Skip to main content

Liposuctie

Lekker in je vel zitten heeft ook een letterlijke betekenis

Harmonie en balans tussen lichaam en geest
is kostbaar, dit straal je uit

Bij Essential Aesthetics in Den Haag specialiseren wij in liposuctie, vet aspiratie en dermolipectomie.

Soms geeft sporten ons niet het resultaat waar we op hebben gehoopt. Liposuctie kan dan een optie zijn. Let er wel op dat liposuctie geen manier is om gewicht te verliezen, maar meer om overtollig vet op bepaalde plekken weg te halen.

Voor een optimaal resultaat is BodyTite de ideale behandeling in combinatie met liposuctie: dit verstrakt de huid met wel 45%.

Lees meer over de BodyTite

Waarom kiezen voor Essential Aesthetics?

Keurmerk veiligheid & zorg
Jouw veiligheid staat centraal bij ons. Daarom is Essential Aesthetics trots op ons ISO-9001 en NEN-8009 keurmerk. Dit houdt in dat wij voldoen aan de internationale eisen voor kwaliteit, veiligheid en zorg. Daarnaast benadrukt deze certificering het belang van de wensen van onze patiënten en van ons streven naar continue verbetering.

Excelleren is onze norm
Door de combinatie van internationale chirurgen en het onderling delen van kennis en ervaring brengen wij esthetische chirurgie naar een hoger niveau. Het team van Essential Aesthetics streeft te allen tijde naar het hoogst haalbare en laat dit zien door grote betrokkenheid en te streven naar excellente resultaten. Daarnaast zijn wij er trots op dat ons team een hart heeft voor mensen en oog heeft voor jouw persoonlijke en natuurlijke schoonheid.

Jouw vertrouwen is het hart van onze kliniek
De norm van Essential Aesthetics is dat er met respect en toewijding wordt omgegaan met het kostbaarste bezit dat je in onze handen legt. Ons team begrijpt dat een ingreep een grote stap is die niet alleen een fysieke, maar ook een emotionele impact heeft. Wij doen daarom ons uiterste best om jou hierin zo goed mogelijk te ondersteunen.

Ongelimiteerde voor- en nazorg
Essential Aesthetics staat bekend om de uitstekende voor en nazorg. Tijdens de consulten nemen we de tijd voor om met aandacht naar jouw vragen en wensen te luisteren. Onze persoonlijke aandacht en warme benadering geeft je het gevoel dat je thuis bent. Ook na de ingreep staat ons medische team klaar om jou de nodige zorg te bieden.

Wat gebeurt er bij een liposuctie

Als je liposuctie overweegt, gaat de dokter het eerst met je hebben over de verschillende mogelijkheden. Lichamen zijn verschillend en niet de wensen van iedereen zijn haalbaar. Wanneer onze specialist je duidelijk de opties heeft uitgelegd, en je een keuze heeft gemaakt, zullen wij zo snel mogelijk een afspraak met je maken.

De dokter zal voor de procedure tekenen waar het vet verwijderd zal worden. De procedure zal bijna altijd plaats vinden onder narcose. Het overmatige vet wordt verwijderd met een dunne buis. De openingen worden vervolgens gehecht.

Het eindresultaat is zichtbaar na drie tot vier maanden en je kunt dit beïnvloeden door het goed volgen van de nazorg.

Hoe lang de operatie duurt ligt aan de hoeveelheid vet dat verwijderd moet worden. Als er meerdere behandelingen tegelijk worden uitgevoerd, kan het langer duren. De kosten van de operatie heeft te maken met hoe lang de operatie duurt. De chirurg kan vaak bepalen hoe lang de operatie zal duren.

Bent je opzoek naar een beter resultaat? Dit zal je bereiken met Liposculpture. Essential Aesthetics is een van de weinige klinieken in Nederland die deze speciale techniek aanbiedt, waardoor liposuctie naar een nieuw niveau wordt gebracht. We hebben een plastisch chirurg in ons team die gespecialiseerd is in Liposculpting en die heeft getraind in Zuid-Amerika. Hij heeft een fantastisch oog voor detail en gebruikt deze methode om nog mooiere vormen en contouren te creëren.

Liposuctie resultaat

Het eindresultaat hangt af van een aantal factoren, waar je zelf invloed over heeft.

