WE ARE COMMITTED TO EXCELLENCE, AS YOU ARE ESSENTIAL TO US!

Borstlift zonder ankerlittekens

Over borstlift zonder ankerlittekens

Naast een borstvergroting of een borstverkleining staat een borstlift hoog op het wensenlijstje van veel vrouwen. Zwangerschap, gewichtsverlies, ongelijke borsten of borsten die niet even groot zijn; wat jouw reden ook is wij helpen je graag om jouw wens waar te maken.

Veel vrouwen schrikken wanneer ze informatie opzoeken over het corrigeren van hangende borsten. De reden? Dit gebeurt tot nu toe vooral met zichtbare grote littekens. Deze littekens staan ook wel bekend als ankerlittekens. Goed nieuws: In veel gevallen is dit niet meer nodig! Onze ervaringsdeskundige heeft een nieuwe techniek mee gebracht vanuit het buitenland. Een borstlift zonder ankerlittekens. De chirurg lift de borst van binnenuit door een incisie rond de tepelhof te maken in plaats van onder en over de borst. Het litteken rond de tepelhof is na een jaar bijna niet zichtbaar. Een bijzondere oplossing voor een bekend probleem: borsten die te veel hangen. Deze unieke borstlift kan bij Essential Aesthetics gecombineerd worden met een borstvergroting met implantaten.

Wat gebeurt er tijdens een borstlift

Deze bijzondere ingreep wordt gedaan onder algehele narcose. Meestal worden er rond de tepel enkele kleine incisies gemaakt. De gewenste correctie wordt van binnenuit uitgevoerd tijdens deze correctie kan naast het liften van de borsten ook de tepelhof worden verkleind of verplaatst, asymmetrie worden hersteld en overtollig huid worden verwijderd. De chirurg lift de borst en brengt deze in de gewenste vorm. Een borstlift zonder ankerlittekens kan over het algemeen alleen uitgevoerd worden in combinatie met implantaten. Daar de implantaten ook voor een lifting effect zorgen.  De arts kijkt samen met jou naar de mogelijkheden tijdens een vrijblijvend adviesgesprek.

Beter door internationale samenwerking

Kies je voor onze kliniek voor jouw borstlift zonder ankerlittekens, dan kies je voor innovatie en beproefde adviezen. Wij werken samen met ervaren Nederlandse chirurgen, maar maken ook gebruik van internationale innovaties en technieken. Je krijgt begeleiding van gecertificeerde ervaringsdeskundigen en chirurgen die in het buitenland getraind zijn en hun kennis en kunde graag in Nederland aanbieden. Hierdoor kan Essential Aesthetics je helpen aan die mooiere borsten, met dezelfde technieken die in het buitenland worden aangeboden, met expertise, kennis en Nederlandse veiligheid, maar zonder de risico’s en lange reizen.

 

Het resultaat

Na ongeveer 6 maanden is het definitieve resultaat zichtbaar. De littekens zijn na ongeveer een jaar volledig hersteld en bijna niet zichtbaar. U dient rekening te houden met een aantal factoren bij de verwachtingen van het resultaat zoals: de bestaande borsten, de positie van uw eigen tepels, uw leeftijd, huidstructuur, eigen anatomie, helende eigenschappen. En uw eigen algemene gezondheid. Deze hebben invloed op de uitkomst van uw doughnutlift.

Herstel na de borstlift

 

Na de borstlift worden de borsten verbonden in een steungevend verband. Het verband mag er na 48 uur af. Meteen na de ingreep draag je een speciale postoperatieve beha. Deze beha lijkt op een sportbeha en biedt jouw borsten de ondersteuning die ze nodig hebben. Draag deze beha gedurende 8 weken na je operatie. Naast het steungevend verband en postoperatieve BH. Dien je voor 4 weken een borstband te dragen. Dit om eventuele nabloedingen te voorkomen en om de zwelling tegen te gaan. De pijn valt mee en is goed te bestrijden met pijnbestrijdende medicatie. Soms worden ook drains ingebracht waarmee wondvocht wordt afgevoerd. De eerste zes weken na de operatie wordt afgeraden om de armen hoger te tillen dan je schouders. Ook tillen en sporten wordt afgeraden. Na die 6 weken kan je langzaam beginnen met normaal bewegen. Zorg er wel voor dat je borsten goed blijft ondersteunen.

