WE ARE COMMITTED TO EXCELLENCE, AS YOU ARE ESSENTIAL TO US!

Facelift

Draai de tijd terug met een facelift

Bij Essential Aesthetics zijn we onder andere gespecialiseerd in het uitvoeren van facelifts, bijvoorbeeld de S-lift (mini-facelift), een MACS-lift of een uitgebreide facelift. Overweeg je een facelift of wil je weten wat er bij een facelift komt kijken? Lees dan snel verder!

Hoe goed je ook voor jezelf en jouw gezicht zorgt, je kan niet voorkomen dat jouw huid, met de tijd, haar jeugdige elasticiteit verliest. En hoewel we tijd niet kunnen stoppen, kunnen we je wel helpen om de effecten van de tijd op jouw huid te vertragen en soms zelfs met een aantal jaren terug te draaien. De mogelijkheden welke onze kliniek biedt om jouw gezicht te verjongen zijn uniek. Wil je af van grove rimpels, verzakkingen en wil je weer stralen? Onze artsen helpen je hier graag bij. De mogelijkheden zijn eindeloos: een strakkere kaaklijn, minder rimpels of een jongere uitstraling. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan om de mogelijkheden met onze specialist te bespreken.

Facelift

Wat gebeurt er tijdens een Face-Lift

Wanneer je een facelift ondergaat, maakt de chirurg een incisie langs de haarlijn en zet deze vervolgens weer vast rondom en achter je oor. Via de gezette incisies heeft de chirurg toegang tot de spieren en weefsels onder de huid. Als je de neus en lippenplooi wil laten liften, loopt de incisie nog enkele centimeters door boven het oor. Bij een lift van kaak- en halsgebied loopt de incisie nog enkele centimeters door achter het oor. De chirurg maakt  voorzichtig de huid los van het bind- en spierweefsel van het gezicht. Het gebied dat wordt gesepareerd is ongeveer even groot als de wang. De plastisch chirurg spant vervolgens met speciale hechtingen het bind- en spierweefsel op. De hechtingen worden daarna voorzichtig vastgezet. Tijdens de ingreep trekt de chirurg de huid strak en snijdt de overtollige huid weg. De huid wordt dan weer zo onopvallend mogelijk vastgezet. In sommige gevallen, kan de chirurg besluiten om een drain te plaatsen om wondvocht af te voeren. Na de behandeling, kun je vaak na 2 tot 6 uur weer naar huis.

De S-lift of mini Facelift

De S-lift wordt ook wel een mini-facelift genoemd. Het is een minder ingrijpende operatie met kleine, bijna onzichtbare littekens. Met deze facelift kun je de kaaklijn op een subtiele manier liften. Hoe sterk de verandering in de halslijn zal zijn, hangt af van de conditie van je huid. Deze ingreep kan al onder plaatselijke verdoving worden uitgevoerd. 

Het effect van de behandeling is gemiddeld 3 jaar zichtbaar. Net zoals bij alle anti-aging ingrepen aan het gezicht, adviseren wij dat je jouw huidverzorgingsroutine aanvult met skinboosters en fillerbehandelingen. Deze behandelingen stimuleren de huid en zorgen voor een verbeterde huidstructuur, meer elasticiteit en hydratatie van het huidoppervlak.

De MACS-Lift

Deze mini facelift is uitgebreider dan de S-lift, maar nog steeds minder ingrijpend dan een volledige Facelift. Dat resulteert in een kortere herstelperiode en kleinere littekens. Onze chirurg werkt bij deze lift met de SMAS-methode. Deze methode vermindert de spanning op de huid en resulteert in kleinere littekens. 
De voordelen van een MACS-lift:

 • Het is een innovatieve techniek die alleen uitgevoerd kan worden door ervaren plastisch chirurgen
 • Kan je tot 10 jaar jonger laten ogen
 • De ingreep wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving
 • De ingreep duurt ongeveer 4 uur
 • Korte herstelperiode (1-2 weken)
 • Na de procedure kan een relaxte lifestyle worden voortgezet
 • Als het verband geen bezwaar is, kun je met 2-3 dagen weer werken
 • Haast onzichtbare littekens dankzij de SMAS lift techniek

Het resultaat van een Facelift

Het optimale resultaat van een Facelift is, afhankelijk van de gekozen ingreep, ongeveer na een jaar zichtbaar. De littekens zijn dan volledig vervaagd en ook de huid en het onderliggende spier- en bindweefsel zijn dan volledig genezen. Hoe lang het eindresultaat aanhoudt, is afhankelijk van de gekozen lift. Het resultaat kan tussen de 3 jaar (S-lift) tot 10 jaar (volledige Facelift) mooi blijven. Uiteraard wordt dit ook beïnvloed door de mate waarin jij jouw huid en gezicht verzorgt.   