Liposuctie, zoals eerder gezegd werd, is niet een manier om gewicht te verliezen. De hoeveelheid vet dat verwijderd kan worden heeft een limiet. Daarom is het geen oplossing voor obesitas. De chirurg beslist samen met je hoeveel vet er verwijderd kan worden, wetende dat het voor jouw eigen veiligheid nooit meer dan 2,25 kilo zal bedragen.

Het resultaat van abdominale liposuctie is volledig zichtbaar na 6 tot 9 maanden. Jouw lichaamscontouren zijn dan permanent, mits je jouw gewicht behoudt. Soms zijn de lichaamscontouren niet helemaal symmetrisch. Geen zorgen, geen enkel lichaam is volledig symmetrisch en in de meeste gevallen is subtiele asymmetrie helemaal niet zichtbaar. Als er te grote ongelijkheden zijn, kan een tweede operatie nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken.

Hoe beter je voor jouw lichaam zorgt, hoe langer het resultaat zal duren. Jouw gezondheid, toekomstige zwangerschappen en gewichtsschommelingen hebben uiteraard ook invloed op de duur van de uitslag.

Een strakkere huid? Kies voor BodyTite

De BodyTite verstrakt de huid tot 45%, bij een traditionele liposuctie is dit slechts 10%!

Een behandeling met de BodyTite verstevigt de huid met behulp van innovatieve radiofrequente energiegolven, waarbij meerdere weefsellagen onder de huid en de uitwendige huid worden verwarmd. Hierdoor smelt het vet en wordt de huid verstrakt. De dermis, het diepere deel van de huid, zit vol met collageen en zodra het de ingestelde temperatuur bereikt, worden de bestaande collageenvezels strakker en samengetrokken. Hierdoor wordt de strakheid en contour van de huid onmiddellijk worden verbeterd.

De meest vaak voorkomende behandel zones zijn:
– Buik
– Armen
– Borst en borsten
– Binnenkant en buitenkant dijen
– Knieën
– Billen

Lees meer over de BodyTite

Herstel na liposuctie

Hoe snel je herstelt hangt af van het behandelde gebied. In sommige gevallen wordt bij het hechten van de wond een drain ingebracht om het wondvocht en bloed te verwijderen. Deze drain kan meerdere dagen blijven zitten, afhankelijk van het behandelde gebied. De duur van jouw verblijf in het ziekenhuis is afhankelijk van de duur van de procedure en of je onder algehele of plaatselijke verdoving bent behandeld. Ons zorgteam geeft je vooraf een schatting en de chirurg legt je uiteraard de herstelperiode uit.

Na de operatie heeft je hoogstwaarschijnlijk enkele weken last van blauwe plekken, zwellingen en een algemeen pijngevoel. Als je een kleine operatie heeft ondergaan, is paracetamol meestal voldoende. Als dit niet genoeg is, kan de chirurg je zwaardere pijnstillers voorschrijven.

Je lymfevaten kunnen worden aangetast tijdens de liposuctie behandeling. Dit zal de zwelling rond de behandelde gebieden veroorzaken. Maak je geen zorgen, je lichaam zal je lymfevaten zelf weer genezen. Dit proces kan ongeveer 6 tot 12 maanden duren. Na deze periode zal je geen zwelling meer ervaren.

Ook zul je tijdelijk een elastisch korset moeten dragen. Dit vermindert en voorkomt zwelling, houdt de huid op zijn plaats en geeft het behandelde gebied de rust die het nodig heeft om succesvol te herstellen. Je kunt direct na de operatie een afspraak maken om de hechtingen te laten verwijderen. Afhankelijk van de ingreep raden wij je aan de eerste 6 tot 12 weken niet veel te bukken of tillen. Je kunt na ongeveer een week weer aan het werk gaan, afhankelijk van het soort werk dat je doet. Overleg altijd eerst met jouw arts.

Veiligheid door voorzorgmaatregelen

Als je eenmaal voor liposuctie heeft gekozen, bezorgen wij je een patiënteninformatie document. Lees deze a.u.b. zorgvuldig door. De arts zal je, naast het algemene advies, instructies geven die specifiek voor je zijn op basis van jouw gezondheid en leefomstandigheden. Het algemene advies wordt hieronder samengevat.

