Liquid facelift

Een frisse en jeugdige look door middel van injecties

DIENST

Liquid facelift

Een facelift zonder operatie en zonder snijden

De eerste rimpels, een lossere huid, ineens zie je er ouder uit dan je je voelt.

Je huid is de belangrijkste basis voor je schoonheid, want het zegt veel over je gezondheid. Onze moderne manier van leven is meestal stressvol, waardoor onze huid steeds minder gezond wordt. Schade veroorzaakt door te veel zon en te weinig bescherming laten zichtbare sporen na. Het verouderingsproces en onze hormoonbalans hebben ook invloed op de gezondheid van onze huid. Een doffe tint, grijze/vlekkerige/droge huid, puistjes of een ouder wordende huid … dit alles vermindert onze uitstraling. Extra redenen om je huid te verwennen en een extra boost te geven. Als je huid gloeit, dan doe jij dat ook!

De liquid facelift is een combinatiebehandeling gericht op het verbeteren van het uiterlijk en bestaat uit een aantal stappen. Deze stappen omvatten zowel Spierontspanners als tijdelijke vulstoffen op basis van hyaluronzuur of collageen producerende injectables.

Onze cosmetisch artsen helpen je graag met de nieuwste technieken om de effecten van tijd en onze levensstijl te vertragen. Vraag nu een consult aan bij onze doktoren en stel samen een persoonlijk behandelplan op maat samen!

Een combinatie van fillers en Spierontspanners kiezen?

Injecteerbare behandelingen zijn over het algemeen een keuze tussen Spierontspanners of fillers. Een liquid facelift omvat een combinatie van beide. De werking en functie verschilt per product.

Fillers

Een filler vult het gedeelte van het gezicht waar meer volume gewenst is. Fillers worden vaak gebruikt om bijvoorbeeld vollere lippen te creëren of volume toe te voegen aan de wangen. Dit zorgt meteen voor een jeugdige uitstraling. Het actieve ingrediënt in de meeste fillers is hyaluronzuur, een stof die al van nature in het lichaam aanwezig is. Naarmate je ouder wordt, verdwijnt dit onderhuidse hyaluronzuur langzaam. Hierdoor gaat er volume verloren en droogt de huid uit. Door het hyaluronzuur via een injectable aan te vullen, wordt zowel het volume als de elasticiteit van de huid hersteld. Bovendien heeft hyaluronzuur een hydraterende werking.
Een filler op basis van hyaluronzuur werkt ongeveer 6 tot 12 maanden. Fillers met hyaluronzuur zijn geschikt om rimpels, lijntjes en plooien in de huid onzichtbaar te maken en tegelijkertijd volume toe te voegen. Je controleert de benodigde hoeveelheid bij de cosmetisch specialist.

Spierontspanners

Spierontspanners is een eiwit dat verdund onder de huid wordt aangebracht. Deze injecteerbare stof verslapt de onderhuidse spieren op strategische plaatsen, waardoor rimpels minder zichtbaar worden. Spierontspanners is daarom vooral een spierverzwakker waardoor de huid er gladder uitziet. Het duidelijke verschil met andere fillers is dat Spierontspanners geen extra volume toevoegt. De hoeveelheid die je injecteert, bepaalt hoe lang het effect aanhoudt en is meestal tussen de drie en zes maanden. Het gebruik van Spierontspanners is ideaal voor het behandelen van een frons, ongewenste lijntjes op het voorhoofd of kraaienpootjes bij de ogen.

Tarieven

  • Liquid Facelift: vanaf € 1050, –

Gebruik het gratis (en vrijblijvende) adviesgesprek om al jouw vragen te stellen. de arts naar de mogelijkheden die het beste passen bij jouw lichaam. Mocht je hierna nog een afspraak willen of meer informatie nodig hebben, dan zijn wij je graag van dienst. het gaat immers om jouw lichaam. Gun jezelf het beste en maak een afspraak. Essential Aesthetics heeft al veel patiënten geholpen op hun reis naar een mooier lichaam en is trots op een tevredenheidsscore van maar liefst 96%.

Nu is het aan jou! Maak een afspraak voor gratis consultatie met een van onze zorgteam specialisten.070 220 2222. Omdat jij essentieel voor ons bent.

Het tweede consult met de door je gekozen chirurg is tegen betaling (€ 50). Deze vergoeding wordt in mindering gebracht op de factuurkosten voor operaties. Zelfs wanneer je achteraf geen behandeling bij ons boekt, ontvang je een uitgebreid en medisch verantwoord consult. Na dit adviesgesprek heb je al veel informatie, een waardevolle basis voor eventuele vervolgstappen.

VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK

ONS RESULTAAT

Voor / Na

OVER ONS

Waarom Essential Aesthetics

Aangenaam verrast door de zorg die ik kreeg bij Essential Aesthetics. Topdokters en personeel zijn erg aardig en zorgzaam! deze clinic zeker aanbevelen!

Aanbevolen door 96% van onze cliënten
Uitstekende zorg en ondersteuning
8.8 score op klinische ervaringen
Zie onze voor en na foto’s

Essential Aesthetics is een bijzondere kliniek met ISO 9001 certificering, in een prachtig monumentaal pand in Den Haag Wij zijn gespecialiseerd in plastische chirurgie, injectables, afvallen en anti-ageing behandelingen.
Vanuit onze visie biedt Essential Aesthetics je zoveel mogelijk begeleiding in alle disciplines die nodig zijn voor een gezonde levensstijl.
Onze kliniek is ontstaan ​​uit de passie van één vrouw. De passie voor schoonheid en een diep gevoel voor dankbaarheid voor alles wat ons lichaam ons geeft heeft geleid tot het levenswerk van de eigenaar en oprichter: een kliniek die moedigt vrouwen aan om zelfverzekerder en sterker te worden en meer te genieten van het geschenk van een mooi en gezond lichaam. En dat is wat Essential Aesthetics doet met een gedreven team van Nederlands, internationaal artsen en ervaringsdeskundigen. Essential Aesthetics is a brand made by women, for women. Het is veel te doen vertrouw je lichaam toe aan iemand anders. Wij begrijpen dat en bieden je daarom alleen het beste en de veiligheid van onze ISO 9001 gecertificeerde kliniek.
Je kunt bij onze kliniek terecht met ISO 9001 certificering voor fillers, Spierontspanners behandelingen maar ook voor plastic chirurgie: borstvergroting, bilvergroting, facelifts, liposuctie en meer. Wat maakt ons uniek in de kliniek is dat we je vanaf september 2020 ook professioneel DNA-onderzoek aanbieden voedingsadvies, bindweefselmassage en sportbegeleiding.

Maak kennis met onze specialisten

Onze ISO gecertificeerde kliniek werkt uitsluitend met ervaren gekwalificeerde specialisten met passie voor het vak, die zorgen en oog hebben voor jouw noden en wensen als onze patiënt, met respect voor jouw natuurlijke schoonheid. Ons bedrijf is gebouwd rond het vervullen van jouw wensen! We brengen de toewijding aan details, aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen, om het beste resultaat te garanderen. Dankzij onze internationale artsen die actief zijn in het veld en op de hoogte zijn van de laatste trends en technieken, kunnen we je helpen om het best mogelijke resultaat te behalen. Onze specialisten kijken er naar uit om met je samen te werken om te kijken hoe we jouw droom kunnen waarmaken. Het zorgteam van Essential Aesthetics staat voor, tijdens en na de reis voor je klaar. Van de intake tot de nazorg. Bij ons bent je in bekwame, veilige handen want je bent essentieel voor ons.

Dr. Gabriel Jansen

Senior Nederlandse plastisch chirurg

Cosmetische chirurgie vereist niet alleen topkwaliteit, maar ook een
persoonlijke aanpak op maat. Dr. Gabriel Jansen draagt beide hoog in het
vaandel.

Dr. Aniel Sewnaik

KNO-arts en hoofd- en nekchirurg

Dr. Sewnaik heeft jarenlange ervaring in reconstructieve chirurgie van hoofd
en hals. Deze zet hij in voor optimale resultaten bij het toedienen van
injectables en facelift operaties.

Luca Piombino

Italiaanse ervaringsdeskundige
in plastisch chirurgische behandelingen

Luca Piombino is onze Italiaanse, internationaal gerenommeerde ervaringsdeskundige in plastisch chirurgische behandelingen. Hij heeft over de hele wereld gewerkt, waaronder in Beverly Hills en Zuid-Amerika. Hij heeft zich hierdoor kunnen bekwamen in de meest innovatieve technieken.

Professor Philippe Levan

Gerenommeerde Franse ervaringsdeskundige
in plastisch chirurgische behandelingen

Professor Levan is een vooraanstaande Franse plastisch chirurg met meer dan 27
jaar ervaring in plastische chirurgie en een pionier op het gebied van
remodellering. Hij is een internationaal erkende innovator op het gebied van
bilimplantaten.

BEOORDELINGEN

Lees de ervaringen van andere vrouwen op
ZorgkaartNederland en kliniekervaringen.nl