WE ARE COMMITTED TO EXCELLENCE, AS YOU ARE ESSENTIAL TO US!

MACS Lift

Deze mini facelift is uitgebreider dan de S-lift, maar nog steeds minder ingrijpend dan een volledige Facelift. Dat resulteert in een kortere herstelperiode en kleinere littekens. Onze chirurg werkt bij deze lift met de SMAS-methode. Deze methode vermindert de spanning op de huid en resulteert in kleinere littekens. 
De voordelen van een MACS-lift:

  • Het is een innovatieve techniek die alleen uitgevoerd kan worden door ervaren plastisch chirurgen
  • Kan je tot 10 jaar jonger laten ogen
  • De ingreep wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving
  • De ingreep duurt ongeveer 2 uur
  • Korte herstelperiode (1-2 weken)
  • Na de procedure kan een relaxte lifestyle worden voortgezet
  • Als het verband geen bezwaar is, kun je met 2-3 dagen weer werken
  • Haast onzichtbare littekens dankzij de SMAS lift techniek

Tarieven

Speciale Macs lift vanaf € 3.750,-

* Meerprijs algehele narcose € 1.500,-

Postoperatieve litteken behandeling 125 euro per regio

Boek een gratis persoonlijk en vrijblijvend adviesgesprek met een van onze care team specialisten via 070 220 2222. Het eerste medische consult wordt gebruikt om te kijken wat jouw wensen zijn, hoe realistisch ze zijn, welke resultaten mogelijk zijn en wat de kosten van de ingreep zijn.

Het tweede consult met de door u gekozen chirurg is tegen betaling (€ 50). Deze vergoeding wordt in mindering gebracht op de factuurkosten voor operaties. Zelfs wanneer je achteraf geen behandeling bij ons boekt, ontvang je een uitgebreid en medisch verantwoord consult. Na dit adviesgesprek heb je al veel informatie, een waardevolle basis voor eventuele vervolgstappen.

Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek kan je terecht met al jouw vragen en kijkt de arts naar de mogelijkheden die het beste passen bij jouw lichaam. Wil je hierna nog een afspraak of heb je meer informatie nodig? Dat kan, het gaat immers om jouw lichaam. Gun jezelf het beste en maak een afspraak. Essential Aesthetics heeft al veel patiënten geholpen op hun reis naar een mooier lichaam en is trots op een tevredenheidsscore van maar liefst 96%. [Lees de reviews hier] Nu is het jouw beurt! Because you are essential to us.
nl_NLNederlands
Scroll naar top