Voor de ingreep:

 • Stop vier weken voor de operatie met roken. Rook ook minimaal twee weken na de operatie niet. Roken vertraagd de wondgenezing en verhoogd de kans op infecties.
 • Begin twee weken voor de operatie met het innemen van Arnica druppeltjes. Gebruik de druppeltjes tot twee weken na de operatie. Dit vermindert de last van blauwe plekken en zwellingen.
 • Gebruik je Marcoumar, Sintrom/Sintrommitis, Asprocardio of vergelijkbare medicijnen? Overleg dan met je chirurg of je tijdelijk kunt stoppen met het gebruiken van deze medicijnen. Dit geldt ook bij het gebruiken van Aspirine of pijnstillers met aspirine zoals Advil, Diclofenac e.a. Tijdens de periode rondom de ingreep, kun je wel pijnstillers gebruiken zoals Paracetamol en Panadol.
 • Neem voor de operatie geen bloedverdunnende medicatie.
 • Vergeet niet om je vervoer naar huis te regelen. Zelf rijden is na de operatie niet mogelijk en niet toegestaan.
 • Zorg ervoor dat je de eerste nachten na de operatie niet alleen bent. Regel ook dat er iemand beschikbaar is om je de eerste paar dagen bij jouw thuis te helpen.
 • Vergeet niet jouw maten en details van het compressiekledingstuk door te geven. Wij raden je aan om twee kledingstukken te kopen, dit is voor jouw eigen comfort en hygiëne.

De dag van de ingreep:

 • Draag geen sieraden, horloges of piercings. De kliniek is niet aansprakelijk voor verlies en/of diefstal.
 • Zorg dat je 8 uur voor de ingreep niets eet of drinkt.
 • Laat je begeleider weten, hoe laat je opgehaald kunt worden. De arts kan je een inschatting van de tijd geven. Meestal verblijf je na de ingreep enkele uren in het ziekenhuis en in sommige gevallen is het verstandig om in het ziekenhuis te overnachten.

Na de ingreep:

 • Na de ingreep krijgt je een kledingstuk dat ervoor zorgt dat de juiste druk op jouw lichaam wordt uitgeoefend waardoor zwelling wordt verminderd en jouw lichaam in de juiste vorm blijft. Draag jouw compressiekleding zo lang als de arts adviseert. Dit is gemiddeld zes weken.
 • Liposuctie is in de meeste gevallen een dagbehandeling. Jouw helper kan je enkele uren na de operatie naar huis brengen.
 • Houd er rekening mee, dat je de eerste week na de ingreep niet kunt werken. Wanneer je lichamelijk inspannend werk hebt, kan het langer duren voordat je weer aan de slag kunt. Overleg dit altijd met je arts.
 • Blijf in beweging! Beweging helpt de zwelling te verminderen en stimuleert de bloedsomloop.
 • Sporten wordt de eerste 6 weken na de operatie afgeraden.

Risico’s en complicaties

Elke operatie brengt risico’s met zich mee. Ook al gebeurd het zelde, bedenk toch dat het volgende kan gebeuren:

 • Slechte herstelling van de wond.
 • (Tijdelijk) Opzwelling of verharding van de huid.
 • Asymmetrie van de buik.
 • (Tijdelijk) geen gevoel in jouw huid.

Veel van de problemen kunnen voorkomen worden door het nalopen en de voor- en nazorg advies.

Ons zorgteam staat klaar om je te ondersteunen bij de voorbereiding van jouw ingreep, ook tijdens het consult met de chirurg en begeleidt je ook na de operatie, zodat je weet wat je kunt verwachten en ook zo snel mogelijk geneest.

Wanneer je er goed over nagedacht heeft en wilt beginnen aan de weg naar zelfverzekerdheid en het lichaam dat je wilt, kunt je een overleg zonder verplichtingen aanvragen. Geen verplichtingen! Je bent het waard!

Het adviesgesprek

De eerste stap naar een lichaam dat beter bij je past, is een consult met onze plastisch chirurg. Dit gesprek is uiteraard geheel vrijblijvend. De chirurg luistert aandachtig naar jouw wensen en verwachtingen en bekijkt vervolgens samen met je de verschillende mogelijkheden. Elk lichaam is uniek, daarom is het cruciaal dat de chirurg het gebied bekijkt dat je overweegt aan te passen. Draag comfortabele kleding, aangezien een lichamelijk onderzoek nodig kan zijn.

