Skip to main content
Blog

Fatgrafting, volumeherstel met jouw eigen lichaamsvet!

By 18 maart 2020juli 6th, 2021Geen reacties

Wist je dat studies aantonen dat vettransplantatie ook kan helpen de dikte en kwaliteit van door straling beschadigd weefsel en huid te verbeteren?”

“Wist je dat studies aantonen dat vettransplantatie ook kan helpen de dikte en kwaliteit van door straling beschadigd weefsel en huid te verbeteren?”

De gevolgen van ouder worden zie je meestal het eerste in je gezicht. Je verliest wat van je natuurlijke frisheid. Je gezicht verandert langzaam, krijgt lijntjes en rimpels en verliest haar strakke vormen. Over het algemeen begin je vetcellen in je gezicht te verliezen rond je 35ste. Een moment waarop je misschien aan fillers denkt. Hoewel fillers tegenwoordig vooral uit lichaamseigen stoffen bestaan, is Fatgrafting de manier waarbij je het volumeverlies kan herstellen met niets anders dan natuurlijke stoffen.

Jouw eigen vet in je gezicht: Hoe dan?

De uitvoering is complex, maar in de juiste handen is het een veilige ingreep. Volledige informatie over Fatgrafting vindt je op onze website. et principe is eenvoudig: kort gezegd komt het erop neer dat we vetcellen verplaatsen van het ene lichaamsdeel naar het andere. en deskundig team oogst, filtert, zuivert en injecteert het schone vet voorzichtig weer terug in jouw gezicht. Ook de borsten en heupen kunnen met jouw eigen lichaamsvet ‘gevuld’ worden. Je kan het vergelijken met ‘beeldhouwen’, het resultaat is niet alleen afhankelijk van de kennis van de arts van het verloop van het verouderingsproces, maar meer nog van zijn oog voor schoonheid.

De voordelen van Fatgrafting?

Een behandeling met 3 jaar resultaat kost €2400,-

Stimuleert de natuurlijke huidverbetering

Meteen na de behandeling zichtbaar resultaat,
niet meer elke 6 maanden terug voor een filler

3 jaar blijvend zichtbaar resultaat,

Filler met jouw eigen lichaamstoffen

Een 2 uur durende behandeling, onder lokale verdoving

Lees meer over Fatgrafting of ontdek wat jouw mogelijkheden zijn en maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Join us for your best summer ever!