Skip to main content
Blog

Maak kennis met FaceTite. De niet-chirurgische facelift met een minimale hersteltijd

By 28 december 2022Geen reacties

De wetenschap is geëvolueerd. Een niet-chirurgische behandeling voor zowel lichaam als gezicht bedoelt voor het verstevigen en remodelleren van de huid. Als je graag het resultaat wilt van een facelift, maar dan minder ingrijpend en zonder lang herstel dan is FaceTite de perfecte keuze voor jou!

Als medische kliniek nemen wij jouw reis zeer serieus en voelen we ons verantwoordelijk voor het vertrouwen in ons en jouw lichaam. De prioriteit van het Essential Aesthetics-team is om je met de grootste zorg en professionaliteit te begeleiden voor, tijdens en na elke behandeling.

Wat is FaceTite?

Bekend als een veilige en minimaal invasieve behandeling, is FaceTite de nieuwste technologie die het effect van een facelift benadert zonder zichtbare littekens of chirurgie. Dit gebeurt op basis van radiofrequente energiegolven, waarbij meerdere weefsellagen onder- en bovenhuids worden verwarmd.

Deze behandelmethode maakt gebruik van twee cannules waarbij de een onder de huidlaag wordt ingebracht en de andere aan de buitenzijde van de huid wordt gehouden. Beide cannules geven op basis van radiofrequente golven warmte af. De warmte die ontstaat tijdens de behandeling zal de aanmaak van collageen stimuleren, vetcellen oplossen en de huid ‘triggeren’ om samen te trekken en strakker te worden.

Het apparaat smelt de vetcellen, waarna het overtollige opgewarmde en vloeibare vet met behulp van een dunne naald wordt verwijderd.

FaceTite verstevigt de verslapte huid rond de ogen, wangen, mond en verjongt het algehele uiterlijk van het gezicht. Het is een minimaal invasieve procedure die is ontworpen om de huid te verstevigen en te liften. Veel van onze patiënten aarzelen om een facelift te ondergaan vanwege de complexiteit van deze behandeling. We zijn dan ook zeer trots dat wij onze dierbare patiënten nu de meest veilige en moderne manier van huidverstrakking kunnen aanbieden! FaceTite is een minder ingrijpende behandeling met als doel een natuurlijk ogend eindresultaat.

FaceTite is een verjongende behandeling op basis van radiofrequente energiegolven die de aanmaak van collageen stimuleert, de verslapte huid verstevigt en de contouren van het gezicht verbetert.

Gericht op vermindering van de dubbele kin, meer definitie van de kaaklijn en gevormde jukbeenderen!

In slechts één behandeling kan FaceTite aanzienlijke verbeteringen aan het gezicht en andere kleine delen van het lichaam bieden. Het is een veilige en zeer effectieve behandeling die de contouren van het gezicht definieert en tegelijkertijd de huid verstevigd.

Welke gebieden kun je behandelen met FaceTite?

De volgende gebieden kunnen behandeld worden met FaceTite. Het is tevens mogelijk om tijdens één behandelsessie meerdere zones te laten behandelen:

– Gebied rondom de ogen
– Rokerslijnen
– Wenkbrauwen
– Onderkin
– Kaaklijn
– Marionette lijnen
– Wangen
– Voorhoofd
– Neus-lippen plooi

Wat gebeurt er tijdens de behandeling met FaceTite ?

Een FaceTite-behandeling verstevigt de huid en smelt het vet met behulp van innovatieve radiofrequente energiegolven, waardoor meerdere weefsellagen zowel onder- en bovenhuids worden verwarmd.

De weefsellagen onder en boven de huid worden verwarmd tot een vooraf bepaalde temperatuur. De dermis, het diepere deel van de huid zit vol collageen. Zodra dit gebied de gewenste temperatuur bereikt, worden de bestaande weefsels samengetrokken. Dit verbetert onmiddellijk de stevigheid en contouren van de huid.

Vaak is er maar één behandeling met de FaceTite nodig om het gewenste resultaat te bereiken! Tevens kunnen wij je van harte een supplementenplan aanbevelen ,voor het beste resultaat van uw behandeling. Onze orthomoleculair suppletie adviseuse gaat graag samen met je in gesprek om je te begeleiden met een persoonlijk advies.

Resultaten na FaceTite

De eerste resultaten zijn zichtbaar na 2-4 weken. Dan is de zwelling volledig verdwenen en in de komende 6 tot 8 maanden zul je de volledige effecten van de FaceTite zien toenemen door aanmaak van collageen.

Met een gezonde leefstijl kunnen de resultaten van de FaceTite vele jaren, zo niet decennia aanhouden. Om zo lang mogelijk te genieten van het mooie resultaat, zullen zowel leefstijl en persoonlijke verzorging een essentiële rol spelen.

In meerdere onderzoeken is bewezen dat je voor een optimaal resultaat dat door de jaren heen aanhoudt, het van belang is prioriteit te geven jouw uiterlijke- en innerlijke verzorging. Dit kun je onder andere bereiken door anti-aging behandelingen zoals PRP behandelingen, Morpheus8 radiofrequentiebehandelingen.

De asemenea, puteți contacta consultantul medical pentru un plan de îngrijire ulterioar adaptat nevoilor dumneavoastră.

Dacă poți să afli mai multe despre clinică, tratamentele noastre sau îngrijirea pe care o oferă, nu ezitați să nu ne contactați.