Klachtenprocedure

Als je een klacht heeft, zullen wij er alles aan doen om samen tot een oplossing te komen

Klachtenregelement

Essential Aesthetics werkt hard aan het tevreden houden van onze patienten. De eerste stap in dit proces is een goed adviesgesprek, waarin verwachtingen worden besproken en indien nodig bijgesteld.

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat je toch niet tevreden bent. Hoewel we dat natuurlijk erg vervelend vinden voor je, zien wij dit ook als een kans om onze dienstverlening te verbeteren. Vandaar dat wij graag horen wanneer we iets kunnen verbeteren.

Heb je een klacht, dan doen wij er alles aan om samen tot een oplossing te komen met behulp van de volgende stappen:

  • E-mail ons jouw klacht en eventueel foto’s, zodat wij die met de behandelende arts kunnen bespreken. Stuur je klacht naar: contact@essentialaesthetics.nl en vermeld als onderwerp ‘klacht’ en over welke behandeling jouw klacht gaat. Essential Aesthetics beantwoord jouw klacht zo spoedig mogelijk.
  • We maken een afspraak met jouw behandelende arts om jouw klacht te bespreken en tot een oplossing te komen.
  • Komt je er met ons zelf niet uit, dan is de volgende stap dat je contact kan opnemen met de onafhankelijk en externe klachtenfunctionaris en geschillencommissie DOKh. Je kunt jouw klacht sturen naar: klachtenengeschillen@dokh.nl

Wat jouw klacht ook is, wij nemen je serieus en proberen je zo goed mogelijk te helpen!

BEOORDELINGEN

Uitstekende zorg, patiënttevredenheid en resultaten betekenen alles voor Essential Aesthetics

Of je er nu levendiger uit wilt zien, de klok een beetje wilt terugdraaien of wilt investeren in je droomfiguur, het zorgzame team van Essential Aesthetics helpt je graag op weg. Ons team luistert echt naar jouw wensen en adviseert je over de mogelijkheden, met respect voor jouw natuurlijke schoonheid. Maak een afspraak voor een kennismaking, wij ontmoeten je graag. Meer weten? Bekijk de reviews en lees over ervaringen met onze kliniek. Je kunt ons ook volgen op Instagram, Facebook en Linkedin ..

ZIE PATIËNTENVERHALEN