat je wil, is het makkelijker om de juiste implantaten te kiezen. Je hebt de keuze uit verschillende afmetingen (van klein naar groot), en vormen (rond of anatomisch). Together with the surgeon, you choose the implants that best suit your body and your needs.

De chirurg zal je ook vragen naar jouw gezondheid en medische geschiedenis. Geef zoveel mogelijk nauwkeurige informatie, dit is belangrijk voor uw eigen veiligheid. De chirurg vertelt je eerlijk of het naar zijn mening verstandig is om de gewenste ingreep uit te voeren en neemt de ingreep met je door. Mocht het niet verstandig zijn om te kiezen voor een bilvergroting met implantaten, dan zoekt hij samen met jou naar andere oplossingen. Maak ook van de gelegenheid gebruik om te vragen naar andere behandelingen of wensen die u heeft. Onze chirurgen kunnen u altijd meer informatie geven over andere behandelingen.

Doe gerust wat nazorg en lees ruim van tevoren in, b.v. via het internet. U kunt zelfs online video’s van deze operatie vinden.

Nadat u heeft besloten welke behandelingen u wilt, geeft ons zorgteam u een offerte voor de behandelkosten. Het is meestal mogelijk om direct na een afspraak te maken voor de operatie. Nadat u heeft besloten welke behandelingen u wilt, geeft ons zorgteam u een offerte voor de behandelkosten.

Uiteraard hoef je niet direct te beslissen of je een behandeling wil ontvangen. Denk er rustig en goed overna. Jij verdient het. Wanneer jij zover bent, helpen onze deskundigen je graag!

Mocht u na het consult nog vragen hebben over bilvergroting, bilimplantaten, de brazilian butt lift of andere behandelingen, dan beantwoordt ons zorgteam van Essential Aesthetics deze graag. Bel, mail of app ons gerust en we begeleiden je op weg naar mooiere, vollere of rondere billen.

Tarieven

 • Bilvergroting met implantaten vanaf  € 5.800
 • Braziliaanse billen lift/ Lipofilling vanaf € 3.500,-
 • Billenvergroting met Sculptra filler vanaf € 2.500 tot € 6.000,-.

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek kan je terecht met al jouw vragen en kijkt de arts naar de mogelijkheden die het beste passen bij jouw lichaam. Wil je hierna nog een afspraak of heb je meer informatie nodig? Dat kan, het gaat immers om jouw lichaam. Gun jezelf het beste en maak een afspraak. Essential Aesthetics heeft al veel patiënten geholpen op hun reis naar een mooier lichaam en is trots op een tevredenheidsscore van maar liefst 96%. [Lees de reviews hier]

Nu is het jouw beurt! Boek een gratis persoonlijk en vrijblijvend adviesgesprek met een van onze care team specialisten via 070 220 2222. Because you are essential to us.

Het tweede consult met de door u gekozen chirurg is tegen betaling (€ 50). Deze vergoeding wordt in mindering gebracht op de factuurkosten voor operaties. Zelfs wanneer je achteraf geen behandeling bij ons boekt, ontvang je een uitgebreid en medisch verantwoord consult. Na dit adviesgesprek heb je al veel informatie, een waardevolle basis voor eventuele vervolgstappen.

GRATIS CONSULTATIE

ONS RESULTAAT

Voor / Na

OVER ONS

Waarom Essential Aesthetics

Aangenaam verrast door de zorg die ik kreeg bij Essential Aesthetics. Topdokters en personeel zijn erg aardig en zorgzaam! deze clinic zeker aanbevelen!

GRATIS CONSULTATIE

Essential Aesthetics is een bijzondere kliniek met ISO 9001 certificering, in een prachtig monumentaal pand in Den Haag Wij zijn gespecialiseerd in plastische chirurgie, injectables, afvallen en anti-aging behandelingen.
Vanuit onze visie biedt Essential Aesthetics u zoveel mogelijk begeleiding in alle disciplines die nodig zijn voor een gezonde levensstijl.
Onze kliniek is ontstaan ​​uit de passie van één vrouw. De passie voor schoonheid en een diep gevoel voor dankbaarheid voor alles wat ons lichaam ons geeft heeft geleid tot het levenswerk van de eigenaar en oprichter: een kliniek die moedigt vrouwen aan om zelfverzekerder en sterker te worden en meer te genieten van het geschenk van een mooi en gezond lichaam. En dat is wat Essential Aesthetics doet met een gedreven team van Nederlands, internationaal artsen en ervaringsdeskundigen. Essential Aesthetics is a brand made by women, for women. Het is veel te doen vertrouw je lichaam toe aan iemand anders. Wij begrijpen dat en bieden u daarom alleen het beste en de veiligheid van onze ISO 9001 gecertificeerde kliniek.
U kunt bij onze kliniek terecht met ISO 9001 certificering voor fillers, BTX behandelingen maar ook voor plastic chirurgie: borstvergroting, bilvergroting, facelifts, liposuctie en meer. Wat maakt ons uniek in de kliniek is dat we u vanaf september 2020 ook professioneel DNA-onderzoek aanbieden voedingsadvies, bindweefselmassage en sportbegeleiding.

