Professor Levan

Essential Aesthetics is selectief in de keuze van specialisten.
Naast de expertise en ervaring, een van de kwaliteiten die we zoeken is 'een hart voor mensen'.

Ontmoet Professor Levan

Met de Franse Professor Philippe Levan heeft Essential Aesthetics een top plastisch chirurg in haar team! Hij is een zeer ervaren en gerenommeerde specialist en Hoofd van de Afdeling Plastische, Reconstructieve en Esthetische chirurgie van de Paris-Saint Joseph Ziekenhuis Groep. Naast zijn actieve praktijk, leidt hij internationaal plastisch chirurgisch talent op in samenwerking met de Universiteit Paris Descartes. De liefde voor zijn vak blijkt ook uit het feit dat hij de Group for Advancement in Plastic Surgery (GAPS) en Wikiplastic heeft opgericht, hét online platform voor het delen van video’s over plastische chirurgie.

Professor Levan heeft overigens ook zeer brede ervaring in algemene chirurgie. Daarnaast heeft hij zich in de jaren ’90 gespecialiseerd in de behandeling van doorligwonden en gezichtsreconstructie van gewonde militairen en brandwonden bij kinderen. Hij is lid van alle relevante organisaties in zijn vakgebied en heeft in meerdere ziekenhuizen geopereerd, ook als Chef de Clinique.

Als geen ander weet hij hoe delicaat het menselijk lichaam is en hoezeer optimale zorg voor elke patiënt en precisiewerk voorwaarden zijn voor een optimaal resultaat.

Professor Levan gaat nooit voor minder dan 100% resultaat: “Elke operatie beschouw ik als een nieuwe uitdaging om het allerbeste eindresultaat voor mijn patiënt te bewerkstelligen. Dat betekent voor mij: de best mogelijke esthetische uitkomst en een zo natuurlijk mogelijk resultaat; maximaal voldoen aan de wensen van de patiënt en een zo kort mogelijk postoperatief herstel met de minste pijn. Voor mij is het vanzelfsprekend dat ik daarbij de meest recente en wetenschappelijk bewezen technieken gebruik. Ik ben altijd open, eerlijk en duidelijk in mijn informatievoorziening aan mijn patiënten met alle ruimte voor het stellen van vragen, zodat er geen valse verwachtingen ontstaan en de patiënt zich op elk moment geheel veilig en verzorgd voelt. Het vertrouwen van patiënten is voor mij cruciaal”

Hoewel hij de plastische chirurgie in de volle breedte beheerst, heeft Professor Levan vooral wereldwijde bekendheid gekregen door zijn langjarige expertise en innovaties op het gebied van bilvergroting. Hij is een pionier op het gebied van remodelleren. Niet tevreden met de toenmalige bilimplantaten ontwikkelde Levan in 2011 samen met Sebbin-laboratoria een bijzonder succesvol bil implantaat, de “Biconvex gluteal implant”. Deze met siliconengel gevulde implantaten van uitzonderlijk hoge kwaliteit zijn flexibeler en gemakkelijker in het lichaam te brengen dan andere producten. En heel belangrijk: ze voelen zacht en natuurlijk aan en blijven perfect op hun plek zitten. Met zijn fantastische operatietechnieken en decennialange ervaring weet Professor Levan met dit implantaat bijzonder goede resultaten te bereiken.

Onze patiënten zijn bijzonder tevreden: de reviews spreken boekdelen! Essential Aesthetics is dan ook buitengewoon trots dat deze top plastisch chirurg onze kliniek heeft uitgekozen om mee samen te werken. Met deze samenwerking willen we het niveau van de bilvergroting met implantaten in Nederland naar het hoogste niveau tillen.