Skip to main content

Bilvergroting met lipofilling

Bij Essential Aesthetics word je geholpen op een veilige,
betrouwbare manier door internationaal erkende artsen.

Keurmerk veiligheid & zorg
Jouw veiligheid staat centraal bij ons. Daarom is Essential Aesthetics trots op ons ISO-9001 en NEN-8009 keurmerk. Dit houdt in dat wij voldoen aan de internationale eisen voor kwaliteit, veiligheid en zorg. Daarnaast benadrukt deze certificering het belang van de wensen van onze patiënten en van ons streven naar continue verbetering.

Excelleren is onze norm
Door de combinatie van internationale chirurgen en het onderling delen van kennis en ervaring brengen wij esthetische chirurgie naar een hoger niveau. Het team van Essential Aesthetics streeft te allen tijde naar het hoogst haalbare en laat dit zien door grote betrokkenheid en te streven naar excellente resultaten. Daarnaast zijn wij er trots op dat ons team een hart heeft voor mensen en oog heeft voor jouw persoonlijke en natuurlijke schoonheid.

Jouw vertrouwen is het hart van onze kliniek
De norm van Essential Aesthetics is dat er met respect en toewijding wordt omgegaan met het kostbaarste bezit dat je in onze handen legt. Ons team begrijpt dat een ingreep een grote stap is die niet alleen een fysieke, maar ook een emotionele impact heeft. Wij doen daarom ons uiterste best om jou hierin zo goed mogelijk te ondersteunen.

Ongelimiteerde voor- en nazorg
Essential Aesthetics staat bekend om de uitstekende voor en nazorg. Tijdens de consulten nemen we de tijd voor om met aandacht naar jouw vragen en wensen te luisteren. Onze persoonlijke aandacht en warme benadering geeft je het gevoel dat je thuis bent. Ook na de ingreep staat ons medische team klaar om jou de nodige zorg te bieden.

Wij zijn bij Essential Aesthetics onder meer gespecialiseerd in bilvergrotingen met je eigen vet, ook wel bekend als lipofilling. Overweeg jij een bilvergroting?  Dat kan nu ook in Nederland, in alle veiligheid en met langdurig resultaat. Misschien had je bij je geboorte geen grote billen of heb je het gevoel dat je volume verliest met het ouder worden. Essential Aesthetics heeft een team van ervaren specialisten de opdracht gegeven om samen met internationale artsen nieuwe, veilige en betere behandelmethoden te ontwikkelen voor het creëren van perfecte billen. Het resultaat? Jij krijgt het gewenste effect met een behandeling die bij jou past. In onze kliniek kunnen we je billen vergroten met je eigen lichaamsvet, kleinere bultjes wegwerken met fillers of prachtig volle billen creëren met implantaten die een leven lang meegaan.

Excellentie door internationale samenwerking

Kies jij voor onze kliniek, dan kiest jij voor betrouwbaar en innovatief advies. We werken samen met ervaren Nederlandse chirurgen, maar maken ook gebruik van de kennis en kunde van internationale specialisten die in het buitenland zijn opgeleid en die graag hun expertise in Nederland delen. Hierdoor zijn wij in staat internationale technieken op een veilige en efficiënte manier toe te passen. Persoonlijke begeleiding vinden wij erg belangrijk en jij wordt gedurende het gehele traject begeleid door gediplomeerde specialisten en chirurgen. Maak kennis met ons diverse en deskundige team dat jou kan helpen aan die mooie billen, zonder risico’s of lange reizen naar het buitenland.

Bilvergroting met eigen vet

Lipofilling is misschien wel de bekendste methode om grotere billen te creëren. Onze plastisch chirurgen combineren liposuctie met lipofilling om jouw billen in perfecte vorm te krijgen. Tijdens de operatie kunnen meerdere behandelingen worden uitgevoerd om het einde naar wens te krijgen. Veel van onze patiënten kiezen er bijvoorbeeld voor om een ​​billenlift te combineren met het verbeteren van de contouren van hun onderrug en taille. Bilvergroting met eigen vet staat ook wel bekend als Brazilian butt lift of Brazilian ass lift en is een enorm populaire behandeling.

