Gezicht lift

Het maakt niet uit hoe goed je voor jezelf en je gezicht zorgt.

GRATIS CONSULTATIE

Aanbevolen
door 96% van onze klanten

8.8 score op
Klinische ervaringen

8.9 score op
Zorgkaart Nederland

4.7 score op
Google Reviews

DIENST

Draai de tijd terug met een facelift

Bij Essential Aesthetics zijn we gespecialiseerd in het uitvoeren van facelifts, zoals de S-lift (mini-facelift), een MACS-lift of een uitgebreide facelift. Overweegt u een facelift of wilt u weten wat een facelift inhoudt, lees dan verder!

Hoe goed u ook voor uzelf en uw gezicht zorgt, u kunt niet voorkomen dat uw huid na verloop van tijd zijn jeugdige elasticiteit verliest. En hoewel we de tijd niet kunnen stoppen, kunnen we u helpen de effecten van tijd op uw huid te vertragen en soms zelfs een paar jaar ongedaan te maken. De mogelijkheden die onze kliniek biedt om uw gezicht te verjongen zijn uniek. Wil je ruwe rimpels wegwerken, doorzakken en weer stralen? Onze doktoren helpen u hier graag bij. De mogelijkheden zijn eindeloos: een strakkere kaaklijn, minder rimpels of een jongere uitstraling. Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan om de mogelijkheden met onze specialist te bespreken.

Wat gebeurt er tijdens een facelift?

Tijdens een facelift maakt de chirurg een incisie langs de haarlijn en bevestigt deze vervolgens weer rond en achter uw oor. De chirurg heeft dan toegang tot de spieren en weefsels onder de huid. Als u de neus- en lipplooi wilt laten optillen, gaat de incisie enkele centimeters bovenhet oor door. Voor een lift van het kaak- en nekgebied gaat de incisie nog een paar centimeter achterhet oor door. De chirurg maakt de huid voorzichtig los van het verbindings- en spierweefsel van het gezicht. Het gebied dat wordt gescheiden is ongeveer even groot als de wang. De plastisch chirurg gebruikt vervolgens speciale hechtingen om het verbindings- en spierweefsel aan te spannen. De hechtingen worden vervolgens zorgvuldig aangedraaid. Tijdens de procedure trekt de chirurg de huid strak en snijdt het overtollige huid weg. De huid wordt dan zo onopvallend mogelijk weer vastgemaakt. In sommige gevallen kan de chirurg besluiten om een ​​drain te plaatsen om wondvocht af te voeren. Vaak mag u 2 tot 6 uur na de operatie naar huis.

De S-lift of mini facelift

De S-lift wordt ook wel een mini-facelift genoemd. Het is een minder ingrijpende operatie met kleine, bijna onzichtbare littekens. Met deze facelift kun je op een subtiele manier de kaaklijn optillen. De mate van verandering in de halslijn is afhankelijk van de conditie van uw huid. Deze operatie kan onder plaatselijke verdoving worden uitgevoerd.

Het effect van de behandeling is gemiddeld 3 jaar zichtbaar. Zoals bij alle procedures voor gezond ouder worden in het gezicht, raden we u aan uw huidverzorgingsroutine aan te vullen met huidversterkers en filler-behandelingen. Deze behandelingen stimuleren de huid en zorgen voor een verbeterde huidstructuur, meer elasticiteit en hydratatie van het huidoppervlak.

