Skip to main content

Schoonheidsbehandelingen

Bij Essential bieden we een speciale methodologie
van een multidimensionaal anti-verouderingsplan
op maat, ontworpen voor hem & voor haar

Schoonheidsbehandelingen

Bij Essential Aesthetics bekijken we anti-veroudering en huidverzorging vanuit een ander perspectief. Voor het beste resultaat wordt er samen met u een persoonlijke analyse gemaakt om een behandelplan op te stellen dat meerdere dimensies en meerdere lagen van de huid omvat.

Het Essential wellness-assortiment wordt geleverd in verschillende pakketten voor de perfecte verwendag, die ook uitstekende cadeaus zijn voor vrienden en geliefden. Aan het einde van elke behandeling wordt u uitgenodigd in onze beauty bar waar u advies krijgt over huidverzorging en groene schoonheid voor thuis. Onze schoonheidsbar is ontworpen met een exclusieve selectie van zorgvuldig gekozen huidverzorgingsproducten afkomstig van natuurlijke planten en mariene bronnen.

In de eerste subcategorie worden de lagen uitgelegd en krijgt u een overzicht van wat Essential Aesthetics u kan bieden. Onze huidtherapeute werkt nauw samen met onze injectable afdeling, omdat de beste resultaten uit een combinatie van behandelingen komen.

Jouw anti-verouderingsplan op maat


Er zijn verschillende soorten behandelingen beschikbaar bij Essential Aesthetics die elk een andere dimensie van de huid behandelen. Een huidverzorgingsplan kan worden gezien als een piramide, waarbij de fundering de basis vormt, en de lagen daarboven het complete plaatje moeten verbeteren en aanvullen.

De eerste stap is het verbeteren van de levensstijl. Ons team zal jou begeleiden met supplementen, groene detox-sappen en vitamine-infusies om het immuunsysteem te
regenereren en een boost te geven. Wat er gebeurt vanbinnen, is te zien aan de buitenkant, ongeacht je inspanningen om het te verbergen. Daarom is de gezondheid van het lichaam de eerste stap in het creëren van een gezonder en beter uiterlijk.

De tweede laag van de piramide staat voor niet-invasieve schoonheidsbehandelingen. Dit zijn meer traditionele hands-on gezichtsbehandelingen met de beste selectie van producten voor zowel professioneel als thuisgebruik. We stemmen elke behandeling af op de persoonlijke reis van de klant, die een voortdurende transformatie is. Levensstijl, plotselinge hormonale veranderingen, de gezondheidstoestand en stressniveaus kunnen verschillen tijdens elk bezoek. We passen hierdoor de behandelingen en producten telkens aan, zie ons als een personal trainer voor je huid!

De derde laag bestaat uit minimaal invasieve schoonheidsbehandelingen, die de diepere laag van jouw huid helpen te regenereren en het belangrijkste: herstellen. Wanneer je de producten die je thuis gebruikt nutteloos vindt, zelfs de duurste, is dit het juiste moment om over te stappen op minimaal invasieve schoonheidsbehandelingen. Deze behandelingen creëren kleine wondjes die het menselijk oog niet kan zien, waardoor de huid gedwongen wordt nieuwe cellen aan te maken, de aanmaak van collageen te stimuleren en elastine op een efficiënte manier te verbeteren. Bovendien worden bij deze behandelingen de beste ampulcocktails gebruikt die door het meest ervaren Europese laboratorium zijn ontworpen en geproduceerd. Huidproblemen zoals open poriën, uitdroging, rimpels, pigmentatie, couperose enz. kunnen grotendeels worden verbeterd door een reeks consequente behandelingen.

De vierde laag staat voor de invasieve behandelingen: injectables. Naarmate de tijd verstrijkt, slinken onze botten en verdwijnt het vet in ons gezicht. Het gevolg is dat je getuige bent van een verslapte huid. Injectables kunnen het volume herstellen volgens uw botstructuur en ook uw collageenproductie stimuleren. Zo profiteert u van huidverbetering en een frisse uitstraling voor de lange termijn. Wanneer we investeren in injectables, raden we u aan om de resultaten te behouden met schoonheidsbehandelingen om de resterende lagen van de huid te behandelen.

