Skip to main content
Blog

Morpheus8 RF Microneedling

By 18 november 2022Geen reacties

De behandeling waar iedereen het over heeft

Wat is Morpheus8? Wij zien het graag als de kunst van schoonheid voor een nieuwe generatie vrouwen, die de moed hebben om hun reis van zelfzorg te omarmen.

Heeft u zich ooit afgevraagd wat het geheim is achter beroemdheden die er zo verzorgd en verfrist uitzien of erin slagen zo snel na de bevalling weer terug te keren naar hun lichaam van voor de zwangerschap? Natuurlijk zijn evenwichtige voeding en lichaamsbeweging belangrijk, maar als specialisten kunnen wij u onthullen dat dit slechts de helft van het resultaat  is.

Morpheus8 is de meest geavanceerde en revolutionaire niet-chirurgische behandeling op de markt die radiofrequentie-energie combineert met microneedling, een gefractioneerde huidbehandeling die de collageenproductie van de onderliggende lagen van de dermis stimuleert.

De wetenschap achter Morpheus8 heeft bewezen dat er geen beter alternatief is om de collageen- en elastineproductie op een dieper niveau te stimuleren, wat resulteert in een gladdere, strakkere huid met de kracht om ook het hardnekkige onderhuidse vet op te lossen en een liftend effect te creëren.

Radiofrequentie-energie is een wetenschappelijk bewezen methode om collageen te remodelleren en opnieuw op te bouwen. Het is minimaal invasief en maakt gebruik van een matrix van micronaalden om de diepere lagen van de huid te vernieuwen, zonder dat de patiënt er veel last van heeft. Door zich te richten op de diepere lagen van de huid, kunnen weefsels van het gezicht en het lichaam worden geremodelleerd om een stralender jeugdige uitstraling te onthullen.

Morpheus8 levert de diepste beschikbare fractionele behandelingen, die subdermaal weefsel tot 8mm doordringen. De mogelijkheid om weefsel sequentieel op drie niveaus, in milliseconde-intervallen te behandelen, zorgt voor een aanzienlijke vermindering van de behandelingstijd, minimaliseert huidschade, verhoogt de uniformiteit van de behandeling en maakt op maat gemaakte fractionele procedures voor het hele lichaam mogelijk.

Morpheus8 kan worden gebruikt in dezelfde behandelingssessie, of enkele dagen na andere behandelingen. Morpheus8 kan ook worden gecombineerd met andere behandelingen om uitgebreidere resultaten te bereiken, zoals PRP (Rich Plasma Treatments) of skin boosters zoals Profhilo een complex van zuiver hyaluronzuur met antioxidanten, ontworpen om de huid te herstellen.

Het voordeel van de radiofrequente technologie van Morpheus8 is dat het op alle huidtypes kan worden toegepast. Door de unieke eigenschappen kunnen zelfs donkere huidtinten worden behandeld.

Met onze holistische benadering en ruime ervaring op het gebied van plastische chirurgie en huidverbetering, hebben we gemerkt dat veel vrouwen moeite hebben om dezelfde kledingmaat en lichaamscompositie te behouden nadat ze een bepaalde leeftijd zijn gepasseerd of nadat ze zijn bevallen. Sommige vrouwen blijven schommelen in lichaamsgewicht , zelfs maanden of jaren na de zwangerschap, en vaak blijven ze zitten met vervelende bijkomstigheden zoals onder andere cellulitis, huidverslapping,striae,hardnekkige vetophopingen enzovoorts .

Het goede nieuws is dat de wetenschap heeft bewezen dat met een van de nieuwste technologieën  een minder invasieve manier dan een chirurgische ingreep in veel gevallen een oplossing kan bieden, zoals Morpheus8. Morpheus8 kan een geweldige ondersteuning zijn met minimale downtime in het herstelproces, maar het geheim is  alle mogelijke tools in te zetten en dit vraagt om een aanpak die  zowel de innerlijke mens als de uiterlijke mens tot in de puntjes voorbereidt op de behandeling, teneinde het herstel te bevorderen en te werken naar het hoogst haalbare eindrsultaat!

Welke gebieden kunnen worden behandeld?

Morpheus8 kan worden gebruikt op elk gebied van het lichaam die kunnen profiteren van resurfacing en subdermale vernieuwing. De meest behandelde gebieden zijn het gezicht, hals, decolleté, de zones rondom de ogen, buik, dijen, benen en billen.

Wat kunt u behandelen met Morpheus8?

✓ Zichtbaar verminderen van onderhuids vetweefsel onder de kin, verminderen van wallen

✓ Verminderen van diepe lijnen en rimpels

✓ Behandelen littekens  zoals van acne, buikwandcorrectie en borstlift

✓ Hyperpigmentatie en verkleuringen van de huid

✓ Vermindering van huidstriemen

✓ Wallen

✓ Verbeteren van de huidstructuur

✓ Minimaliseren van grote poriën

✓ Stimuleert de aanmaak van collageen

✓ Huidverslapping

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Uw behandelaar zal het optimale aantal sessies aanbevelen op basis van uw persoonlijke wensen. De behandeling en de frequentie van deze behandeling worden specifiek afgestemd om optimale resultaten te verkrijgen. Afhankelijk van uw huidtype en de kwaliteit van uw huid  kan het zijn dat  een combinatie van behandelingen met regelmatige tussenpozen krijgt geadviseerd.

 

Wat gebeurt er tijdens een behandeling met Morpheus8?

De Morpheus8-behandeling induceert warmte, waardoor de ruwe textuur, fijne lijntjes, rimpels en depressieve littekens, zoals acnelittekens samen met oppervlakkige pigmenten die worden verhit, worden verbeterd. De behandeling leidt ook tot huidverjonging door verhitting van de dermis, waardoor de aanmaak en aanvulling van collageen wordt gestimuleerd en oppervlakkige fijne bloedvaatjes worden gesloten. De behandeling vereist anesthesie met een verdovende crème, verdovende injecties of lichte sedatie,  de keuze is afhankelijk van het tyoe behandeling en het oordeel van de arts.