Skip to main content

Gezonde voeding

De experts op het gebied van gezond ouder worden van Essential Aesthetics volgen de laatste wetenschappelijke trends op de voet

Fittergy voedingssupplementen: voorkomen is beter dan genezen

We weten het allemaal: echte schoonheid komt van binnenuit. Toch kan het in ons drukke leven moeilijk zijn om alle essentiële voedingsstoffen binnen te krijgen. Laat staan dat we precies weten welke supplementen bijdragen aan mooiere huid, nagels en haar. Essential Aesthetics en het gerenommeerde voedingssupplementen merk Fittergy hebben de handen ineengeslagen om een speciale selectie van supplementen samen te stellen gericht op het verbeteren van jouw huid, haar en nagels. Wist je dat wetenschappelijke studie heeft aangetoond dat het innemen van collageen de conditie van de oudere huid sterk verbeterd?
Het gericht slikken van voedingssupplementen ondersteund een gezonde leefstijl. Samen met onze expert bekijk je welke supplementen jij nodig hebt voor een gunstige werking op jouw huid, gezondere nagels en haar.

Dus wilt je ook:

  • Een huid met een betere conditie
  • Minder huidproblemen
  • Een beter gehydrateerde huid
  • Verbetering van de elasticiteit van de huid
  • Een gezonde gloed van de huid
  • Mooiere nagels en haar

Versterk dan nu jouw schoonheid van binnenuit en maak een afspraak. Samen met onze
expert bekijk je welke supplementen het beste passen bij jouw leefstijl, lichaam en huid.

Preventieve DNA onderzoek

Je kan er ook voor kiezen om het beste uit de wetenschappelijke wereld te combineren en te kiezen voor een DNA-onderzoek bij Essential Aesthetics. Onze arts helpt je de uitslag te interpreteren en kan je adviseren om specifiek voor jouw situatie preventief voedingssupplementen te gebruiken voor een algehele betere gezondheid.
Een gezonder leven is nu ook voor jou bereikbaar!

Let op: voedingssupplementen vervangen geen maaltijden, maar zijn een aanvulling op een gezond en evenwichtig dieet.

BEOORDELINGEN

Lees de ervaringen van andere vrouwen op
ZorgkaartNederland en kliniekervaringen.nl