MAAK KENNIS MET ONZE SPECIALISTEN

Maak kennis met onze specialisten

Onze ISO gecertificeerde kliniek werkt uitsluitend met ervaren gekwalificeerde specialisten met passie voor het vak, die zorgen en oog hebben voor uw noden en wensen als onze patiënt, met respect voor uw natuurlijke schoonheid. Ons bedrijf is gebouwd rond het vervullen van uw wensen! We brengen de toewijding aan details, aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen, om het beste resultaat te garanderen. Dankzij onze internationale artsen die actief zijn in het veld en op de hoogte zijn van de laatste trends en technieken, kunnen we u helpen om het best mogelijke resultaat te behalen. Onze specialisten kijken er naar uit om met u samen te werken om te kijken hoe we uw droom kunnen waarmaken. Het zorgteam van Essential Aesthetics staat voor, tijdens en na de reis voor je klaar. Van de intake tot de nazorg. Bij ons bent u in bekwame, veilige handen want u bent essentieel voor ons.

Dr. Gabriel Jansen
Senior Nederlands plastisch chirurg

Cosmetische chirurgie vereist niet alleen topkwaliteit, maar ook een
persoonlijke aanpak op maat. Dr. Gabriel Jansen draagt beide hoog in het
vaandel.

ONTMOET DR. GABRIEL

Dr. Aniel Sewnaik
KNO-arts en hoofd- en nekchirurg

Dr. Sewnaik heeft jarenlange ervaring in reconstructieve chirurgie van hoofd
en hals. Deze zet hij in voor optimale resultaten bij het toedienen van
injectables en facelift operaties.

ONTMOET DR. ANIEL

Dr. Piombino
Gerenommeerde Italiaanse ervaringsdeskundige
in plastisch chirurgische behandelingen

Dr. Luca Piombino is onze Italiaanse, internationaal gerenommeerde plastisch
chirurg. Hij heeft over de hele wereld gewerkt, waaronder in Beverly Hills en
Zuid-Amerika. Hij heeft zich hierdoor kunnen bekwamen in de meest
innovatieve technieken.

ONTMOET DR. LUCA

Prof.dr. Levan
Gerenommeerde Franse ervaringsdeskundige
in plastisch chirurgische behandelingen

Dr. Levan is een vooraanstaande Franse plastisch chirurg met meer dan 20
jaar ervaring in plastische chirurgie en een pionier op het gebied van
remodellering. Hij is een internationaal erkende innovator op het gebied van
bilimplantaten.

ONTMOET DR. LEVAN

BEOORDELINGEN

Uitstekende zorg, patiënttevredenheid
en resultaten betekenen alles voor
Essential Aesthetics

Of je er nu levendiger uit wilt zien, de klok een beetje wilt terugdraaien of wilt investeren in je droomfiguur, het zorgzame team van Essential Aesthetics helpt je graag op weg. Ons team luistert echt naar uw wensen en adviseert u over de mogelijkheden, met respect voor uw natuurlijke schoonheid. Maak een afspraak voor een kennismaking, wij ontmoeten u graag. Meer weten? Bekijk de reviews en lees over ervaringen met onze kliniek. U kunt ons ook volgen op Instagram, Facebook en Linkedin ..

ZIE PATIËNTENVERHALEN

DIENSTEN

Gerelateerde behandelingen

Bilvergroting op academisch niveau

Bilvergroting op academisch niveau

Bilvergroting met vet / BBL

Bilvergroting met vet / BBL

Bilvergroting met implantaten

Bilvergroting met implantaten

Bilvergroting met vulstoffen

Bilvergroting met vulstoffen