Brindusa Gritu

Visionair & Eigenaar

A brand for Empowering women in Aging Gracefully

Ambitie, intelligentie en de continue wens om de beste te zijn. Een combinatie van deze drie dingen heeft powervrouw Brindusa Gritu, advocate en eigenaar van Essential Aesthetics, gestimuleerd om te bouwen aan een Nederlandse kliniek met internationale allure in cosmetische chirurgie en anti-aging.


Brindusa is overtuigd van de kracht van vrouwen. Haar motto is dat ‘vrouwen elkaar nodig hebben om zelfverzekerder en krachtiger te worden’. Elke dag weer gaat ze het gevecht aan om haar bijzondere visie te realiseren.

Brindusa drukt haar zorg voor anderen uit door vrouwen te verwelkomen in haar kliniek en door ze het kostbare geschenk van dankbaarheid voor hun eigen lichaam te geven. Ze gelooft in het verbeteren van je uiterlijk van binnenuit, daar waar het allemaal begint: bij het DNA.
Haar doel: een natuurlijke gloed en gezonde uitstraling door het verbeteren van jouw natuurlijke schoonheid vanbinnen uit.

Ze begrijpt de angst volledig die sommige vrouwen hebben om iemand anders met hun lichaam te vertrouwen. Daarom gelooft ze in het bieden van uitsluitend het beste voor haar patiënten. Bij het kiezen van haar team kiest ze zorgvuldig voor personen die echt om mensen geven en oprecht respect hebben voor het lichaam. Dit leidt altijd tot de beste resultaten en ervaringen. De bezorgdheid van elke patiënt wordt serieus genomen en hier wordt altijd rekening mee gehouden, ongeacht of de patiënt alleen een adviesgesprek wil of zich voorbereidt op een complexe operatie.

nl_NL
en_US nl_NL
Scroll naar top