Skip to main content

Liposuctie van de onderkin

Ideale behandeling om plaatselijke hardnekkige vetophopingen onder de kin te verwijderen

Liposuctie van de kin kan je kaaklijn verstrakken en meer definitie geven. Het vet van de onderkin verwijderen is een relatief makkelijke ingreep. Tijdens deze chirurgische ingreep zal onze chirurg de onderkin en kaaklijn definiëren door ongewenst vet te verwijderen. Andere namen voor liposuctie zijn lipoplastie en body contouring.

Liposuctie is geschikt als je op bepaalde plaatsen hardnekkig vet hebt dat maar niet wil verdwijnen, ondanks al je inspanningen. Het resultaat? Een langdurig gedefinieerde kaaklijn!

Waarom kiezen voor Essential Aesthetics?

Keurmerk veiligheid & zorg
Jouw veiligheid staat centraal bij ons. Daarom is Essential Aesthetics trots op ons ISO-9001 en NEN-8009 keurmerk. Dit houdt in dat wij voldoen aan de internationale eisen voor kwaliteit, veiligheid en zorg. Daarnaast benadrukt deze certificering het belang van de wensen van onze patiënten en van ons streven naar continue verbetering.

Excelleren is onze norm
Door de combinatie van internationale chirurgen en het onderling delen van kennis en ervaring brengen wij esthetische chirurgie naar een hoger niveau. Het team van Essential Aesthetics streeft te allen tijde naar het hoogst haalbare en laat dit zien door grote betrokkenheid en te streven naar excellente resultaten. Daarnaast zijn wij er trots op dat ons team een hart heeft voor mensen en oog heeft voor jouw persoonlijke en natuurlijke schoonheid.

Jouw vertrouwen is het hart van onze kliniek
De norm van Essential Aesthetics is dat er met respect en toewijding wordt omgegaan met het kostbaarste bezit dat je in onze handen legt. Ons team begrijpt dat een ingreep een grote stap is die niet alleen een fysieke, maar ook een emotionele impact heeft. Wij doen daarom ons uiterste best om jou hierin zo goed mogelijk te ondersteunen.

Ongelimiteerde voor- en nazorg
Essential Aesthetics staat bekend om de uitstekende voor en nazorg. Tijdens de consulten nemen we de tijd voor om met aandacht naar jouw vragen en wensen te luisteren. Onze persoonlijke aandacht en warme benadering geeft je het gevoel dat je thuis bent. Ook na de ingreep staat ons medische team klaar om jou de nodige zorg te bieden.

Wat gebeurt er tijdens de liposuctiebehandeling?

Je kunt voor deze behandeling in aanmerking komen als je een ‘onderkin’ hebt waar je maar niet van af kunt komen.

Liposuctie van de kin kan worden uitgevoerd onder plaatselijke verdoving, waarbij alleen het gebied rondom de kin wordt verdoofd. De plaatselijke verdoving wordt vaak gebruikt in combinatie met kalmerende medicatie om je tijdens de ingreep meer ontspannen te houden. De chirurg maakt een kleine incisie, waardoor het litteken bijna niet te zien is en na genezing een natuurlijk resultaat geeft. Daarna verwijdert hij het ongewenste vet door een canule heen en weer te bewegen in de huid. Nadat het vet is verwijderd, hecht de chirurg de incisies van ongeveer 3 cm weer aan elkaar.

De ingreep duurt ongeveer 1 uur.

Het resultaat van liposuctie van de onderkin

Het resultaat van een kin liposuctie behandeling is een gecontourde en meer gedefinieerde kaaklijn.

De vetcellen die tijdens de behandeling worden verwijderd, kunnen zich niet regenereren. De resultaten zijn dus blijvend. Wij raden onze patiënt echter wel aan om zich na de ingreep aan een gezonde levensstijl aan te passen om een optimaal blijvend resultaat te behouden.

Liposuctie van de onderkin in combinatie met bichectomie

Liposuctie van de onderkin kan worden gecombineerd met de bichectomie behandeling. Dit is de ultieme langdurige ‘slimming face’ behandeling. Niet alleen de jukbeenderen, maar ook de kaaklijn worden gecontourd. Je chirurg kan deze twee ingrepen samen uitvoeren zodat je kan genieten van dezelfde herstelperiode en een pakketpolis van onze kliniek.

Deze behandeling is ideaal voor kandidaten die maar niet van het hardnekkige vet onder de kin en van de wangen lijken af te komen.

Het resultaat van deze behandeling is drastischer dan de liposuctie van de kin alleen, maar op een natuurlijke en langdurige manier. Het zal een “V-vorm” en een slank gezicht creëren.