Net zoals bij alle anti-aging ingrepen aan het gezicht, adviseren wij dat je jouw huidverzorgingsroutine aanvult met skinboosters en fillerbehandelingen. Deze behandelingen stimuleren de huid en zorgen voor een verbeterde huidstructuur, meer elasticiteit en hydratatie van het huidoppervlak. 

Herstellen van een facelift

Na de operatie krijg je ter ondersteuning van de huid een strakke band om je hoofd, die pas na 24 uur af mag. Na een facelift heb je ongeveer 2 tot 3 weken last van zwellingen. De herstelperiode na een S-lift is korter dan de herstelperiode van een MACS-lift of een uitgebreide Facelift. Uiteraard geneest iedereen in een ander tempo.

Eén of twee dagen na de operatie kun je weer rondlopen, maar houd er rekening dat je de eerste week rustig aan moet doen. De chirurg zal na een paar dagen het verband rondom het gezicht verwijderen. De eerste maanden na de operatie zul je wekelijks kleine veranderingen in het gezicht zien. Het eindresultaat is ongeveer na 4 à 6 maanden zichtbaar. De littekens zijn dan nauwelijks zichtbaar en de rimpels en lijnen in het gezicht en en de hals zijn mooi glad getrokken.

Uiteraard, draagt de manier waarop je je huid verzorgt bij aan een beter en langduriger resultaat. Ons advies is daarom om jouw huidverzorgingsroutine aan te vullen met skinboosters en fillerbehandelingen die de structuur, elasticiteit, hydratatie en huidteint verbeteren en optimaliseren. Vraag je arts of ons care team naar de mogelijkheden.

Veiligheid door voorzorgmaatregelen

Een Facelift brengt dezelfde risico’s met zich mee als vele andere operaties. Om uw herstel zo spoedig mogelijk te laten verlopen dient u rekening te houden met een aantal dingen:

 • U dient drie weken een gezichtsband te dragen om eventuele nabloedingen te voorkomen. Maar ook om het resultaat te bevorderen.
 • U dient de wonden droog te houden totdat uw arts u laat weten dat u de wonden nat kunt maken.
 • U krijgt preventieve antibiotica. Wanneer u allergisch bent voor bepaalde antibiotica laat dit dan vooraf weten.

Risico’s en complicaties van een facelift

Een Facelift brengt dezelfde risico’s met zich mee als vele andere operaties. Hoewel de onderstaande complicaties nauwelijks voorkomen, moet je rekening houden met risico op: 

 • Bloeding (hematoom). Af en toe, na een operatie, kan er een bloeding optreden vanuit het weefsel in de wondholte. Als dit gebeurt, kan uw gezicht opgezwollen en pijnlijk zijn. Het kan nodig zijn om dit af te tappen door een aanvullende procedure uit te voeren en dit vereist een terugkeer naar het ziekenhuis of de kliniek.
 • Infectie. Het is belangrijk om te erkennen dat een chirurgische incisie bijdraagt aan het risico van de introductie van bacteriën uit de eigen huid van de patiënt. Een dergelijke infectie kan gepaard gaan met vermoeidheid, zwakte, koorts en spierpijn. Antibiotica tijdens uw operatie verminderen dit risico tot een minimum. Het kan zelden voorkomen dat een patiënt heropname in het ziekenhuis nodig heeft. Als u symptomen van infectie ervaart, neem dan contact op met uw medisch consulente of het geadviseerde telefoonnummer buiten kantooruren.
 • Wond genezen. Genezing van wonden varieert van patiënt tot patiënt en zelfs van het ene lichaamsdeel tot het andere en is een geleidelijk proces. Roken gedurende de periode voorafgaand aan uw operatie en daarna kan het genezingsproces ernstig belemmeren. 
 • Locatie en variabel karakter van litteken. Alle operaties laten een permanent litteken achter en toekomstige patiënten moeten zich bewust zijn van het feit dat de snelheid waarmee hun littekens kunnen genezen en vervagen kunnen worden, volledig variabel en individueel is. Soms geneest een litteken niet op de normale manier, dit staat bekend als hypertrofische littekens. Littekens kunnen rood of sterk gekleurd, dik, pijnlijk zijn en het kan enkele jaren duren voordat ze zijn verbeterd. Hoewel dit een ongebruikelijk probleem is, kan het niet vooraf worden vermeden of gediagnosticeerd.