Wat gebeurt er tijdens de operatie

We willen je graag een idee geven van wat er gebeurt tijdens deze brazilian butt lift / bilvergroting met eigen vet. De chirurg zuigt vet uit het door jou vastgestelde gebied. Dat vet wordt vervolgens gefilterd zodat het geschikt is om in je billen te injecteren. Dat gebeurt in meerdere lagen voor een vollere vorm.

Dit klinkt misschien vrij eenvoudig, maar de operatie is een vrij complex proces. Gelukkig hebben onze plastisch chirurgen ruime ervaring met het uitvoeren van deze behandeling. Je krijgt, indien nodig, tijdens de procedure een drainage om overtollig lymfevocht af te voeren.

De hele procedure duurt gemiddeld 2-5 uur en vindt plaats onder algehele narcose, waardoor het ook mogelijk is om tijdens deze behandeling andere delen van het lichaam te verbeteren.

Na de operatie zal het lichaam natuurlijk moeten herstellen. De vetcellen die naar de billen zijn overgebracht hebben tijd nodig om te genezen en een nieuwe bloedtoevoer te ontwikkelen. Na de behandeling voorzien wij je van speciale kleding die de juiste plekken onder druk zetten en het herstelproces bevordert.

Ons zorgteam staat voor je klaar om je te helpen bij de voorbereiding, de ingreep en de nazorg.

Het resultaat van een bilvergroting met lipofilling

Kortom: mooiere, rondere, vollere billen! Een deel van het geïnjecteerde vet wordt op natuurlijke wijze door jouw lichaam opgenomen en verdwijnt. Om hier rekening mee te houden, injecteert de chirurg wat meer vet in je billen. Dit betekent dat je billen er in eerste instantie iets groter uitzien dan je misschien had verwacht. Het eindresultaat is zichtbaar na 3 tot 6 maanden. Hoe lang je nieuwe billen mooi blijven, hangt mede af van de nazorg die je toepast. Hoe beter jij ons nazorgadvies opvolgt, hoe beter het resultaat. Jouw gezondheid, toekomstige zwangerschappen en gewichtsschommelingen kunnen ook gevolgen hebben voor jouw billen.

Herstel na een bilvergroting met lipofilling

We zullen er alles aan doen om jouw lichaam zo snel mogelijk te laten herstellen. Jij krijgt direct na de operatie ondersteunende compressiekleding. Hierdoor blijft jouw lichaam in de gewenste vorm en wordt overmatige zwelling voorkomen. De zwelling neemt meestal af na de eerste week. Blauwe plekken zijn ook normaal en verdwijnen meestal na een operatie. Afhankelijk van hoe zwaar de operatie is, kan het zijn dat jij ter observatie een nacht in het ziekenhuis moet doorbrengen.

In de meeste gevallen kunt jij na ongeveer anderhalve week weer aan het werk. De compressiekleding moet nog worden gedragen, bij voorkeur onder loszittende kleding. Houd er rekening mee dat het na anderhalve week nog niet mogelijk is om langdurig te zitten (zie ook het zitprotocol). Je moet na de ingreep twee weken op je buik slapen, zodat er zo min mogelijk druk op de billen komt. Daarna mag je afwisselend op de zij slapen, maar nog niet op de rug. Een normaal zit- en slaappatroon is normaal gesproken mogelijk na 6 weken. Overleg altijd met jouw chirurg wat voor jou van toepassing is.

Controle

Uiteraard houden wij jouw herstel nauwlettend in de gaten. De eerste controle vindt plaats na 1 à 2 dagen. De volgende controle is op afspraak, ongeveer 3 weken na de operatie.

Veiligheid door voorzorgmaatregelen

Naast algemeen advies geeft de arts advies dat specifiek voor jou is en gebaseerd op jouw gezondheid en leefomstandigheden. Hieronder vatten we enkele algemene adviezen samen.

