Skip to main content

Kaaklijn verstrakken

Onderkin te verminderen & gezichtscontouren te creëren

De kaaklijn verstrakken is een populaire behandeling met een hoge tevredenheidsgraad. Het effect kan op verschillende manieren bereikt worden: door kaakfillers, liposuctie van de onderkin, FaceTite en behandelingen met Morpheus8. De behandeling kaaklijn verstrakken helpt definiëren en contouren van de onderkin en kaken.

Hoe kan ik mijn kaaklijn verstrakken?

KAAKLIJN FILLERS

Fillers kunnen de definitie en vorm van je kaaklijn accentueren. Er worden natuurlijk-ogende highlight en schaduwen gecreëerd in het gezicht. Dit kan gezien worden als een ‘liquid’ correctie.

 

ONDERKIN LIPOSUCTIE

Om meer definitie aan de kaaklijn te geven, kan er plaatselijk vet worden verwijderd onder de kin onder lokale verdoving. Je kaaklijn wordt hierdoor slanker.

 

MORPHEUS8

Deze behandeling combineert radio frequentie met microneedling om zo vetophopingen onder de kin te verwijderen en de kwaliteit van de huid te verbeteren.

 

LIPOSUCTIE + HUIDVERSTRAKKING

 Deze op radio frequentie gebaseerde technologie combineert liposuctie met huidverstrakking, waardoor je de vorm van je kaaklijn gedefineerd wordt, en de huid ook wordt verstrakt in dit gebied.

Waarom kiezen voor Essential Aesthetics?

Keurmerk veiligheid & zorg
Jouw veiligheid staat centraal bij ons. Daarom is Essential Aesthetics trots op ons ISO-9001 en NEN-8009 keurmerk. Dit houdt in dat wij voldoen aan de internationale eisen voor kwaliteit, veiligheid en zorg. Daarnaast benadrukt deze certificering het belang van de wensen van onze patiënten en van ons streven naar continue verbetering.

Excelleren is onze norm
Door de combinatie van internationale chirurgen en het onderling delen van kennis en ervaring brengen wij esthetische chirurgie naar een hoger niveau. Het team van Essential Aesthetics streeft te allen tijde naar het hoogst haalbare en laat dit zien door grote betrokkenheid en te streven naar excellente resultaten. Daarnaast zijn wij er trots op dat ons team een hart heeft voor mensen en oog heeft voor jouw persoonlijke en natuurlijke schoonheid.

Jouw vertrouwen is het hart van onze kliniek
De norm van Essential Aesthetics is dat er met respect en toewijding wordt omgegaan met het kostbaarste bezit dat je in onze handen legt. Ons team begrijpt dat een ingreep een grote stap is die niet alleen een fysieke, maar ook een emotionele impact heeft. Wij doen daarom ons uiterste best om jou hierin zo goed mogelijk te ondersteunen.

Ongelimiteerde voor- en nazorg
Essential Aesthetics staat bekend om de uitstekende voor en nazorg. Tijdens de consulten nemen we de tijd voor om met aandacht naar jouw vragen en wensen te luisteren. Onze persoonlijke aandacht en warme benadering geeft je het gevoel dat je thuis bent. Ook na de ingreep staat ons medische team klaar om jou de nodige zorg te bieden.

Onze filosofie: Een natuurlijke look

Je krijgt een natuurlijk resultaat door de juiste behandeling, uitgevoerd door een kundige arts met een zachte hand. Bij Essential Aesthetics biedt onze filosofie je het meest natuurlijke resultaat door naar het gehele gezicht te kijken. Onze BIG-geregistreerde artsen respecteren jouw natuurlijke schoonheid en zullen daarom niet je hele gezicht veranderen, maar zoeken naar manieren om je eigen mooie eigenschappen te verbeteren. Dit betekent dat onze artsen gespecialiseerd zijn in het uitvoeren van deze procedures op een manier die bij jouw gezicht past.

Kaaklijn fillers

Een filler is een gel op basis van hyaluronzuur, een stof die we van nature in onze huid en gewrichten hebben. Deze stof verbetert de hydratatie en kwaliteit van de huid. De kaaklijn fillers zorgen voor meer volume in de kaak, waardoor deze meer gedefineerd wordt.

