Dr. Jansen

Cosmetische chirurgie vraagt om een persoonlijke, op maat gesneden aanpak. Iets waar Dr. Gabriel Jansen zich altijd bewust van is. Met zijn Nederlandse nuchterheid helpt hij al 16 jaar zijn patiënten met het realiseren van esthetische wensen. Hij helpt je graag bij het waarmaken van jouw dromen, zonder de realiteit uit het oog te verliezen. Jouw natuurlijke schoonheid is hierbij zijn leidraad.
Hij is betrouwbaar, eerlijk en vertelt de patiënt altijd of hij de verwachtingen kan realiseren. Dr. Jansen heeft jarenlange ervaring als cosmetisch chirurg en heeft in gerenommeerde klinieken en ziekenhuizen gewerkt. Hij volgt de nieuwste ontwikkelingen op de voet en werkt daarom graag samen met de internationale artsen van Essential Aesthetics.

          Niet iedereen heeft een beeld van zichzelf dat klopt. Ik spreek vaak vrouwen die denken dat zij verbetering nodig hebben, maar een prachtige natuurlijke schoonheid bezitten. Natuurlijk blijft het de keuze van de patiënt, maar ik ben altijd eerlijk en vertel ze wat ik zie. Integriteit is erg belangrijk in dit vak. Opereren is een mogelijkheid, geen verplichting!

G. Jansen
Dr. Jansen is ervaren in de volgende ingrepen:
Dr. Jansen is onze senior Dutch plastische chirurg en ook lid van de volgende branche organisaties:
nl_NL
en_GB nl_NL
Scroll naar top