WE ARE COMMITTED TO EXCELLENCE, AS YOU ARE ESSENTIAL TO US!

Dr. Luca Piombino

Voor internationale innovatieve technieken hoef je niet meer naar het buitenland: Onze ervaringsdeskundige Dr. Piombino heeft met zijn internationale ervaring en expertise al heel wat patiënten van Essential Aesthetics geholpen bij het bereiken van persoonlijke esthetische doelen in Nederland. Mommy make overs, body contouring, zelfs Brazilian Butt Lifts (BBL) worden nu dankzij Dr. Piombino uitgevoerd in Nederland.

Dr. Piombino is een in Italië opgeleide en geregistreerde plastisch chirurg. Hij heeft internationale ervaring opgebouwd in plastisch chirurgische behandelingen door samen te werken met gerenommeerde klinieken in het buitenland. Hij is onder andere in Zuid-Amerika getraind en legt je graag het verschil uit tussen de Nederlandse standaard ingrepen en de ingrepen die hij kan uitvoeren. Dr. Piombino verdeelt zijn tijd over een aantal klinieken die zijn visie uitdragen waarvan Essential Aesthetics er een is. Dr. Piombino werkt altijd onder supervisie van een in Nederland BIG-geregistreerde Plastisch Chirurg. Op deze manier hoeft hij niet in Nederland te wonen en kan hij toch zijn internationale expertise delen op een veilige kwalitatief hoogwaardige manier.

         Helping people to see in the mirror what they want to see is very grateful work. I see people grow in confidence. I believe that listning to their wishes and explaining what is possible in their case is one of the most important steps. Everybody is unique. There is not one standard procedure. I sculpt and design every procedure to match their uniqueness.

Dr. Piombino is gespecialiseerd in liposuctie, lipofilling, buikwandcorrecties, bilvergrotingen en mommy make-overs.
Als een van de weinigen is Dr. Piombino in staat om lipofilling en liposuctie naar een hoger niveau te tillen. Hij gaat zelfs een stap verder door zijn aangeboren gevoel voor esthetische schoonheid te gebruiken voor liposculpting. Een techniek die hij geleerd heeft in Zuid-Amerika. Grotere billen met je eigen vet? Mooiere lichaamscontouren? Dr. Piombino adviseert je graag. 

Dr. Piombino is een gerespecteerd lid van de volgende branche organisaties:

Hij houdt zijn kennis en kunde up to date door met regelmaat trainingen en bijscholingen in het buitenland bij collega chirurgen en gerenommeerde klinieken te volgen.

In zijn vrije tijd stelt reist Dr.Piombino de wereld over om voor andere klinieken te werken. Ook werkt hij als vrijwilliger en stelt zijn expertise graag ter beschikking van kinderen die reconstructieve chirurgie nodig hebben.

nl_NLNederlands
Scroll naar top