Dr. Aniel Sewnaik

Essential Aesthetics is selectief in de keuze van specialisten. Naast de expertise en
ervaring, een van de kwaliteiten die we zoeken is 'een hart voor mensen'.

GRATIS CONSULTATIE

Aanbevolen
door 96% van onze klanten

8.8 score op
Klinische ervaringen

8.9 score op
Zorgkaart Nederland

4.7 score op
Google Reviews

Plastische chirurgie &
Injecties Clinic

We zijn toegewijd aan uitmuntendheid,
aangezien u voor ons essentieel bent
Aanbevolen
door 96% van onze klanten
8.8 score op
Klinische ervaringen
Bekend als de beste
in ons vakgebied in Nederland
Uitstekend
zorg en ondersteuning

OVER ONS

Wij geloven in groots dromen,
je passie volgen
en voor jezelf kiezen.

Dr. Aniel Sewnaik

Dr. Sewnaik is een BIG-geregistreerde arts met jarenlange ervaring in reconstructieve chirurgie van hoofd en nek en kan daardoor bij cosmetische aanpassingen goed gebruik maken van zijn bewezen technieken. Zijn ervaring heeft hij opgedaan in de beste ziekenhuizen en klinieken van Nederland. Naast zijn werk als hoofd KNO-arts in het Erasmusziekenhuis is dr. Sewnaik gefascineerd door gezondheid in het algemeen. Dit heeft geleid tot een interesse in gezondheid van binnenuit, waardoor ook de effecten van veroudering worden verminderd. Hij combineert graag zijn opgedane expertise en ervaringen om het beste te leveren bij Essential Aesthetics en vrouwen te helpen de gevolgen van veroudering te bestrijden.

Dr. Swenaik is er voor al uw behandelingen voor gezond ouder worden en voor operaties gericht op het verbeteren van de nek en het gezicht:
Ik heb ervoor gekozen om met Essential Aesthetics te werken, omdat het voor mij belangrijk is dat een kliniek zich richt op kwaliteit en het welzijn van haar patiënten. Aandacht voor de persoon die voor je zit is naar mijn mening een van de belangrijkste factoren om tot een goed resultaat te komen. Daarnaast blijf ik mijzelf ontwikkelen zodat ik mijn opgedane kennis ten dienste kan stellen van de gezondheid van mijn patiënten.
Dr Sewnaik is een gerespecteerd lid van de volgende organisaties:

Dr. Sewnaik is voornamelijk gespecialiseerd in anti-aging en woont regelmatig conferenties bij om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van anti-aging te delen.