Voor de ingreep

 • Stop vier weken voor de operatie met roken. Rook ook minimaal twee weken na de operatie niet. Roken vertraagt de wondgenezing en verhoogt de kans op infecties.
 • Plan de operatie niet tijdens je menstruatie.
 • Begin twee weken voor de operatie met het innemen van Arnica druppeltjes. Gebruik de druppeltjes tot twee weken na de operatie. Dit vermindert de last van blauwe plekken en zwellingen.
 • Als je Marcoumar, Sintrom / Sintrommitis, Asprocardio of vergelijkbare medicijnen gebruikt, overleg dan met je chirurg of je tijdelijk kunt stoppen met het gebruik van dit medicijn, inclusief aspirine of pijnstillers met aspirine zoals Advil, Diclofenac en anderen.
 • Neem voor de operatie geen bloedverdunnende medicatie.
 • Vergeet niet om je vervoer naar huis te regelen. Zelf rijden is na de operatie niet mogelijk en niet toegestaan.
 • Zorg ervoor dat je de eerste nachten na de operatie niet alleen bent. Regel ook dat er iemand beschikbaar is om je de eerste paar dagen bij jou thuis te helpen.
 • Vergeet niet jouw maten en details van het compressiekledingstuk door te geven. Wij raden je aan om twee kledingstukken te kopen, dit is voor je eigen comfort en hygiëne.

De dag voor de operatie

 • Als jouw operatie later op de dag plaatsvindt, eet dan 8 uur van tevoren niets.
 • Scheer het te behandelen deel van je lichaam.
 • Geniet van een lange douche, want dat zal de eerste 72 uur (drie dagen) na de operatie niet mogelijk zijn.
 • Heeft jij jouw compressiekleding al? Breng het dan naar de operatiekamer.
 • Als jij op de dag van de operatie darmproblemen heeft, kan de chirurg besluiten de operatie uit te stellen.
 • Ga de komende drie weken niet in bad.
 • Gebruik geen make-up of bodylotion.
 • Draag geen sieraden of horloges.
 • Verwijder alle piercings.
 • Breng comfortabele kleding met ritsen en elastische banden mee voor na de operatie.
 • Zorg dat je op tijd bent!

Na de ingreep

 • Houd er rekening mee dat de meeste patiënten na de operatie een nacht blijven.
 • In sommige gevallen is het nodig om in de week na de operatie lymfemassages uit te voeren om het vocht beter af te voeren.
 • Draag de compressiekleding zo lang als de arts adviseert. Dit is gemiddeld zes weken.
 • Je kunt de eerste twee weken niet zitten.

Zitprotocol:
Week 1-2: patiënten mogen helemaal niet zitten.
Week 2 – 4: patiënten mogen 1 uur per keer zitten met pauzes van 10 minuten en alleen bij gebruik van een speciaal BBL-zitkussen. Vraag ons zorgteam naar dit kussen.

Houd er rekening mee dat je niet alleen pijn in je billen voelt, maar ook in de gebieden waar liposuctie is uitgevoerd. Vooral de eerste twee weken na de liposuctie zijn erg pijnlijk. Je krijgt medicatie om de pijn zoveel mogelijk te verlichten.

 • Oefening is erg belangrijk. Je mag direct na jouw operatie weer bewegen. De meeste patiënten bewegen normaal na 3 tot 5 dagen.
 • Uit voorzorg geven we de meeste patiënten een recept voor pijnstillers, antibiotica (7 dagen) en heparine (om bloedstolsels te voorkomen).
 • Zorg goed voor jezelf, eet en drink voldoende en slik extra vitamines.
 • Na anderhalve week mag je weer werken, maar volg altijd het advies van de chirurg.
 • Sporten is na 6 weken weer toegestaan, maar dit hangt af van het soort sport, volg het advies van de chirurg.

Bilvergroting met fillers

Ook is het mogelijk om met fillers je billen in een mooie vorm te krijgen. Fillers worden voornamelijk gebruikt bij oneffenheden in de billen. Met kleine prikjes worden de billen op de probleemplekken (weer) gevuld. Deze methode kan je billen meer in model brengen, maar is minder geschikt voor forse vergrotingen.

Wij nemen je graag mee door de procedure van een fillerbehandeling. Onze doktoren behandelen het gewenste gebied met injectables. Deze injectables zijn gevuld met gel die voornamelijk uit lichaamsstoffen bestaat, de gel is niet van dierlijke oorsprong zoals vaak het geval is.