Veiligheid door voorzorgmaatregelen

Na de borstlift middels de doughnut techniek worden de borsten verbonden in een steungevend verband. Het verband mag er na 48 uur af. Meteen na de ingreep draag je een speciale postoperatieve beha. Deze beha lijkt op een sportbeha en biedt jouw borsten de ondersteuning die ze nodig hebben. Draag deze beha gedurende acht weken dag en nacht. De post operatieve borst band dien je vier weken dag en nacht te dragen. Verder wordt het aangeraden de borsten vanaf twee weken na je operatie rustig te masseren.

Risico’s en complicaties

Net zoals alle operaties brengt ook een borstlift middels de doughnut techniek risico’s met zich mee en bestaat er een kans op complicaties. De risico’s van borstimplantaten en complicaties zijn onder andere:

 

  • Bloeding (hematoom). Af en toe, na een operatie, kan er een bloeding optreden vanuit het weefsel in de wondholte. Als dit gebeurt, kan uw borst opgezwollen en pijnlijk zijn. Het kan nodig zijn om dit af te tappen door een aanvullende procedure uit te voeren en dit vereist een terugkeer naar het ziekenhuis of de kliniek.
  • Infectie. Het is belangrijk om te erkennen dat een chirurgische incisie of het inbrengen van vreemd materiaal in het lichaam, zoals een borstimplantaat, bijdraagt aan het risico van de introductie van bacteriën uit de eigen huid van de patiënt. Een dergelijke infectie kan gepaard gaan met vermoeidheid, zwakte, koorts en spierpijn. Antibiotica tijdens uw operatie verminderen dit risico tot een minimum. Het kan zelden voorkomen dat een patiënt heropname in het ziekenhuis nodig heeft. In zeer zeldzame gevallen kan het nodig zijn het implantaat te verwijderen. Als u symptomen van infectie ervaart, neem dan contact op met uw medisch consulente of het geadviseerde telefoonnummer buiten kantooruren.
  • Wond genezen. Genezing van wonden varieert van patiënt tot patiënt en zelfs van het ene lichaamsdeel tot het andere en is een geleidelijk proces. Roken gedurende de periode voorafgaand aan uw operatie en daarna kan het genezingsproces ernstig belemmeren.
  • Veranderingen in het gevoel van borst / tepel. Bij een borstlift worden altijd de posities van uw tepels verandert. Dit veroorzaakt verlies van normaal gevoel in de tepel en tepelhof, wat permanent kan zijn. In zeldzame gevallen kunnen de tepels overgevoelig worden. Houd er rekening mee dat dit niet bij iedereen het geval is.

 

  • Locatie en variabel karakter van litteken. Alle operaties laten een permanent litteken achter en toekomstige patiënten moeten zich bewust zijn van het feit dat de snelheid waarmee hun littekens kunnen genezen en vervagen kunnen worden, volledig variabel en individueel is. Soms geneest een litteken niet op de normale manier, dit staat bekend als hypertrofische littekens. Littekens kunnen rood of sterk gekleurd, dik, pijnlijk zijn en het kan enkele jaren duren voordat ze zijn verbeterd. Hoewel dit een ongebruikelijk probleem is, kan het niet vooraf worden vermeden of gediagnosticeerd.

Het adviesgesprek

De eerste stap naar mooiere borsten is een consult of adviesgesprek bij onze plastische chirurg. Dit gesprek is altijd vrijblijvend. Je hoeft niet meteen te beslissen, maar dat mag wel. De chirurg luistert naar jouw wensen en verwachtingen en kijkt dan samen met jou wat de mogelijkheden zijn. Elke lichaam is anders, voor het beste advies is het belangrijk dat de chirurg jouw bovenlichaam ziet. Hou daar rekening mee en trek makkelijk zittende kleding aan. Heb je foto’s of plaatjes van de borsten die jij wenst, neem die dan mee en laat ze gerust zien aan de chirurg. Aan de hand van jouw wensen en de foto’s kan de chirurg ook inschatten of jouw verwachtingen realistisch zijn. Samen met de chirurg kies je de voor jouw meest geschikte ingreep

De chirurg vraagt je naar jouw gezondheid, maar ook naar jouw medische geschiedenis. Vertel zoveel mogelijk, alle details kunnen belangrijk zijn voor jouw eigen veiligheid en voor het halen van het beste resultaat. De chirurg vertelt je eerlijk of het naar zijn mening verstandig is om de gewenste ingreep uit te voeren en neemt de ingreep met je door. Na dit gesprek en mogelijke onderzoeken kan de chirurg besluiten dat het niet in jouw belang is om door te gaan met de operatie., De chirurg kijkt dan met jou naar andere mogelijkheden. Maak van deze kans gebruik om ook te vragen naar andere behandelingen of wensen die je hebt. Onze chirurgen kunnen je belangrijke informatie geven over al onze behandelingen.

