Skip to main content

Morpheus8

Nieuwste technologie voor huidverstrakking & verbetering

Morpheus8 is een veilige, effectieve en niet-chirurgische behandeling voor het herstellen van de huid van het hele lichaam, huidverstrakking en vetvermindering van hardnekkige gebieden.

Het maakt gebruik van minimaal invasieve fractionele radiofrequentie-energie (RF) om dieper in de huid te dringen dan andere microneedling-apparaten, waardoor de natuurlijke genezingsreactie van de huid wordt geactiveerd om huidverstrakking en lifting te bevorderen.

✓ Vetophopingen
✓ Diepe lijnen en rimpels
✓ (Acne) littekens
✓ Hyperpigmentatie

✓ Striae
✓ Huidtextuur

Grove poriën

Waarom kiezen voor Essential Aesthetics?

Keurmerk veiligheid & zorg
Jouw veiligheid staat centraal bij ons. Daarom is Essential Aesthetics trots op ons ISO-9001 keurmerk. Dit houdt in dat wij voldoen aan de internationale eisen voor kwaliteit, veiligheid en zorg. Daarnaast benadrukt deze certificering het belang van de wensen van onze patiënten en van ons streven naar continue verbetering.

Excelleren is onze norm
Door de combinatie van internationale chirurgen en het onderling delen van kennis en ervaring brengen wij esthetische chirurgie naar een hoger niveau. Het team van Essential Aesthetics streeft te allen tijde naar het hoogst haalbare en laat dit zien door grote betrokkenheid en te streven naar excellente resultaten. Daarnaast zijn wij er trots op dat ons team een hart heeft voor mensen en oog heeft voor jouw persoonlijke en natuurlijke schoonheid.

Jouw vertrouwen is het hart van onze kliniek
De norm van Essential Aesthetics is dat er met respect en toewijding wordt omgegaan met het kostbaarste bezit dat je in onze handen legt. Ons team begrijpt dat een ingreep een grote stap is die niet alleen een fysieke, maar ook een emotionele impact heeft. Wij doen daarom ons uiterste best om jou hierin zo goed mogelijk te ondersteunen.

Ongelimiteerde voor- en nazorg
Essential Aesthetics staat bekend om de uitstekende voor en nazorg. Tijdens de consulten nemen we de tijd voor om met aandacht naar jouw vragen en wensen te luisteren. Onze persoonlijke aandacht en warme benadering geeft je het gevoel dat je thuis bent. Ook na de ingreep staat ons medische team klaar om jou de nodige zorg te bieden.

Hoe werkt Morpheus8?

Morpheus8 is een veilige, effectieve en niet-chirurgische behandeling voor huidherstel van het hele lichaam door middel van huidverstrakking en vetvermindering in hardnekkige gebieden. Het maakt gebruik van minimaal invasieve fractionele radiofrequentie-energie (RF) om dieper in de huid door te dringen dan andere microneedling-apparaten. Hierdoor wordt de natuurlijke genezingsreactie van de huid geactiveerd om huidverstrakking en -lifting te bevorderen.

De verbetering en verstrakking is een resultaat doordat het lichaam dat meer collageen en elastine produceert en de celvernieuwing versnelt. Dit zorgt voor het hervormen en verstevigen van de huid. Dit leidt tot een natuurlijk anti-verouderingsproces dat de textuur van de huid verzacht, de slappe huid verstevigd, gladder, gelijkmatiger en jeugdiger maakt.

De behandeling duurt 15 tot 30 minuten, afhankelijk van het te behandelen gebied.

Wat kun je behandelen met Morpheus8?

✓ Vetophopingen
✓ Diepe lijnen en rimpels
✓ (Acne) Littekens
✓ Hyperpigmentatie
✓ Striae
✓ Huidtextuur
✓ Vergrote poriën

Nazorg Morpheus8

  • U kunt een koud kompres gedurende 20 minuten na de Morpheus-behandeling aanbrengen om de gevoeligheid te verminderen
  • U kunt crème gebruiken op het behandelde gebied
  • Na 2 dagen kun je weer make-up gebruiken
  • Gebruik ten minste factor 50 zonnebrandcrème na de behandeling

Resultaten na Morpheus8

De resultaten zijn direct zichtbaar. De beste resultaten zijn zichtbaar na 3 tot 6 maanden omdat de celvernieuwing en collageenproductie deze tijd nodig hebben.

Is Morpheus8 een veilige behandeling?

De Morpheus8 is een veilige behandeling omdat het gecontroleerde microschade biedt – geen echte schade aan uw huid.

Enkele tijdelijke bijwerkingen zijn:

Kleine blauwe plekken
Korstvorming
Roodheid

Sommige patiënten hebben hobbels of rastervlekken gemeld. Al deze bijwerkingen verdwijnen over het algemeen vanzelf binnen een paar dagen.

