Skip to main content

Belkyra / Kybella (Onderkin weghalen)

Onderkin weghalen door middel van injecties.

Strakkere kin met Belkyra / Kybella

Durf je geen selfies te nemen vanwege je dubbele kin? Ben je het zat om die dubbele kin in de spiegel en op foto’s keer op keer te zien? Essential Aesthetics helpt je om zonder operatie van jouw onderkin af te komen. De naam van deze techniek is Kybella, ook wel bekend als Belkyra.

Wat is Belkyra / Kybella?

Belkyra werkt op basis van deoxycholinezuur. Een stof die van nature in ons lichaam zit en verantwoordelijk is voor het afbreken van vetten. En omdat een onderkin vaak vooral teveel vetweefsel is, helpt dit zuur om van de vetcellen in je onderkin af te komen. Zijn die vetcellen eenmaal weg, dan blijven ze weg.

Naarmate we ouder worden, verslapt de huid rondom de kin en verliest deze de elasticiteit. Als je deze losse huid wil liften, kun je ook kiezen voor een draadlift. Dit is net als Belkyra een non-chirurgische behandeling.

Wat gebeurt er tijdens een Belkyra / Kybella - behandeling?

Voor de behandeling kijkt onze ervaringsdeskundige of Belkyra de beste behandeling is om jouw verwachtingen en wensen uit te laten komen. Besluit je de behandeling te doen, dan vertelt de arts je alles over deze behandeling. Onze ervaringsdeskundige tekent af waar de injecties nodig zijn. Daarna injecteert de arts het middel in het vetweefsel. Dit zijn een paar kleine prikjes. In totaal is de arts ongeveer 30 minuten bezig. Bij Essential Aesthetics houden we rekening met onze patiënten die bang zijn voor de pijn van injecties.  We nemen de tijd om jouw huid te verdoven, zodat je bijna niets voelt van de behandeling. Om het beste resultaat te krijgen heb je gemiddeld 3 tot 4 behandelingen nodig. Tijdens jouw vrijblijvend adviesgesprek spreek je af met de cosmetische arts hoeveel behandelingen nodig zijn.

Resultaat

Het is normaal dat je direct na de behandeling soms een gezwollen en misschien rode onderkin heeft. Sommige patiënten krijgen blauwe plekken die vanzelf verdwijnen. De omvang hiervan is afhankelijk van de gezondheid van jouw huid. Goed afkoelen na de behandeling helpt bij het verminderen van zwelling en eventuele naweeën. Door de zwelling kan je onderkin de eerste week wat dikker lijken, dit verdwijnt vanzelf. Na ongeveer zes tot acht weken ziet je het eindresultaat en kunt je de volgende behandeling ondergaan. Denk eraan om een ​​week voor de behandeling GEEN bloedverdunnende medicatie te gebruiken. Het is ook beter om de avond voor de behandeling en op de dag zelf geen crème of make-up te gebruiken.

Als je je onderkin kwijt wilt, maak dan nu een afspraak voor Belkyra!

Tarieven

Belkyra / Kybella: € 600/flacon

Gebruik het gratis (en vrijblijvende) adviesgesprek om al jouw vragen te stellen. de arts naar de mogelijkheden die het beste passen bij jouw lichaam. Mocht je hierna nog een afspraak willen of meer informatie nodig hebben, dan zijn wij je graag van dienst. het gaat immers om jouw lichaam. Gun jezelf het beste en maak een afspraak. Essential Aesthetics heeft al veel patiënten geholpen op hun reis naar een mooier lichaam en is trots op een tevredenheidsscore van maar liefst 96%.

Nu is het jou beurt! Boek dan een gratis persoonlijk gesprek met een van onze zorgteamspecialisten via 070 220 2222. Because you are essential to us.

Het tweede consult met de door je gekozen chirurg is tegen betaling (€ 50). Deze vergoeding wordt in mindering gebracht op de factuurkosten voor operaties. Zelfs wanneer je achteraf geen behandeling bij ons boekt, ontvang je een uitgebreid en medisch verantwoord consult. Na dit adviesgesprek heb je al veel informatie, een waardevolle basis voor eventuele vervolgstappen.

