Botuline toxine

Botuline toxine A is een gezuiverd eiwit dat in minimale hoeveelheden
wordt geïnjecteerd in de spieren van je gezicht om ze te ontspannen
of om het ontwikkelen van fronsrimpels te voorkomen

DIENST

Botuline toxine

Botox is een afkorting van de Latijnse naam “botulinumtoxine” en is een gezuiverd eiwit dat in minimale hoeveelheden wordt geïnjecteerd in de spieren om ze te ontspannen. Dit voorkomt dat de spieren samentrekken, wat leidt tot tijdelijk minder beweging.

In 1822 begon het onderzoek naar het middel dat wij nu kennen als Botuline Toxine A. Dit werd vooral gebruikt als behandeling van patiënten met spieraandoeningen. Tegenwoordig is botox FDA goedgekeurd voor meerdere behandelingen.

Een botox behandeling kan de oplossing zijn voor verschillende klachten. Denk aan ouderdomsverschijnselen, een strenge blik, migraine, overmatig zweten en zelfs tandenknarsen.

Onze arts is gespecialiseerd in anti-ageing en is tevens ook hoofd KNO-arts in het Erasmusziekenhuis. Zijn expertise en ervaring van het gezicht leveren mooie natuurlijke resultaten op. Essential Aesthetics werkt met juiste experts en de beste merken: Dysport, Vistabel, Bocouture en Azzalure.

Rimpels/fronslijnen

De huid van je gezicht wordt voortdurend blootgesteld aan diverse en soms extreme weersomstandigheden en heeft de beste zorg nodig om haar jeugdige uitstraling zoveel mogelijk te behouden. Ouder worden is een natuurlijk proces dat niet gestopt kan worden. Wel willen we gezond ouder worden. We voelen ons het mooist, zelfverzekerd en krachtig wanneer ons lichaam en geest in balans zijn.

Botox-injecties zijn een manier om rimpels te verminderen en het uiterlijk van ons gezicht op een natuurlijke manier te verbeteren. Ze ontspannen de gezichtsspieren waarvan de voortdurende samentrekking de boosdoener is achter de dynamische rimpels in je voorhoofd en rond je ogen; de rimpels waardoor je er ouder uitziet en voelt dan nodig is.

Hoor je vaak dat je boos kijkt of er moe uitziet? Ook dan kan een botoxbehandeling een oplossing zijn. Botox-injecties ‘verlammen’ deze kleine spieren en daardoor wordt de huid die ze bedekt weer glad.

Botox is de meest populaire en meest gebruikte niet-chirurgische procedure ter wereld. Indien nodig kan het worden aangevuld met fillers voor een nog beter effect.

Bij Essential Aesthetics werken wij samen met ervaren medische professionals en de beste merken, omdat wij voor excellentie gaan.

Migraine

Migraine is een chronische aandoening wat belastend is en vaak in de weg staat van je dagelijkse activiteiten. Tijdens een migraineaanval kan er een bonkende of zelfs stekende hoofdpijn worden ervaren. Hierdoor kan je je misselijk voelen en overgevoelig zijn voor fel licht, harde geluiden en sterke geuren.

Migraine komt door prikkeling van zenuwen tast ons zenuwstelsel daardoor ook aan. Er is vaak geen duidelijke oorzaak voor. Wel zijn er meerdere factoren die een rol kunnen spelen zoals slaapgebrek, een ongezond dieet, menstruatie, anticonceptiepil en nog veel meer.

Als je meer dan 15 dagen per maand migraine hebt, kunnen botox-injecties de frequentie van hoofdpijn helpen verminderen.

Bij Essential Aesthetics kan je terecht voor de migraine behandeling waarbij er botox geïnjecteerd wordt in de frons en in het voorhoofd, dat de spanning in de spieren verlicht. De botox blokkeert de pijnsignalen van de migraine, waardoor er minder pijn wordt ervaren.

