Lichaam

Trots op jouw lichaam

DIENST

Plastische chirurgie

Liposculpture/360°

Liposculpture/360°

Liposuctie

Liposuctie

Mommy makeover

Mommy makeover

Armlift

Armlift

Schaamlipcorrectie

Schaamlipcorrectie

Buikwandcorrectie

Buikwandcorrectie

Niet iedereen is even blij met zijn of haar lichaam. Sommigen hebben al jarenlang de wens om iets aan te passen of te veranderen. Anderen maken ervaringen mee in het leven, waardoor het lichaam verandert. Wat jouw reden ook is, bij Essential Aesthetics hoef je niet bang te zijn voor (voor)oordelen. Wij respecteren je wensen en jouw natuurlijke schoonheid. Wij begrijpen dat jouw uiterlijke schoonheid, jouw innerlijke schoonheid versterkt en andersom.

Een cosmetische behandeling doe je niet zomaar. Het is te vergelijken met een reis. Je denkt van tevoren na over waar je naartoe wil. Essential Aesthetics helpt je graag met het uitkiezen van jouw bestemming. Weghalen van vet, veranderen van lichaamslijnen, strakker trekken van huid. Er is veel mogelijk. Ons Care Team begeleid je graag op jouw reis om deze ervaring zo aangenaam mogelijk te maken.

Kies je voor Essential Aesthetics, dan kies je voor betrouwbare en innovatieve technieken uitgevoerd door zowel ervaren Nederlandse als internationale specialisten.

BEOORDELINGEN

Lees de ervaringen van andere vrouwen op
ZorgkaartNederland en kliniekervaringen.nl