Herstellen van liposuctie van de onderkin

Essential Aesthetic zal je een uitgebreide postoperatieve verzorging bieden. Hier zijn een paar details waar je rekening mee moet houden tijdens je herstel van een kin liposuctie behandeling:

 • De huid zal na de operatie gezwollen zijn en er zullen blauwe plekken zijn. Het kan pijnlijk zijn, maar pijnstillers zullen verlichting geven.
 • De compressieverbanden moeten 3 tot 7 dagen dag en nacht worden gedragen.
 • Als je voor de operatie bent gestopt met roken, houd dit dan nog een paar weken vol. Roken verhoogt de kans op huidafbraak.
 • De littekens zullen de eerste maanden rood zijn en daarna geleidelijk dezelfde kleur aannemen als je huid. Het is aan te raden de littekens het eerste jaar uit de zon te houden.

Veiligheid door voorzorgmaatregelen

Wanneer je voor liposuctie hebt gekozen, krijg je van ons een patiënten informatiedocument. Lees dit aandachtig door. De arts zal je, naast de algemene adviezen, instructies geven die specifiek zijn voor jou op basis van je gezondheid en leefomstandigheden. De algemene adviezen worden hieronder kort samengevat.

 • Stop vier weken voor de operatie met roken en begin er ten minste 2 weken daarna niet meer mee. Roken vertraagt de wondgenezing en verhoogt de kans op een infectie.
 • Neem voor de operatie geen bloed verdunnende medicijnen in.
 • Vergeet niet je vervoer naar huis te regelen. Je mag na de operatie niet zelf rijden, omdat dat vanwege de medicatie bij wet verboden is. <\li>
 • Houd je hoofd getild, want dat helpt de zwelling te verminderen.
 • Zorg ervoor dat je een koelpakket in huis hebt.
 • Intensief sporten wordt de eerste 6 weken na de operatie afgeraden

Risico’s en complicaties

Aan elke operatie zijn risico’s en complicaties verbonden. Liposuctie van de onderkin is een eenvoudige ingreep met echter minder kans op complicaties.

Mogelijke complicaties zijn:

 • Allergische reactie op anesthesie, ontsmettingsmiddel en pleisters
 • Oneffen litteken (littekencorrectie is een mogelijkheid)
 • Zenuwbeschadiging
 • Risico op huidafbraak voor rokers

Alternatieven

Als je van hardnekkig vet onder de kin af wilt zonder een chirurgische ingreep te ondergaan, is de Belkyra-behandeling misschien iets voor jou.

Belkyra werkt op basis van deoxycholinezuur, een stof die van nature in ons lichaam aanwezig is en verantwoordelijk is voor het afbreken van vet. Het wordt voorzichtig op meerdere plaatsen onder de huid geïnjecteerd, wat in totaal ongeveer 30 minuten duurt.

De injectable behandeling kan ook worden uitgevoerd op een verdoofde huid, zodat ons team de tijd kan nemen om je huid van tevoren te verdoven met verdovende crème.

Het eindresultaat is 4 weken na de behandeling zichtbaar. Voor een optimaal resultaat heb je gemiddeld 2 tot 4 behandelingen nodig. Tijdens je vrijblijvende consult spreek je met de cosmetisch arts af hoeveel behandelingen voor jou het beste zijn.

Tarieven

Liposuctie van de onderkin € 2.200,-

Liposuctie van de onderkin + Huidverstrakking met FaceTite € 3.500,-

Face slimming pakket (Liposuctie van de onderkin + Bichectomie) € 3.250,-

Postoperatieve litteken behandeling € 125,-

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek kan je terecht met al jouw vragen en kijkt de arts naar de mogelijkheden die het beste passen bij jouw lichaam. Wil je hierna nog een afspraak of heb je meer informatie nodig? Dat kan, het gaat immers om jouw lichaam. Gun jezelf het beste en maak een afspraak. Essential Aesthetics heeft al veel patiënten geholpen op hun reis naar een mooier lichaam en is trots op een tevredenheidsscore van maar liefst 96%. [Lees de reviews hier]

Nu is het jouw beurt! Boek een gratis persoonlijk en vrijblijvend adviesgesprek met een van onze care team specialisten via 070 220 2222. Because you are essential to us.
Het tweede consult met de door je gekozen chirurg is tegen betaling (€ 50). Deze vergoeding wordt in mindering gebracht op de factuurkosten voor operaties. Zelfs wanneer je achteraf geen behandeling bij ons boekt, ontvang je een uitgebreid en medisch verantwoord consult.

Na dit adviesgesprek heb je al veel informatie, een waardevolle basis voor eventuele vervolgstappen.

