Skip to main content

Microneedling

Microneedling met de Dermapen is
een van de nieuwere technieken
op het gebied van microneedling.

Microneedling met de Dermapen

Essential Aesthetics kan je veel behandelingen bieden die jouw huid weer te laten stralen. Microneedling met de Dermapen is een van de nieuwere technieken op het gebied van microneedling.

Behandeling met de Dermapen is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en verfraaien zonder de bovenste huidlaag (epidermis) te beschadigingen. De Dermapen heeft veel voordelen ten opzichte van de MTS-roller of de Dermaroller:

 • De huid heeft minder hersteltijd nodig;
 • De behandeling is comfortabeler en nauwkeuriger.

Wat gebeurt er tijdens een behandeling met de Dermapen

De Dermapen heeft minuscule naaldjes die vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken. Deze kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar ‘verwonden’ de huid precies genoeg om deze op een natuurlijke manier te activeren. Het natuurlijke herstelproces dat diep in de huid op gang komt, wordt gebruikt en door de prikkeling geactiveerd. Hierdoor wordt de aanmaak van collageen en bindweefsel (elastine) gestimuleerd.

Dermapen/Micro-needling De luxe en Gold

De Dermapen De Luxe/Micro-needling behandeling is perfect voor een stevigere, stralende en gezonde huid.

Micro-needling opent meer dan 1.200 micro-kanaaltjes per seconde, op ons gezicht of lichaamsdelen.

Deze kanaaltjes zijn met het blote oog niet zichtbaar, maar ‘verwonden’ de huid net genoeg om deze op natuurlijke wijze te activeren. Het natuurlijke genezingsproces dat diep in de huid begint, wordt door de stimulatie geactiveerd.

De behandeling met de Dermapen is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en te verfraaien zonder de bovenste huidlaag (epidermis) te beschadigen. Het verhoogt de productie van collageen en elastine op een veilige en natuurlijke manier. Tijdens de behandeling gebruiken we gepersonaliseerde cocktailampullen om de huid een handje te helpen en de beste resultaten te bereiken.

De behandeling kan ook gecombineerd worden met een lymfatische massage. Deze speciale stap helpt de werking van de huid te bevorderen wanneer de micro-needling ingrijpt. Het gepersonaliseerde serum wordt tijdens de needling-behandeling aangebracht, zodat de huid er jonger, rimpelvrij en stralender uitziet.

Na de micro-needling wordt een Japanse nek- en schoudermassage uitgevoerd, die wordt afgesloten met een kalmerend en verzachtend masker om de behandeling af te ronden.

Het wordt aanbevolen om de behandeling om de 4 weken te herhalen, in overeenstemming met het natuurlijke regeneratieproces van de huid. Na verloop van tijd, zal je kleine poriën, effen huidtoon, glad oppervlak en gloeiende huid zien.

Gold Dermapen/Micro-needling behandeling 65 minuten € 299,00
Openingsceremonie
 • Gepersonaliseerd consult
 • Diepreinigende en milde exfoliator met zeealgen
 • Lymfatische massage naar keuze (10 minuten extra)
 • Verdovende crème
15 min
Micro-needling van het gezicht ( gepersonaliseerde cocktail van professionele ampullen )
30 min
Hydrogel Masker met verzachtende complexe ingrediënten
15 min
Herstel & sluitingsceremonie
 • Uitnodiging naar onze schoonheidsbar met een afsluitend drankje
10 min
Dermapen De Luxe//Micro-needling behandeling 90 minuten € 229,00
Openingsceremonie
 • Gepersonaliseerd consult
 • Essential oliën voor zuivering
10 min
Reiniging
 • Exfoliatie om dode oppervlaktehuidcellen te verwijderen
 • Verdovende crème
15 min
Dermapen gehele gezicht (met professionele cocktail van ampullen)
30 min
Hydrogel Masker met verzachtende complexe ingrediënten
 • Waarbij u een ontspannende nek & schouder Kobido Massage ontvangt
15 min
Herstel & sluitingsceremonie
 • Uitnodiging naar onze schoonheidsbar met een afsluitend drankje
10 min

Dermapen littekenweefsel herstel therapie

Elke operatie laat een blijvend litteken achter. Bij Essential Aesthetics hoeven onze patiënten zich veel minder zorgen te maken over littekens, want wij bieden mogelijkheden voor littekenvermindering.

