Skip to main content

FaceTite

Gezicht verstrakken zonder facelift

Bodytite - Essential Aesthetics

De FaceTite geeft het effect van een facelift zonder littekens of operatie.
FaceTite verstrakt de slappe huid rond de ogen, wangen, mond en wangen en verjongt het algehele uiterlijk van het gezicht.

Een behandeling met de FaceTite verstrakt de huid met behulp van innovatieve radiofrequentie energiegolven, waarbij meerdere weefsellagen onder de huid en de uitwendige huid worden verwarmd. Hierdoor smelt het vet en wordt de huid verstrakt.

Waarom kiezen voor Essential Aesthetics?

Keurmerk veiligheid & zorg
Jouw veiligheid staat centraal bij ons. Daarom is Essential Aesthetics trots op ons ISO-9001 en NEN-8009 keurmerk. Dit houdt in dat wij voldoen aan de internationale eisen voor kwaliteit, veiligheid en zorg. Daarnaast benadrukt deze certificering het belang van de wensen van onze patiënten en van ons streven naar continue verbetering.

Excelleren is onze norm
Door de combinatie van internationale chirurgen en het onderling delen van kennis en ervaring brengen wij esthetische chirurgie naar een hoger niveau. Het team van Essential Aesthetics streeft te allen tijde naar het hoogst haalbare en laat dit zien door grote betrokkenheid en te streven naar excellente resultaten. Daarnaast zijn wij er trots op dat ons team een hart heeft voor mensen en oog heeft voor jouw persoonlijke en natuurlijke schoonheid.

Jouw vertrouwen is het hart van onze kliniek
De norm van Essential Aesthetics is dat er met respect en toewijding wordt omgegaan met het kostbaarste bezit dat je in onze handen legt. Ons team begrijpt dat een ingreep een grote stap is die niet alleen een fysieke, maar ook een emotionele impact heeft. Wij doen daarom ons uiterste best om jou hierin zo goed mogelijk te ondersteunen.

Ongelimiteerde voor- en nazorg
Essential Aesthetics staat bekend om de uitstekende voor en nazorg. Tijdens de consulten nemen we de tijd voor om met aandacht naar jouw vragen en wensen te luisteren. Onze persoonlijke aandacht en warme benadering geeft je het gevoel dat je thuis bent. Ook na de ingreep staat ons medische team klaar om jou de nodige zorg te bieden.

Hoe werkt de FaceTite?

FaceTite verstevigt de huid en smelt het vet met behulp van innovatieve radiofrequente energiegolven. De weefsellagen onder de huid en de uitwendige huid worden verwarmd tot een vooraf bepaalde, gewenste temperatuur. De dermis, het diepere deel van de huid, zit vol met collageen en zodra het de ingestelde temperatuur bereikt, worden de bestaande collageenvezels strakker en samengetrokken. Hierdoor wordt de strakheid en contour van de huid onmiddellijk worden verbeterd.

Welke gebieden behandelt de FaceTite?

De meest vaak voorkomende behandel zones zijn:

Kaaklijn
Wangen
Neuslippenplooi
Marionetlijnen
Voorhoofd
Rimpeltjes van de bovenlip

Er kunnen meerdere zones worden behandeld in een behandeling.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Vaak is er maar 1 behandeling met de FaceTite nodig om het gewenste resultaat te bereiken.

Herstel na de FaceTite

De eerste week kan het behandelde gebied gevoelig zijn. Af en toe kunnen er wat blauwe plekken ontstaan na een behandeling met FaceTite, maar dit verdwijnt meestal binnen de eerste 1-2 weken.

Er wordt aanbevolen om de eerste 48 uur een hoofdband te dragen uur na de FaceTite ingreep. Daarna is het aan te raden de hoofdband te blijven dragen’s avonds en tijdens het slapen.

Resultaat na de FaceTite

De resultaten zijn gelijk zichtbaar. De beste resultaten zijn zichtbaar na 2-4 weken. Dan is de zwelling verdwenen en in de komende 12 maanden zul de volledige effecten van de FaceTite zien toenemen, omdat er nieuw collageen en elastine gegenereerd wordt.

Door een gezonde leefstijl kunnen de resultaten van de FaceTite vele jaren, zo niet tientallen jaren aanhouden.

Risico's & complicaties

Zwelling kan optreden na de behandeling, mede door de ingespoten lokale anesthesievloeistof en door de behandeling zelf. De zwelling kan de eerste 5-7 dagen na de FaceTite-behandeling worden ervaren.

Het is ook gebruikelijk om tijdelijke gevoelloosheid te voelen in de behandelde gebieden. Dit is een kortetermijnreactie op de verwarming van de zenuwen in de huid tijdens de procedure. In zeldzame gevallen kan het een aantal maanden duren voordat deze gevoelloosheid volledig is verdwenen, hoewel de meeste patiënten er geen last van hebben.

Deskundigen adviseren af te zien van deze behandeling als je een van de onderstaande indicaties hebt.