De vijfde en laatste laag staat voor gezichtsbehandeling. Als u er aan de buitenkant niet uitziet zoals u zich van binnen voelt, kunt u kiezen voor opties zoals chirurgie die onmiddellijke en permanente resultaten opleveren. Onze afdeling plastische chirurgie is toegewijd om uw reis te ondersteunen bij het realiseren van uw transformatie. Echter, zelfs na een operatie, blijft uw huidstructuur hetzelfde. Om een goede huidelasticiteit en een goede huidkwaliteit te behouden, adviseren wij u om thuis de juiste producten te gebruiken en uw huid te verzorgen met de juiste schoonheidsbehandelingen. U kunt 6 maanden na de operatie beginnen met de behandeling van de huid.

Essential Koreaanse gezichtsbehandeling

Als jouw huid er moe en ongezond uitziet, als jij je moe en futloos voelt na een lange periode van isolatie of stress van werk en dagelijkse activiteiten, aarzel dan niet om naar ons te komen voor deze heerlijke vitaliserende behandeling.

De Korean Signature Facial bij Essential Aesthetics is ontworpen door onze huidspecialiste Lulu Xu die een internationale achtergrond heeft en haar kennis van Oost en West inbrengt in haar unieke behandelingen die wonderen verrichten voor onze klanten.

De Koreaanse ginsengproducten die we gebruiken zijn van de beste kwaliteit, oorspronkelijk meer dan 6 jaar lang gebrouwen op het Ganghwa eiland in Korea en zijn strikt op maat gemaakt in ons Europese laboratorium om de beste resultaten te bereiken. De ginseng is een zeer kostbare plant die ingrediënten bevat die verband houden met de geheimen van een lang leven en regeneratie van de cellen. Deze plant wordt beschouwd als de koning van de natuur om de jeugd van de mens te verlengen en de energie van binnenuit te herstellen. Wij combineren deze speciale kruiden met onze traditionele Koreaanse gezichtstechnieken en creëren zo een speciale kuur voor onze klanten om een vitaliteitsboost te ervaren op het gebied van zowel lichaam als ziel. Wij zullen je zeker helpen om weer te stralen!

Essential Koreaanse gezichtsbehandeling 70 minuten €119,00
Openingsceremonie
 • Gepersonaliseerd consult
 • Energiegevend Ginseng drankje
10 min
Voorbereiding van de huid
 • Reiniging van het gezicht inclusief een enzymenpeeling
15 min
Een ontspannende en diepe weefsel decollate & gezichtsmassage met uiterst kostbare Koreaanse ginseng gezichtsolie
20 min
Een verwennende behandeling met Koreaans ginsengmasker dat de energie en het evenwicht van de huid herstelt
15 min
Herstel & sluitingsceremonie
Uitnodiging naar onze schoonheidsbar met een vitaminedrankje
10 min

Japanse Kobido gezichtsbehandeling

De Japanse kobido behandeling is een combinatie van een gezichtsbehandeling en een massage die de spieren helpt ontspannen.

De speciale massagetechnieken stimuleren en ontgiften het lymfesysteem en herstellen het evenwicht van jouw lichaam en geest. De unieke diepe en effectieve massage zal de gezichtscontouren helpen te verstevigen, te liften en te herstructureren. Het heeft een sterk zuiverend en anti-aging effect, wat een ideale optie is voor onze lieve gasten die de voorkeur geven aan natuurlijke en traditionele technieken.

Tijdens de gezichtsbehandeling zal onze huidexpert een dieptereiniging uitvoeren met zuivere en natuurlijke huidverzorgingsproducten op basis van kruiden om jouw huid en ziel te zuiveren. Tijdens de peeling kiezen we op maat gemaakte producten die op de individuele huid werken.

Het wordt ook aanbevolen om deze behandeling te combineren met onze injectables behandelingen, om de resultaten op een langere termijn te verlengen. De Kobido massage ontspant de spieren en stimuleert het collageen, waardoor de resultaten van een Spierontspanners behandeling op langere termijn worden verlengd.