Het effect blijft gemiddeld 3 tot 4 maanden. Door het herhalen van de botox behandeling, zullen de klachten steeds meer afnemen.

Gummy smile

Lachen maakt ons mooier en gelukkiger. Uit onderzoek blijkt ook dat een lach je aantrekkelijker maakt. Toch kan je je onzeker voelen over je tandvlees.

Bij sommige mensen trekken de spieren de bovenlip tijdens het lachen net iets te veel op. Hierdoor is het tandvlees zichtbaar. Dit kan voor veel ongemak zorgen.

De Gummy smile behandeling is ideaal voor dit. Botuline toxine type A werkt door de zenuwimpulsen in de spieren te blokkeren. Dit voorkomt dat de spieren samentrekken, wat leidt tot een tijdelijke en omkeerbare relaxatie. Tijdens de behandeling worden er minimale hoeveelheden botox geïnjecteerd om deze spieren tijdelijk te ontspannen. Het resultaat: een lach waarbij het tandvlees minder zichtbaar is.

De behandeling duurt ongeveer 15 minuten. De arts injecteert de botox op twee plekken in de hefspier van de bovenlip. Dit zorgt ervoor dat de spierspanning in de hefspier wordt verslapt. Dit resulteert in een lach waarbij de bovenlip minder naar boven trekt tijdens het lachen.

Het effect houdt gemiddeld 3 tot 6 maanden aan en is de perfecte oplossing als je geen chirurgische ingreep wilt ondergaan.

Overmatig transpireren

De een zweet wat meer dan de ander. Overmatig zweten, ook wel hyperhidrose genoemd, kan ongemakkelijk en hinderlijk zijn in het dagelijks leven. Er is sprake van overmatig zweten wanneer er zweet van oksels, voetzolen of handpalmen optreedt, zelfs als de temperatuur niet hoog is, je ontspannen bent en niet aan het sporten bent.

Erfelijkheid kan hierbij een rol spelen, maar er zijn ook meerdere (medische) oorzaken hiervoor zoals hormonale veranderingen, overgewicht, neurologische ziekte of bijwerkingen van bepaalde medicatie.

Wanneer lokale behandelingen niet helpen, kunnen botox injecties hiervoor de oplossing zijn. Wanneer er botox in de huid wordt ingespoten, werkt het in op de zweetklieren om de hoeveelheid zweet die wordt geproduceerd, te verminderen.

Je krijgt gemiddeld 15 prikjes per oksel. Wij krijgen van patiënten vaak terug dat de behandeling als niet pijnlijk wordt ervaren. Bij de handen en voeten kan er op verzoek gebruik gemaakt worden van een verdovende crème. Deze gebieden zijn vaak wat meer gevoelig. Na de behandeling kan je direct weer verder met de dag.

Een paar dagen na de behandeling zal je al merken dat de transpiratie in de behandelde gebieden afneemt. Het effect houdt gemiddeld 7 maanden aan.

Tandenknarsen

Tandenknarsen, ook wel bruxisme genoemd, is het over elkaar schuiven van de onder- en boventanden en kan erg oncomfortabel zijn. Dit gebeurt vaak tijdens het slapen of onbewust tijdens stressvolle periodes. Tandenknarsen kan zorgen voor slapeloosheid, een pijnlijke en opgezwollen spier en chronische pijn.

Ook kunnen de tanden gevoelig aanvoelen. De spierspanning in de kaken zijn dan overactief. Dit kan voor slijtage zorgen van de tanden en kiezen. Raadpleeg daarom ook altijd een tandheelkundige.

Tandenknarsen kan er ook voor zorgen dat het gezicht een ‘vierkante’ vorm aanneemt en er gespannen uitziet. Een botox behandeling kan dit verhelpen.

Tijdens de behandeling injecteert onze arts botox in de kaakspier. Botuline toxine blokkeert tijdelijk de zenuwimpulsen richting de spieren waarin het middel wordt geïnjecteerd waardoor de spier ontspant. Afhankelijk van de klachten, wordt de hoeveelheid botox bepaald. In totaal worden er gemiddeld 6-8 prikjes gegeven.

