Ons team

Professionele begeleiding op jouw reis naar harmonie

Minstens zo belangrijk als jouw reis naar harmonie tussen lichaam en geest, zijn jouw begeleiders. Onze kliniek werkt alleen met ervaren gekwalificeerde specialisten die oog hebben voor de behoeften en wensen van jou als onze patiënt, met respect voor jouw natuurlijke schoonheid. Jouw wensen staan centraal! Ons gevoel voor details, hoogstaande kwaliteit en hoge veiligheidseisen, zorgen voor het beste resultaat. Dankzij onze internationale artsen kunnen wij je helpen met gebruikmaking van de nieuwste technieken. Onze specialisten bekijken graag hoe we jou het beste kunnen helpen. Het Essential Aesthetics care team staat klaar om je de hele reis te begeleiden; vanaf de intake tot de nazorg. Bij ons is ben je in kundige, veilige handen.

Brindusa Gritu

Visionair & Eigenaar

A brand for Empowering women in Aging Gracefully

Ambitie, intelligentie en de continue wens om de beste te zijn. Een combinatie van deze drie dingen heeft powervrouw Brindusa Gritu, advocate en eigenaar van Essential Aesthetics, gestimuleerd om te bouwen aan een Nederlandse kliniek met internationale allure in cosmetische chirurgie en anti-aging.

Brindusa is overtuigd van de kracht van vrouwen. Haar motto is dat ‘vrouwen elkaar nodig hebben om zelfverzekerder en krachtiger te worden’. Elke dag weer gaat ze het gevecht aan om haar bijzondere visie te realiseren.

Onze specialisten

Dr. Gabriel Jansen

Senior Dutch plastische chirurg

Cosmetische chirurgie vraagt om een persoonlijke, op maat gesneden aanpak. Iets waar Dr. Gabriel Jansen zich altijd bewust van is.

Dr. Aniel Sewnaik

KNO-arts en hoofd-hals chirurg

Dr. Sewnaik is een BIG-geregistreerde arts met jarenlange ervaring in de reconstructieve chirurgie aan hoofd en hals.
 

Luca Piombino

Ervaringsdeskundige in plastisch chirurgische behandelingen

Luca Piombino is onze ervaringsdeskundige in plastisch chirurgische behandelingen.

Drs. Zhian Sarras

BIG-geregistreerde arts

Drs. Sarras volgt regelmatig trainingen in het buitenland om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en mogelijkheden.

Bouchra Ben Hammou

Medisch Consulente

Bouchra Ben Hammou is onze medisch consulente en een van de aanspreekpunten van Essential Aesthetics.

Dara Karnaeva

Kwaliteits systeem stagiair

Dara is een waardevolle aanwinst voor onze kliniek en zal u, met haar persoonlijke aandacht, persoonlijk begeleiden.

Alexandra Filipeanu

Care team assistent

Alexandra is een waardevolle aanwinst voor onze kliniek en staat u, met haar persoonlijke aandacht graag te woord aan de telefoon, e-mail en via Whats-App.
nl_NL
en_GB nl_NL
Scroll naar top