Als je afbeeldingen heeft van jouw droomlichaam, neem deze dan mee naar het consult. De chirurg kan je specifiek advies geven en je vertellen of jouw verwachtingen realistisch zijn.

De chirurg zal ook informeren naar jouw gezondheid en medische geschiedenis. Geef zoveel mogelijk en nauwkeurige informatie, dit is belangrijk voor jouw eigen veiligheid. De chirurg zal je in alle eerlijkheid vertellen of het verstandig is om de gewenste procedure uit te voeren en zal deze samen met je doornemen. Maak van deze gelegenheid gebruik om te vragen naar eventuele andere behandelingen of wensen die je heeft.

Doe dan gerust vervolgonderzoek.

Nadat je heeft besloten welke behandelingen je wilt, geeft ons zorgteam je een offerte voor de behandelkosten. Het is meestal mogelijk om direct na het consult een afspraak te maken voor de operatie. Zodra die cruciale stap naar een versie van jou die je een geweldig gevoel geeft is gezet, ontvang je alle belangrijke informatie.

Uiteraard hoef je niet direct te beslissen of je een behandeling wil ontvangen. Denk er rustig en goed overna. Jij verdient het. Wanneer jij zover bent, helpen onze deskundigen je graag!

Mocht je na het consult nog vragen hebben, dan beantwoordt ons zorgteam deze graag. Bel, mail of app ons gerust. We zijn verheugd je te kunnen begeleiden op jouw reis naar een mooier en bevredigender uiterlijk.

Buik liposuctie

Een van de meest populaire liposuctieprocedures is buikliposuctie.
Wanneer je een buikliposuctie ondergaat, markeert de chirurg eerst het gebied op jouw buik dat moet worden gecorrigeerd.

Tijdens de operatie worden op onopvallende plaatsen op jouw buik incisies gemaakt waar een vloeistof wordt ingespoten waardoor het vet loskomt van de huid. De dokter zuigt vervolgens het vet weg met een kleine holle naald. Als de chirurg tevreden is met het resultaat, hecht hij de kleine incisies. De procedure duurt gemiddeld 1 tot 2,5 uur.

Dermolipectomie kan ook worden aangebracht om jouw maag nog mooier te maken. Met Liposculpture krijgt je een nog verfijnder resultaat. Essential Aesthetics is een van de weinige klinieken in Nederland die deze bijzondere techniek aanbiedt.

Meer informatie over de veiligheid van deze procedure en de mogelijke risico’s en complicaties vindt je in de sectie: Risico’s en complicaties.

Buik dermolipectomie

Bij een dermolipectomie wordt vet op een andere manier verwijderd dan bij liposuctie. Bij een dermolipectomie wordt het vet niet weggezogen maar wordt onderhuids vetweefsel weggesneden. De incisies die hier worden gemaakt zijn groter dan bij een liposuctiebehandeling, waardoor er grotere littekens achterblijven. De chirurg probeert de incisies natuurlijk altijd op onopvallende plaatsen te maken en hecht de wonden met oplosbare hechtingen. Deze procedure wordt vaak gecombineerd met liposuctie.

Zowel dermolipectomie als abdominale liposuctie vinden plaats onder algemene anesthesie. De duur van de operatie hangt af van de hoeveelheid verwijderd vet. Als er meerdere behandelingen tegelijk worden uitgevoerd, kan het langer duren. De kosten van de operatie worden bepaald door de duur van de operatie. Vaak kan de chirurg van tevoren aangeven hoe lang de operatie zal duren.

Bil liposuctie

Deze procedure is vergelijkbaar met abdominale liposuctie. Dezelfde algemene informatie is van toepassing als buikliposuctie. De procedure duurt ongeveer 1 tot 2,5 uur en vindt plaats onder algehele narcose.

Lymfatische massage

Een operatie kan de normale lymfestroom onderbreken, waardoor lymfevocht zich ophoopt in een bepaald deel van het lichaam, vaak in de armen of benen, waar de zwelling kan veroorzaken. Daarom is het na een liposuctie behandeling nodig om drainage/lymfatische massages uit te voeren.

Tijdens een lymfatische massage maakt onze ervaren massagetherapeut gebruik van een reeks glijdende, drukkende en cupping-bewegingen over het lichaam. De bewegingen stimuleren het lymfestelsel zonder de bloedvaten samen te drukken, waardoor het overtollige lymfevocht van de liposuctie wordt afgevoerd.