Tarieven

Klassieke Face lift vanaf € 6.000,-

MACSlift  4250 euro

S- Lift 3700 euro

* Meerprijs algehele narcose € 1.500,-

Postoperatieve litteken behandeling 125 euro per regio

 

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek kan je terecht met al jouw vragen en kijkt de arts naar de mogelijkheden die het beste passen bij jouw lichaam. Wil je hierna nog een afspraak of heb je meer informatie nodig? Dat kan, het gaat immers om jouw lichaam. Gun jezelf het beste en maak een afspraak. Essential Aesthetics heeft al veel patiënten geholpen op hun reis naar een mooier lichaam en is trots op een tevredenheidsscore van maar liefst 96%. [Lees de reviews hier]

Nu is het jouw beurt! Boek een gratis persoonlijk en vrijblijvend adviesgesprek met een van onze care team specialisten via 070 220 2222. Because you are essential to us.

Het tweede consult met de door u gekozen chirurg is tegen betaling (€ 50). Deze vergoeding wordt in mindering gebracht op de factuurkosten voor operaties. Zelfs wanneer je achteraf geen behandeling bij ons boekt, ontvang je een uitgebreid en medisch verantwoord consult. Na dit adviesgesprek heb je al veel informatie, een waardevolle basis voor eventuele vervolgstappen.

 

Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek kan je terecht met al jouw vragen en kijkt de arts naar de mogelijkheden die het beste passen bij jouw lichaam. Wil je hierna nog een afspraak of heb je meer informatie nodig? Dat kan, het gaat immers om jouw lichaam. Gun jezelf het beste en maak een afspraak. Essential Aesthetics heeft al veel patiënten geholpen op hun reis naar een mooier lichaam en is trots op een tevredenheidsscore van maar liefst 96%. [Lees de reviews hier] Nu is het jouw beurt! Because you are essential to us.

Draai de tijd terug met een facelift

Bij Essential Aesthetics zijn we onder andere gespecialiseerd in het uitvoeren van facelifts, bijvoorbeeld de S-lift (mini-facelift), een MACS-lift of een uitgebreide facelift. Overweeg je een facelift of wil je weten wat er bij een facelift komt kijken? Lees dan snel verder! 

Hoe goed je ook voor jezelf en jouw gezicht zorgt, je kan niet voorkomen dat jouw huid, met de tijd, haar jeugdige elasticiteit verliest. En hoewel we tijd niet kunnen stoppen, kunnen we je wel helpen om de effecten van de tijd op jouw huid te vertragen en soms zelfs met een aantal jaren terug te draaien. De mogelijkheden onze kliniek biedt om jouw gezicht te verjongen zijn uniek. Wil je af van grove rimpels, verzakkingen en wil je weer stralen? Onze artsen helpen je hier graag bij. De mogelijkheden zijn eindeloos: een strakkere kaaklijn, minder rimpels of een jongere uitstraling. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan om de mogelijkheden met onze specialist te bespreken.

Wat gebeurt er tijdens een Face-Lift

Wanneer je een facelift ondergaat, maakt de chirurg een incisie langs de haarlijn en zet deze vervolgens weer vast rondom en achter je oor. Via de gezette incisies heeft de chirurg toegang tot de spieren en weefsels onder de huid. Als je de neus en lippenplooi wil laten liften, loopt de incisie nog enkele centimeters door boven het oor. Bij een lift van kaak- en halsgebied loopt de incisie nog enkele centimeters door achter het oor. De chirurg maakt  voorzichtig de huid los van het bind- en spierweefsel van het gezicht. Het gebied dat wordt gesepareerd is ongeveer even groot als de wang. De plastisch chirurg spant vervolgens met speciale hechtingen het bind- en spierweefsel op. De hechtingen worden daarna voorzichtig vastgezet. Tijdens de ingreep trekt de chirurg de huid strak en snijdt de overtollige huid weg. De huid wordt dan weer zo onopvallend mogelijk vastgezet. In sommige gevallen, kan de chirurg besluiten om een drain te plaatsen om wondvocht af te voeren. Na de behandeling, kun je vaak na 2 tot 6 uur weer naar huis.

