Skip to main content

Excellence Membership Programma

Herkent je zich in deze omschrijving en wilt je hiervan profiteren?
ons Excellence Membership Programma, word nu een VIP Member.

MEMBERSHIP PROGRAMMA

Word een ‘VIP Member’

Wij verwelkomen je graag in onze Essential Aesthetics familie!

Wij zijn erg blij met onze Essential Aesthetics familie en belonen terugkerende patiënten graag met kortingen en acties. Onze ‘VIP Member’s zijn sterke vrouwen van alle leeftijden, die werken en investeren in zichzelf, die begrijpen dat mentale wilskracht gelinkt is aan ons uiterlijke verschijning. Vrouwen die beseffen dat innerlijke en uiterlijke balans en harmonie ons sterker maakt. Vrouwen die begeleiding accepteren om zo elegant mogelijk ouder te worden en graag de tips en tricks met elkaar delen. Vrouwen die begrijpen dat zij recht hebben op het veranderen van het lichaam, mits dat weloverwogen en doordacht gebeurt met respect voor onze natuurlijke schoonheid. Herken jij jezelf in deze beschrijving en wil jij ook profiteren van ons Excellence Membership Programma? Word dan nu lid.

Ons puntensysteem

De punten zijn een jaar geldig vanaf de datum dat je punten worden bijgeschreven. Na een jaar vervallen deze punten automatisch en begin je opnieuw met sparen.
Met elke 100 euro die je uitgeeft aan injectables ontvang je 10 punten.
100 punten staat gelijk aan 75,- euro en kan je gebruiken voor onze injectable behandelingen.

BEOORDELINGEN

Uitstekende zorg, patiënttevredenheid en resultaten betekenen alles voor Essential Aesthetics

Of je er nu levendiger uit wilt zien, de klok een beetje wilt terugdraaien of wilt investeren in je droomfiguur, het zorgzame team van Essential Aesthetics helpt je graag op weg. Ons team luistert echt naar jouw wensen en adviseert je over de mogelijkheden, met respect voor jouw natuurlijke schoonheid. Maak een afspraak voor een kennismaking, wij ontmoeten je graag. Meer weten? Bekijk de reviews en lees over ervaringen met onze kliniek. Je kunt ons ook volgen op Instagram, Facebook en Linkedin ..

ZIE PATIËNTENVERHALEN