Skip to main content

Hyalase®

Niet tevreden met je fillers? Hyalase® kan worden gebruikt om de filler op te lossen.

Hyalase®

Er is altijd een risico dat het resultaat je niet bevalt. Misschien heb je het gevoel dat een fillerbehandeling niet geschikt is voor jouw gezicht of verkeerd is uitgepakt. Mocht je het resultaat achteraf niet mooi vinden, kan de filler worden opgelost met behulp van Hyalase®. Vervolgens kan het weer gecorrigeerd worden naar wens met de juiste fillerbehandeling.

Wat is Hyalase®?

Hyalase® is een filler die hyaluronidase bevat, een oplosmiddel dat wordt gebruikt om het hyaluronzuur in de fillersubstantie af te breken. Hyaluronidase wordt zowel in het medische- als cosmetische sector gebruikt. Het begint onmiddellijk te werken nadat het in de gewenste zone is geïnjecteerd. Het eindresultaat kan tot twee weken duren.

Afhankelijk van het behandelde gebied kunnen meerdere Hyalase®-behandelingen nodig zijn, omdat de Hyalase® in sommige gevallen niet de volledige filler in één keer kan oplossen.

Kan ik daarna weer een fillerbehandeling nemen?

Twee weken na de Hyalase® behandeling, is het weer mogelijk om een fillerbehandeling te nemen. Ons injectables team luistert zorgvuldig naar je wensen en zal de juiste behandeling adviseren.

Tarieven

Oplossen van filler met Hyalase®:

  • Eerste behandeling € 250,-
  • Vervolgbehandeling € 100,-
VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK

OVER ONS

Waarom Essential Aesthetics

Aangenaam verrast door de zorg die ik kreeg bij Essential Aesthetics. Topdokters en personeel zijn erg aardig en zorgzaam! deze clinic zeker aanbevelen!

Aanbevolen door 96% van onze cliënten
Uitstekende zorg en ondersteuning
8.8 score op klinische ervaringen
Zie onze voor en na foto’s

Essential Aesthetics is een bijzondere kliniek met ISO-9001 en NEN-8009 certificering, in een prachtig monumentaal pand in Den Haag. Wij zijn gespecialiseerd in plastische chirurgie, injectables, afvallen en anti-ageing behandelingen.
Vanuit onze visie biedt Essential Aesthetics je zoveel mogelijk begeleiding in alle disciplines die nodig zijn voor een gezonde levensstijl.
Onze kliniek is ontstaan ​​uit de passie van één vrouw. De passie voor schoonheid en een diep gevoel voor dankbaarheid voor alles wat ons lichaam ons geeft heeft geleid tot het levenswerk van de eigenaar en oprichter: een kliniek die moedigt vrouwen aan om zelfverzekerder en sterker te worden en meer te genieten van het geschenk van een mooi en gezond lichaam. En dat is wat Essential Aesthetics doet met een gedreven team van Nederlands, internationaal artsen en ervaringsdeskundigen. Essential Aesthetics is a brand made by women, for women. Het is veel te doen vertrouw je lichaam toe aan iemand anders. Wij begrijpen dat en bieden je daarom alleen het beste en de veiligheid van gecertificeerde kliniek.
Je kunt bij onze kliniek terecht voor fillers, spierontspanners behandelingen maar ook voor plastic chirurgie: borstvergroting, bilvergroting, facelifts, liposuctie en meer. Wat maakt ons uniek in de kliniek is dat we je ook professioneel DNA-onderzoek aanbieden voedingsadvies, bindweefselmassage en sportbegeleiding.

Maak kennis met onze specialisten

Onze ISO-9001 en NEN-8009 gecertificeerde kliniek werkt uitsluitend met ervaren gekwalificeerde specialisten met passie voor het vak, die zorgen en oog hebben voor jouw noden en wensen als onze patiënt, met respect voor jouw natuurlijke schoonheid. Ons bedrijf is gebouwd rond het vervullen van jouw wensen! We brengen de toewijding aan details, aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen, om het beste resultaat te garanderen. Dankzij onze internationale artsen die actief zijn in het veld en op de hoogte zijn van de laatste trends en technieken, kunnen we je helpen om het best mogelijke resultaat te behalen. Onze specialisten kijken er naar uit om met je samen te werken om te kijken hoe we jouw droom kunnen waarmaken. Het zorgteam van Essential Aesthetics staat voor, tijdens en na de reis voor je klaar. Van de intake tot de nazorg. Bij ons bent je in bekwame, veilige handen want je bent essentieel voor ons.

Dr. Aniel Sewnaik

Injectable specialist & Gelaatschirurg

Dr. Sewnaik heeft jarenlange ervaring in reconstructieve chirurgie van hoofd
en hals. Deze zet hij in voor optimale resultaten bij het toedienen van
injectables en facelift operaties.

Alexandra Gomes

Medisch consulent & Voedingexpert

Alexandra heeft ruim 20 jaar ervaring op het gebied van huidverzorging en heeft een passie voor gezondheidszorg een (inner) beauty. Zij assisteert de arts tijdens het consult, maar is daar vooral als jouw aanspreekpunt. Persoonlijke aandacht gecombineerd met kennis van de vele behandelingen en ingrepen die onze kliniek kan bieden, zorgt voor het juiste advies en uiteindelijk voor de behandeling die het beste bij jou past.

Fillers oplossen Den Haag

Fillers oplossen vindt plaats in ons prachtige pand in Den Haag. Ook de eventuele check ups na fillers oplossen vinden plaats in de kliniek in Den Haag. Fillers oplossen Den Haag doe je bij Essential Aesthetics.

BEOORDELINGEN

Lees de ervaringen van andere vrouwen op
ZorgkaartNederland en kliniekervaringen.nl