De S-lift of mini Facelift

De S-lift wordt ook wel een mini-facelift genoemd. Het is een minder ingrijpende operatie met kleine, bijna onzichtbare littekens. Met deze facelift kun je de kaaklijn op een subtiele manier liften. Hoe sterk de verandering in de halslijn zal zijn, hangt af van de conditie van je huid. Deze ingreep kan al onder plaatselijke verdoving worden uitgevoerd. 

Het effect van de behandeling is gemiddeld 3 jaar zichtbaar. Net zoals bij alle anti-aging ingrepen aan het gezicht, adviseren wij dat je jouw huidverzorgingsroutine aanvult met skinboosters en fillerbehandelingen. Deze behandelingen stimuleren de huid en zorgen voor een verbeterde huidstructuur, meer elasticiteit en hydratatie van het huidoppervlak.

De MACS-Lift

Deze mini facelift is uitgebreider dan de S-lift, maar nog steeds minder ingrijpend dan een volledige Facelift. Dat resulteert in een kortere herstelperiode en kleinere littekens. Onze chirurg werkt bij deze lift met de SMAS-methode. Deze methode vermindert de spanning op de huid en resulteert in kleinere littekens. 
De voordelen van een MACS-lift:

 • Het is een innovatieve techniek die alleen uitgevoerd kan worden door ervaren plastisch chirurgen
 • Kan je tot 10 jaar jonger laten ogen
 • De ingreep wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving
 • De ingreep duurt ongeveer 4 uur
 • Korte herstelperiode (1-2 weken)
 • Na de procedure kan een relaxte lifestyle worden voortgezet
 • Als het verband geen bezwaar is, kun je met 2-3 dagen weer werken
 • Haast onzichtbare littekens dankzij de SMAS lift techniek

Het resultaat van een Facelift

Het optimale resultaat van een Facelift is, afhankelijk van de gekozen ingreep, ongeveer na een jaar zichtbaar. De littekens zijn dan volledig vervaagd en ook de huid en het onderliggende spier- en bindweefsel zijn dan volledig genezen. Hoe lang het eindresultaat aanhoudt, is afhankelijk van de gekozen lift. Het resultaat kan tussen de 3 jaar (S-lift) tot 10 jaar (volledige Facelift) mooi blijven. Uiteraard wordt dit ook beïnvloed door de mate waarin jij jouw huid en gezicht verzorgt.   

Net zoals bij alle anti-aging ingrepen aan het gezicht, adviseren wij dat je jouw huidverzorgingsroutine aanvult met skinboosters en fillerbehandelingen. Deze behandelingen stimuleren de huid en zorgen voor een verbeterde huidstructuur, meer elasticiteit en hydratatie van het huidoppervlak. 

Herstellen van een facelift

Na de operatie krijg je ter ondersteuning van de huid een strakke band om je hoofd, die pas na 24 uur af mag. Na een facelift heb je ongeveer 2 tot 3 weken last van zwellingen. De herstelperiode na een S-lift is korter dan de herstelperiode van een MACS-lift of een uitgebreide Facelift. Uiteraard geneest iedereen in een ander tempo.

Eén of twee dagen na de operatie kun je weer rondlopen, maar houd er rekening dat je de eerste week rustig aan moet doen. De chirurg zal na een paar dagen het verband rondom het gezicht verwijderen. De eerste maanden na de operatie zul je wekelijks kleine veranderingen in het gezicht zien. Het eindresultaat is ongeveer na 4 à 6 maanden zichtbaar. De littekens zijn dan nauwelijks zichtbaar en de rimpels en lijnen in het gezicht en en de hals zijn mooi glad getrokken.

Uiteraard, draagt de manier waarop je je huid verzorgt bij aan een beter en langduriger resultaat. Ons advies is daarom om jouw huidverzorgingsroutine aan te vullen met skinboosters en fillerbehandelingen die de structuur, elasticiteit, hydratatie en huidteint verbeteren en optimaliseren. Vraag je arts of ons care team naar de mogelijkheden.

Veiligheid door voorzorgmaatregelen

Een Facelift brengt dezelfde risico’s met zich mee als vele andere operaties. Om uw herstel zo spoedig mogelijk te laten verlopen dient u rekening te houden met een aantal dingen:

 • U dient drie weken een gezichtsband te dragen om eventuele nabloedingen te voorkomen. Maar ook om het resultaat te bevorderen.
 • U dient de wonden droog te houden totdat uw arts u laat weten dat u de wonden nat kunt maken.
 • U krijgt preventieve antibiotica. Wanneer u allergisch bent voor bepaalde antibiotica laat dit dan vooraf weten.