Japanese Kobido gezichtsbehandeling 70 minuten €119,00
Openingsceremonie
 • Gepersonaliseerd consult
 • Essential oliën voor zuivering
10 min
Verwelkomende massage van nek en schouders
10 min
Voorbereiding van de huid
 • Dieptereiniging met kruiden
5 min
Kobido diepe weefselmassage op verschillende lagen van de huid
20 min
Gepersonaliseerde maskercocktail met Aziatische ingrediënten om de huid te kalmeren en in balans te brengen
15 min
Herstel & sluitingsceremonie
Uitnodiging naar onze schoonheidsbar met een afsluitend drankje
10 min

Dermapen/Micro-needling

De Dermapen De Luxe/Micro-needling behandeling is perfect voor een stevigere, stralende en gezonde huid.

Micro-needling opent meer dan 1.200 micro-kanaaltjes per seconde, op ons gezicht of lichaamsdelen.

Deze kanaaltjes zijn met het blote oog niet zichtbaar, maar maken een impact op de huid die net genoeg om deze op natuurlijke wijze te activeren. Het natuurlijke genezingsproces dat diep in de huid begint, wordt door de stimulatie geactiveerd.

De behandeling met de Dermapen is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en te verfraaien zonder de bovenste huidlaag (epidermis) te beschadigen. Het verhoogt de productie van collageen en elastine op een veilige en natuurlijke manier. Tijdens de behandeling gebruiken we gepersonaliseerde cocktailampullen om de huid een handje te helpen en de beste resultaten te bereiken.

De behandeling kan ook gecombineerd worden met een lymfatische massage. Deze speciale stap helpt de werking van de huid te bevorderen wanneer de micro-needling ingrijpt. Het gepersonaliseerde serum wordt tijdens de needling-behandeling aangebracht, zodat de huid er jonger, rimpelvrij en stralender uitziet.

Na de micro-needling wordt een Japanse nek- en schoudermassage uitgevoerd, die wordt afgesloten met een kalmerend en verzachtend masker om de behandeling af te ronden.

Het wordt aanbevolen om de behandeling om de 4 weken te herhalen, in overeenstemming met het natuurlijke regeneratieproces van de huid. Na verloop van tijd, zal je kleine poriën, effen huidtoon, glad oppervlak en gloeiende huid zien.

Gold Dermapen/Micro-needling behandeling 65 minuten € 299,00
Openingsceremonie
 • Gepersonaliseerd consult
 • Diepreinigende en milde exfoliator met zeealgen
 • Verdovende crème
15 min
Micro-needling van het gezicht ( gepersonaliseerde cocktail van professionele ampullen )
30 min
Hydrogel Masker met verzachtende complexe ingrediënten
15 min
Herstel & sluitingsceremonie
 • Uitnodiging naar onze schoonheidsbar met een afsluitend drankje
10 min
Dermapen De Luxe/Micro-needling behandeling 90 minuten € 229,00
Openingsceremonie
 • Gepersonaliseerd consult
 • Essential oliën voor zuivering
10 min
Reiniging
 • Exfoliatie om dode oppervlaktehuidcellen te verwijderen
 • Verdovende crème
15 min
Dermapen gehele gezicht (met professionele cocktail van ampullen)
30 min
Hydrogel Masker met verzachtende complexe ingrediënten
 • Waarbij u een ontspannende nek & schouder Kobido Massage ontvangt
15 min
Herstel & sluitingsceremonie
 • Uitnodiging naar onze schoonheidsbar met een afsluitend drankje
10 min

Dermapen littekenweefsel herstel therapie

Gedurende ons hele leven houden we littekens over op ons lichaam. Bovendien laat elke operatie een blijvend litteken achter. Bij Essential Aesthetics hoeven onze patiënten zich veel minder zorgen te maken over littekens, want wij bieden mogelijkheden voor littekenvermindering.

Dermapen is een vorm van micro-needling waarbij een speciale cocktail van collageen stimulerende ingrediënten, eventueel in combinatie met Stemcell whitening, wordt uitgevoerd.