De vorm van de billen wordt pijnloos verbeterd. Het resultaat is direct zichtbaar en blijft gemiddeld 12 maanden zitten. Het lichaam breekt de geïnjecteerde gel langzaam af gedurende die 12 maanden. Voor een langduriger resultaat kunt jij deze behandeling herhalen, of kiezen voor een bilvergroting met vet of implantaten.

Het voordeel van bilvergroting met injectables is dat je je geen zorgen hoeft te maken over de extra zorgen die bij een operatie horen. Er is ook geen herstelperiode vereist. Wil je snel en pijnloos mooiere billen hebben, dan kan bilvergroting met fillers voor jou een optie zijn.

Onze doktoren helpen je graag bij het maken van je keuze.

Bilvergroting met implantaten

Bilvergroting met fillers Hoewel borstvergroting met implantaten tegenwoordig heel normaal is, kijken veel mensen vreemd naar bilimplantaten. Dit komt ook door de angst voor slechte implantaten en de bijbehorende risico’s. Maar tegenwoordig zijn er zeer veilige implantaten op de markt die speciaal voor de billen zijn ontwikkeld. Bij deze implantaten is er geen risico op lekkage. De implantaten voelen natuurlijk aan en gaan een leven lang mee (mits er geen klachten zijn). Essential Aesthetics werkt samen met een zeer betrouwbare fabrikant van hoogwaardige implantaten. Ze hebben meer dan 30 jaar ervaring met het maken van implantaten voor verschillende delen van het lichaam. En nu hebben ze al hun kennis en kunde ingezet om goede, veilige en mooie bilimplantaten te ontwikkelen. De siliconen implantaten bestaan ​​uit een kern omgeven door 8 lagen siliconen. De fabrikant geeft levenslange garantie op de implantaten omdat ze van zeer goede kwaliteit zijn, maar we hebben meer nodig dan alleen implantaten. Ook de techniek voor het plaatsen van bilimplantaten is verbeterd. Onze chirurgen zijn getraind in technieken die zorgen voor minimale littekens. De sporen die zijn achtergelaten na de operatie zijn nauwelijks zichtbaar. De kans dat de implantaten verschuiven is ook minimaal. En het wordt nog beter: na de operatie kunt je binnen drie dagen weer zitten!

Wat gebeurt er bij een bilvergroting met implantaten? De voorgeselecteerde implantaten worden onder algehele narcose ingebracht via twee incisies aan de linker- en rechterkant van de bilplooi. De littekens op deze plekken zijn na de operatie nauwelijks zichtbaar. De chirurg maakt met een spatel ruimte in de spier en plaatst vervolgens de implantaten met een speciale techniek (de no-touch-techniek). Deze nieuwe techniek heeft een korte herstelperiode van 7 tot 14 dagen. Onze internationale chirurgen zijn opgeleid door de ontwikkelaar van de no-touch-techniek. De behandeling is veilig en geeft op lange termijn betere resultaten dan andere methoden. Er zijn je veel zeer tevreden patiënten voor geweest.

Hybride technologie. De hybride techniek is een combinatie van bilimplantaten en lipofilling met lichaamsvet. Deze behandeling biedt“het beste van twee werelden”. De implantaten helpen een bepaald volume te behouden. Lipofilling kan worden gebruikt om de ronde contouren te accentueren, vooral aan de zijkant van de billen. Oneffenheden of verschillen tussen de billen kunnen ook worden gecompenseerd met lipofilling. Door extra vet toe te voegen, voelen de billen ook zachter aan. Als je van nature weinig vet op je billen hebt, is dit een goede methode om extra volume te creëren.