Het resultaat is een rustigere uitstraling en geen geknars meer. Ook zorgt het voor een slanker gezicht. Het effect houdt 3 tot 6 maanden aan. Hierna is er een herhalingsbehandeling nodig. Door het herhalen van de botox behandeling, zullen de klachten steeds langer wegblijven.

Nazorg bij een botox behandeling

Na een botox behandeling zijn er een aantal aspecten waar je rekening mee moet houden:

 • Gebruik een goede UV beschermende crème op je gezicht (minimaal SPF 30).
 • Neem liever geen aspirine of andere medicatie in die de stolling beïnvloeden. Deze vergroten het risico van het ontstaan van blauwe plekken en verkleuring van de huid. Let op: plan je behandeling niet in tijdens je menstruatieweek, de pigmenten pakken dan mogelijk minder goed.
 • Het is belangrijk dat je het behandelde gebied minimaal 4 uur lang niet aanraakt. Dus niet masseren of wrijven. Hiermee kan je de botox in andere spieren drukken en zal ook daar de botox werken met als resultaat asymmetrie of een hangend ooglid.
 • Ga de eerste paar uur na de botuline toxine-behandeling niet liggen of bukken.
 • Make-up en crème mag een uur na de behandeling pas worden gebruikt. Vermijd hierbij nogmaals druk of massage van het behandelde gebied.

Het resultaat

Enkele dagen na de behandeling zal de botulinetoxine gaan werken en neemt de spieractiviteit af. Rimpels blijven afnemen tot ongeveer 2 weken na de behandeling. Na twee weken is het effect op de spier optimaal.

Het effect van een botuline toxine-behandeling blijft gemiddeld 3 – 7 maanden zichtbaar. Uit ervaring blijkt wel dat na meerdere behandelingen het effect langer zal aanhouden. Om het gewenste resultaat te behouden hebben de meeste mensen om de 3 – 4 maanden een botuline toxine-behandeling nodig.

Gemiddeld bereikt 90% van de patiënten een substantiële vermindering van rimpels, maar er zijn natuurlijk verschillen tussen de reacties van patiënten. De behandelresultaten kunnen voor een heel klein percentage tegenvallen.

Let op: als je eerder een Botulinum Toxine A behandeling hebt gehad en je wisselt van merk, dan kan het resultaat minder lang aanhouden omdat jouw lichaam een ​​ander merk botox als nieuwe stof ziet. De tweede keer houdt het resultaat weer langer aan. Helaas is het niet mogelijk om van tevoren in te schatten hoelang het resultaat daadwerkelijk zal duren.

Het positieve aan botox

 • Het werkt echt!

Het is bewezen dat botox zeer effectief is en verbluffende resultaten oplevert, waardoor patiënten zich praktisch jaren jonger voelen! Er zijn letterlijk miljoenen klanten blij met hun resultaten.

 • De behandeling is snel en bijna pijnloos

De procedure is erg snel; het duurt tussen de 20 en 30 minuten, inclusief eerste consult en voorbereiding. Het injectieproces zelf duurt slechts 5-10 minuten! De naalden waarmee botox wordt toegediend, zijn echt extreem klein en raken geen zenuwen. Meestal voelen patiënten zeer kleine prikjes waar de injecties plaatsvinden. Zodra de procedure is voltooid, voelen patiënten geen pijn.

 • Er is geen hersteltijd

In de meeste gevallen is er geen downtime met botox. Sommige patiënten kunnen kleine blauwe plekken hebben op de plaatsen waar de naald de huid heeft geraakt, maar die zullen binnen een paar dagen verdwijnen. Vermijd zware inspanning op de dag van injectie en wacht 2 weken voordat je jouw volgende gezichtsbehandeling krijgt.

 • De resultaten zijn snel zichtbaar

Je zal de resultaten van botox – een gladde, rimpelvrije huid – binnen 2-7 dagen zien, maar het duurt 2 weken voor het volledige resultaat.

