Skip to main content

Testemonials

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus
feugiat volutpat ipsum a porttitor. Morbi dapibus tortor lacus, eget
mollis nulla vulputate a. Donec id turpis tellus.

De injectable
behandeling van Magda

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis malesuada, urna ac sagittis elementum, dolor dolor eleifend enim, vel dictum turpis mi id justo. Vestibulum magna dui, mattis vitae semper vel, fringilla lobortis turpis. Sed non fermentum magna. Vivamus aliquet ex sit amet turpis efficitur, ut elementum ipsum hendrerit. Curabitur at convallis arcu, nec rutrum est. Praesent vitae finibus erat.

Curabitur aliquam consectetur ultricies. Aenean nec vehicula elit. Cras accumsan eu ex interdum gravida. Pellentesque est diam, varius in erat suscipit, efficitur elementum diam. Nunc vitae hendrerit orci, sed sodales leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis malesuada, urna ac sagittis elementum, dolor dolor eleifend enim, vel dictum turpis mi id justo. Vestibulum magna dui, mattis vitae semper vel, fringilla lobortis turpis. Sed non fermentum magna. Vivamus

De injectable behandeling van Magda

De injectable behandeling van Magda

De injectable behandeling van Magda

De injectable behandeling van Magda

OVER ONS

Waarom Essential Aesthetics

Aangenaam verrast door de zorg die ik kreeg bij Essential Aesthetics. Topdokters en personeel zijn erg aardig en zorgzaam! deze clinic zeker aanbevelen!

Aanbevolen door 96% van onze cliënten
Uitstekende zorg en ondersteuning
8.8 score op klinische ervaringen
Zie onze voor en na foto’s

Essential Aesthetics is een bijzondere kliniek met ISO 9001 certificering, in een prachtig monumentaal pand in Den Haag Wij zijn gespecialiseerd in plastische chirurgie, injectables, afvallen en anti-ageing behandelingen.
Vanuit onze visie biedt Essential Aesthetics je zoveel mogelijk begeleiding in alle disciplines die nodig zijn voor een gezonde levensstijl.
Onze kliniek is ontstaan ​​uit de passie van één vrouw. De passie voor schoonheid en een diep gevoel voor dankbaarheid voor alles wat ons lichaam ons geeft heeft geleid tot het levenswerk van de eigenaar en oprichter: een kliniek die moedigt vrouwen aan om zelfverzekerder en sterker te worden en meer te genieten van het geschenk van een mooi en gezond lichaam. En dat is wat Essential Aesthetics doet met een gedreven team van Nederlands, internationaal artsen en ervaringsdeskundigen. Essential Aesthetics is a brand made by women, for women. Het is veel te doen vertrouw je lichaam toe aan iemand anders. Wij begrijpen dat en bieden je daarom alleen het beste en de veiligheid van onze ISO 9001 gecertificeerde kliniek.
Je kunt bij onze kliniek terecht met ISO 9001 certificering voor fillers, BTX behandelingen maar ook voor plastic chirurgie: borstvergroting, bilvergroting, facelifts, liposuctie en meer. Wat maakt ons uniek in de kliniek is dat we je vanaf september 2020 ook professioneel DNA-onderzoek aanbieden voedingsadvies, bindweefselmassage en sportbegeleiding.

Maak kennis met onze specialisten

Onze ISO gecertificeerde kliniek werkt uitsluitend met ervaren gekwalificeerde specialisten met passie voor het vak, die zorgen en oog hebben voor jouw noden en wensen als onze patiënt, met respect voor jouw natuurlijke schoonheid. Ons bedrijf is gebouwd rond het vervullen van jouw wensen! We brengen de toewijding aan details, aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen, om het beste resultaat te garanderen. Dankzij onze internationale artsen die actief zijn in het veld en op de hoogte zijn van de laatste trends en technieken, kunnen we je helpen om het best mogelijke resultaat te behalen. Onze specialisten kijken er naar uit om met je samen te werken om te kijken hoe we jouw droom kunnen waarmaken. Het zorgteam van Essential Aesthetics staat voor, tijdens en na de reis voor je klaar. Van de intake tot de nazorg. Bij ons bent je in bekwame, veilige handen want je bent essentieel voor ons.

Dr. Gabriel Jansen

Senior Dutch plastic surgeon

Cosmetische chirurgie vereist niet alleen topkwaliteit, maar ook een
persoonlijke aanpak op maat. Dr. Gabriel Jansen draagt beide hoog in het
vaandel.

Dr. Aniel Sewnaik

ENT doctor and head and neck surgeon

Dr. Sewnaik heeft jarenlange ervaring in reconstructieve chirurgie van hoofd
en hals. Deze zet hij in voor optimale resultaten bij het toedienen van
injectables en facelift operaties.

Luca Piombino

Italian expert in plastic surgery

Luca Piombino is onze Italiaanse, internationaal plastisch
chirurg. Hij heeft over de hele wereld gewerkt, waaronder in Beverly Hills en
Zuid-Amerika. Hij heeft zich hierdoor kunnen bekwamen in de meest
innovatieve technieken.

Zhian Sarras

BIG: 29048591401
Cosmetic doctor

Drs. Sarras volgt regelmatig opleidingen in het buitenland om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en mogelijkheden.

BEOORDELINGEN

Uitstekende zorg, patiënttevredenheid en resultaten betekenen alles voor Essential Aesthetics

Of je er nu levendiger uit wilt zien, de klok een beetje wilt terugdraaien of wilt investeren in je droomfiguur, het zorgzame team van Essential Aesthetics helpt je graag op weg. Ons team luistert echt naar jouw wensen en adviseert je over de mogelijkheden, met respect voor jouw natuurlijke schoonheid. Maak een afspraak voor een kennismaking, wij ontmoeten je graag. Meer weten? Bekijk de reviews en lees over ervaringen met onze kliniek. Je kunt ons ook volgen op Instagram, Facebook en Linkedin ..

ZIE PATIËNTENVERHALEN

DIENSTEN

Gerelateerde behandelingen

Wenkbrauw lift

Wenkbrauw lift

MACS lift

MACS lift

Gezichtlift

Gezichtlift

Vloeibare facelift

Vloeibare facelift