WE ARE COMMITTED TO EXCELLENCE, AS YOU ARE ESSENTIAL TO US!

Non-invasieve anti-aging

Een aantal maanden geleden heb je van ons nieuws ontvangen over Ultherapy®:
dé behandeling die een klassieke facelift vervangt.

Zonder operatie, veilig en met spectaculaire resultaten.

Ultherapy® wordt op steeds meer plaatsen in Nederland aangeboden, maar niet overal is iedereen enthousiast over de resultaten.

Dit komt doordat deze behandeling alleen het gewenste effect op kan leveren wanneer er gebruik gemaakt wordt van de juiste apparatuur. De aanschafprijs hiervan is voor veel klinieken een flinke investering. Helaas leert de praktijk dat als hierop bezuinigd is.

Wees verzekerd van de juiste apparatuur door je behandeling bij Essential Aesthetics te laten uitvoeren. Vraag onze specialisten en artsen gerust naar de specificaties hiervan en stel ons alle vragen die je hebt.

Wij zijn enorm trots op deze investering in de geavanceerde apparatuur voor jouw Ultherapy® behandeling. Neem alleen genoegen met de best mogelijke resultaten. Lees hieronder meer!

De resultaten die je kan verwachten met Ultherapy.

Maar wat is Ultherapy en hoe werkt het?

Naarmate we ouder worden verandert uw huidkwaliteit en daarmee je uiterlijk. Collageen en elastine in de huid verzwakt en vermindert.

Ultherapy® is een niet-operatieve en zeer veilige behandeling om je wenkbrauwen, de huid van je hals en de onderkant van je kin te liften en te verstrakken. Ook de lijnen en rimpels op je decolleté kun je hiermee verminderen!

Zelfs voor wie wat jonger is en al last heeft van verzakkingen is deze behandeling uitermate geschikt.
De voordelen van Ultherapy® zijn:

  • Natuurlijk resultaat
  • Zonder hersteltijd
  • Gelifte en strakkere huid

Tijdens de behandeling:
Ultherapy® levert op niet-invasieve wijze ultrasoundenergie af om het huidweefsel op verschillende diepten te verhitten. De energie brengt het natuurlijke wondgenezingsproces op gang wat de aanmaak van nieuw collageen en elastine stimuleert.

3 maanden na de behandeling:
De resultaten worden geleidelijk zichtbaar. Na 2-3 maanden zijn de resultaten te zien van een gelifte en strakkere huid; de verbetering kan nog toenemen tot 6 maanden na de behandeling.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

nl_NLNederlands
Scroll naar top