De MACS-Lift

Deze mini facelift is uitgebreider dan de S-lift, maar toch minder ingrijpend dan een volledige Facelift. Dit resulteert in een kortere herstelperiode en kleinere littekens. Onze chirurg gebruikt voor deze lift de SMAS-methode. Deze methode vermindert de spanning op de huid en resulteert in kleinere littekens.
De voordelen van een MACS-lift:

 • Het is een innovatieve techniek die alleen door ervaren plastisch chirurgen kan worden uitgevoerd.
 • Kan je er tot 10 jaar jonger uit laten zien
 • De procedure wordt uitgevoerd onder lokale anesthesie
 • De behandeling duurt ongeveer 4 uur
 • Korte herstelperiode (1-2 weken)
 • Na de ingreep kunt u weer ontspannen gaan leven
 • Als het verband u niet stoort, kunt u 2-3 dagen later weer werken
 • Vrijwel onzichtbare littekens dankzij de SMAS-lifttechniek

Het resultaat van een facelift

Het optimale resultaat van een Facelift is na ongeveer een jaar zichtbaar, afhankelijk van de gekozen procedure. Het optimale resultaat van een Facelift is na ongeveer een jaar zichtbaar, afhankelijk van de gekozen procedure. Hoe lang het eindresultaat duurt, hangt af van de gekozen lift. Het resultaat kan mooi blijven tussen 3 jaar (S-lift) tot 10 jaar (volledige Facelift). Dit wordt natuurlijk ook beïnvloed door de mate waarin u uw huid en gezicht verzorgt.

Zoals bij alle antiverouderingsprocedures in het gezicht, raden we u aan uw huidverzorgingsroutine aan te vullen met huidversterkers en fillerbehandelingen, die de huid stimuleren en de huidstructuur, elasticiteit en hydratatie van het huidoppervlak verbeteren.

Herstel van een facelift

Na de operatie heeft u een strakke band om uw hoofd ter ondersteuning van de huid, deze kan pas na 3 weken worden verwijderd. Na een facelift heb je ongeveer 2 tot 3 weken last van zwelling. De herstelperiode na een S-lift is korter dan de herstelperiode van een MACS-lift of een verlengde Facelift. Iedereen geneest natuurlijk in een ander tempo.

Een à twee dagen na de operatie kunt u weer rondlopen, maar houd er rekening mee dat u het de eerste week rustig aan moet doen. De chirurg zal na een paar dagen het verband rond het gezicht verwijderen. In de eerste maanden na de operatie ziet u wekelijks kleine veranderingen in het gezicht. Het eindresultaat is zichtbaar na ongeveer 4 tot 6 maanden. De littekens zijn dan nauwelijks zichtbaar en de rimpels en lijntjes in het gezicht en de hals worden mooi gladgestreken.

Natuurlijk draagt ​​de manier waarop u voor uw huid zorgt bij aan een beter en langduriger resultaat, dus ons advies is om uw huidverzorgingsroutine aan te vullen met huidboosters en fillerbehandelingen die de structuur, elasticiteit, hydratatie en huidskleur verbeteren en optimaliseren. Vraag uw arts of ons zorgteam naar de mogelijkheden.

Veiligheid door voorzorgmaatregelen

Een facelift brengt dezelfde risico’s met zich mee als veel andere operaties. Om uw herstel zo snel mogelijk te laten verlopen, zijn er een aantal zaken waarmee u rekening moet houden:

 • U moet gedurende drie weken een gezichtsband dragen om een ​​volgende bloeding te voorkomen en om het beste resultaat te garanderen.
 • Houd de wonden droog totdat uw arts u anders vertelt.
 • U krijgt preventieve antibiotica. Bent u allergisch voor bepaalde antibiotica, laat het ons dan van tevoren weten.

Risico's en complicaties van een facelift

Zoals bij veel andere operaties, zijn er risico’s bij een facelift. Hoewel zeer zeldzaam, zijn mogelijke complicaties:

 • Bloeden (hematoom). Soms bloeden na een operatie uit het weefsel rond de wond. Als dit gebeurt, kan uw gezicht gezwollen en pijnlijk aanvoelen. Het kan nodig zijn om het leeg te laten lopen door een extra procedure uit te voeren en hiervoor moet u terug naar het ziekenhuis of de kliniek.
 • Infectie. Het is belangrijk om te erkennen dat een chirurgische incisie het risico inhoudt van infectie door de bacteriën van de eigen huid van de patiënt. Deze mogelijke infectie kan gepaard gaan met vermoeidheid, zwakte, koorts en spierpijn. Antibiotica tijdens uw operatie zullen dit risico tot een minimum beperken. Het komt zelden voor dat een patiënt opnieuw moet worden opgenomen. Als u infectieverschijnselen ervaart, neem dan contact op met uw medisch adviseur of bel het telefoonnummer voor buiten kantooruren.
 • Wond genezen. Hoe de wond geneest, verschilt van persoon tot persoon en zelfs van het ene lichaamsdeel tot het andere en is een geleidelijk proces. Roken in de periode voor en na de operatie kan het genezingsproces ernstig belemmeren.
 • Locatie en variabiliteit van het litteken Alle operaties laten een permanent litteken achter en patiënten moeten zich ervan bewust zijn dat de snelheid waarmee hun littekens genezen en vervagen volledig variabel en individueel is. Soms geneest een litteken niet op de normale manier, dit staat bekend als hypertrofische littekens. Littekens kunnen rood of sterk gekleurd, dik, pijnlijk zijn en het kan enkele jaren duren voordat ze genezen. Hoewel dit een ongebruikelijk probleem is, kan het niet van tevoren worden vermeden of gediagnosticeerd.

Tarieven

 • Klassieke Face lift vanaf € 6.000,-
 • MACSlift  4250 euro
 • S- Lift 3700 euro
 • * Meerprijs algehele narcose € 1.500,-
 • Postoperatieve litteken behandeling 125 euro per regio

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek kan je terecht met al jouw vragen en kijkt de arts naar de mogelijkheden die het beste passen bij jouw lichaam. Wil je hierna nog een afspraak of heb je meer informatie nodig? Dat kan, het gaat immers om jouw lichaam. Gun jezelf het beste en maak een afspraak. Essential Aesthetics heeft al veel patiënten geholpen op hun reis naar een mooier lichaam en is trots op een tevredenheidsscore van maar liefst 96%. [Lees de reviews hier]

Nu is het jouw beurt! Boek een gratis persoonlijk en vrijblijvend adviesgesprek met een van onze care team specialisten via 070 220 2222. Because you are essential to us.

Het tweede consult met de door u gekozen chirurg is tegen betaling (€ 50). Deze vergoeding wordt in mindering gebracht op de factuurkosten voor operaties. Zelfs wanneer je achteraf geen behandeling bij ons boekt, ontvang je een uitgebreid en medisch verantwoord consult. Na dit adviesgesprek heb je al veel informatie, een waardevolle basis voor eventuele vervolgstappen.

GRATIS CONSULTATIE

ONS RESULTAAT

Voor / Na

OVER ONS

Waarom Essential Aesthetics

Aangenaam verrast door de zorg die ik kreeg bij Essential Aesthetics. Topdokters en personeel zijn erg aardig en zorgzaam! deze clinic zeker aanbevelen!

GRATIS CONSULTATIE

Essential Aesthetics is een bijzondere kliniek met ISO 9001 certificering, in een prachtig monumentaal pand in Den Haag Wij zijn gespecialiseerd in plastische chirurgie, injectables, afvallen en anti-aging behandelingen.
Vanuit onze visie biedt Essential Aesthetics u zoveel mogelijk begeleiding in alle disciplines die nodig zijn voor een gezonde levensstijl.
Onze kliniek is ontstaan ​​uit de passie van één vrouw. De passie voor schoonheid en een diep gevoel voor dankbaarheid voor alles wat ons lichaam ons geeft heeft geleid tot het levenswerk van de eigenaar en oprichter: een kliniek die moedigt vrouwen aan om zelfverzekerder en sterker te worden en meer te genieten van het geschenk van een mooi en gezond lichaam. En dat is wat Essential Aesthetics doet met een gedreven team van Nederlands, internationaal artsen en ervaringsdeskundigen. Essential Aesthetics is a brand made by women, for women. Het is veel te doen vertrouw je lichaam toe aan iemand anders. Wij begrijpen dat en bieden u daarom alleen het beste en de veiligheid van onze ISO 9001 gecertificeerde kliniek.
U kunt bij onze kliniek terecht met ISO 9001 certificering voor fillers, BTX behandelingen maar ook voor plastic chirurgie: borstvergroting, bilvergroting, facelifts, liposuctie en meer. Wat maakt ons uniek in de kliniek is dat we u vanaf september 2020 ook professioneel DNA-onderzoek aanbieden voedingsadvies, bindweefselmassage en sportbegeleiding.