Voel je vrij om nazoekwerk te doen en je vooraf goed in te lezen via internet.

Heb je besloten welke behandelingen je wil, dan geeft een care team lid je de prijs van de behandeling gebaseerd op het advies van de arts. Het is vaak mogelijk om meteen na het adviesgesprek een afspraak te maken voor de ingreep. Besluit je om de volgende stap in jouw reis naar een mooier uiterlijk te maken, dan krijg je alle belangrijke informatie mee in een patiënten informatiedocument.

Heb je na het adviesgesprek nog vragen, dan helpt het care team je graag. Je kan je vragen via de mail of de telefoon stellen. Appen mag ook.

Wij begeleiden je graag op jouw reis naar gelifte, mooiere of gelijke borsten.

Tarieven

Doughnut Borstlift vanaf € 4.500,-

Postoperatieve litteken behandeling 125 euro per regio

 

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek kan je terecht met al jouw vragen en kijkt de arts naar de mogelijkheden die het beste passen bij jouw lichaam. Wil je hierna nog een afspraak of heb je meer informatie nodig? Dat kan, het gaat immers om jouw lichaam. Gun jezelf het beste en maak een afspraak. Essential Aesthetics heeft al veel patiënten geholpen op hun reis naar een mooier lichaam en is trots op een tevredenheidsscore van maar liefst 96%. [Lees de reviews hier]

Nu is het jouw beurt! Boek een gratis persoonlijk en vrijblijvend adviesgesprek met een van onze care team specialisten via 070 220 2222. Because you are essential to us.

Het tweede consult met de door u gekozen chirurg is tegen betaling (€ 50). Deze vergoeding wordt in mindering gebracht op de factuurkosten voor operaties. Zelfs wanneer je achteraf geen behandeling bij ons boekt, ontvang je een uitgebreid en medisch verantwoord consult. Na dit adviesgesprek heb je al veel informatie, een waardevolle basis voor eventuele vervolgstappen.

Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek kan je terecht met al jouw vragen en kijkt de arts naar de mogelijkheden die het beste passen bij jouw lichaam. Wil je hierna nog een afspraak of heb je meer informatie nodig? Dat kan, het gaat immers om jouw lichaam. Gun jezelf het beste en maak een afspraak. Essential Aesthetics heeft al veel patiënten geholpen op hun reis naar een mooier lichaam en is trots op een tevredenheidsscore van maar liefst 96%. [Lees de reviews hier] Nu is het jouw beurt! Because you are essential to us.

Over borstlift zonder ankerlittekens

Naast een borstvergroting of een borstverkleining staat een borstlift hoog op het wensenlijstje van veel vrouwen. Zwangerschap, gewichtsverlies, ongelijke borsten of borsten die niet even groot zijn; wat jouw reden ook is wij helpen je graag om jouw wens waar te maken.

Veel vrouwen schrikken wanneer ze informatie opzoeken over het corrigeren van hangende borsten. De reden? Dit gebeurt tot nu toe vooral met zichtbare grote littekens. Deze littekens staan ook wel bekend als ankerlittekens. Goed nieuws: In veel gevallen is dit niet meer nodig! Onze ervaringsdeskundige heeft een nieuwe techniek mee gebracht vanuit het buitenland. Een borstlift zonder ankerlittekens. De chirurg lift de borst van binnenuit door een incisie rond de tepelhof te maken in plaats van onder en over de borst. Het litteken rond de tepelhof is na een jaar bijna niet zichtbaar. Een bijzondere oplossing voor een bekend probleem: borsten die te veel hangen. Deze unieke borstlift kan bij Essential Aesthetics gecombineerd worden met een borstvergroting met implantaten.

Wat gebeurt er tijdens een borstlift

Deze bijzondere ingreep wordt gedaan onder algehele narcose. Meestal worden er rond de tepel enkele kleine incisies gemaakt. De gewenste correctie wordt van binnenuit uitgevoerd tijdens deze correctie kan naast het liften van de borsten ook de tepelhof worden verkleind of verplaatst, asymmetrie worden hersteld en overtollig huid worden verwijderd. De chirurg lift de borst en brengt deze in de gewenste vorm. Een borstlift zonder ankerlittekens kan over het algemeen alleen uitgevoerd worden in combinatie met implantaten. Daar de implantaten ook voor een lifting effect zorgen.  De arts kijkt samen met jou naar de mogelijkheden tijdens een vrijblijvend adviesgesprek.