 • De resultaten zijn niet permanent

Je kan zelf beslissen of je botox wilt blijven doen of dat je liever gaat zoals het was. Als je niet tevreden bent met de resultaten, kan je botox binnen enkele maanden laten uitwerken en zie je eruit alsof je nog nooit iets hebt laten doen.

 • Er zijn nauwelijks risico’s

Botox is een behandeling met een relatief laag risico. Het is grondig onderzocht en de meeste risico’s bestaan ​​daadwerkelijk wanneer de patiënt niet in goede gezondheid verkeert of de arts geen professional is. Soms gebruiken injectoren zonder vergunning neppe botox producten die schade kunnen veroorzaken. Vermijd deze risico’s door naar een kliniek te gaan die bekend staat om zijn goede praktijken.

 • En tenslotte …

Ten slotte zijn de voordelen van Botox niet alleen esthetisch. Zoals eerder gezegd, kan het ook overmatig zweten van oksels en voeten verminderen, chronische spierpijn ontspannen en helpen bij migraine. Ook voor patiënten die ‘s nachts tandenknarsen, kan Botox de oplossing zijn.

Risico’s van een botox behandeling

 • Het effect van botox is niet permanent

Voor sommigen een pro, voor anderen een nadeel: botox is geen blijvende oplossing. Het slijt na een aantal maanden. Meestal moet je de behandeling minimaal twee keer per jaar herhalen om een ​​goed resultaat te behouden, dat is een rimpelvrije look.

 • Botox kan allergische reacties veroorzaken

Zoals elk ander geneesmiddel kan het bepaalde allergische reacties veroorzaken. Als dit gebeurt, is het essentieel om een ​​tegenbehandeling te krijgen door een arts. Als de reactie onmiddellijk wordt behandeld, zal dit hoogstwaarschijnlijk geen gevolgen hebben.

 • Sommige gezichtsuitdrukkingen kunnen (tijdelijk) verloren gaan

De truc met het belangrijkste kenmerk van botox, het vermogen om spieren te verlammen, is dat het resultaten kan opleveren die je misschien niet leuk vindt, naast het wissen van rimpels. Bij onjuiste injectie kan botox een constant gefronste of verbaasde blik veroorzaken voorkomen. Kortom, het kan leiden tot een gebrek aan goede gezichtsuitdrukking. Daarom is
het zo belangrijk om altijd een ervaren en erkende esthetische arts en een gerenommeerde kliniek te kiezen.

 • Botox behandelingen zijn niet goedkoop

Meerdere keren per jaar betalen voor botox is relatief duur. We hebben echter een loyaliteit Gold Card-systeem, dat kortingen biedt voor onze vaste patiënten.

 • Soms heeft het meer dan één bezoek nodig

Soms krijgen patiënten geen geweldige resultaten na hun eerste botox, maar moeten ze opnieuw komen. Dit gebeurt echter zelden bij ervaren artsen die hun botox en jouw gezicht kennen.

 • Er kunnen bijwerkingen zijn

De meeste bijwerkingen van botox zijn mild en veroorzaken geen groot ongemak, zoals blauwe plekken en zwelling op de injectieplaats, evenals enkele lichte hoofdpijn. Maar bij een zeer klein percentage van de patiënten kunnen enkele belangrijke problemen optreden, zoals nekpijn, infectie van de bovenste luchtwegen, misselijkheid, licht verlies van spraak, hangend ooglid. Mocht dit jou overkomen, raadpleeg dan onmiddellijk je arts.

Goed om te weten

Vele miljoenen mensen – zowel vrouwen als mannen – krijgen jaarlijks een botox- behandeling en het is een uiterst veilige procedure. Desalniettemin maken patiënten die voor het eerst gebruik maken van botox zich vaak zorgen vanwege de verhalen die de ronde doen over het krijgen van een maskerachtig gezicht.