MAAK KENNIS MET ONZE SPECIALISTEN

Maak kennis met onze specialisten

Onze ISO gecertificeerde kliniek werkt uitsluitend met ervaren gekwalificeerde specialisten met passie voor het vak, die zorgen en oog hebben voor uw noden en wensen als onze patiënt, met respect voor uw natuurlijke schoonheid. Ons bedrijf is gebouwd rond het vervullen van uw wensen! We brengen de toewijding aan details, aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen, om het beste resultaat te garanderen. Dankzij onze internationale artsen die actief zijn in het veld en op de hoogte zijn van de laatste trends en technieken, kunnen we u helpen om het best mogelijke resultaat te behalen. Onze specialisten kijken er naar uit om met u samen te werken om te kijken hoe we uw droom kunnen waarmaken. Het zorgteam van Essential Aesthetics staat voor, tijdens en na de reis voor je klaar. Van de intake tot de nazorg. Bij ons bent u in bekwame, veilige handen want u bent essentieel voor ons.

Dr. Gabriel Jansen
Senior Nederlands plastisch chirurg

Cosmetische chirurgie vereist niet alleen topkwaliteit, maar ook een
persoonlijke aanpak op maat. Dr. Gabriel Jansen draagt beide hoog in het
vaandel.

ONTMOET DR. GABRIEL

Dr. Aniel Sewnaik
KNO-arts en hoofd- en nekchirurg

Dr. Sewnaik heeft jarenlange ervaring in reconstructieve chirurgie van hoofd
en hals. Deze zet hij in voor optimale resultaten bij het toedienen van
injectables en facelift operaties.

ONTMOET DR. ANIEL

Dr. Piombino
Gerenommeerde Italiaanse ervaringsdeskundige
in plastisch chirurgische behandelingen

Dr. Luca Piombino is onze Italiaanse, internationaal gerenommeerde plastisch
chirurg. Hij heeft over de hele wereld gewerkt, waaronder in Beverly Hills en
Zuid-Amerika. Hij heeft zich hierdoor kunnen bekwamen in de meest
innovatieve technieken.

ONTMOET DR. LUCA

Dr. Philippe Levan
Senior plastisch chirurg

Dr. Levan is een vooraanstaande Franse plastisch chirurg met meer dan 20
jaar ervaring in plastische chirurgie en een pionier op het gebied van
remodellering. Hij is een internationaal erkende innovator op het gebied van
bilimplantaten.

ONTMOET DR. LEVAN

BEOORDELINGEN

Uitstekende zorg, patiënttevredenheiden resultaten betekenen alles voorEssential Aesthetics

Of je er nu levendiger uit wilt zien, de klok een beetje wilt terugdraaien of wilt investeren in je droomfiguur, het zorgzame team van Essential Aesthetics helpt je graag op weg. Ons team luistert echt naar uw wensen en adviseert u over de mogelijkheden, met respect voor uw natuurlijke schoonheid. Maak een afspraak voor een kennismaking, wij ontmoeten u graag. Meer weten? Bekijk de reviews en lees over ervaringen met onze kliniek. U kunt ons ook volgen op Instagram, Facebook en Linkedin ..

ZIE PATIËNTENVERHALEN

DIENSTEN

Gerelateerde behandelingen

Botox

Botox

Fillers

Fillers

Skinboosters

Skinboosters

Vloeibare facelift

Vloeibare facelift