WE ARE COMMITTED TO EXCELLENCE, AS YOU ARE ESSENTIAL TO US!

Maak kennis met de uitvinder van de Biconvex bilimplantaten en ontdek waarom wij de beste zijn in bilvergrotingen!!!

Essential Aesthetics is continue op zoek naar de beste en meest innovatieve technieken. Dat begint bij degene die de ingreep uitvoert; de arts. Wij kondigen dan ook met trots een nieuwe lange termijn samenwerking aan met de gerenommeerde Franse chirurg en ervaringsdeskundige Dr. Phillipe Levan, expert in bilvergrotingen en de uitvinder van de Biconvex bilimplantaten.

 

Jouw lichaam is een van jouw meest kostbare bezittingen. Je hebt er maar éen die een leven lang mee moet. Zeker als het gaat om cosmetische ingrepen is een weloverwogen keuze onontbeerlijk. Waarom zou je dan niet gaan voor het mooiste resultaat met de meest ervaren arts die de nieuwste technieken onder de knie heeft? Jouw lichaam is deze investering meer dan waard. Als kliniek weten wij als geen ander wat de impact kan zijn van een geslaagde ingreep. Wij helpen je graag bij jouw zoektocht naar het beste voor jou, door samen te werken met de beste artsen.

Het is dan ook met trots dat wij onze lange termijn samenwerking met de Franse ervaringsdeskundige dr. Phillipe Levan aankondigen.

Dr. Levan is een toonaangevende Franse chirurg met meer dan 17 jaar academische ervaring in plastische, reconstructieve en esthetische chirurgie. Hoewel hij alle ingrepen met de grootste zorg en kunde uitvoert, staat hij bekend als expert in bilvergrotingen. Met deze samenwerking tilt Essential Aesthetics het level van onze bilvergrotingen met implantaten naar een hoger niveau. Hiermee kunnen wij onze patiënten de beste methode aanbieden met de veiligste implantaten en het mooiste eindresultaat met de minste risico’s. Maar we gaan als kliniek nog een stap verder.

De Essential Aesthetics Academy; door artsen, voor jou

Een van de kernelementen van Essential Aesthics’s visie is het vergroten van innovatie in het vakgebied van cosmetische chirurgie, door samen te werken met internationale experts. Maar innovatie komt sneller op gang wanneer kennis gedeeld wordt. Als kliniek maken wij dit mogelijk door onze ervaren internationale artsen de gelegenheid te geven anderen op te leiden. De Essential Aesthetics Academy is opgericht om een high level platform te creëren waar ervaren artsen kennis delen met andere ervaren artsen. Het uiteindelijke resultaat? Dat wij onze patiënten ook in Nederland de meest innovatieve technieken kunnen aanbieden en ze nog beter kunnen helpen bij het realiseren van hun wensen.

In juli organiseren wij de eerste Essential Aesthetics Academy Buttock Augmentation Masterclasses geleid door dr. Levan die al vele artsen heeft opgeleid. Tijdens deze Masterclasses leidt dr. Levan andere ervaren artsen op en deelt hij zijn kennis. De artsen worden persoonlijk opgeleid tijdens een op een sessies en krijgen de mogelijkheid om het geleerde in praktijk te brengen onder strenge supervisie van dr. Levan.

 

Biconvex implantaat, innovatie in bilimplantaten

Een van dr. Levans ambities is om altijd met de laatste technieken en beste producten te werken. Tijdens zijn bilvergrotingen merkte dr. Levan dat hoewel de gebruikte implantaten voor bilvergrotingen veilig en duurzaam zijn er toch nog verbeteringen wenselijk zijn. Het bleef niet bij wensen. Dr. Levan heeft in samenwerking met Sebbin laboratories een nieuwe implantaat specifiek voor bilvergrotingen ontworpen: de ‘biconvex buttock prosthesis’.
Bij een bilvergroting wordt het implantaat tussen de bilspieren geplaatst, een gedeelte van het lichaam die veel gebruikt wordt. Vandaar dat, hoewel klein, de kans bestaat dat het implantaat draait. Het is bij deze ingreep ook belangrijk dat het implantaat flexibel is en weer gemakkelijk zijn vorm terugkrijgt. Hoe flexibeler het implantaat, hoe kleiner de incisie en het uiteindelijke litteken.

Sebbin’s laboratories kan nu met de hulp van dr. Levan naast de anatomische en ronde implantaten een derde vorm aanbieden: de biconvex implantaat voor bilvergrotingen. Zij zijn daarmee de enige fabrikant die drie 3 gluteal vormen kan aanbieden.  De biconvex buttock implantaat voldoet aan alle standaard veiligheids- en kwaliteitseisen. Daarnaast heeft de biconvex implantaat de volgende eigenschappen:

  • De gel in de implantaten heeft een uitmuntende vormgeheugen door de hoge cohesiviteit en viscoelasticiteit.
  • De implantaat kan worden ingebracht in een 5 cm incisie en neemt meteen na het inbrengen weer de oorspronkelijke vorm aan door de viscoelastische gel, hoeveel het implantaat ook is gekneed of vervormd om het in te kunnen brengen.
  • De biconvex vorm heeft net als de ronde vorm een hoge projectie, maar is daarnaast ook nog eens symmetrisch, waardoor eventuele verplaatsingen in de billen niet zichtbaar zijn.

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek kan je terecht met al jouw vragen en kijkt de arts naar de mogelijkheden die het beste passen bij jouw lichaam. Wil je hierna nog een afspraak of heb je meer informatie nodig? Dat kan, het gaat immers om jouw lichaam. Gun jezelf het beste en maak een afspraak. Essential Aesthetics heeft al veel patienten geholpen op hun reis naar een mooier lichaam. Nu is het jouw beurt!

Because you are Essential to us!

25 reacties op “Maak kennis met de uitvinder van de Biconvex bilimplantaten en ontdek waarom wij de beste zijn in bilvergrotingen!!!”

  1. I’m extremely pleased to discover this website. I wanted to thank you for ones time just for this fantastic read!! I absolutely enjoyed every part of it and i also have you bookmarked to see new stuff in your site.

  2. Thanks for the suggestions you have shared here. Something else I would like to express is that laptop or computer memory specifications generally increase along with other advances in the engineering. For instance, if new generations of processor chips are brought to the market, there is certainly usually a similar increase in the size preferences of all computer system memory and hard drive space. This is because software program operated simply by these processor chips will inevitably increase in power to take advantage of the new technology.

  3. https://www.takip2018.com takipçi alarak fenomen olmak artık çok kolay
    takipç dilerseniz TÜRK takipçi dilerseniz yabancı karışık takipçi satın alma seçenekleri ile sizlere eşsiz bir hizmet sunan takip2018 Türkiye nin en kaliteli ve güvenilir takipçi satın alma sitesi

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

nl_NLNederlands
Scroll naar top