Dit is absoluut niet waar en elke goede esthetische arts zal zorgvuldig advies geven over de omvang van de behandeling. Hoewel studies gemiddeld één bijwerking per vele duizenden procedures hebben gevonden, kunnen er enkele, meestal zeer beperkte bijwerkingen zijn.

Deze kunnen worden geminimaliseerd als je naar een gerenommeerde kliniek zoals Essential Aesthetics gaat. Onze esthetische artsen hebben ruime ervaring en beschikken over uitgebreide kennis van gezichtsanatomie.

Wanneer je erover nadenkt of je voor de eerste keer Botox moet ondergaan, kan je een vrijblijvend consult plannen in onze kliniek en beantwoorden wij graag al jouw vragen. Het bereiken van uitmuntendheid is wat ons dagelijks drijft, en we willen dat onze patiënten 100% tevreden zijn met zowel de behandeling als de resultaten.

Artsen raden over het algemeen af ​​om Botox te gebruiken als je zwanger bent of borstvoeding geeft. En Botox mag niet worden gebruikt bij mensen die allergisch zijn voor koemelkeiwit.

Jouw anti-verouderingsplan op maat


Naast een injectable behandeling is het ook aangeraden om de andere multidimensionale lagen van de huid te behandeling. Onze huidtherapeut werkt samen met de arts om een compleet stappenplan te maken. Dit zorgt voor een langdurig effect van de injectable.

Er zijn verschillende soorten behandelingen beschikbaar bij Essential Aesthetics die elk een andere dimensie van de huid behandelen. Een anti-verouderingsplan kan worden gezien als een piramide, waarbij de fundering de basis vormt, en de lagen daarboven het complete
plaatje moeten verbeteren en aanvullen.

 • Leefstijl

De eerste stap is het verbeteren van de levensstijl. Ons team zal jou begeleiden met supplementen, groene detox-sappen en vitamine-infusies om het immuunsysteem te regenereren en een boost te geven. Wat er gebeurt vanbinnen, is te zien aan de buitenkant, ongeacht je inspanningen om het te verbergen. Daarom is de gezondheid van het lichaam de eerste stap in het creëren van een gezonder en beter uiterlijk.

 • Non-invasieve behandelingen

De tweede laag van de piramide staat voor niet-invasieve schoonheidsbehandelingen. Dit zijn meer traditionele hands-on gezichtsbehandelingen met de beste selectie van producten voor zowel professioneel als thuisgebruik. We stemmen elke behandeling af op de persoonlijke reis van de klant, die een voortdurende transformatie is. Levensstijl, plotselinge hormonale veranderingen, de gezondheidstoestand en stressniveaus kunnen verschillen tijdens elk bezoek. We passen hierdoor de behandelingen en producten telkens aan, zie ons als een personal trainer voor je huid!

 • Minimale invasieve behandelingen

De derde laag bestaat uit minimale invasieve schoonheidsbehandelingen, die de diepere laag van jouw huid helpen te regenereren en het belangrijkste: herstellen. Wanneer je de producten die je thuis gebruikt nutteloos vindt, zelfs de duurste, is dit het juiste moment om over te stappen op minimaal invasieve schoonheidsbehandelingen. Deze behandelingen creëren kleine wondjes die het menselijk oog niet kan zien, waardoor de huid gedwongen wordt nieuwe cellen aan te maken, de aanmaak van collageen te stimuleren en elastine op een efficiënte manier te verbeteren. Bovendien worden bij deze behandelingen de beste ampulcocktails gebruikt die door het meest ervaren Europese laboratorium zijn ontworpen en geproduceerd. Huidproblemen zoals open poriën, uitdroging, rimpels, pigmentatie, couperose enz. kunnen grotendeels worden verbeterd door een reeks consequente behandelingen.