De massages dragen bij aan een beter herstelproces en een optimaal eindresultaat. Het zorgt ervoor dat de contouren strak blijven zonder onregelmatige vocht ophopingen.

Mythe: gewichtstoename vóór een operatie zal betere resultaten opleveren

Hoewel je misschien hebt gehoord van mensen die opzettelijk aankomen, zodat ze meer vet beschikbaar hebben om over te brengen naar hun billen, raden we dit absoluut niet aan.

Als je aankomt voorafgaand aan jouw Braziliaanse billift, moet je die gewichtstoename na de operatie vasthouden als je de resultaten wilt behouden. Dit komt omdat wanneer we afvallen, we géén vetcellen verliezen in een bepaald gebied. In plaats daarvan krimpen onze vetcellen over ons hele lichaam. Door gewichtstoename worden de vetcellen slechts tijdelijk groter. Als je voor de operatie 10 kilo aankomt, verlies je dat gewicht na de operatie en zullen jouw billen weer normaal worden. Het zal zijn alsof je de operatie niet hebt gehad.

Het is het echt beste om deze operatie uit te voeren wanneer je jouw ideale lichaamsgewicht hebt, omdat jouw plastisch chirurg bij een stabiel gewicht kan bepalen hoeveel vet er moet worden verwijderd en in jouw billen moet worden geïnjecteerd.

Kortom, als je geïnteresseerd bent in de lipofilling maar je hebt het gevoel dat je niet voldoende lichaamsvet hebt, probeer dan zeker niet om overgewicht te krijgen voordat je jouw plastisch chirurg heeft ontmoet. Houd er rekening mee dat de hoeveelheid vet die nodig is voor een goed lipofilling resultaat, afhangt van de grootte van de patiënt, aangezien deze in verhouding moet staan ​​tot het lichaam. Bijv. kleinere vrouwen hebben minder vet nodig om hun lichaam een ​​nieuwe vorm te geven, terwijl grotere vrouwen relatief meer nodig hebben.

Zorg ervoor dat je altijd een professional raadpleegt om te bepalen of je gewicht geschikt is om jouw doelen met de liposuctie/lipofilling te bereiken. Als je geen ideale kandidaat blijkt te zijn voor de liposuctie en lipofilling procedure, zijn er absoluut andere goede opties beschikbaar, zoals bilimplantaten, waarmee vergelijkbare resultaten kunnen worden bereikt.

Je bent van harte welkom om onze kliniek Essential Aesthetics te bezoeken en met ons team van experts te spreken, waar we zullen bepalen welke procedure het beste bij jouw behoeften en doelen past.

Tarieven

lokale verdoving

1 zone

2 zones

algehele verdoving

2 zones

3 zones

4 zones

 

€2.800

€3.500

 

€5.000

€6.500

€7.500

Postoperatieve litteken behandeling: €125 per zone

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek kan je terecht met al jouw vragen en kijkt de arts naar de mogelijkheden die het beste passen bij jouw lichaam. Wil je hierna nog een afspraak of heb je meer informatie nodig? Dat kan, het gaat immers om jouw lichaam. Gun jezelf het beste en maak een afspraak. Essential Aesthetics heeft al veel patiënten geholpen op hun reis naar een mooier lichaam en is trots op een tevredenheidsscore van maar liefst 96%. [Lees de reviews hier]

Nu is het jouw beurt! Boek een gratis persoonlijk en vrijblijvend adviesgesprek met een van onze care team specialisten via 070 220 2222. Because you are essential to us.

Het tweede consult met de door je gekozen chirurg is tegen betaling (€ 50). Deze vergoeding wordt in mindering gebracht op de factuurkosten voor operaties. Zelfs wanneer je achteraf geen behandeling bij ons boekt, ontvang je een uitgebreid en medisch verantwoord consult. Na dit adviesgesprek heb je al veel informatie, een waardevolle basis voor eventuele vervolgstappen.

Onze resultaten

Over ons

Aangenaam verrast door de zorg die ik kreeg bij Essential Aesthetics. Topdokters en personeel zijn erg aardig en zorgzaam! deze clinic zeker aanbevelen!