● Pacemaker of interne defibrillator
● Oppervlakkige metalen of andere implantaten in het behandelgebied
● Huidige of geschiedenis van elke vorm van kanker of premaligne moedervlekken
● Ernstige gelijktijdige aandoeningen, zoals hartaandoeningen
● Zwangerschap en borstvoeding
● Verminderd immuunsysteem als gevolg van ziekten zoals aids en hiv, of gebruik van immunosuppressieve medicatie
● Elke actieve aandoening in het behandelingsgebied, zoals zweren, psoriasis, eczeem en uitslag
● Geschiedenis van huidaandoeningen, keloïden, abnormale wondgenezing en zeer droge en kwetsbare huid
● Geschiedenis van stollingsstoornissen of gebruik van bloedverdunners, behalve voor een lage dosis aspirine
● Isotretinoïne (Accutane) in de afgelopen 6 maanden
● Gezichtlaser behandelingen en diepe chemische peeling in de afgelopen 3 maanden

Prijzen FaceTite

FaceTite                        Prijs
1 zone €3500
VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK

Over ons

Aangenaam verrast door de zorg die ik kreeg bij Essential Aesthetics. Topdokters en personeel zijn erg aardig en zorgzaam! deze clinic zeker aanbevelen!

Aanbevolen door 96% van onze cliënten
Uitstekende zorg en ondersteuning
8.8 score op klinische ervaringen
Zie onze voor en na foto’s

Essential Aesthetics is een bijzondere kliniek met ISO-9001 en NEN-8009 certificering, in een prachtig monumentaal pand in Den Haag. Wij zijn gespecialiseerd in plastische chirurgie, injectables, afvallen en anti-ageing behandelingen.
Vanuit onze visie biedt Essential Aesthetics je zoveel mogelijk begeleiding in alle disciplines die nodig zijn voor een gezonde levensstijl.
Onze kliniek is ontstaan ​​uit de passie van één vrouw. De passie voor schoonheid en een diep gevoel voor dankbaarheid voor alles wat ons lichaam ons geeft heeft geleid tot het levenswerk van de eigenaar en oprichter: een kliniek die moedigt vrouwen aan om zelfverzekerder en sterker te worden en meer te genieten van het geschenk van een mooi en gezond lichaam. En dat is wat Essential Aesthetics doet met een gedreven team van Nederlands, internationaal artsen en ervaringsdeskundigen. Essential Aesthetics is a brand made by women, for women. Het is veel te doen vertrouw je lichaam toe aan iemand anders. Wij begrijpen dat en bieden je daarom alleen het beste en de veiligheid van onze gecertificeerde kliniek.
Je kunt bij onze kliniek terecht voor fillers, spierontspanners behandelingen maar ook voor plastic chirurgie: borstvergroting, bilvergroting, facelifts, liposuctie en meer. Wat maakt ons uniek in de kliniek is dat we je vanaf september 2020 ook professioneel DNA-onderzoek aanbieden voedingsadvies, bindweefselmassage en sportbegeleiding.

Maak kennis met onze specialisten

Onze ISO-9001 en NEN-8009 gecertificeerde kliniek werkt uitsluitend met ervaren gekwalificeerde specialisten met passie voor het vak, die zorgen en oog hebben voor jouw noden en wensen als onze patiënt, met respect voor jouw natuurlijke schoonheid. Ons bedrijf is gebouwd rond het vervullen van jouw wensen! We brengen de toewijding aan details, aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen, om het beste resultaat te garanderen. Dankzij onze internationale artsen die actief zijn in het veld en op de hoogte zijn van de laatste trends en technieken, kunnen we je helpen om het best mogelijke resultaat te behalen. Onze specialisten kijken er naar uit om met je samen te werken om te kijken hoe we jouw droom kunnen waarmaken. Het zorgteam van Essential Aesthetics staat voor, tijdens en na de reis voor je klaar. Van de intake tot de nazorg. Bij ons bent je in bekwame, veilige handen want je bent essentieel voor ons.

Dr. Aniel Sewnaik

Injectable specialist & gelaatschirurg

Dr. Sewnaik heeft jarenlange ervaring in reconstructieve chirurgie van hoofd
en hals. Deze zet hij in voor optimale resultaten bij het toedienen van
injectables en facelift operaties.

Alexandra Gomes

Medisch consulent & Voedingsexpert

Alexandra heeft ruim 20 jaar ervaring op het gebied van huidverzorging en heeft een passie voor gezondheidszorg een (inner) beauty. Zij assisteert de arts tijdens het consult, maar is daar vooral als jouw aanspreekpunt. Persoonlijke aandacht gecombineerd met kennis van de vele behandelingen en ingrepen die onze kliniek kan bieden, zorgt voor het juiste advies en uiteindelijk voor de behandeling die het beste bij jou past.

FaceTite Den Haag

FaceTite Den Haag vindt plaats onder lokale verdoving in ons prachtige pand in Den Haag. Eventuele controles na de FaceTite vinden ook plaats in de kliniek in Den Haag. FaceTite Den Haag doe je bij Essential Aesthetics.

BEOORDELINGEN

Lees de ervaringen van andere vrouwen op
ZorgkaartNederland en kliniekervaringen.nl