Skip to main content

Skinboosters: Profhilo

Ontdek het geheim van langdurige hydratatie en verbetering van de huidkwaliteit


TEXTUUR


HYDRATATIE


ONEFFENHEDEN

Skinboosters zoals Profhilo zijn de perfecte behandeling voor patiënten die last hebben van een oneven huidtextuur, uitdroging en een ongelijkmatige teint. Deze krachtige mix combineert zeer effectieve ingrediënten zoals aminozuren, antioxidanten en hyaluronzuren om de huid voller te maken en de jeugdigheid te herstellen – waardoor je een stralende uitstraling krijgt. Skinboosters zoals Profhilo ‘vullen’ niet zoals een traditionele filler, die volume toevoegt of de gezichtsvorm en -contouren verandert.

✓ Houdt de huid gehydrateerd
✓ Stralendere huid
✓ Verzacht fijne rimpels
✓ Minder zichtbare poriën en littekens
✓ Werkt tegen hyperpigmentatie

Skinboosters

Te veel zon, stress, ongezonde voeding, milieuvervuiling; allemaal factoren die invloed hebben op jouw huid. Je huid houdt minder vocht vast, terwijl dat juist zo belangrijk is voor een gladde, soepele en stralende huid.

Heb je last van een droge huid, een vale huid, of een ongezonde huid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!
Huidverzorging van buitenaf kan helpen, maar hydrateert tijdelijk en dringt niet diep door. Een skin booster behandeling met hyaluronzuur, zoals Profhilo, hydrateren de huid van binnenuit voor een lang aanhoudend effect. Deze behandeling met Profhilo is geschikt voor de huid van je gezicht, nek, decolleté en handen.

Hydratatie zonder pijn

Onze specialist gebruikt micro-injecties met Profhilo om op een pijnloze manier jouw huid te hydrateren. De microreservoirs met gestabiliseerd hyaluronzuur worden opgebouwd in de middelste en onderste huidlaag. Dit zorgt voor intensieve hydratatie van binnenuit, langdurige verbetering van de huidkwaliteit en een frisse uitstraling.

Wat gebeurt er tijdens een Profhilo behandeling

De micro-injecties worden gezet door een ervaren arts die daarvoor is opgeleid. Je kan kiezen uit Skinboosters met een licht verdovend middel in het product verwerkt. Je kan ook de arts vragen het te behandelen gebied plaatselijk te verdoven om de Profhilo behandeling comfortabeler te maken. Essential Aesthetics werkt met de onzichtbare naald, om de pijn van injecties te minimaliseren. Veel van onze patiënten zijn daar erg blij mee.
Er zijn verschillende injectietechnieken, zodat de Profhilo behandeling precies kan worden afgestemd op jouw wensen. Elke behandelsessie duurt ongeveer 15-20 minuten.

Over hyaluronzuur

Hyaluronzuur is een stof die van nature in het menselijk lichaam voorkomt en een groot waterbindend vermogen heeft. Hyaluronzuur trekt watermoleculen aan, wat ervoor zorgt dat de huid gehydrateerd blijft. Gestabiliseerd hyaluronzuur is een zachte, gelachtige substantie die water absorbeert en de huid van het behandelde gebied diep hydrateert, waardoor de huid op die plaats steviger, elastischer en gladder wordt. Aan de buitenkant wordt dit zichtbaar doordat de huid een mooie, gezonde gloed krijgt.

Skinboosters voor gezicht, hals, decolleté en handen

Skinboosters zoals Profhilo zijn er niet alleen voor je gezicht, maar ook voor de hals, het decolleté en de handen. Je kan de behandeling met Profhilo uitbreiden met andere schoonheidsbehandelingen, zoals bijvoorbeeld een peeling of een behandeling met hyaluronzuur fillers. Skinboosters zijn ook geschikt bij grove acnelittekens en helpen de huid weer gladder en egaler te worden.

Na de behandeling

Na de Profhilo behandeling hebben de meeste patiënten een aantal dagen last hebben van lichte roodheid, zwelling of enigszins blauwe plekken in het behandelde gebied. In veel gevallen verdwijnt de zweling binnen een paar dagen. Goed koelen kan helpen om zwelling in het behandelde gebied te voorkomen of te verminderen. Make-up mag pas weer na zo’n 24 uur.

Doeltreffendheid en veiligheidsprofiel

Hyaluronzuur, het actieve ingredient in Profhilo, wordt al jarenlang voor cosmetische en medische doeleinden gebruikt en de doeltreffendheid en veiligheid ervan zijn bewezen in vele klinische proeven.