Beter door internationale samenwerking

Kies je voor onze kliniek voor jouw borstlift zonder ankerlittekens, dan kies je voor innovatie en beproefde adviezen. Wij werken samen met ervaren Nederlandse chirurgen, maar maken ook gebruik van internationale innovaties en technieken. Je krijgt begeleiding van gecertificeerde ervaringsdeskundigen en chirurgen die in het buitenland getraind zijn en hun kennis en kunde graag in Nederland aanbieden. Hierdoor kan Essential Aesthetics je helpen aan die mooiere borsten, met dezelfde technieken die in het buitenland worden aangeboden, met expertise, kennis en Nederlandse veiligheid, maar zonder de risico’s en lange reizen.

Het resultaat

Na ongeveer 6 maanden is het definitieve resultaat zichtbaar. De littekens zijn na ongeveer een jaar volledig hersteld en bijna niet zichtbaar. U dient rekening te houden met een aantal factoren bij de verwachtingen van het resultaat zoals: de bestaande borsten, de positie van uw eigen tepels, uw leeftijd, huidstructuur, eigen anatomie, helende eigenschappen. En uw eigen algemene gezondheid. Deze hebben invloed op de uitkomst van uw doughnutlift.

Herstel na de borstlift

Na de borstlift worden de borsten verbonden in een steungevend verband. Het verband mag er na 48 uur af. Meteen na de ingreep draag je een speciale postoperatieve beha. Deze beha lijkt op een sportbeha en biedt jouw borsten de ondersteuning die ze nodig hebben. Draag deze beha gedurende 8 weken na je operatie. Naast het steungevend verband en postoperatieve BH. Dien je voor 4 weken een borstband te dragen. Dit om eventuele nabloedingen te voorkomen en om de zwelling tegen te gaan.

De pijn valt mee en is goed te bestrijden met pijnbestrijdende medicatie. Soms worden ook drains ingebracht waarmee wondvocht wordt afgevoerd. De eerste zes weken na de operatie wordt afgeraden om de armen hoger te tillen dan je schouders. Ook tillen en sporten wordt afgeraden. Na die 6 weken kan je langzaam beginnen met normaal bewegen. Zorg er wel voor dat je borsten goed blijft ondersteunen.

Veiligheid door voorzorgmaatregelen

Na de borstlift middels de doughnut techniek worden de borsten verbonden in een steungevend verband. Het verband mag er na 48 uur af. Meteen na de ingreep draag je een speciale postoperatieve beha. Deze beha lijkt op een sportbeha en biedt jouw borsten de ondersteuning die ze nodig hebben. Draag deze beha gedurende acht weken dag en nacht. De post operatieve borst band dien je vier weken dag en nacht te dragen. Verder wordt het aangeraden de borsten vanaf twee weken na je operatie rustig te masseren.

Risico’s en complicaties

Net zoals alle operaties brengt ook een borstlift middels de doughnut techniek risico’s met zich mee en bestaat er een kans op complicaties. De risico’s van borstimplantaten en complicaties zijn onder andere:

 

  • Bloeding (hematoom). Af en toe, na een operatie, kan er een bloeding optreden vanuit het weefsel in de wondholte. Als dit gebeurt, kan uw borst opgezwollen en pijnlijk zijn. Het kan nodig zijn om dit af te tappen door een aanvullende procedure uit te voeren en dit vereist een terugkeer naar het ziekenhuis of de kliniek.
  • Infectie. Het is belangrijk om te erkennen dat een chirurgische incisie of het inbrengen van vreemd materiaal in het lichaam, zoals een borstimplantaat, bijdraagt aan het risico van de introductie van bacteriën uit de eigen huid van de patiënt. Een dergelijke infectie kan gepaard gaan met vermoeidheid, zwakte, koorts en spierpijn. Antibiotica tijdens uw operatie verminderen dit risico tot een minimum. Het kan zelden voorkomen dat een patiënt heropname in het ziekenhuis nodig heeft. In zeer zeldzame gevallen kan het nodig zijn het implantaat te verwijderen. Als u symptomen van infectie ervaart, neem dan contact op met uw medisch consulente of het geadviseerde telefoonnummer buiten kantooruren.
  • Wond genezen. Genezing van wonden varieert van patiënt tot patiënt en zelfs van het ene lichaamsdeel tot het andere en is een geleidelijk proces. Roken gedurende de periode voorafgaand aan uw operatie en daarna kan het genezingsproces ernstig belemmeren.
  • Veranderingen in het gevoel van borst / tepel. Bij een borstlift worden altijd de posities van uw tepels verandert. Dit veroorzaakt verlies van normaal gevoel in de tepel en tepelhof, wat permanent kan zijn. In zeldzame gevallen kunnen de tepels overgevoelig worden. Houd er rekening mee dat dit niet bij iedereen het geval is.

