WE ARE COMMITTED TO EXCELLENCE, AS YOU ARE ESSENTIAL TO US!

Dr. Aniel Kumar Sewnaik

Zijn bescheiden voorkomen en vriendelijkheid zijn al een voorproefje van wat je kan verwachten. Hij is volkomen gericht op jouw wensen en behoeften en helpt je graag met het verwezenlijken van jouw dromen. Jouw natuurlijke schoonheid is hierbij zijn leidraad.

Dr. Sewnaik is een BIG-geregistreerde arts met jarenlange ervaring in de reconstructieve chirurgie aan hoofd en hals en kan hierdoor zijn beproefde technieken goed gebruiken bij cosmetische aanpassingen. Hij heeft zijn ervaring opgedaan in de beste ziekenhuizen en klinieken in Nederland. Naast zijn werk als hoofdmanager KNO arts in het Erasmus ziekenhuis, is Dr. Sewnaik erg geïnteresseerd in de algemene gezondheid. Dit heeft geleid tot interesse in gezondheid van binnenuit waarmee ook de effecten van het ouder worden verminderen.  Hij bundelt graag zijn opgedane expertise en ervaringen voor Essential Aesthetics om vrouwen te helpen bij het tegengaan van de effecten van het verouderen.

Bij Dr. Swenaik kan je terecht voor anti-aging behandelingen en voor de operaties gericht op het verbeteren van nek en gezicht:

          Ik heb gekozen om samen te werken met Essential Aesthetics, omdat het voor mij belangrijk is dat een kliniek focust is op kwaliteit en op het welzijn van de patiënten. Aandacht voor de persoon die voor je zit is in mijn ogen een van de belangrijkste factoren om tot een mooi resultaat te komen. Ik blijf ook graag zelf in ontwikkeling zodat ik de beschikbare nieuwe kennis kan gebruiken voor de gezondheid van mijn patiënten.

Dr. Sewnaik is een gerespecteerd lid van de volgende organisaties:

Dr. Sewnaik specialiseert zich vooral in anti-aging en woont regelmatig congressen bij die vooral gericht zijn op het delen van de laatste ontwikkelingen van anti-aging.

nl_NLNederlands
Scroll naar top