  • Hyaluronzuur is een natuurlijk product dat in de normale huid ook voorkomt en het is volledig biologisch afbreekbaar. De kans op allergische reacties op hyaluronzuur is zeer klein, omdat het geen dierlijke eiwitten bevat. Er is altijd een klein risico op een wat meer-dan-gemiddelde zwelling en een bloeduitstorting. Deze verdwijnen echter vaak binnen één tot twee weken.
  • Meestal is de behandelde huid gedurende enkele uren na de skinbooster behandeling licht gezwollen en rood. Deze reacties zijn altijd mild van aard en verdwijnen spontaan. Om zwelling zo beperkt mogelijk te houden kan het behandelde gebied gekoeld worden met koude kompressen. Om de zwelling verder te verminderen, raden wij je aan om de eerste 2 dagen na de injecties niet te veel te bukken en het hoofd zoveel mogelijk rechtop te houden. Tijdens de nacht mag je het hoofd gewoon laten rusten op een kussen.
  • Bij de dunne huid kan soms gedurende enkele dagen een blauwe plek (bloeduitstorting) ontstaan. Deze kun je camoufleren met make-up.
  • Tegen eventuele pijn kun je een paracetamol nemen. Als dit onvoldoende helpt of als de pijn toeneemt, kun je het beste contact opnemen met de kliniek.

F.A.Q.

Kunnen Skinboosters met andere esthetische huidbehandelingen worden gecombineerd?
Skinboosters zoals Profhilo kunnen afzonderlijk of in combinatie met andere anti-ageing behandelingen worden gebruikt. We adviseren deze behandelingen ook na ingrepen zoals facelifts.

Hoeveel behandelsessies zijn er nodig?
In veel gevallen zijn er meerdere Profhilo behandelingen nodig om de huid langdurig te hydrateren. Het behandelplan voor Skinboosters bestaat uit drie behandelingen die twee tot vier weken na elkaar worden uitgevoerd, waarna er nog een onderhoudsbehandeling plaatsvindt. Overleg met de cosmetische arts wat het beste behandelplan voor jou is.

Wat maakt Skinboosters anders dan andere behandelingen?
Traditionele huidverzorgingsproducten die op de huid worden aangebracht, zijn er eenvoudig weer af te wassen, terwijl Skinboosters diep in de huid vocht vasthoudt voor een langdurige hydratatie. Hierdoor wordt de huid weer elastischer, steviger en gladder. 1-4
Fillers helpen het volume in specifieke delen van het gezicht te herstellen (bijv. opvullen van rimpels en lijntjes of vergroten van de lippen). Profhilo daarentegen verbetert het hydratatieniveau en de huidkwaliteit, zodat de huid van het gezicht, de handen, de hals, het decolleté of de lippen elastischer, steviger en gladder wordt waardoor de huid weer een frisse uitstraling krijgt.
Mesotherapeutische producten worden geïnjecteerd in een meer aan de oppervlakte liggende laag van de huid en de resultaten zijn afhankelijk van de gebruikte oplossing. Skinboosters zoals Profhilo bevatten een unieke vorm van gestabiliseerd hyaluronzuur, een molecule waarvan bewezen is dat het de huid langdurig hydrateert en laat stralen.

Gratis consult aanvragen

Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek kan je terecht met al jouw vragen en kijkt de arts naar de mogelijkheden die het beste passen bij jouw lichaam. Wil je hierna nog een afspraak of heb je meer informatie nodig? Dat kan, het gaat immers om jouw lichaam. Gun jezelf het beste en maak een afspraak. Essential Aesthetics heeft al veel patiënten geholpen op hun reis naar een mooier lichaam en is trots op een tevredenheidsscore van maar liefst 96%. Nu is het jouw beurt! Because you are essential to us.

Prijzen

Skin booster treatment met Profhilo
1x 2ml 350,-

Skin booster treatment Package met Profhilo
3x 2ml 900,-

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek kan je terecht met al jouw vragen en kijkt de arts naar de mogelijkheden die het beste passen bij jouw lichaam. Wil je hierna nog een afspraak of heb je meer informatie nodig? Dat kan, het gaat immers om jouw lichaam. Gun jezelf het beste en maak een afspraak. Essential Aesthetics heeft al veel patiënten geholpen op hun reis naar een mooier lichaam en is trots op een tevredenheidsscore van maar liefst 96%. [Lees de reviews hier]

Nu is het jouw beurt! Boek een gratis persoonlijk en vrijblijvend adviesgesprek met een van onze care team specialisten via 070 220 2222. Because you are essential to us.

Het tweede consult met de door je gekozen chirurg is tegen betaling (€ 50). Deze vergoeding wordt in mindering gebracht op de factuurkosten voor operaties. Zelfs wanneer je achteraf geen behandeling bij ons boekt, ontvang je een uitgebreid en medisch verantwoord consult. Na dit adviesgesprek heb je al veel informatie, een waardevolle basis voor eventuele vervolgstappen.

VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK

Voor / Na

OVER ONS

Waarom Essential Aesthetics

Aangenaam verrast door de zorg die ik kreeg bij Essential Aesthetics. Topdokters en personeel zijn erg aardig en zorgzaam! deze clinic zeker aanbevelen!

Aanbevolen door 96% van onze cliënten
Uitstekende zorg en ondersteuning
8.8 score op klinische ervaringen
Zie onze voor en na foto’s

Essential Aesthetics is een bijzondere kliniek met ISO-9001 en NEN-8009 certificering, in een prachtig monumentaal pand in Den Haag. Wij zijn gespecialiseerd in plastische chirurgie, injectables, afvallen en anti-ageing behandelingen.
Vanuit onze visie biedt Essential Aesthetics je zoveel mogelijk begeleiding in alle disciplines die nodig zijn voor een gezonde levensstijl.
Onze kliniek is ontstaan ​​uit de passie van één vrouw. De passie voor schoonheid en een diep gevoel voor dankbaarheid voor alles wat ons lichaam ons geeft heeft geleid tot het levenswerk van de eigenaar en oprichter: een kliniek die moedigt vrouwen aan om zelfverzekerder en sterker te worden en meer te genieten van het geschenk van een mooi en gezond lichaam. En dat is wat Essential Aesthetics doet met een gedreven team van Nederlands, internationaal artsen en ervaringsdeskundigen. Essential Aesthetics is a brand made by women, for women. Het is veel te doen vertrouw je lichaam toe aan iemand anders. Wij begrijpen dat en bieden je daarom alleen het beste en de veiligheid van onze gecertificeerde kliniek.
Je kunt bij onze kliniek terecht voor fillers, spierontspanners behandelingen maar ook voor plastic chirurgie: borstvergroting, bilvergroting, facelifts, liposuctie en meer. Wat maakt ons uniek in de kliniek is dat we je ook professioneel DNA-onderzoek aanbieden voedingsadvies, bindweefselmassage en sportbegeleiding.

Maak kennis met onze specialisten

Onze ISO-9001 en NEN-8009 gecertificeerde kliniek werkt uitsluitend met ervaren gekwalificeerde specialisten met passie voor het vak, die zorgen en oog hebben voor jouw noden en wensen als onze patiënt, met respect voor jouw natuurlijke schoonheid. Ons bedrijf is gebouwd rond het vervullen van jouw wensen! We brengen de toewijding aan details, aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen, om het beste resultaat te garanderen. Dankzij onze internationale artsen die actief zijn in het veld en op de hoogte zijn van de laatste trends en technieken, kunnen we je helpen om het best mogelijke resultaat te behalen. Onze specialisten kijken er naar uit om met je samen te werken om te kijken hoe we jouw droom kunnen waarmaken. Het zorgteam van Essential Aesthetics staat voor, tijdens en na de reis voor je klaar. Van de intake tot de nazorg. Bij ons bent je in bekwame, veilige handen want je bent essentieel voor ons.

Dr. Aniel Sewnaik

Injectable specialist & Gelaatschirurg

Dr. Sewnaik heeft jarenlange ervaring in reconstructieve chirurgie van hoofd
en hals. Deze zet hij in voor optimale resultaten bij het toedienen van
injectables en facelift operaties.

Alexandra Gomes

Medisch Consulent & Voedingexpert

Alexandra heeft ruim 20 jaar ervaring op het gebied van huidverzorging en heeft een passie voor gezondheidszorg een (inner) beauty. Zij assisteert de arts tijdens het consult, maar is daar vooral als jouw aanspreekpunt. Persoonlijke aandacht gecombineerd met kennis van de vele behandelingen en ingrepen die onze kliniek kan bieden, zorgt voor het juiste advies en uiteindelijk voor de behandeling die het beste bij jou past.

Lulu Xu

Huidspecialist

Lulu is een bekwame en zeer gepassioneerde huidexpert als het gaat om klanten de schoonheid te laten uitstralen die we allemaal van binnen hebben. Als het gaat om anti-ageing , huidverzorging en diepe weefselmassages, helpt Lulu je om dichter bij het gewenste resultaat te komen.

Profhilo Den Haag

Een behandeling met Profhilo vindt plaats in ons prachtige pand in Den Haag. Ook de eventuele check ups na Profhilo vinden plaats in de kliniek in Den Haag. Profhilo Den Haag doe je bij Essential Aesthetics.

BEOORDELINGEN

Lees de ervaringen van andere vrouwen op
ZorgkaartNederland en kliniekervaringen.nl