Skip to main content
Blog

Essential to the Next Level

By 19 januari 2020maart 22nd, 2021Geen reacties

Bij onze kliniek draait het al 6 jaar om jou als onze patiënt. Door te vragen, te luisteren en door toe te passen wat we leren, blijven wij onze kwaliteit constant verbeteren. Ook jij speelt hier een essentiële rol bij!

De visie van Brindusa Gritu heeft zich ontwikkeld van het bieden van kwaliteit en kunde in cosmetische chirurgie, injectables en anti-ageing naar een totaalconcept. EA Klinieken is er om vrouwen in hun kracht te zetten en te ondersteunen door hun uiterlijk in balans te brengen met hun innerlijk. Wij hebben onze gangbare behandelingen uitgebreid naar een totaalconcept. Van preventieve informatie rondom veroudering en gezonde voeding tot oplossingen en producten die perfect passen bij elke fase in het leven van jou als krachtige vrouw: wij zijn er voor jou!
Wij gebruiken hiervoor de ervaring en expertise van onze internationale artsen, die ons kennis hebben laten maken met de nieuwste innovaties in voeding en preventie van veroudering. We zijn er ook trots op dat steeds meer vrouwen aansluiten bij ons mooie concept.

A company created by a woman for women,

Over Essential Aesthetics

Essential Aesthetics is een kliniek die haar patiënten begeleidt bij het elegant ouder worden. Van binnen en buiten. Een kliniek die uitblinkt in kwaliteit en het geven van persoonlijke aandacht. Een team met toegang tot innovatieve technieken en internationale expertise en die erop gericht is de persoonlijke schoonheid van iedereen op een natuurlijke wijze te versterken.

“Bij ons word je gezien en gehoord. Wij respecteren jouw wensen en jouw natuurlijke schoonheid en gebruiken de laatste innovaties om jou te helpen!”