 • Invasieve behandelingen

De vierde laag staat voor de invasieve behandelingen: injectables. Naarmate de tijd verstrijkt, slinken onze botten en verdwijnen de vetkussentjes in ons gezicht. Het gevolg is dat je getuige bent van een verslapte huid. Injectables kunnen het volume herstellen volgens uw botstructuur en ook uw collageenproductie stimuleren. Zo profiteer je van huidverbetering en een frisse uitstraling voor de lange termijn. Wanneer je investeert in injectables, raden we je aan om een keer in de vier weken de resultaten te behouden met schoonheidsbehandelingen om de resterende lagen van je huid te behandelen.

 • Chirurgische ingreep

De vijfde en laatste laag staat voor chirurgische ingrepen. Als u er aan de buitenkant niet uitziet zoals je je van binnen voelt, kun je kiezen voor alternatieven zoals chirurgie die onmiddellijke en langdurige resultaten opleveren. Onze afdeling plastische chirurgie is toegewijd om je reis te ondersteunen bij het realiseren van je transformatie. Echter, zelfs na een operatie, blijft je huidstructuur hetzelfde. Om een goede huidelasticiteit en een goede huidkwaliteit te behouden, adviseren wij je om thuis de juiste producten te gebruiken en de huid te verzorgen met de juiste schoonheidsbehandelingen. Je kunt 6 maanden na de operatie beginnen met de behandeling van de huid.

Tarieven

Botuline toxine normale prijs:

 • 1 zone € 150,-
 • 2 zones € 270,
 • 3 zones € 370,-

Speciale prijs voor klanten die een Excellence Loyaliteit lidkaart aanschaffen:

 • 1 zone € 125,-
 • 2 zones € 230,-
 • 3 zones € 320,-
Injectable Perfectie 80 minuten € 549,-
Openingsceremonie
 • Gepersonaliseerd consult
 • Essential oliën voor zuivering
10 min
Voorbereiding van de gezichtshuid - Hydrafacial Express
 • Aromatische huidreiniging
 • Exfoliatie om dode huidcellen aan het oppervlak te verwijderen
 • Extractie van onzuiverheden
60 min
1 zone Botox & 1ml Filler (voor € 375,00)
20 min
Herstel & sluitingsceremonie
Uitnodiging naar onze schoonheidsbar met een afsluitend drankje
10 min

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek kan je terecht met al jouw vragen en kijkt de arts naar de mogelijkheden die het beste passen bij jouw lichaam. Wil je hierna nog een afspraak of heb je meer informatie nodig? Dat kan, het gaat immers om jouw lichaam. Gun jezelf het beste en maak een afspraak. Essential Aesthetics heeft al veel patiënten geholpen op hun reis naar een mooier lichaam en is trots op een tevredenheidsscore van maar liefst 96%. [Lees de reviews hier]

Nu is het jouw beurt! Boek een gratis persoonlijk en vrijblijvend adviesgesprek met een van onze care team specialisten via 070 220 2222. Because you are essential to us.

Het tweede consult met de door je gekozen chirurg is tegen betaling (€ 50). Deze vergoeding wordt in mindering gebracht op de factuurkosten voor operaties. Zelfs wanneer je achteraf geen behandeling bij ons boekt, ontvang je een uitgebreid en medisch verantwoord consult. Na dit adviesgesprek heb je al veel informatie, een waardevolle basis voor eventuele vervolgstappen.

VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK

ONS RESULTAAT

Voor / Na

OVER ONS

Waarom Essential Aesthetics

Aangenaam verrast door de zorg die ik kreeg bij Essential Aesthetics. Topdokters en personeel zijn erg aardig en zorgzaam! deze clinic zeker aanbevelen!