Essential Aesthetics werkt met de volgende kwalitatief hoogwaardige merken:

Prijs kaaklijn fillers:

1ml Juvéderm €500
1ml Stylage      €380

Kaaklijn verstrakken met liposuctie

Liposuctie van de kin kan je kaaklijn verstrakken en meer definitie geven. Het vet van de onderkin verwijderen is een relatief makkelijke ingreep. Tijdens deze chirurgische ingreep zal onze chirurg de onderkin en kaaklijn definiëren door ongewenst vet te verwijderen.

Je kunt voor deze behandeling in aanmerking komen als je een ‘onderkin’ hebt waar je maar niet van af kunt komen.

Liposuctie van de kin kan worden uitgevoerd onder plaatselijke verdoving, waarbij alleen het gebied rondom de kin wordt verdoofd. De plaatselijke verdoving wordt vaak gebruikt in combinatie met kalmerende medicatie om je tijdens de ingreep meer ontspannen te houden. De chirurg maakt een kleine incisie, waardoor het litteken bijna niet te zien is en na genezing een natuurlijk resultaat geeft. Daarna verwijdert hij het ongewenste vet door een canule heen en weer te bewegen in de huid. Nadat het vet is verwijderd, hecht de chirurg de incisies van ongeveer 3 cm weer aan elkaar.

De ingreep duurt ongeveer 1 uur.

Prijs: € 2200

Kaaklijn verstrakken met Morpheus8

Morpheus8 is een veilige, effectieve en niet-chirurgische behandeling voor het herstellen van de huid van het hele lichaam, huidverstrakking en vetvermindering van hardnekkige gebieden. Het maakt gebruik van minimaal invasieve fractionele radiofrequentie-energie (RF) om dieper in de huid te dringen dan andere microneedling-apparaten, waardoor de natuurlijke genezingsreactie van de huid wordt geactiveerd om huidverstrakking en lifting te bevorderen.

Essential Aesthetics biedt de Morpheus8 aan in een pakket van 3 behandelingen voor optimale resultaten.

Prijs: €1470 voor 3 sessies

Kaaklijn verstrakken met FaceTite

FaceTite is een niet-chirurgische procedure die gebruik maakt van radiofrequente geassisteerde lipolyse (RFAL) om vetcellen te verwarmen en los te maken. Door dit proces kan collageen veel sneller worden aangemaakt. Het kan een paar dagen duren voordat eventuele bijwerkingen, zoals zwelling of verkleuring, verdwijnen. Ons team raadt aan om gedurende twee weken na de FaceTite-procedure geen zware inspanning te doen. Hoewel sommige resultaten direct na de behandeling te zien zijn, zal het meest optimale resultaat na 3 – 6 weken plaatsvinden. De effecten van FaceTite zullen naar verwachting ongeveer 3 tot 5 jaar aanhouden.

Prijs: €2900

Prijzen

Stylage                              Prijs
1ml  €350
2ml €640
3ml €900
4ml €1100

Nummer 1 hyaluronzuurfiller wereldwijd

Juvéderm (Volift, Volux, Volite)  Prijs
1ml  €500
2ml €900
3ml €1200
4ml €1540

Oplossen van filler met Hyalase®:

  • Eerste behandeling €150
  • Vervolgbehandeling €85
Injectable Perfectie 80 minuten € 549,-
Openingsceremonie
  • Gepersonaliseerd consult
  • Essential oliën voor zuivering
10 min
Voorbereiding van de gezichtshuid - Hydrafacial Express
  • Aromatische huidreiniging
  • Exfoliatie om dode huidcellen aan het oppervlak te verwijderen
  • Extractie van onzuiverheden
60 min
1 zone Rimpelbehandeling & 1ml Filler (voor € 375,00)
20 min
Herstel & sluitingsceremonie
Uitnodiging naar onze schoonheidsbar met een afsluitend drankje
10 min

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek kan je terecht met al jouw vragen en kijkt de arts naar de mogelijkheden die het beste passen bij jouw lichaam. Wil je hierna nog een afspraak of heb je meer informatie nodig? Dat kan, het gaat immers om jouw lichaam. Gun jezelf het beste en maak een afspraak. Essential Aesthetics heeft al veel patiënten geholpen op hun reis naar een mooier lichaam en is trots op een tevredenheidsscore van maar liefst 96%. [Lees de reviews hier]

Nu is het jouw beurt! Boek een gratis persoonlijk en vrijblijvend adviesgesprek met een van onze care team specialisten via 070 220 2222. Because you are essential to us.

