WE ARE COMMITTED TO EXCELLENCE, AS YOU ARE ESSENTIAL TO US!

Overweeg je een borstvergroting?

 

Bij Essential Aesthetics zijn we onder andere gespecialiseerd in het uitvoeren van borstvergrotingen met borstimplantaten. We geven je graag een goed beeld van een mooie en natuurlijke borstvergroting en wat hierbij komt kijken. De kwaliteit van de implantaten is bij een borstvergroting erg belangrijk. Daarom zijn de implantaten die in onze kliniek gebruikt worden veilig en voldoen ze aan alle medische eisen. 

Hoe moet je weten over een borstvergroting?

We geven je graag een goed beeld van een borstvergroting en wat hierbij komt kijken. Allereerst is bij een borstvergroting de kwaliteit van de implantaten erg belangrijk. Daarom zijn de implantaten die wij gebruiken veilig. Ze lekker bijvoorbeeld niet en gaan een leven lang mee. Daarnaast geeft de fabrikant levenslange garantie op de borstimplantaten. Zo zijn ze niet na 10 jaar aan vervanging toe.

Heb je besloten dat je een borstvergroting wilt, dan kies je samen met onze arts de implantaten uit die het beste bij jouw wensen passen. Er zijn namelijk meerdere type implantaten, die je borsten op verschillende manieren kunnen vormen. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om je borstvergroting te combineren met een borstlift of een tepelcorrectie.

Hoe gaat de ingreep in zijn werk?

Je borstvergroting gaat plaatsvinden, maar hoe gaat dat eigenlijk in zijn werk? Een borstvergroting vindt plaats onder algehele narcose en duurt gemiddeld 1,5 uur. Dit is afhankelijk van de plaatsingsmethode.

Er zijn 3 verschillende manieren om de implantaten in de borst te plaatsen:
– Via de borstplooi
– Via de oksel
– Via de tepelhof

De ingreep via de borstplooi heeft als voordeel dat de chirurg grotere implantaten kan plaatsen. Daarnaast is de kans op complicaties relatief klein en omdat het litteken verborgen zit in de borstplooi, is het na een jaar bijna niet meer zichtbaar.

Wordt er door jou en de arts gekozen voor een ingreep via de oksel dan is het grote voordeel dat je geen littekens op of onder de borst zult overhouden. Er bestaat echter wel een grotere kans dat de implantaten kunnen verschuiven.

Het inbrengen van de implantaten via de tepelhof is met name geschikt voor het plaatsen van kleinere implantaten. Er wordt namelijk een smalle incisie aanbracht, waardoor het litteken klein en onopvallend is. Daarnaast wordt deze ingreep vaak gecombineerd met een kleine borstlift.

Ben jij klaar voor de stap naar vollere, mooiere en natuurlijke borsten en wil je meer weten? Download dan onze gratis brochure of laat onze artsen jou adviseren!

Download dan onze brochure voor meer informatie!

BA-borst-2
BA-borst

Je bent in goede handen

 

De eerste stap naar mooiere billen is een vrijblijvend adviesgesprek met onze plastische chirurg. De chirurg luistert naar jouw wensen en verwachtingen, en kijkt samen met jou naar de mogelijkheden.

De chirurgen hebben respect voor jouw natuurlijke schoonheid. Om te bepalen hoe de ingreep in zijn werk gaat kijkt de chirurg zorgvuldig naar jouw lichaam en daarop bepalen we samen het behandelplan dat het best bij jouw doelen past!

Bij ons ben je in goede handen!

 

  • In onze kliniek sta jij centraal. Voel je weer prettig en mooi
  • We gebruiken uitsluitend de beste en nieuwste behandelmethoden
  • Europa’s meest toonaangevende chirurgen
 
 

Brindusa Gritu

Directrice Brindusa heeft als motto: “goed Is niet genoeg voor ons. Excelleren is mijn norm”. Haar missie is om mensen in hun innerlijke kracht te laten omarmen. Because you are Essential to us!

Dr. Aniel Sewnaik

Plastisch chirurg Dr. Sewnaik is een BIG-geregistreerde arts met jarenlange ervaring in de reconstructieve chirurgie aan hoofd en hals.

Dr. Gabriel Jansen

Plastisch chirurg Dr Gabriel Jansen helpt zijn patiënten al 16 jaar bij het waarmaken van hun droomlichaam. Jouw natuurlijke schoonheid is zijn leidraad.

Luca Piombino

Italiaans plastisch chirurg Dr Piombino is een hooggekwalificeerde Italiaanse chirurg. Met zijn internationale ervaring heeft hij al honderden patiënten geholpen bij het behalen van hun doelen.

De Essential Aesthetics garanties

 
  • Excellentie is onze maatstaf
  • Wij zien mensen, geen nummers
  • Erkend ISO-keurmerk
  • Gecertificeerde, ervaringsdeskundige chirurgen
  • Lid van de NVPC (Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie)
     
 
 

Onze klantervaringen

Demi
Demi
Lees verder
De ontvangst was heel vriendelijk, ik voelde me meteen op mijn gemak. Na het eerste consult was ik meteen overtuigd dat ik het hier zou laten doen. Zelfs na de openingstijden kon ik bij het Care Team terecht met vragen. De nazorg achteraf maakte de hele ervaring aangenaam voor mij. Deze service krijg je niet bij elke kliniek!

Meer weten? Bel ons of plan een afspraak

 

Laat de specialisten van Essential Aesthetics je helpen met al je wensen en vragen.

 

Telefoon:070 – 220 22 22

Whatsapp:06 – 407 201 88

Email:contact@essentialaesthetics.nl

Locatie:Statenplein 21, Den Haag

Openingstijden:

Maandag – Vrijdag: 10.00 – 20.30

Zaterdag: 08.00 – 19.00

Zondag: 08.00 – 17.00

nl_NLNederlands
Scroll naar top