Dermapen is een vorm van micro-needling waarbij een speciale cocktail van collageen stimulerende ingrediënten, eventueel in combinatie met stamcelregeneratie-ingrediënten, wordt uitgevoerd.

Micro-needling stimuleert de collageen- en elastineproductie dankzij de fibroblastreactie die door de micro-wondjes wordt veroorzaakt. De genezingsprocedure geeft een tweede leven aan de littekenweefsels die kunnen worden verjongd en hersteld. De penetratie van de actieve ingrediënten in combinatie met de verbeterde stimulatie van het collageen zorgen voor een duidelijke verbetering als resultaat.

Het is aanbevolen om de behandeling 4 tot 5 keer te herhalen om zichtbare resultaten te zien. Deze behandeling kan 6 maanden na de operatie worden uitgevoerd.

Derma-pen scar tissue repair therapy (2 zones) 60 minutes
Openingsceremonie
 • Gepersonaliseerd consult
 • Essential oliën voor zuivering
10 min
Reiniging
 • Exfoliatie om dode oppervlaktehuidcellen te verwijderen
 • Verdovende crème
10 min
Medische diepe Dermapen-therapie (met professionele cocktail van ampullen voor littekenherstel)
30 min

Herstel & sluitingsceremonie

Uitnodiging naar onze schoonheidsbar met een afsluitend drankje

10 min

Tarieven

Professionele Dermapen behandeling (0.5mm – 1mm), Huidverjonging

 • Gezicht vanaf € 125,-
 • Gezicht en hals vanaf € 350,-
 • Gezicht, hals en decolleté vanaf € 399.-
 • Kaaklijk en bovenlip vanaf € 100,-
 • Oogcontour vanaf € 65,-

Dermapen medische behandeling uitgevoerd door een medisch specialist (1mm – 2,5mm), Diepe rimpels, littekens en huidstriemen

 • Gezicht € 250
 • Gezicht en hals € 460,-
 • Gezicht, hals en decolleté € 525,-
 • Kaaklijk en bovenlip € 175,-
 • Voorhoofd € 175,-
 • Bovenlip € 95,-
 • Striae op aanvraag
 • Littekens op aanvraag
 • Dermapen Gold/Microneedling behandeling € 299,00
 • Dermapen de Luxe/Microneedling behandeling € 229,00
 • Derma-pen scar tissue repair therapy € 185,00

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek kan je terecht met al jouw vragen en kijkt de arts naar de mogelijkheden die het beste passen bij jouw lichaam. Wil je hierna nog een afspraak of heb je meer informatie nodig? Dat kan, het gaat immers om jouw lichaam. Gun jezelf het beste en maak een afspraak. Essential Aesthetics heeft al veel patiënten geholpen op hun reis naar een mooier lichaam en is trots op een tevredenheidsscore van maar liefst 96%. [Lees de reviews hier]

Nu is het jouw beurt! Boek een gratis persoonlijk en vrijblijvend adviesgesprek met een van onze care team specialisten via 070 220 2222. Because you are essential to us.

Het tweede consult met de door je gekozen chirurg is tegen betaling (€ 50). Deze vergoeding wordt in mindering gebracht op de factuurkosten voor operaties. Zelfs wanneer je achteraf geen behandeling bij ons boekt, ontvang je een uitgebreid en medisch verantwoord consult. Na dit adviesgesprek heb je al veel informatie, een waardevolle basis voor eventuele vervolgstappen.

ONS RESULTAAT

Voor / Na

OVER ONS

Waarom Essential Aesthetics

Aangenaam verrast door de zorg die ik kreeg bij Essential Aesthetics. Topdokters en personeel zijn erg aardig en zorgzaam! deze clinic zeker aanbevelen!