Aanbevolen door 96% van onze cliënten
Uitstekende zorg en ondersteuning
8.8 score op klinische ervaringen
Zie onze voor en na foto’s

Essential Aesthetics is een bijzondere kliniek met ISO 9001 certificering, in een prachtig monumentaal pand in Den Haag Wij zijn gespecialiseerd in plastische chirurgie, injectables, afvallen en anti-ageing behandelingen.
Vanuit onze visie biedt Essential Aesthetics je zoveel mogelijk begeleiding in alle disciplines die nodig zijn voor een gezonde levensstijl.
Onze kliniek is ontstaan ​​uit de passie van één vrouw. De passie voor schoonheid en een diep gevoel voor dankbaarheid voor alles wat ons lichaam ons geeft heeft geleid tot het levenswerk van de eigenaar en oprichter: een kliniek die moedigt vrouwen aan om zelfverzekerder en sterker te worden en meer te genieten van het geschenk van een mooi en gezond lichaam. En dat is wat Essential Aesthetics doet met een gedreven team van Nederlands, internationaal artsen en ervaringsdeskundigen. Essential Aesthetics is a brand made by women, for women. Het is veel te doen vertrouw je lichaam toe aan iemand anders. Wij begrijpen dat en bieden je daarom alleen het beste en de veiligheid van onze ISO 9001 gecertificeerde kliniek.
Je kunt bij onze kliniek terecht met ISO 9001 certificering voor fillers, Botuline toxine behandelingen maar ook voor plastic chirurgie: borstvergroting, bilvergroting, facelifts, liposuctie en meer. Wat maakt ons uniek in de kliniek is dat we je vanaf september 2020 ook professioneel DNA-onderzoek aanbieden voedingsadvies, bindweefselmassage en sportbegeleiding.

Maak kennis met onze specialisten

Onze ISO gecertificeerde kliniek werkt uitsluitend met ervaren gekwalificeerde specialisten met passie voor het vak, die zorgen en oog hebben voor jouw noden en wensen als onze patiënt, met respect voor jouw natuurlijke schoonheid. Ons bedrijf is gebouwd rond het vervullen van jouw wensen! We brengen de toewijding aan details, aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen, om het beste resultaat te garanderen. Dankzij onze internationale artsen die actief zijn in het veld en op de hoogte zijn van de laatste trends en technieken, kunnen we je helpen om het best mogelijke resultaat te behalen. Onze specialisten kijken er naar uit om met je samen te werken om te kijken hoe we jouw droom kunnen waarmaken. Het zorgteam van Essential Aesthetics staat voor, tijdens en na de reis voor je klaar. Van de intake tot de nazorg. Bij ons bent je in bekwame, veilige handen want je bent essentieel voor ons.

Dr. Gabriel Jansen

Senior Nederlandse plastisch chirurg

Cosmetische chirurgie vereist niet alleen topkwaliteit, maar ook een
persoonlijke aanpak op maat. Dr. Gabriel Jansen draagt beide hoog in het
vaandel.

Dr. Aniel Sewnaik

KNO-arts en hoofd- en nekchirurg

Dr. Sewnaik heeft jarenlange ervaring in reconstructieve chirurgie van hoofd
en hals. Deze zet hij in voor optimale resultaten bij het toedienen van
injectables en facelift operaties.

Luca Piombino

Italiaanse ervaringsdeskundige
in plastisch chirurgische behandelingen

Luca Piombino is onze Italiaanse, internationaal plastisch
chirurg. Hij heeft over de hele wereld gewerkt, waaronder in Beverly Hills en
Zuid-Amerika. Hij heeft zich hierdoor kunnen bekwamen in de meest
innovatieve technieken.

Professor Philippe Levan

Gerenommeerde Franse ervaringsdeskundige
in plastisch chirurgische behandelingen

Professor Levan is een vooraanstaande Franse plastisch chirurg met meer dan 27
jaar ervaring in plastische chirurgie en een pionier op het gebied van
remodellering. Hij is een internationaal erkende innovator op het gebied van
bilimplantaten.

BEOORDELINGEN

Lees de ervaringen van andere vrouwen op
ZorgkaartNederland en kliniekervaringen.nl

DIENSTEN

Gerelateerde behandelingen

Wenkbrauw lift

Wenkbrauw lift

Skinboosters

Skinboosters

Facelift

Facelift

Liquid facelift

Liquid facelift