Skip to main content
Blog

Mooiere borsten met geen zichtbare littekens veilige implantaten

By 26 maart 2021juli 12th, 2021Geen reacties

Mooiere borsten met bijna geen zichtbare littekens en veilige implantaten die een leven lang meegaan

Ook op het front van borstcorrecties zijn er ontwikkelingen en veilige keuzes. Groter of kleiner, het kan tegenwoordig met een minimum aan littekens op een natuurlijke manier. Kies je voor implantaten dan is ook dat volkomen veilig. Wist je dat onze implantaten komen met een levenslange garantie? En dat de littekens dankzij nieuwe plaatsing- en hechttechnieken bijna niet te zien zijn?

Natuurlijk ga je bij zo een verandering niet over een nacht ijs. Het gaat wel over jouw lichaam en er is niets kostbaarder dan dat.

“Ons advies:lees je goed in, bekijk online reviews en resultaten op bijvoorbeeld Kliniekervaringen.nl en laat je goed informeren door ervaren artsen over de mogelijkheden. Werk nu al naar de ingreep toe door eventueel gezonder te leven. Hoe gezonder jouw lichaam, hoe kleiner de risico’s!”

Bij Essential Aesthetics werken wij met ervaren artsen die luisteren naar jouw wensen en oog hebben voor jouw schoonheid! Een borstcorrectie met implantaten is al mogelijk vanaf €4000,-Binnen onze klinieken streven we er naar om de beste kwaliteit te leveren en is excelleren onze norm. ij bieden daarom de nieuwste technieken aan omtrent borstvergrotingen en borstliften met minimale littekenvorming van 2.5 cm.

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij onze kliniek met de nieuwste technieken en implantaten? Bezoek dan onze pagina’s op de website over borstvergrotingen, -verkleiningen en andere borstveranderingen.
Natuurlijk kan je ook meteen een persoonlijk adviesgesprek inplannen. Jouw wensen staan centraal. Wie weet, wordt dit de zomer waarin je eindelijk vol zelfvertrouwen kan stralen!

“Na wat reviews gelezen te hebben online en verschillende klinieken bezocht te hebben voelde ik me het prettigst bij Essential Aesthetics. … Het gesprek met de arts verliep boven verwachting… Ik heb die dag nog een operatie ingepland…. De eerste keer naakt voor de spiegel heb ik daarom ook enorm zitten huilen. Tranen van blijdschap! Ook toen werd ik omarmd door het vriendelijke personeel van essential aesthetics. Ik raad anderen en iedereen om mij heen deze kliniek aan. Waarom? Ik voelde me belangrijk en werd niet behandeld als een nummer. Ik weet dat mocht ik in de toekomst vragen hebben, ik hier altijd terecht kan. Lieve essential care team DANK JE WEL!!” – Mevr. Verklein
Meer weten over haar ervaring? Lees dan haar hele review! Lees dan haar hele review!