WE ARE COMMITTED TO EXCELLENCE, AS YOU ARE ESSENTIAL TO US!

Ons team

Een reis met professionele begeleiding naar de meest sprankelende versie van jezelf

Kiezen voor een cosmetische behandeling doe je niet zomaar. Het is te vergelijken met een reis. Je denkt eerst na over je bestemming, dan kijk je of het financieel mogelijk is. Na uitvoerige research kies je wie jou op jouw reis mag begeleiden en start de voorpret. Wat neem je mee, hoe lang ga je, met wie ga je en wat ga je daar doen? Essential Aesthetics helpt je graag met het uitkiezen van jouw bestemming. Weghalen van vet, veranderen van lichaamslijnen, strakker trekken van huid of je huid een boost geven, bij ons kan het allemaal. Onze kliniek gaat verder dan dat; we geven je graag tips en adviezen om die ‘happy vakantievibes’ te houden.

Minstens zo belangrijk als jouw reis naar harmonie tussen lichaam en geest, zijn jouw begeleiders. Er zijn meer aspecten die deze harmonie beïnvloeden, zoals ons DNA en onze levensstijl. Als een van de eerste klinieken in Nederland, houden wij ons ook bezig met preventieve zorg. Een gezonder leven zorgt voor een stralender uiterlijk en een vertraging in het proces van ouder worden.

Onze ISO gecertificeerde kliniek werkt alleen met ervaren gekwalificeerde specialisten met passie voor het vak, die oog hebben voor de behoeften en wensen van jou als onze patiënt, met respect voor jouw natuurlijke schoonheid. Jouw wensen staan centraal! Ons gevoel voor details, hoogstaande kwaliteit en hoge veiligheidseisen, zorgen voor het beste resultaat. Dankzij onze internationale artsen die midden in het vakgebied staan en op de hoogte zijn van de nieuwste trends en technieken, kunnen wij je helpen om het beste resultaat mogelijk te halen. Onze specialisten bekijken graag samen met jou hoe we jouw droom kunnen realiseren. Het Essential Aesthetics care team staat klaar om je de hele reis te begeleiden; vanaf de intake tot de nazorg. Bij ons ben je in kundige, veilige handen.

Brindusa Gritu

Visionair & Eigenaar

A brand for Empowering women in Aging Gracefully

Ambitie, intelligentie en de continue wens om de beste te zijn. Een combinatie van deze drie dingen heeft powervrouw Brindusa Gritu, advocate en eigenaar van Essential Aesthetics, gestimuleerd om te bouwen aan een Nederlandse kliniek met internationale allure in cosmetische chirurgie en anti-aging. Dit alles vanuit een diepe dankbaarheid voor het lichaam, een bijzondere gift die we moeten koesteren.

Brindusa is overtuigd van de innerlijke kracht van vrouwen. Haar motto is dat ‘vrouwen elkaar nodig hebben om zelfverzekerder en krachtiger te worden’. Elke dag weer werkt ze met hart en ziel aan het realiseren van haar bijzondere visie door vrouwen te begeleiden bij het zelfverzekerder en krachtiger worden. De persoonlijke groei die zij ziet bij de tevreden patiënten, ervaart zij elke keer weer als magisch. De dankbaarheid en de grotere waardering voor het lichaam die zij bij deze vrouwen ziet, motiveert haar om het beste te blijven geven. ‘Goed genoeg’ is niet acceptabel voor haar. Haar lat ligt hoog; excelleren is haar norm.

Onze specialisten

Dr. Gabriel Jansen
BIG: 19021793201

Senior Dutch plastische chirurg

Cosmetische chirurgie vraagt om een persoonlijke, op maat gesneden aanpak. Iets waar Dr. Gabriel Jansen zich altijd bewust van is.

Dr. Aniel Sewnaik
BIG: 89050045001

KNO-arts en hoofd-hals chirurg

Dr. Sewnaik is een BIG-geregistreerde arts met jarenlange ervaring in de reconstructieve chirurgie aan hoofd en hals.


Luca Piombino

Italiaanse en Britse raad gecertificeerde plastisch chirurg

Luca Piombino is onze ervaringsdeskundige in plastisch chirurgische behandelingen.

Drs. Zhian Sarras
BIG: 29048591401

Cosmetisch arts

Drs. Sarras volgt regelmatig trainingen in het buitenland om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en mogelijkheden.

nl_NLNederlands
Scroll naar top