WE ARE COMMITTED TO EXCELLENCE, AS YOU ARE ESSENTIAL TO US!

Injectables Loosduinen

Botuline Toxine

Fillers

Skinboosters

Liquid Facelift

Biostimulator Filler

Teosyalpen

Fat Injecting/
Fat Grafting

Bilvergroting met fillers

Een gladder en voller gezicht met Injectables

‘Injectables’ is de verzamelnaam voor alle stoffen die in de huid worden ingebracht met het gebruik van hele dunne naalden. De meest populaire injectables zijn de ‘fillers’ en ‘botuline toxine’ in de volksmond beter bekend als botox. Deze twee worden vaak als combinatie ingezet voor een strakker, jeugdiger gezicht. Angst voor naalden is niet meer nodig, onze kliniek gebruikt technieken, waarbij je zo goed als geen pijn voelt. Injectables Loosduinen.

Hoge kwaliteit Injectables

Bij Essential Aesthetics werken we met verschillende hoogwaardige merken injectables van de beste kwaliteit. Het verschil zit in de hoeveelheid werkzame lichaamseigen stoffen. Al onze injectables zijn niet permanent en volkomen veilig. De behandelingen worden gedaan door onze getalenteerde, ervaren cosmetische artsen. Zij luisteren naar je wensen en vertellen wat de mogelijkheden zijn, met respect voor jouw natuurlijke schoonheid en zorgen voor die uitgeruste uitstraling. Een eenmalige behandeling is heel goed mogelijk. Waar je ook voor kiest; voor minder rimpels, een gladder gezicht of strakkere gezichtslijnen moet je bij Essential Aesthetics zijn. Injectables Loosduinen.

Zo pijnloos mogelijk

Ben je bang voor de pijn van naalden? Je bent niet de enige! Bij Essential Aesthetics houden we daar rekening mee en maken we standaard gebruik van verdovingscrème om de pijn te minimaliseren. Onze artsen werken met de laatste technieken waaronder de ‘invisible needle’ of onzichtbare naald. Deze naalden zijn zo fijn dat je ze amper voelt, Injectables Loosduinen.Injectables Loosduinen

Reviews

“Aangename sfeer” 5

Ik merkte dat ik rimpels begon te krijgen dus wilde ik een botox behandeling doen. Omdat ik bang ben voor naalden en pijn, durfde ik niet zomaar een kliniek binnen te stappen. Van vriendinnen heb ik veel positiefs over Essential Aesthetics gehoord en besloot een afspraak te maken. Aan de telefoon kreeg ik een lieve medewerkster te spreken die mij meteen gerust stelde.

Op de dag van de afspraak was ik onder de indruk van de kliniek. Wat een mooie kliniek en wat een aangename sfeer! Ik voelde me welkom van begin tot eind. Tijdens de behandeling legde dokter Sarras alles uit wat ze deed waardoor ik niet zo bang was. Ik ben heel tevreden met het resultaat, het is precies wat ik wou. Deze kliniek heeft er een vaste klant bij!

Anoniem

“Great, caring team” 5

A caring team, definitely worth to be recommend. I’m an Essential Aesthetics client for several years now. In the beginning I was afraid that fillers would change my expression and that I would lose my natural look. I was totally wrong and I feel so relieved now. When I look back, I understand what a great investment I made in taking care of my aging process and in keeping my fresh look. The staff is very communicative and welcoming. The atmosphere is relaxed and the doctors give me very personalized advice, which makes me feel listened to. They are really taking in consideration that I’m looking for a very natural result.

Linde

“Artsen die echt luisteren naar wat jij wilt” 5

Het was zeker niet de eerste keer dat ik een kliniek voor injectables bezocht. Meerdere keren heb ik mindere ervaringen gehad bij andere klinieken. Bij Essential Aesthetics kreeg ik eindelijk de juiste aandacht waardoor ik met een prettig gevoel wegging.

Natasia

Read up on all the experience:
 
nl_NLNederlands
Scroll naar top