ONS RESULTAAT

Voor / Na

OVER ONS

Waarom Essential Aesthetics

Aangenaam verrast door de zorg die ik kreeg bij Essential Aesthetics. Topdokters en personeel zijn erg aardig en zorgzaam! deze clinic zeker aanbevelen!

Aanbevolen door 96% van onze cliënten
Uitstekende zorg en ondersteuning
8.8 score op klinische ervaringen
Zie onze voor en na foto’s

Essential Aesthetics is een bijzondere kliniek met ISO-9001 en NEN-8009 certificering, in een prachtig monumentaal pand in Den Haag. Wij zijn gespecialiseerd in plastische chirurgie, injectables, afvallen en anti-ageing behandelingen.
Vanuit onze visie biedt Essential Aesthetics je zoveel mogelijk begeleiding in alle disciplines die nodig zijn voor een gezonde levensstijl.
Onze kliniek is ontstaan ​​uit de passie van één vrouw. De passie voor schoonheid en een diep gevoel voor dankbaarheid voor alles wat ons lichaam ons geeft heeft geleid tot het levenswerk van de eigenaar en oprichter: een kliniek die moedigt vrouwen aan om zelfverzekerder en sterker te worden en meer te genieten van het geschenk van een mooi en gezond lichaam. En dat is wat Essential Aesthetics doet met een gedreven team van Nederlands, internationaal artsen en ervaringsdeskundigen. Essential Aesthetics is a brand made by women, for women. Het is veel te doen vertrouw je lichaam toe aan iemand anders. Wij begrijpen dat en bieden je daarom alleen het beste en de veiligheid van onze gecertificeerde kliniek.
Je kunt bij onze kliniek terecht voor fillers, spierontspanners behandelingen maar ook voor plastic chirurgie: borstvergroting, bilvergroting, facelifts, liposuctie en meer. Wat maakt ons uniek in de kliniek is dat we je ook professioneel DNA-onderzoek aanbieden voedingsadvies, bindweefselmassage en sportbegeleiding.

Maak kennis met onze specialisten

Onze ISO-9001 en NEN-8009 gecertificeerde kliniek werkt uitsluitend met ervaren gekwalificeerde specialisten met passie voor het vak, die zorgen en oog hebben voor jouw noden en wensen als onze patiënt, met respect voor jouw natuurlijke schoonheid. Ons bedrijf is gebouwd rond het vervullen van jouw wensen! We brengen de toewijding aan details, aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen, om het beste resultaat te garanderen. Dankzij onze internationale artsen die actief zijn in het veld en op de hoogte zijn van de laatste trends en technieken, kunnen we je helpen om het best mogelijke resultaat te behalen. Onze specialisten kijken er naar uit om met je samen te werken om te kijken hoe we jouw droom kunnen waarmaken. Het zorgteam van Essential Aesthetics staat voor, tijdens en na de reis voor je klaar. Van de intake tot de nazorg. Bij ons bent je in bekwame, veilige handen want je bent essentieel voor ons.

Dr. Aniel Sewnaik

Injectable specialist & Gelaatschirurg

Dr. Sewnaik heeft jarenlange ervaring in reconstructieve chirurgie van hoofd
en hals. Deze zet hij in voor optimale resultaten bij het toedienen van
injectables en facelift operaties.

Alexandra Gomes

Medisch consulent & Voedingexpert

Alexandra heeft ruim 20 jaar ervaring op het gebied van huidverzorging en heeft een passie voor gezondheidszorg een (inner) beauty. Zij assisteert de arts tijdens het consult, maar is daar vooral als jouw aanspreekpunt. Persoonlijke aandacht gecombineerd met kennis van de vele behandelingen en ingrepen die onze kliniek kan bieden, zorgt voor het juiste advies en uiteindelijk voor de behandeling die het beste bij jou past.

Onderkin weghalen Den Haag - Kaaklijn verstrakken Den Haag

Onderkin weghalen vindt plaats in ons prachtige pand in Den Haag. Ook de eventuele check ups na kaaklijn verstrakken vinden plaats in de kliniek in Den Haag. Onderkin weghalen Den Haag doe je bij Essential Aesthetics.

BEOORDELINGEN

Lees de ervaringen van andere vrouwen op
ZorgkaartNederland en kliniekervaringen.nl