Skip to main content

Skincare

Repar Cosmetica, een Italiaanse duurzame
en organische huidverzorgingslijn,
die het regeneratief vermogen stimuleert.

Ripar

Exclusief verkrijgbaar bij Essential Aesthetics: Repar Cosmetica, een Italiaanse duurzame en organische huidverzorgingslijn, die het regeneratief vermogen stimuleert. Deze exclusieve producten zijn geproduceerd door een Italiaans familiebedrijf en ontwikkeld door twee generaties plastische chirurgen een wetenschapper en een gerenommeerde schoonheidsspecialiste. Deze experts hebben al hun kennis van de huid gebundeld en gebruikt voor deze bijzondere huidverzorgingsproducten.

Waarom Ripar

Ripar Cosmetica biedt de wereld de meest effectieve beauty oplossingen voor cosmetische en medische professionals, zoals de experts bij Essential Aesthetics. Wij gebruiken de huidverzorgingsproducten van Ripar om de echte schoonheid van onze patiënten te onthullen. Het resultaat? Een nog mooier uiterlijk, zodat je straalt, zelfverzekerder wordt en steviger in het leven staat.

De familie achter Ripar

Ripar cosmetics is een familiebedrijf met meer dan 40 jaar passie voor schoonheid en welzijn en heeft daarbij een grote liefde voor medicijnen. Ripar-producten vertegenwoordigen de inzichten van twee generaties plastisch chirurgen, dr. Mario Piombino en dr. Luca Piombino. Ook de wetenschappelijke en cosmetische kennis van dr. Laura Piombino die samenwerkt met Rita Parente, een van de meest gerenommeerde beauty professionals van Italie en oprichtster van Ripar Cosmetica vind je terug in de huidverzorgingsproducten. Het Ripar team verkent continue de markt op zoek naar de beste ingrediënten en nieuwe technologieën die aansluiten bij de moderne behoeften van mannen en vrouwen van alle leeftijden. Het Ripar team gelooft in schoonheid en streeft ernaar dit tot uiting te laten komen in alles wat zij doen.

Ripar en Essential Aesthetics

Ons Essential Aesthetics team is altijd op zoek naar de beste, hoogwaardige producten. Wij hebben voor Ripar huidverzorgingsproducten gekozen omdat zij niet alleen een superieure duurzame kwaliteit bieden, maar ook omdat wij volledig achter de visie en werkwijze van dit familiebedrijf staan. Net als het Ripar team werken wij dagelijks aan het verbeteren van de algehele welzijn van onze gekoesterde patiënten door hun schoonheid te versterken wat meer zelfvertrouwen en een beter gevoel van welzijn oplevert.
Essential Aesthetics gelooft net als het Ripar team dat iedereen zijn of haar eigen schoonheid heeft. Net als het Ripar-team, helpen wij graag deze schoonheid te onthullen of te versterken! Wij zijn trots op deze samenwerking en nodigen je uit om de producten bij ons te komen bekijken.

Vraag een gratis consult aan

Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek.
Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek kan je terecht met al jouw vragen en kijkt de arts naar de mogelijkheden die het beste passen bij jouw lichaam. Wil je hierna nog een afspraak of heb je meer informatie nodig? Dat kan, het gaat immers om jouw lichaam. Gun jezelf het beste en maak een afspraak. Essential Aesthetics heeft al veel patiënten geholpen op hun reis naar een mooier lichaam en is trots op een tevredenheidsscore van maar liefst 96%. [Lees de reviews hier]; Nu is het jouw beurt! Because you are essential to us.

OVER ONS

Waarom Essential Aesthetics

Aangenaam verrast door de zorg die ik kreeg bij Essential Aesthetics. Topdokters en personeel zijn erg aardig en zorgzaam! deze clinic zeker aanbevelen!