Prijzen Morpheus8

Gezicht

Morpheus8 gezicht                                                € 500,- per behandeling

Morpheus8 gezicht in combinatie met PRP            € 695,- per behandeling
(twv € 450,-)

3 Morpheus8 gezichtsbehandelingen                   € 1500,-
pakket in combinatie met 2 x hals (twv € 1000,-)

 

Lichaam behandeling voor het verstrakken van de huid

1 sessie Morpheus8 body (kleine zone)                € 650,-
Pakket van 3 sessies body ( kleine zone)                € 1950,-

 

Littekens

vanaf                                                                       € 350,-

VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK

Over ons

Aangenaam verrast door de zorg die ik kreeg bij Essential Aesthetics. Topdokters en personeel zijn erg aardig en zorgzaam! deze clinic zeker aanbevelen!

Aanbevolen door 96% van onze cliënten
Uitstekende zorg en ondersteuning
8.8 score op klinische ervaringen
Zie onze voor en na foto’s

Essential Aesthetics is een bijzondere kliniek met ISO 9001 certificering, in een prachtig monumentaal pand in Den Haag Wij zijn gespecialiseerd in plastische chirurgie, injectables, afvallen en anti-ageing behandelingen.
Vanuit onze visie biedt Essential Aesthetics je zoveel mogelijk begeleiding in alle disciplines die nodig zijn voor een gezonde levensstijl.
Onze kliniek is ontstaan ​​uit de passie van één vrouw. De passie voor schoonheid en een diep gevoel voor dankbaarheid voor alles wat ons lichaam ons geeft heeft geleid tot het levenswerk van de eigenaar en oprichter: een kliniek die moedigt vrouwen aan om zelfverzekerder en sterker te worden en meer te genieten van het geschenk van een mooi en gezond lichaam. En dat is wat Essential Aesthetics doet met een gedreven team van Nederlands, internationaal artsen en ervaringsdeskundigen. Essential Aesthetics is a brand made by women, for women. Het is veel te doen vertrouw je lichaam toe aan iemand anders. Wij begrijpen dat en bieden je daarom alleen het beste en de veiligheid van onze gecertificeerde kliniek.
Je kunt bij onze kliniek terecht voor fillers, spierontspanners behandelingen maar ook voor plastic chirurgie: borstvergroting, bilvergroting, facelifts, liposuctie en meer. Wat maakt ons uniek in de kliniek is dat we je vanaf september 2020 ook professioneel DNA-onderzoek aanbieden voedingsadvies, bindweefselmassage en sportbegeleiding.

Maak kennis met onze specialisten

Onze ISO gecertificeerde kliniek werkt uitsluitend met ervaren gekwalificeerde specialisten met passie voor het vak, die zorgen en oog hebben voor jouw noden en wensen als onze patiënt, met respect voor jouw natuurlijke schoonheid. Ons bedrijf is gebouwd rond het vervullen van jouw wensen! We brengen de toewijding aan details, aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen, om het beste resultaat te garanderen. Dankzij onze internationale artsen die actief zijn in het veld en op de hoogte zijn van de laatste trends en technieken, kunnen we je helpen om het best mogelijke resultaat te behalen. Onze specialisten kijken er naar uit om met je samen te werken om te kijken hoe we jouw droom kunnen waarmaken. Het zorgteam van Essential Aesthetics staat voor, tijdens en na de reis voor je klaar. Van de intake tot de nazorg. Bij ons bent je in bekwame, veilige handen want je bent essentieel voor ons.

Dr. Aniel Sewnaik

Injectable specialist & gelaatschirurg

Dr. Sewnaik heeft jarenlange ervaring in reconstructieve chirurgie van hoofd
en hals. Deze zet hij in voor optimale resultaten bij het toedienen van
injectables en facelift operaties.

Alexandra Gomes

Medisch consulent & Voedingsexpert

Alexandra heeft ruim 20 jaar ervaring op het gebied van huidverzorging en heeft een passie voor gezondheidszorg een (inner) beauty. Zij assisteert de arts tijdens het consult, maar is daar vooral als jouw aanspreekpunt. Persoonlijke aandacht gecombineerd met kennis van de vele behandelingen en ingrepen die onze kliniek kan bieden, zorgt voor het juiste advies en uiteindelijk voor de behandeling die het beste bij jou past.

Morpheus8 Den Haag

Morpheus8 Den Haag vindt plaats onder lokale verdoving in ons prachtige pand in Den Haag. Morpheus Den Haag doe je bij Essential Aesthetics.

BEOORDELINGEN

Lees de ervaringen van andere vrouwen op
ZorgkaartNederland en kliniekervaringen.nl