 

Risico’s en complicaties van een facelift

Een Facelift brengt dezelfde risico’s met zich mee als vele andere operaties. Hoewel de onderstaande complicaties nauwelijks voorkomen, moet je rekening houden met risico op: 

 • Bloeding (hematoom). Af en toe, na een operatie, kan er een bloeding optreden vanuit het weefsel in de wondholte. Als dit gebeurt, kan uw gezicht opgezwollen en pijnlijk zijn. Het kan nodig zijn om dit af te tappen door een aanvullende procedure uit te voeren en dit vereist een terugkeer naar het ziekenhuis of de kliniek.
 • Infectie. Het is belangrijk om te erkennen dat een chirurgische incisie bijdraagt aan het risico van de introductie van bacteriën uit de eigen huid van de patiënt. Een dergelijke infectie kan gepaard gaan met vermoeidheid, zwakte, koorts en spierpijn. Antibiotica tijdens uw operatie verminderen dit risico tot een minimum. Het kan zelden voorkomen dat een patiënt heropname in het ziekenhuis nodig heeft. Als u symptomen van infectie ervaart, neem dan contact op met uw medisch consulente of het geadviseerde telefoonnummer buiten kantooruren.
 • Wond genezen. Genezing van wonden varieert van patiënt tot patiënt en zelfs van het ene lichaamsdeel tot het andere en is een geleidelijk proces. Roken gedurende de periode voorafgaand aan uw operatie en daarna kan het genezingsproces ernstig belemmeren. 
 • Locatie en variabel karakter van litteken. Alle operaties laten een permanent litteken achter en toekomstige patiënten moeten zich bewust zijn van het feit dat de snelheid waarmee hun littekens kunnen genezen en vervagen kunnen worden, volledig variabel en individueel is. Soms geneest een litteken niet op de normale manier, dit staat bekend als hypertrofische littekens. Littekens kunnen rood of sterk gekleurd, dik, pijnlijk zijn en het kan enkele jaren duren voordat ze zijn verbeterd. Hoewel dit een ongebruikelijk probleem is, kan het niet vooraf worden vermeden of gediagnosticeerd.

Tarieven

Klassieke Face lift vanaf € 6.000,-

MACSlift  4250 euro

S- Lift 3700 euro

* Meerprijs algehele narcose € 1.500,-

Postoperatieve litteken behandeling 125 euro per regio

 

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek kan je terecht met al jouw vragen en kijkt de arts naar de mogelijkheden die het beste passen bij jouw lichaam. Wil je hierna nog een afspraak of heb je meer informatie nodig? Dat kan, het gaat immers om jouw lichaam. Gun jezelf het beste en maak een afspraak. Essential Aesthetics heeft al veel patiënten geholpen op hun reis naar een mooier lichaam en is trots op een tevredenheidsscore van maar liefst 96%. [Lees de reviews hier]

Nu is het jouw beurt! Boek een gratis persoonlijk en vrijblijvend adviesgesprek met een van onze care team specialisten via 070 220 2222. Because you are essential to us.

Het tweede consult met de door u gekozen chirurg is tegen betaling (€ 50). Deze vergoeding wordt in mindering gebracht op de factuurkosten voor operaties. Zelfs wanneer je achteraf geen behandeling bij ons boekt, ontvang je een uitgebreid en medisch verantwoord consult. Na dit adviesgesprek heb je al veel informatie, een waardevolle basis voor eventuele vervolgstappen.

 

.

Reviews

“Super klantvriendelijk” 5

Na mijn 45ste verjaardag merkte ik dat je de hormonale veranderingen begon te zien in mijn gezicht. Het duurde een tijdje voor mij om het onder ogen te komen, omdat ook ik, zoals alle andere vrouwen, wenste om zo lang mogelijk mooi jong te blijven. Na 3 jaar lang twijfelen koos ik toch voor de facelift.

