Skip to main content
Blog

Maak kennis met de uitvinder van de Biconvex bilimplantaten en ontdek waarom wij de beste zijn in bilvergrotingen!!!

By 16 mei 2020maart 30th, 2022Geen reacties

Essential Aesthetics is continue op zoek naar de beste en meest innovatieve technieken. Dat begint bij degene die de ingreep uitvoert; de arts. We zijn dan ook trots om een ​​nieuwe langdurige samenwerking aan te kondigen met de gerenommeerde Franse chirurg en ervaren expert, prof. Dr. Phillipe Levan, die al meer dan 20 jaar dé expert is in bilvergroting.

Jouw lichaam is een van jouw meest kostbare bezittingen. Je hebt er maar éen die een leven lang mee moet. Zeker als het gaat om cosmetische ingrepen is een weloverwogen keuze onontbeerlijk. Waarom zou je dan niet gaan voor het mooiste resultaat met de meest ervaren arts die de nieuwste technieken onder de knie heeft? Jouw lichaam is deze investering meer dan waard. Als kliniek weten wij als geen ander wat de impact kan zijn van een geslaagde ingreep. Wij helpen je graag bij jouw zoektocht naar het beste voor jou, door samen te werken met de beste artsen.

Het is dan ook met trots dat wij onze lange termijn samenwerking met de Franse ervaringsdeskundige dr. Phillipe Levan aankondigen.

Prof. Dr. Levan is een vooraanstaande Franse chirurg met meer dan 30 jaar academische ervaring in plastische, reconstructieve en esthetische chirurgie. Lees meer over Dr. Levan] Hoewel hij al zijn operaties met de grootste zorg en vaardigheid uitvoert, staat hij vooral bekend als expert op het gebied van bilvergroting. Een procedure die hij al meer dan 20 jaar met succes heeft uitgevoerd. Met deze nieuwe samenwerking tilt Essential Aesthetics het niveau van onze bilvergroting met implantaatbehandeling naar een hoger academisch niveau. Onze patiënten krijgen de beste methode met de veiligste implantaten en het beste eindresultaat met het minste risico. Maar als kliniek gaan we nog een stap verder.

De Essential Aesthetics Academy: door doktoren, voor jou

Een van de belangrijkste ambities van Essential Aesthetics is het vergroten van innovatie op het gebied van cosmetische chirurgie. Dit doen we door samen te werken met internationale experts. Maar innovatie gaat verder als kennis wordt gedeeld. Als kliniek maken we dit mogelijk door onze ervaren internationale artsen de kans te geven anderen op te leiden. De Essential Aesthetics Academy for Body Contouring is opgericht om een ​​platform van hoge academische kwaliteit te creëren waar ervaren artsen kennis met elkaar delen. Het uiteindelijke resultaat? Onze patiënten kunnen nu ook voor de meest innovatieve technieken in Nederland terecht. Hierdoor kunnen wij hen nog beter helpen hun lang gekoesterde wensen op een veilige manier te realiseren.

In juli organiseren we de eerste Essential Aesthetics Academy Bil Augmentation Masterclasses, geleid door Dr. Levan die al veel doktoren heeft opgeleid. Tijdens deze Masterclasses traint Dr. Levan andere ervaren artsen en deelt zijn kennis. De doktoren worden persoonlijk opgeleid tijdens een-op-een sessies en krijgen de kans om het geleerde in praktijk te brengen onder de strikte supervisie van Dr. Levan.

Biconvex implantaat, innovatie in bilimplantaten

Een van de ambities van Dr. Levan is om altijd te werken met de nieuwste technieken en de beste producten. Tijdens zijn bilvergrotingsoperaties merkte Dr. Levan op dat, hoewel de implantaten die voor bilvergroting worden gebruikt, veilig en duurzaam zijn, er toch verbeteringen mogelijk zijn. Daar stopte hij niet. In samenwerking met Sebbin-laboratoria ontwierp Dr. Levan een nieuw implantaat speciaal voor bilvergroting: de ‘biconvexe bilprothese’.
Bij een bilvergroting wordt het implantaat tussen de bilspieren geplaatst, een lichaamsdeel dat veel gebruikt wordt. Daarom, hoewel klein, is er een kans dat het implantaat kan roteren. Het is bij deze procedure ook belangrijk dat het implantaat flexibel is en gemakkelijk zijn vorm terugkrijgt. Hoe flexibeler het implantaat, hoe kleiner de incisie en het uiteindelijke litteken.

Dankzij Dr. Levan kunnen de laboratoria van Sebbin nu een derde vorm aanbieden naast de anatomische en ronde implantaten: het biconvexe implantaat voor bilvergroting. Dit maakt hen de enige fabrikant die drie 3 gluteale vormen kan aanbieden. Het biconvex bilimplantaat voldoet aan alle standaard veiligheids- en kwaliteitseisen. Bovendien heeft het biconvexe implantaat de volgende kenmerken:

  • De gel in de implantaten heeft een uitmuntende vormgeheugen door de hoge cohesiviteit en viscoelasticiteit.

  • De implantaten worden in een incisie van 5 cm ingebracht en krijgen hun oorspronkelijke vorm onmiddellijk na het inbrengen terug dankzij de visco-elastische gel, ongeacht hoeveel het implantaat tijdens het inbrengen wordt gekneed of vervormd.

  • De biconvex vorm heeft net als de ronde vorm een ​​hoge projectie, maar is ook nog eens symmetrisch, waardoor de verplaatsingen in de billen niet zichtbaar zijn.

Tijdens een vrijblijvend consult kunt je met al jouw vragen terecht en kijkt de arts naar de mogelijkheden die het beste bij jouw lichaam passen. Wil je hierna nog een afspraak of heb je meer informatie nodig? Dat kan, want het draait allemaal om je lichaam. Gun uzelf het beste en maak een afspraak. Essential Aesthetics heeft al veel patiënten geholpen op hun reis naar een mooier lichaam en is trots op een tevredenheidsscore van maar liefst 96%. [Read the reviews here] Nu is het jouw beurt! Because you are essential to us.

Because you are Essential to us!