Micro-needling stimuleert de collageen- en elastineproductie dankzij de fibroblastreactie die door de micro-wondjes wordt veroorzaakt. De genezingsprocedure geeft een tweede leven aan de littekenweefsels die kunnen worden verjongd en hersteld. De penetratie van de actieve ingrediënten in combinatie met de verbeterde stimulatie van het collageen zorgen voor een duidelijke verbetering als resultaat.

Het is aanbevolen om de behandeling 4 tot 5 keer te herhalen om zichtbare resultaten te zien. Deze behandeling kan 6 maanden na de operatie worden uitgevoerd.

Derma-pen littekenweefsel herstel therapie (2 zones) 60 minuten € 139.00
Openingsceremonie
 • Gepersonaliseerd consult
 • Essential oliën voor zuivering
(10 min)
Reiniging
 • Exfoliatie om dode oppervlaktehuidcellen te verwijderen
 • Verdovende crème
10 min
Medische diepe Dermapen-therapie (met professionele cocktail van ampullen voor littekenherstel)
30 min

Herstel & sluitingsceremonie

Uitnodiging naar onze schoonheidsbar met een afsluitend drankje

10 min

Lymfatische massage

Een operatie kan de normale lymfestroom onderbreken, waardoor lymfevocht zich ophoopt in een bepaald deel van het lichaam, vaak in de armen of benen, wat zwelling kan veroorzaken. Daarom is het nodig om na een intensieve behandeling drainage/lymfatische massages uit te voeren.

Tijdens een lymfatische massage maakt onze ervaren massagetherapeut een reeks glijdende, drukkende en cupping bewegingen over het lichaam. De bewegingen stimuleren het lymfestelsel zonder de bloedvaten samen te drukken, waardoor het overtollige lymfevocht wordt afgevoerd.

De massages dragen bij aan een beter herstelproces en een optimaal eindresultaat. Het zorgt ervoor dat de contouren strak blijven zonder onregelmatigheden zoals vochtophopingen.

Het wordt aanbevolen de behandeling om de 4 weken te herhalen.

Derma-pen littekenweefsel herstel therapie (2 zones) 60 minuten € 139.00
Openingsceremonie
 • Essential ademhalingstherapie
 • Verkwikkende warme aromatische stoom handdoek met citroen essentie
(10 min)
Massage: lymfedrainage drainage massage
30 - 60
Herstel & sluitingsceremonie
 • Uitnodiging naar onze schoonheidsbar met een afsluitend drankje
30 min

Tarieven

 • Essential Koreaanse gezichtsbehandeling €119
 • Japanse Kobido gezichtsbehandeling €70
 • Hydro derma Facial €169
  – Injectable Perfectie € 549
  – Pro-facial Signature Glow €149
  – Pro-facial Deluxe €189
  – Pro-facial Haar € 199
 • Dermapen Gold/Microneedling behandeling €299
 • Dermapen de Luxe/Microneedling behandeling €229
 • Dermapen littekenweefsel herstel therapie €139
 • Lymfatische drainage massage €85

Vraag een gratis consult

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek kan je terecht met al jouw vragen en kijkt de arts naar de mogelijkheden die het beste passen bij jouw lichaam. Wil je hierna nog een afspraak of heb je meer informatie nodig? Dat kan, het gaat immers om jouw lichaam. Gun jezelf het beste en maak een afspraak. Essential Aesthetics heeft al veel patiënten geholpen op hun reis naar een mooier lichaam en is trots op een tevredenheidsscore van maar liefst 96%. [Lees de reviews hier]

Nu is het jouw beurt! Boek een gratis persoonlijk en vrijblijvend adviesgesprek met een van onze care team specialisten via 070 220 2222. Because you are essential to us.

Het tweede consult met de door u gekozen chirurg is tegen betaling (€ 50). Deze vergoeding wordt in mindering gebracht op de factuurkosten voor operaties. Zelfs wanneer je achteraf geen behandeling bij ons boekt, ontvang je een uitgebreid en medisch verantwoord consult. Na dit adviesgesprek heb je al veel informatie, een waardevolle basis voor eventuele vervolgstappen.

OVER ONS

Waarom Essential Aesthetics

Aangenaam verrast door de zorg die ik kreeg bij Essential Aesthetics. Topdokters en personeel zijn erg aardig en zorgzaam! deze clinic zeker aanbevelen!