Ik zocht online naar klinieken en kwam bij de grootste kliniek in Nederland terecht. Helaas was het niet zorgvuldig gedaan waardoor ik na een jaar weer terug bij af was. Weer 2 jaar later wilde ik het weer proberen, maar dan bij Essential Aesthetics. Ik was heel bang om weer een slechte ervaring mee te maken, maar ik werd hier zo persoonlijk geholpen dat ik het toch aandurfde. Ik voelde me veilig, iets wat ik niet direct voelde bij de andere kliniek.
Tijdens het consult nam dokter Piombino de tijd om mijn zorgen en situatie te begrijpen. Hij stelde me een persoonlijke behandelplan voor: vitamineboosts om mijn gezicht strakker te maken en ultherapy voor de collageen stimulatie. Hierna ging ik pas weer onder het mes voor een facelift, neklift en een ooglidcorrectie.
Ik kreeg verbazend veel informatie over de voorzorg en nazorg. Voor elke behandeling werd ik door de team gebeld of ik alles goed had begrepen en er klaar voor was. Het was fijn om deze persoonlijke steun te krijgen, ik keek meteen uit naar het resultaat!
Na elke operatie had ik controles van mijn genezing. Het was niet altijd zo makkelijk, maar ik vertrouwde erop dat het eindresultaat mij gelukkig zou maken. Wanneer ik nu in de spiegel kijk, heb ik een glimlach op mijn gezicht. Dankzij de team van Essential Aesthetics heb ik weer de mijn zelfvertrouwen.

Anoniem

“Zo gelukkig” 5

Al een aantal jaren liep ik met een onzeker gevoel en de overweging om een Facelift te ondergaan, daar ik mij niet meer gelukkig voelde met mijn eigen gezicht en uitstraling. Omdat het zo een spannende beslissing en ingreep voor mij was, heb ik de nodige klinieken bezocht en diverse Artsen gesproken. Maar bij binnenkomst bij Essential Aesthetics voelde ik mij gelijk op mijn gemak.

Dat gevoel van warmte en welkom ervaarde ik gelijk al tijdens de ontvangst. Het aangeklede kopje koffie en de dame die even een leuk symphatiek geruststellend praatje kwam maken, want zij wist ook al waarvoor ik info kwam halen. De ambiance rust en sereniteit die ik daar voelde gaf mij eigenlijk al een heel ontspannen gevoel. Eenmaal bij de specialist Luca Piombino, een Italiaanse top Arts die een keer per maand een week over is om zijn buitengewoon getalenteerde behandelingen uit te voeren werd ik zo uitgebreid en duidelijk uitgelegd wat mij die bewuste dag te wachten zou staan en hoe ik mij daarna weer stalend zou gaan voelen. Ik heb direct een afspraak ingepland en een maand laten lag ik daar vol overgave op de operatietafel, met het zweet nog in mijn handen, maar toch vol vertrouwen en de wetendheid dat ik in goede handen was. Ik voel mij op mijn 52 jaar zo vol van vertrouwen, en krijg dagelijks complimenten van mijn dierbaren om mij heen dat dit wel zo prachtig, natuurlijk en kundig is gedaan en dat ik de hele dag met een stralende glimlach op mijn nieuwe gelukkige gezichtje loop 😉 ontzettend veel dank aan het hele team van Essential Aesthetics, die mij weer zo hebben weten te laten stralen, en met name aan dr Piombino en dr Jansen. Een zeer dankbare en gelukkige vrouw!!

Adina

“Highly recommend this clinic” 5

As an expat in The Hague, I found it difficult to let myself in the hands of a clinic.
After quite some research, I found Essential Aesthetics. Immediately when I arrived, I felt the warm feeling of the team and the attention for details. The care team specialist took care to explain me the steps of the consult. What I liked is that I have been introduced to the way of working and they explained me the story and the drive behind the company based on which they are working and helping their patients.

Doctor Luca Piombino, took his time to explain me a lot of aspects related to a facelift surgery and made me aware of what I can expect. I could have seen why he had so many good reviews. I was impressed when I heard that he is coming from a family of plastic surgeon and that initially he worked for several
years as a maxillofacial surgeon helping kids with malformations to have a better life.
I found it unique as well that at this clinic, the doctor is working in a team with another surgeon. It sounds convenient to have 2 specialists for myself when it comes to such a delicate surgery as a facelift. It took me 2 weeks to recover, period in which, the team was very often in contact with me, showing me
a lot of attention. The result is absolutely great, and I love to see my fresh look now, a few months after the surgery. I feel like I am glowing again.
What I also wish to share in this review is that the clinic has a whole package integrated in maintaining the result after the surgery with a non-invasive treatment I am going to follow: a HIFU technique based on ultrasound therapy.

Angela

Read up on all the experience:
 
nl_NLNederlands
Scroll naar top