Het tweede consult met de door je gekozen chirurg is tegen betaling (€ 50). Deze vergoeding wordt in mindering gebracht op de factuurkosten voor operaties. Zelfs wanneer je achteraf geen behandeling bij ons boekt, ontvang je een uitgebreid en medisch verantwoord consult. Na dit adviesgesprek heb je al veel informatie, een waardevolle basis voor eventuele vervolgstappen.

VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK

Over ons

Aangenaam verrast door de zorg die ik kreeg bij Essential Aesthetics. Topdokters en personeel zijn erg aardig en zorgzaam! deze clinic zeker aanbevelen!

Aanbevolen door 96% van onze cliënten
Uitstekende zorg en ondersteuning
8.8 score op klinische ervaringen
Zie onze voor en na foto’s

Essential Aesthetics is een bijzondere kliniek met ISO-9001 en NEN-8009 certificering, in een prachtig monumentaal pand in Den Haag. Wij zijn gespecialiseerd in plastische chirurgie, injectables, afvallen en anti-ageing behandelingen.
Vanuit onze visie biedt Essential Aesthetics je zoveel mogelijk begeleiding in alle disciplines die nodig zijn voor een gezonde levensstijl.
Onze kliniek is ontstaan ​​uit de passie van één vrouw. De passie voor schoonheid en een diep gevoel voor dankbaarheid voor alles wat ons lichaam ons geeft heeft geleid tot het levenswerk van de eigenaar en oprichter: een kliniek die moedigt vrouwen aan om zelfverzekerder en sterker te worden en meer te genieten van het geschenk van een mooi en gezond lichaam. En dat is wat Essential Aesthetics doet met een gedreven team van Nederlands, internationaal artsen en ervaringsdeskundigen. Essential Aesthetics is a brand made by women, for women. Het is veel te doen vertrouw je lichaam toe aan iemand anders. Wij begrijpen dat en bieden je daarom alleen het beste en de veiligheid van onze gecertificeerde kliniek.
Je kunt bij onze kliniek terecht voor fillers, spierontspanners behandelingen maar ook voor plastic chirurgie: borstvergroting, bilvergroting, facelifts, liposuctie en meer. Wat maakt ons uniek in de kliniek is dat we je vanaf september 2020 ook professioneel DNA-onderzoek aanbieden voedingsadvies, bindweefselmassage en sportbegeleiding.

Maak kennis met onze specialisten

Onze ISO-9001 en NEN-8009 gecertificeerde kliniek werkt uitsluitend met ervaren gekwalificeerde specialisten met passie voor het vak, die zorgen en oog hebben voor jouw noden en wensen als onze patiënt, met respect voor jouw natuurlijke schoonheid. Ons bedrijf is gebouwd rond het vervullen van jouw wensen! We brengen de toewijding aan details, aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen, om het beste resultaat te garanderen. Dankzij onze internationale artsen die actief zijn in het veld en op de hoogte zijn van de laatste trends en technieken, kunnen we je helpen om het best mogelijke resultaat te behalen. Onze specialisten kijken er naar uit om met je samen te werken om te kijken hoe we jouw droom kunnen waarmaken. Het zorgteam van Essential Aesthetics staat voor, tijdens en na de reis voor je klaar. Van de intake tot de nazorg. Bij ons bent je in bekwame, veilige handen want je bent essentieel voor ons.

Dr. Aniel Sewnaik

Injectable specialist & gelaatschirurg

Dr. Sewnaik heeft jarenlange ervaring in reconstructieve chirurgie van hoofd
en hals. Deze zet hij in voor optimale resultaten bij het toedienen van
injectables en facelift operaties.

Alexandra Gomes

Medisch consulent & Voedingsexpert

Alexandra heeft ruim 20 jaar ervaring op het gebied van huidverzorging en heeft een passie voor gezondheidszorg een (inner) beauty. Zij assisteert de arts tijdens het consult, maar is daar vooral als jouw aanspreekpunt. Persoonlijke aandacht gecombineerd met kennis van de vele behandelingen en ingrepen die onze kliniek kan bieden, zorgt voor het juiste advies en uiteindelijk voor de behandeling die het beste bij jou past.

Kaaklijn verstrakken Den Haag

Kaaklijn verstrakken vindt plaats in ons prachtige pand in Den Haag. Eventuele controles na het kaaklijn verstrakking vinden ook plaats in de kliniek in Den Haag. Kaaklij verstrakken Den Haag doe je bij Essential Aesthetics.

BEOORDELINGEN

Lees de ervaringen van andere vrouwen op
ZorgkaartNederland en kliniekervaringen.nl