Aanbevolen door 96% van onze cliënten
Uitstekende zorg en ondersteuning
8.8 score op klinische ervaringen
Zie onze voor en na foto’s

Essential Aesthetics is een bijzondere kliniek met ISO 9001 certificering, in een prachtig monumentaal pand in Den Haag Wij zijn gespecialiseerd in plastische chirurgie, injectables, afvallen en anti-ageing behandelingen.
Vanuit onze visie biedt Essential Aesthetics je zoveel mogelijk begeleiding in alle disciplines die nodig zijn voor een gezonde levensstijl.
Onze kliniek is ontstaan ​​uit de passie van één vrouw. De passie voor schoonheid en een diep gevoel voor dankbaarheid voor alles wat ons lichaam ons geeft heeft geleid tot het levenswerk van de eigenaar en oprichter: een kliniek die moedigt vrouwen aan om zelfverzekerder en sterker te worden en meer te genieten van het geschenk van een mooi en gezond lichaam. En dat is wat Essential Aesthetics doet met een gedreven team van Nederlands, internationaal artsen en ervaringsdeskundigen. Essential Aesthetics is a brand made by women, for women. Het is veel te doen vertrouw je lichaam toe aan iemand anders. Wij begrijpen dat en bieden je daarom alleen het beste en de veiligheid van onze ISO 9001 gecertificeerde kliniek.
Je kunt bij onze kliniek terecht met ISO 9001 certificering voor fillers, Spierontspanners behandelingen maar ook voor plastic chirurgie: borstvergroting, bilvergroting, facelifts, liposuctie en meer. Wat maakt ons uniek in de kliniek is dat we je vanaf september 2020 ook professioneel DNA-onderzoek aanbieden voedingsadvies, bindweefselmassage en sportbegeleiding.

Maak kennis met onze specialisten

Onze ISO gecertificeerde kliniek werkt uitsluitend met ervaren gekwalificeerde specialisten met passie voor het vak, die zorgen en oog hebben voor jouw noden en wensen als onze patiënt, met respect voor jouw natuurlijke schoonheid. Ons bedrijf is gebouwd rond het vervullen van jouw wensen! We brengen de toewijding aan details, aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen, om het beste resultaat te garanderen. Dankzij onze internationale artsen die actief zijn in het veld en op de hoogte zijn van de laatste trends en technieken, kunnen we je helpen om het best mogelijke resultaat te behalen. Onze specialisten kijken er naar uit om met je samen te werken om te kijken hoe we jouw droom kunnen waarmaken. Het zorgteam van Essential Aesthetics staat voor, tijdens en na de reis voor je klaar. Van de intake tot de nazorg. Bij ons bent je in bekwame, veilige handen want je bent essentieel voor ons.

Lulu Xu

Huidspecialist

Lulu is een bekwame en zeer gepassioneerde huidexpert als het gaat om klanten de schoonheid te laten uitstralen die we allemaal van binnen hebben. Als het gaat om anti-ageing , huidverzorging en diepe weefselmassages, helpt Lulu je om dichter bij het gewenste resultaat te komen.

Dr. Aniel Sewnaik

KNO-arts en hoofd- en nekchirurg

Dr. Sewnaik heeft jarenlange ervaring in reconstructieve chirurgie van hoofd
en hals. Deze zet hij in voor optimale resultaten bij het toedienen van
injectables en facelift operaties.

Dr. Gabriel Jansen

Senior Nederlandse plastisch chirurg

Cosmetische chirurgie vereist niet alleen topkwaliteit, maar ook een
persoonlijke aanpak op maat. Dr. Gabriel Jansen draagt beide hoog in het
vaandel.

Professor Philippe Levan

Gerenommeerde Franse ervaringsdeskundige
in plastisch chirurgische behandelingen

Professor Levan is een vooraanstaande Franse plastisch chirurg met meer dan 27
jaar ervaring in plastische chirurgie en een pionier op het gebied van
remodellering. Hij is een internationaal erkende innovator op het gebied van
bilimplantaten.

BEOORDELINGEN

Lees de ervaringen van andere vrouwen op
ZorgkaartNederland en kliniekervaringen.nl