Herstel en resultaat van de bilvergroting. Het resultaat van de bilvergroting is direct na de ingreep zichtbaar. De zwelling is na ongeveer drie maanden verdwenen en de spier en het omliggende weefsel hebben zich aangepast aan het implantaat. Je billen kunnen enkele weken na de ingreep gevoeliger zijn. In de eerste paar maanden zullen de twee kleine littekens rood zijn voordat ze verkleuren naar de toon van je huid. Na een jaar zijn ze nog nauwelijks zichtbaar. Ons zorgteam helpt je niet alleen met de voorbereiding op de operatie, maar ook na de behandeling. Wij zorgen ervoor dat jij precies weet wat je kunt verwachten en dat je zo goed en snel mogelijk geneest. Zodra jouw beslissing om je lichaam te verbeteren door middel van een medische ingreep is genomen, kunt je op weg gaan naar meer zelfvertrouwen en mooiere billen.
Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek, wij luisteren graag naar je.

Lymfatische massage

Een operatie kan de normale lymfestroom onderbreken, waardoor lymfevocht zich ophoopt in een bepaald deel van het lichaam, vaak in de armen of benen, wat zwelling kan veroorzaken. Daarom is het na een liposuctie behandeling nodig om drainage/lymfatische massages uit te voeren.

Tijdens een lymfatische massage maakt onze ervaren massagetherapeut gebruik van een reeks glijdende, drukkende en cupping-bewegingen over het lichaam. De bewegingen stimuleren het lymfestelsel zonder de bloedvaten samen te drukken, waardoor het overtollige lymfevocht van de liposuctie wordt afgevoerd.

De massages dragen bij aan een beter herstelproces en een optimaal eindresultaat. Het zorgt ervoor dat de contouren strak blijven zonder onregelmatige vocht ophopingen.

Mythe: gewichtstoename vóór een operatie zal betere resultaten opleveren

Hoewel je misschien hebt gehoord van mensen die opzettelijk aankomen, zodat ze meer vet beschikbaar hebben om over te brengen naar hun billen, raden we dit absoluut niet aan.

Als je aankomt voorafgaand aan jouw Braziliaanse billift, moet je die gewichtstoename na de operatie vasthouden als je de resultaten wilt behouden. Dit komt omdat wanneer we afvallen, we géén vetcellen verliezen in een bepaald gebied. In plaats daarvan krimpen onze vetcellen over ons hele lichaam. Door gewichtstoename worden de vetcellen slechts tijdelijk groter. Als je voor de operatie 10 kilo aankomt, verlies je dat gewicht na de operatie en zullen jouw billen weer normaal worden. Het zal zijn alsof je de operatie niet hebt gehad.

Het is het echt beste om deze operatie uit te voeren wanneer je jouw ideale lichaamsgewicht hebt, omdat jouw plastisch chirurg bij een stabiel gewicht kan bepalen hoeveel vet er moet worden verwijderd en in jouw billen moet worden geïnjecteerd.

Kortom, als je geïnteresseerd bent in de lipofilling maar je hebt het gevoel dat je niet voldoende lichaamsvet hebt, probeer dan zeker niet om overgewicht te krijgen voordat jij jouw plastisch chirurg heeft ontmoet. Houd er rekening mee dat de hoeveelheid vet die nodig is voor een goed lipofilling resultaat, afhangt van de grootte van de patiënt, aangezien deze in verhouding moet staan ​​tot het lichaam. Bijv. kleinere vrouwen hebben minder vet nodig om hun lichaam een ​​nieuwe vorm te geven, terwijl grotere vrouwen relatief meer nodig hebben.

Zorg ervoor dat je altijd een professional raadpleegt om te bepalen of je gewicht geschikt is om jouw doelen met de liposuctie/lipofilling te bereiken. Als je geen ideale kandidaat blijkt te zijn voor de liposuctie en lipofilling procedure, zijn er absoluut andere goede opties beschikbaar, zoals bilimplantaten, waarmee vergelijkbare resultaten kunnen worden bereikt.

Je bent van harte welkom om onze kliniek Essential Aesthetics te bezoeken en met ons team van experts te spreken, waar we zullen bepalen welke procedure het beste bij jouw behoeften en doelen past.