 

 

 

 

Over ons

Aangenaam verrast door de zorg die ik kreeg bij Essential Aesthetics. Topdokters en personeel zijn erg aardig en zorgzaam! deze clinic zeker aanbevelen!

Aanbevolen door 96% van onze cliënten
Uitstekende zorg en ondersteuning
8.8 score op klinische ervaringen
Zie onze voor en na foto’s

Essential Aesthetics is een bijzondere kliniek met ISO 9001 en NEN 8009 certificering, in een prachtig monumentaal pand in Den Haag Wij zijn gespecialiseerd in plastische chirurgie, injectables, afvallen en anti-ageing behandelingen.
Vanuit onze visie biedt Essential Aesthetics je zoveel mogelijk begeleiding in alle disciplines die nodig zijn voor een gezonde levensstijl.
Onze kliniek is ontstaan ​​uit de passie van één vrouw. De passie voor schoonheid en een diep gevoel voor dankbaarheid voor alles wat ons lichaam ons geeft heeft geleid tot het levenswerk van de eigenaar en oprichter: een kliniek die moedigt vrouwen aan om zelfverzekerder en sterker te worden en meer te genieten van het geschenk van een mooi en gezond lichaam. En dat is wat Essential Aesthetics doet met een gedreven team van Nederlands, internationaal artsen en ervaringsdeskundigen. Essential Aesthetics is a brand made by women, for women. Het is veel te doen vertrouw je lichaam toe aan iemand anders. Wij begrijpen dat en bieden je daarom alleen het beste en de veiligheid van onze gecertificeerde kliniek.
Je kunt bij onze kliniek terecht voor fillers, spierontspanners behandelingen maar ook voor plastic chirurgie: borstvergroting, bilvergroting, facelifts, liposuctie en meer. Wat maakt ons uniek in de kliniek is dat we je ook professioneel DNA-onderzoek aanbieden voedingsadvies, bindweefselmassage en sportbegeleiding.

Maak kennis met onze specialisten

Onze ISO 9001 en NEN 8009 gecertificeerde kliniek werkt uitsluitend met ervaren gekwalificeerde specialisten met passie voor het vak, die zorgen en oog hebben voor jouw noden en wensen als onze patiënt, met respect voor jouw natuurlijke schoonheid. Ons bedrijf is gebouwd rond het vervullen van jouw wensen! We brengen de toewijding aan details, aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen, om het beste resultaat te garanderen. Dankzij onze internationale artsen die actief zijn in het veld en op de hoogte zijn van de laatste trends en technieken, kunnen we je helpen om het best mogelijke resultaat te behalen. Onze specialisten kijken er naar uit om met je samen te werken om te kijken hoe we jouw droom kunnen waarmaken. Het zorgteam van Essential Aesthetics staat voor, tijdens en na de reis voor je klaar. Van de intake tot de nazorg. Bij ons bent je in bekwame, veilige handen want je bent essentieel voor ons.

Dr. Gabriel Jansen

Senior Nederlandse plastisch chirurg

Cosmetische chirurgie vereist niet alleen topkwaliteit, maar ook een
persoonlijke aanpak op maat. Dr. Gabriel Jansen draagt beide hoog in het
vaandel.

Dr. Aniel Sewnaik

Medische directeur & Gelaatschirurg

Dr. Sewnaik heeft jarenlange ervaring in reconstructieve chirurgie van hoofd
en hals. Deze zet hij in voor optimale resultaten bij het toedienen van
injectables en facelift operaties.

Dr. Luca Piombino

Italiaanse plastisch chirurg

Luca Piombino is onze Italiaanse, internationaal gerenommeerde ervaringsdeskundige in plastisch chirurgische behandelingen. Hij heeft over de hele wereld gewerkt, waaronder in Beverly Hills en Zuid-Amerika. Hij heeft zich hierdoor kunnen bekwamen in de meest innovatieve technieken.

Dr. Professor Philippe Levan

Gerenommeerde Franse plastisch chirurg

Professor Levan is een vooraanstaande Franse plastisch chirurg met meer dan 27
jaar ervaring in plastische chirurgie en een pionier op het gebied van
remodellering. Hij is een internationaal erkende innovator op het gebied van
bilimplantaten.

Liposuctie onderkin Den Haag - Kaaklijn verstrakken Den Haag - Onderkin weghalen Den Haag

De liposuctie onderkin vindt plaats in ons prachtige pand in Den Haag. Ook intake en nazorg en controles van de onderkin liposuctie vinden plaats in de kliniek in Den Haag. Kaaklijn verstrakken Den Haag wordt gedaan bij Essential Aesthetics.

BEOORDELINGEN

Lees de ervaringen van andere vrouwen op
ZorgkaartNederland en kliniekervaringen.nl