WE ARE COMMITTED TO EXCELLENCE, AS YOU ARE ESSENTIAL TO US!

Brindusa Gritu

Visionair & Eigenaar

A brand for Empowering women in Aging Gracefully Ambitie, intelligentie en de continue wens om de beste te zijn. Een combinatie van deze drie dingen heeft powervrouw Brindusa Gritu, advocate en eigenaar van Essential Aesthetics, gestimuleerd om te bouwen aan een Nederlandse kliniek met internationale allure in cosmetische chirurgie en anti-aging. Dit alles vanuit een diepe dankbaarheid voor het lichaam, een bijzondere gift die we moeten koesteren.

Brindusa is overtuigd van de innerlijke kracht van vrouwen. Haar motto is dat ‘vrouwen elkaar nodig hebben om zelfverzekerder en krachtiger te worden’. Elke dag weer werkt ze met hart en ziel aan het realiseren van haar bijzondere visie door vrouwen te begeleiden bij het zelfverzekerder en krachtiger worden. De persoonlijke groei die zij ziet bij de tevreden patiënten, ervaart zij elke keer weer als magisch. De dankbaarheid en de grotere waardering voor het lichaam die zij bij deze vrouwen ziet, motiveert haar om het beste te blijven geven. ‘Goed genoeg’ is niet acceptabel voor haar. Haar lat ligt hoog; ‘excelleren’ is haar norm.
Brindusa drukt haar zorg voor anderen uit door vrouwen indien mogelijk persoonlijk te verwelkomen in haar kliniek en door ze het kostbare geschenk ‘van tevredenheid met hun eigen lichaam’ te geven. Ze gelooft in preventieve zorg en in het verbeteren van het uiterlijk van binnenuit, daar waar het allemaal begint: bij het DNA, levensstijl en voeding. Zij helpt je met veel plezier hier de nodige verbeteringen in aan te brengen. Het uiteindelijke resultaat? Een natuurlijke gloed en een gezonde prachtige uitstraling van binnenuit.

Brindusa begrijpt vanuit haar eigen ervaringen als geen ander de angst die sommigen hebben om iemand anders met hun lichaam te vertrouwen. Daarom gelooft ze in het bieden van uitsluitend de beste kwaliteit voor haar patiënten. Bij het kiezen van haar team voor haar ISO gecertificeerde kliniek kiest ze zorgvuldig voor personen die bewezen hebben echt om mensen te geven. Specialisten met oprecht respect voor het lichaam. Dit leidt altijd tot de beste resultaten en ervaringen, omdat deze specialisten de persoon zien. De zorgen van elke patiënt wordt serieus genomen en hier wordt altijd rekening mee gehouden, ongeacht of de patiënt alleen een adviesgesprek wil of zich voorbereidt op een complexe operatie.
nl_NLNederlands
Scroll naar top