WE ARE COMMITTED TO EXCELLENCE, AS YOU ARE ESSENTIAL TO US!

Frequently Asked Questions

U kunt een goede kandidaat voor cosmetische chirurgie zijn als u gezond bent, redelijke verwachtingen hebt en de risico’s kent van de procedure die u overweegt.

U kunt geen goede kandidaat zijn voor cosmetische chirurgie als u ernstige gezondheidsproblemen heeft zoals diabetes, hoge bloeddruk, een bloedingsstoornis, hartziekte of depressie.

Voordat u besluit een facelift te doen, krijgt u een gratis consultatie van onze chirurg. Tijdens de consultatie bespreekt u uw wensen met betrekking tot de facelift. Vertel uw chirurg wat u dwarszit, wat u wilt veranderen en waarom. We controleren ook uw huidige gezondheid, uw medische voorgeschiedenis, welke supplementen u gebruikt en of u rookt. De chirurg zal alle details in overweging nemen en zal uw gezicht onderzoeken om u verschillende opties aan te bieden. Misschien heeft u geen face-lift nodig, maar wel een minder intensieve ingreep die hetzelfde doel kan bereiken. Uw chirurg kan ook aanvullende kleine veranderingen voorstellen, zoals een kinimplantaat of een wenkbrauwlift. In dat geval gebruikt hij een I-pad dat uw gezicht laat zien en dat u na de ingreep het resultaat kan laten zien. Ten slotte zal uw chirurg u tijdens uw eerste consultatie informeren over de risico’s en de kosten van elke ingreep.uring uw eerste consultatie, zal uw chirurg u informeren over de risico’s en de kosten van elke ingreep.

Zorgverzekeraars dekken geen cosmetische ingrepen die u zonder medische reden kiest. Daarom moet u rekenen op volledige vergoeding van de kosten die op onze website worden vermeld. U kunt uw chirurg ook vragen om een volledige lijst van alle kosten, inclusief anesthesie, operatiekamer en herstel, nazorg en eventueel benodigde voorschriften.

Informeer uw zorgverzekeraar over de polis en over de gevolgen van de cosmetische ingreep voor uw dekking. Sommige verzekeringsmaatschappijen kunnen uw premies verhogen nadat u een esthetische ingreep hebt ondergaan. U kunt ook overwegen om een aanvullende verzekering af te sluiten voor de behandeling van eventuele complicaties van esthetische chirurgie, voor het geval uw oorspronkelijke plan dit niet dekt.

Draag losse, comfortabele kleding op de dag van de operatie. Draag een blouse of shirt met een knoopsluiting die je niet over je gezicht hoeft te trekken. Zorg er bovendien voor dat er iemand is die u naar huis kan brengen en de eerste 48 uur bij u kan blijven. Overweeg, indien mogelijk, om een verpleegkundige in te huren die de eerste 24 uur na uw thuiskomst voor u zorgt.

Het wordt sterk aangeraden om 2 weken voor de operatie geen voedingsmiddelen te gebruiken die de bloeddruk beïnvloeden:

stoppen met roken
geen alcohol drinken
Slik geen vitamine E in.
Omega 3 (visolie) niet doorslikken.
neem geen aspirines (of andere medicijnen die uw bloed kunnen verdunnen)

Dit is belangrijk voor het genezingsproces en zorgt voor een goed herstel.

Zorg ervoor dat je zakken ijs hebt om op een gezwollen huid te leggen. Wij raden u aan om gaas, schone handdoeken en flannels, zalven of crèmes op voorraad te hebben die door uw arts worden aanbevolen. Het is ook aan te raden om losse, comfortabele overhemden te dragen die dichtgeknoopt moeten worden. We raden u ook aan om een thermometer in huis te hebben.

Let op: als u fulltime werkt, overweeg dan om voldoende tijd beschikbaar te stellen. Met de gemiddelde operatie kunnen de meeste mensen binnen 2-3 weken weer aan het werk.

Ons onderzoeksteam analyseert voortdurend producten van de hoogste kwaliteit. Samen met onze artsen en anti-verouderingsprofessionals kiezen we alleen producten van topkwaliteit van geselecteerde merken om u de hoge kwaliteit en de behandelingen te kunnen bieden die u nodig heeft en verdient.

Daarom bieden wij u een nazorgpakket aan, aangeboden door een van onze meest vertrouwde partners, dat onze klanten helpt met producten op basis van biologische ingrediënten die uw genezingsproces stimuleren, wat leidt tot onzichtbare littekens.

Ons verzorgingspakket bevat producten op basis van Spiruline, die de huid hydrateren en beschermen tegen wind, kou en zonnestralen en zijn geïndiceerd voor alle huidtypen. De crème wordt na het reinigen van de huid, in opeenvolgende dunne laagjes, 2-3 keer per dag aangebracht. Het bevat ook voedingssupplementen zoals natuurlijke ontgifters, omega 3 en 6 (oliecapsules) en plantenextracten van rozemarijn, zwarte bessen, framboos. De combinatie van deze supplementen kan variëren afhankelijk van de aanbevelingen van uw arts.

Na de operatie kunnen kneuzingen en zwellingen ongeveer 2-3 weken aanhouden. Sommige mensen genezen sneller, terwijl anderen langzamer genezen. Hoewel u in deze periode misschien niet in het openbaar wilt verschijnen, moet u zich in principe de eerste dagen na de operatie goed voelen. Uw chirurg zal het verband na enkele dagen verwijderen. Zorg ervoor dat u alle vervolgafspraken bijhoudt, zodat uw chirurg uw genezingsproces kan volgen. Verwacht daarom dat uw arts u in de periode van de 2de tot de 3de week meerdere keren zal zien om uw blauwe plekken en zwellingen te controleren en om hechtingen te verwijderen.

The effects of your new look depend on each cosmetic procedure. In general, the result is 5-10 years, you will continue to age after a cosmetic procedure, but you will probably still look 5-10 years younger than you would have if you had never had a face-lift. It is important to know that you play an important role in the longevity of the results. The way you maintain the results of the face-lift will always affect your skin. That’s why we recommend using a variety of skin enhancers and fillers to maintain texture, elasticity and hydration.

Zoals bij elke operatie is er het risico op complicaties, inclusief infectie. Neem onmiddellijk contact op met uw arts als:

  • U krijgt koorts van 39 graden of hoger.
  • U hebt abnormale afscheiding, waaronder pus, van een operatiewond.
  • U voelt extreme pijn, gevoeligheid, zwelling of roodheid in het behandelde gebied.
  • De hechtigen komen eruit voordat u ze heeft laten verwijderen.

Onze verpleegster, Ellen Sino, is altijd beschikbaar op de noodtelefoonlijn (06-29010340). Ze heeft 25 jaar ervaring op de eerstehulpafdeling van HMC Antoniushove en heeft een certificaat voor traumatrainingen.

In geval van ernstige complicaties heeft onze kliniek nauw contact met een van de beste ziekenhuizen in de buurt. Het HMC Bronovo-ziekenhuis ligt op slechts 9 minuten van de kliniek.

Net als Essential Aesthetics streeft HMC Bronovo ernaar u persoonlijke zorg en medische zorg van hoge kwaliteit te bieden. De specialisten zijn 24/7 beschikbaar voor uw behandeling in geval van nood. Na het onderzoek ontvang u de resultaten binnen 24 uur. U hoeft zich geen zorgen te maken, het HMC Bronovo biedt eveneens adequate zorg in het geval van een patiënt die door de huisarts is toegelaten tot een BRMO of MRSA.

nl_NLNederlands
Scroll naar top