 

  • Locatie en variabel karakter van litteken. Alle operaties laten een permanent litteken achter en toekomstige patiënten moeten zich bewust zijn van het feit dat de snelheid waarmee hun littekens kunnen genezen en vervagen kunnen worden, volledig variabel en individueel is. Soms geneest een litteken niet op de normale manier, dit staat bekend als hypertrofische littekens. Littekens kunnen rood of sterk gekleurd, dik, pijnlijk zijn en het kan enkele jaren duren voordat ze zijn verbeterd. Hoewel dit een ongebruikelijk probleem is, kan het niet vooraf worden vermeden of gediagnosticeerd.

Het adviesgesprek

De eerste stap naar mooiere borsten is een consult of adviesgesprek bij onze plastische chirurg. Dit gesprek is altijd vrijblijvend. Je hoeft niet meteen te beslissen, maar dat mag wel. De chirurg luistert naar jouw wensen en verwachtingen en kijkt dan samen met jou wat de mogelijkheden zijn. Elke lichaam is anders, voor het beste advies is het belangrijk dat de chirurg jouw bovenlichaam ziet. Hou daar rekening mee en trek makkelijk zittende kleding aan. Heb je foto’s of plaatjes van de borsten die jij wenst, neem die dan mee en laat ze gerust zien aan de chirurg. Aan de hand van jouw wensen en de foto’s kan de chirurg ook inschatten of jouw verwachtingen realistisch zijn. Samen met de chirurg kies je de voor jouw meest geschikte ingreep

De chirurg vraagt je naar jouw gezondheid, maar ook naar jouw medische geschiedenis. Vertel zoveel mogelijk, alle details kunnen belangrijk zijn voor jouw eigen veiligheid en voor het halen van het beste resultaat. De chirurg vertelt je eerlijk of het naar zijn mening verstandig is om de gewenste ingreep uit te voeren en neemt de ingreep met je door. Na dit gesprek en mogelijke onderzoeken kan de chirurg besluiten dat het niet in jouw belang is om door te gaan met de operatie., De chirurg kijkt dan met jou naar andere mogelijkheden. Maak van deze kans gebruik om ook te vragen naar andere behandelingen of wensen die je hebt. Onze chirurgen kunnen je belangrijke informatie geven over al onze behandelingen.

Voel je vrij om nazoekwerk te doen en je vooraf goed in te lezen via internet.

Heb je besloten welke behandelingen je wil, dan geeft een care team lid je de prijs van de behandeling gebaseerd op het advies van de arts. Het is vaak mogelijk om meteen na het adviesgesprek een afspraak te maken voor de ingreep. Besluit je om de volgende stap in jouw reis naar een mooier uiterlijk te maken, dan krijg je alle belangrijke informatie mee in een patiënten informatiedocument.

Heb je na het adviesgesprek nog vragen, dan helpt het care team je graag. Je kan je vragen via de mail of de telefoon stellen. Appen mag ook.

Wij begeleiden je graag op jouw reis naar gelifte, mooiere of gelijke borsten.

 

Tarieven

Doughnut Borstlift vanaf € 4.500,-

Postoperatieve litteken behandeling 125 euro per regio

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek kan je terecht met al jouw vragen en kijkt de arts naar de mogelijkheden die het beste passen bij jouw lichaam. Wil je hierna nog een afspraak of heb je meer informatie nodig? Dat kan, het gaat immers om jouw lichaam. Gun jezelf het beste en maak een afspraak. Essential Aesthetics heeft al veel patiënten geholpen op hun reis naar een mooier lichaam en is trots op een tevredenheidsscore van maar liefst 96%. [Lees de reviews hier]

Nu is het jouw beurt! Boek een gratis persoonlijk en vrijblijvend adviesgesprek met een van onze care team specialisten via 070 220 2222. Because you are essential to us.

Het tweede consult met de door u gekozen chirurg is tegen betaling (€ 50). Deze vergoeding wordt in mindering gebracht op de factuurkosten voor operaties. Zelfs wanneer je achteraf geen behandeling bij ons boekt, ontvang je een uitgebreid en medisch verantwoord consult. Na dit adviesgesprek heb je al veel informatie, een waardevolle basis voor eventuele vervolgstappen.

download hier de brochure

Voor/Na

Scroll naar top