Risico’s en complicaties

Zoals bij elke chirurgische ingreep, zijn er risico’s. Na een Braziliaanse billift loop je de volgende risico’s:

 • Bloedstolsels of een longembolie (we proberen dit te voorkomen met preventieve medicatie)
 • Infecties (we proberen dit te voorkomen door preventieve antibiotica voor te schrijven)
 • Veranderingen in gevoeligheid. Dit kan tijdelijk zijn, maar in sommige gevallen hebben patiënten permanent minder of geen gevoel. Denk hier goed over na, want hoewel dit zelden voorkomt, is er meestal niets aan te doen.
 • Slechte wondgenezing / littekens
 • Onregelmatigheid in lichaamslijnen
 • Asymmetrie van de billen
 • Hoewel de chirurg rekening houdt met de natuurlijke volumeverandering, kan er te veel vet worden opgenomen. Gemiddeld blijft 65 – 85% van het geïnjecteerde vet achter.

Het adviesgesprek

De eerste stap naar mooiere billen, is een adviesgesprek met onze plastisch chirurg. Dit gesprek is uiteraard geheel vrijblijvend. De chirurg luistert naar jouw wensen en verwachtingen en bekijkt dan samen met jou de verschillende mogelijkheden. Omdat elk lichaam anders is, is het belangrijk dat de chirurg het lichaamsgebied dat je overweegt aan te passen, kan bekijken. Een lichamelijk onderzoek kan dus nodig zijn. Houd hier rekening mee en trek gemakkelijke kleding aan.

Als jij foto’s of afbeeldingen van jouw droombillen hebt, neem deze dan gerust mee naar het gesprek en laat ze aan de chirurg zien, die kan je specifiek advies kan geven en kan je vertellen of jouw verwachtingen realistisch zijn. De chirurg zal je ook vragen naar jouw gezondheid en medische geschiedenis. Geef zoveel mogelijk nauwkeurige informatie, dit is belangrijk voor jouw eigen veiligheid. De chirurg vertelt je eerlijk of het naar zijn mening verstandig is om de gewenste ingreep uit te voeren en neemt de ingreep met je door. Maak ook van de gelegenheid gebruik om te vragen naar andere behandelingen of wensen die jij heeft. Onze chirurgen kunnen altijd meer informatie geven over andere behandelingen.

Doe gerust wat nazorg en lees ruim van tevoren in. Je kunt zelfs online video’s van deze operatie vinden. Nadat je hebt besloten welke behandelingen je wilt, geeft ons zorgteam je een offerte voor de behandelkosten. Het is meestal mogelijk om direct na een afspraak te maken voor de operatie. Uiteraard hoef je niet direct te beslissen of je een behandeling wil ontvangen. Denk er rustig en goed over na. Je verdient het. Wanneer jij zover bent, helpen onze deskundigen je graag!

Tarieven

 • Bilvergroting met implantaten  € 6.800
 • Billift/ Lipofilling vanaf € 8.500,-
 • Billenvergroting met fillers vanaf € 2.500 tot € 6.000,-.

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek kan je bij ons terecht met al je vragen en kijkt de arts naar de mogelijkheden die het beste passen bij jouw lichaam. Wil je hierna nog een afspraak of heb je meer informatie nodig? Dat kan, het gaat immers om jouw lichaam. Gun jezelf het beste en maak een afspraak. Essential Aesthetics heeft al veel patiënten geholpen op hun reis naar een mooier lichaam en is trots op een tevredenheidsscore van maar liefst 96%. [Lees de reviews hier]

Nu is het jouw beurt! Boek een gratis persoonlijk en vrijblijvend adviesgesprek met een van onze care team specialisten via 070 220 2222. Because you are essential to us.

Het tweede consult met de door jou gekozen chirurg is tegen betaling (€ 50). Deze vergoeding wordt in mindering gebracht op de factuurkosten voor operaties. Zelfs wanneer je achteraf geen behandeling bij ons boekt, ontvang je een uitgebreid en medisch verantwoord consult. Na dit adviesgesprek heb je al veel informatie, een waardevolle basis voor eventuele vervolgstappen.

ONS RESULTAAT

Voor / Na

OVER ONS

Waarom Essential Aesthetics

Aangenaam verrast door de zorg die ik kreeg bij Essential Aesthetics. Topdokters en personeel zijn erg aardig en zorgzaam! deze clinic zeker aanbevelen!