Aanbevolen door 96% van onze cliënten
Uitstekende zorg en ondersteuning
8.8 score op klinische ervaringen
Zie onze voor en na foto’s

Essential Aesthetics is een bijzondere kliniek met ISO-9001 en NEN-8009 certificering, in een prachtig monumentaal pand in Den Haag. Wij zijn gespecialiseerd in plastische chirurgie, injectables, afvallen en anti-ageing behandelingen.
Vanuit onze visie biedt Essential Aesthetics je zoveel mogelijk begeleiding in alle disciplines die nodig zijn voor een gezonde levensstijl.
Onze kliniek is ontstaan ​​uit de passie van één vrouw. De passie voor schoonheid en een diep gevoel voor dankbaarheid voor alles wat ons lichaam ons geeft heeft geleid tot het levenswerk van de eigenaar en oprichter: een kliniek die moedigt vrouwen aan om zelfverzekerder en sterker te worden en meer te genieten van het geschenk van een mooi en gezond lichaam. En dat is wat Essential Aesthetics doet met een gedreven team van Nederlands, internationaal artsen en ervaringsdeskundigen. Essential Aesthetics is a brand made by women, for women. Het is veel te doen vertrouw je lichaam toe aan iemand anders. Wij begrijpen dat en bieden je daarom alleen het beste en de veiligheid van onze gecertificeerde kliniek.
Je kunt bij onze kliniek terecht voor fillers, spierontspanners behandelingen maar ook voor plastic chirurgie: borstvergroting, bilvergroting, facelifts, liposuctie en meer. Wat maakt ons uniek in de kliniek is dat we je ook professioneel DNA-onderzoek aanbieden voedingsadvies, bindweefselmassage en sportbegeleiding.

Maak kennis met onze specialisten

Onze ISO-9001 en NEN-8009 gecertificeerde kliniek werkt uitsluitend met ervaren gekwalificeerde specialisten met passie voor het vak, die zorgen en oog hebben voor jouw noden en wensen als onze patiënt, met respect voor jouw natuurlijke schoonheid. Ons bedrijf is gebouwd rond het vervullen van jouw wensen! We brengen de toewijding aan details, aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen, om het beste resultaat te garanderen. Dankzij onze internationale artsen die actief zijn in het veld en op de hoogte zijn van de laatste trends en technieken, kunnen we je helpen om het best mogelijke resultaat te behalen. Onze specialisten kijken er naar uit om met je samen te werken om te kijken hoe we jouw droom kunnen waarmaken. Het zorgteam van Essential Aesthetics staat voor, tijdens en na de reis voor je klaar. Van de intake tot de nazorg. Bij ons bent je in bekwame, veilige handen want je bent essentieel voor ons.

Lulu Xu

Huidspecialist

Lulu is een bekwame en zeer gepassioneerde huidexpert als het gaat om klanten de schoonheid te laten uitstralen die we allemaal van binnen hebben. Als het gaat om anti-ageing , huidverzorging en diepe weefselmassages, helpt Lulu je om dichter bij het gewenste resultaat te komen.

Dr. Aniel Sewnaik

Medische directeur & Gelaatschirurg

Dr. Sewnaik heeft jarenlange ervaring in reconstructieve chirurgie van hoofd
en hals. Deze zet hij in voor optimale resultaten bij het toedienen van
injectables en facelift operaties.

Dr. Gabriel Jansen

Senior Nederlandse plastisch chirurg

Cosmetische chirurgie vereist niet alleen topkwaliteit, maar ook een
persoonlijke aanpak op maat. Dr. Gabriel Jansen draagt beide hoog in het
vaandel.

Professor Philippe Levan

Gerenommeerde Franse plastisch chirurg

Professor Levan is een vooraanstaande Franse plastisch chirurg met meer dan 27
jaar ervaring in plastische chirurgie en een pionier op het gebied van
remodellering. Hij is een internationaal erkende innovator op het gebied van
bilimplantaten.

BEOORDELINGEN

Lees de ervaringen van andere vrouwen op
ZorgkaartNederland en kliniekervaringen.nl