Aanbevolen door 96% van onze cliënten
Uitstekende zorg en ondersteuning
8.8 score op klinische ervaringen
Zie onze voor en na foto’s

Essential Aesthetics is een bijzondere kliniek met ISO 9001 en NEN 8009 certificering, in een prachtig monumentaal pand in Den Haag. Wij zijn gespecialiseerd in plastische chirurgie, injectables, afvallen en anti-ageing behandelingen.
Vanuit onze visie biedt Essential Aesthetics je zoveel mogelijk begeleiding in alle disciplines die nodig zijn voor een gezonde levensstijl.
Onze kliniek is ontstaan ​​uit de passie van één vrouw. De passie voor schoonheid en een diep gevoel voor dankbaarheid voor alles wat ons lichaam ons geeft heeft geleid tot het levenswerk van de eigenaar en oprichter: een kliniek die moedigt vrouwen aan om zelfverzekerder en sterker te worden en meer te genieten van het geschenk van een mooi en gezond lichaam. En dat is wat Essential Aesthetics doet met een gedreven team van Nederlands, internationaal artsen en ervaringsdeskundigen. Essential Aesthetics is a brand made by women, for women. Het is veel te doen vertrouw je lichaam toe aan iemand anders. Wij begrijpen dat en bieden je daarom alleen het beste en de veiligheid van onze gecertificeerde kliniek.
Je kunt bij onze kliniek terecht voor fillers, spierontspanners behandelingen maar ook voor plastic chirurgie: borstvergroting, bilvergroting, facelifts, liposuctie en meer. Wat maakt ons uniek in de kliniek is dat we je ook professioneel DNA-onderzoek aanbieden voedingsadvies, bindweefselmassage en sportbegeleiding.

Maak kennis met onze specialisten

Onze ISO 9001 en NEN 8009 gecertificeerde kliniek werkt uitsluitend met ervaren gekwalificeerde specialisten met passie voor het vak, die zorgen en oog hebben voor jouw noden en wensen als onze patiënt, met respect voor jouw natuurlijke schoonheid. Ons bedrijf is gebouwd rond het vervullen van jouw wensen! We brengen de toewijding aan details, aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen, om het beste resultaat te garanderen. Dankzij onze internationale artsen die actief zijn in het veld en op de hoogte zijn van de laatste trends en technieken, kunnen we je helpen om het best mogelijke resultaat te behalen. Onze specialisten kijken er naar uit om met je samen te werken om te kijken hoe we jouw droom kunnen waarmaken. Het zorgteam van Essential Aesthetics staat voor, tijdens en na de reis voor je klaar. Van de intake tot de nazorg. Bij ons bent je in bekwame, veilige handen want je bent essentieel voor ons.

Dr. Gabriel Jansen

Senior Nederlandse plastisch chirurg

Cosmetische chirurgie vereist niet alleen topkwaliteit, maar ook een
persoonlijke aanpak op maat. Dr. Gabriel Jansen draagt beide hoog in het
vaandel.

Dr. Aniel Sewnaik

Medische directeur & Gelaatschirurg

Dr. Sewnaik heeft jarenlange ervaring in reconstructieve chirurgie van hoofd
en hals. Deze zet hij in voor optimale resultaten bij het toedienen van
injectables en facelift operaties.

Dr. Luca Piombino

Italiaanse plastisch chirurg

Luca Piombino is onze Italiaanse, internationaal gerenommeerde ervaringsdeskundige in plastisch chirurgische behandelingen. Hij heeft over de hele wereld gewerkt, waaronder in Beverly Hills en Zuid-Amerika. Hij heeft zich hierdoor kunnen bekwamen in de meest innovatieve technieken.

Professor Philippe Levan

Gerenommeerde Franse plastisch chirurg

Professor Levan is een vooraanstaande Franse plastisch chirurg met meer dan 27
jaar ervaring in plastische chirurgie en een pionier op het gebied van
remodellering. Hij is een internationaal erkende innovator op het gebied van
bilimplantaten.

Liposuctie Den Haag

De liposuctie behandeling vindt onder lokale verdoving plaats in ons prachtige pand in Den Haag. Ook de eventuele nazorg en check ups na de liposuctie vinden plaats in de kliniek in Den Haag. Liposuctie Den Haag doe je bij Essential Aesthetics.

BEOORDELINGEN

Lees de ervaringen van andere vrouwen op
ZorgkaartNederland en kliniekervaringen.nl