Aanbevolen door 96% van onze cliënten
Uitstekende zorg en ondersteuning
8.8 score op klinische ervaringen
Zie onze voor en na foto’s

Essential Aesthetics is een bijzondere kliniek met ISO-9001 en NEN-8009 certificering, in een prachtig monumentaal pand in Den Haag. Wij zijn gespecialiseerd in plastische chirurgie, injectables, afvallen en anti-ageing behandelingen.
Vanuit onze visie biedt Essential Aesthetics je zoveel mogelijk begeleiding in alle disciplines die nodig zijn voor een gezonde levensstijl.
Onze kliniek is ontstaan ​​uit de passie van één vrouw. De passie voor schoonheid en een diep gevoel voor dankbaarheid voor alles wat ons lichaam ons geeft heeft geleid tot het levenswerk van de eigenaar en oprichter: een kliniek die moedigt vrouwen aan om zelfverzekerder en sterker te worden en meer te genieten van het geschenk van een mooi en gezond lichaam. En dat is wat Essential Aesthetics doet met een gedreven team van Nederlands, internationaal artsen en ervaringsdeskundigen. Essential Aesthetics is a brand made by women, for women. Het is veel te doen vertrouw je lichaam toe aan iemand anders. Wij begrijpen dat en bieden je daarom alleen het beste en de veiligheid van onze gecertificeerde kliniek.
Je kunt bij onze kliniek terecht voor fillers, spierontspanners behandelingen maar ook voor plastic chirurgie: borstvergroting, bilvergroting, facelifts, liposuctie en meer. Wat maakt ons uniek in de kliniek is dat we je ook professioneel DNA-onderzoek aanbieden voedingsadvies, bindweefselmassage en sportbegeleiding.

Maak kennis met onze specialisten

Onze ISO-9001 en NEN-8009 gecertificeerde kliniek werkt uitsluitend met ervaren gekwalificeerde specialisten met passie voor het vak, die zorgen en oog hebben voor jouw noden en wensen als onze patiënt, met respect voor jouw natuurlijke schoonheid. Ons bedrijf is gebouwd rond het vervullen van jouw wensen! We brengen de toewijding aan details, aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen, om het beste resultaat te garanderen. Dankzij onze internationale artsen die actief zijn in het veld en op de hoogte zijn van de laatste trends en technieken, kunnen we je helpen om het best mogelijke resultaat te behalen. Onze specialisten kijken er naar uit om met je samen te werken om te kijken hoe we jouw droom kunnen waarmaken. Het zorgteam van Essential Aesthetics staat voor, tijdens en na de reis voor je klaar. Van de intake tot de nazorg. Bij ons bent je in bekwame, veilige handen want je bent essentieel voor ons.

Dr. Gabriel Jansen

Senior Nederlandse plastisch chirurg

Cosmetische chirurgie vereist niet alleen topkwaliteit, maar ook een
persoonlijke aanpak op maat. Dr. Gabriel Jansen draagt beide hoog in het
vaandel.

Dr. Aniel Sewnaik

Medische directeur & Gelaatschirurg

Dr. Sewnaik heeft jarenlange ervaring in reconstructieve chirurgie van hoofd
en hals. Deze zet hij in voor optimale resultaten bij het toedienen van
injectables en facelift operaties.

Dr. Luca Piombino

Italiaanse plastisch chirurg

Luca Piombino is onze Italiaanse, internationaal gerenommeerde ervaringsdeskundige in plastisch chirurgische behandelingen. Hij heeft over de hele wereld gewerkt, waaronder in Beverly Hills en Zuid-Amerika. Hij heeft zich hierdoor kunnen bekwamen in de meest innovatieve technieken.

Professor Philippe Levan

Gerenommeerde Franse plastisch chirurg

Professor Levan is een vooraanstaande Franse plastisch chirurg met meer dan 27
jaar ervaring in plastische chirurgie en een pionier op het gebied van
remodellering. Hij is een internationaal erkende innovator op het gebied van
bilimplantaten.

BEOORDELINGEN

Lees de ervaringen van andere vrouwen op
ZorgkaartNederland en kliniekervaringen.nl