Aanbevolen door 96% van onze cliënten
Uitstekende zorg en ondersteuning
8.8 score op klinische ervaringen
Zie onze voor en na foto’s

Essential Aesthetics is een bijzondere kliniek met ISO-9001 en NEN-8009 certificering, in een prachtig monumentaal pand in Den Haag. Wij zijn gespecialiseerd in plastische chirurgie, injectables, afvallen en anti-ageing behandelingen.
Vanuit onze visie biedt Essential Aesthetics je zoveel mogelijk begeleiding in alle disciplines die nodig zijn voor een gezonde levensstijl.
Onze kliniek is ontstaan ​​uit de passie van één vrouw. De passie voor schoonheid en een diep gevoel voor dankbaarheid voor alles wat ons lichaam ons geeft heeft geleid tot het levenswerk van de eigenaar en oprichter: een kliniek die moedigt vrouwen aan om zelfverzekerder en sterker te worden en meer te genieten van het geschenk van een mooi en gezond lichaam. En dat is wat Essential Aesthetics doet met een gedreven team van Nederlands, internationaal artsen en ervaringsdeskundigen. Essential Aesthetics is a brand made by women, for women. Het is veel te doen vertrouw je lichaam toe aan iemand anders. Wij begrijpen dat en bieden je daarom alleen het beste en de veiligheid van onze gecertificeerde kliniek.
Je kunt bij onze kliniek terecht voor fillers, spierontspanners behandelingen maar ook voor plastic chirurgie: borstvergroting, bilvergroting, facelifts, liposuctie en meer. Wat maakt ons uniek in de kliniek is dat we je ook professioneel DNA-onderzoek aanbieden voedingsadvies, bindweefselmassage en sportbegeleiding.

Maak kennis met onze specialisten

Onze ISO-9001 en NEN-8009 gecertificeerde kliniek werkt uitsluitend met ervaren gekwalificeerde specialisten met passie voor het vak, die zorgen en oog hebben voor jouw noden en wensen als onze patiënt, met respect voor jouw natuurlijke schoonheid. Ons bedrijf is gebouwd rond het vervullen van jouw wensen! We brengen de toewijding aan details, aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen, om het beste resultaat te garanderen. Dankzij onze internationale artsen die actief zijn in het veld en op de hoogte zijn van de laatste trends en technieken, kunnen we je helpen om het best mogelijke resultaat te behalen. Onze specialisten kijken er naar uit om met je samen te werken om te kijken hoe we jouw droom kunnen waarmaken. Het zorgteam van Essential Aesthetics staat voor, tijdens en na de reis voor je klaar. Van de intake tot de nazorg. Bij ons bent je in bekwame, veilige handen want je bent essentieel voor ons.

Lulu Xu

Huidspecialist

Lulu is een bekwame en zeer gepassioneerde huidexpert als het gaat om klanten de schoonheid te laten uitstralen die we allemaal van binnen hebben. Als het gaat om anti-ageing , huidverzorging en diepe weefselmassages, helpt Lulu je om dichter bij het gewenste resultaat te komen.

Dr. Aniel Sewnaik

Medische directeur & Gelaatschirurg

Dr. Sewnaik heeft jarenlange ervaring in reconstructieve chirurgie van hoofd
en hals. Deze zet hij in voor optimale resultaten bij het toedienen van
injectables en facelift operaties.

Dr. Gabriel Jansen

Senior Nederlandse plastisch chirurg

Cosmetische chirurgie vereist niet alleen topkwaliteit, maar ook een
persoonlijke aanpak op maat. Dr. Gabriel Jansen draagt beide hoog in het
vaandel.

Professor Philippe Levan

Gerenommeerde Franse plastisch chirurg

Professor Levan is een vooraanstaande Franse plastisch chirurg met meer dan 27
jaar ervaring in plastische chirurgie en een pionier op het gebied van
remodellering. Hij is een internationaal erkende innovator op het gebied van
bilimplantaten.

BEOORDELINGEN

Lees de ervaringen van andere vrouwen op
ZorgkaartNederland en kliniekervaringen.nl