Skip to main content

Veelgestelde vragen

Voor al jouw vragen

Ben ik een kandidaat voor plastische chirurgie?

Je kunt een goede kandidaat voor cosmetische chirurgie zijn als je gezond bent, redelijke verwachtingen hebt en de risico’s kent van de procedure die je overweegt.
Je kunt geen goede kandidaat zijn voor cosmetische chirurgie als je ernstige gezondheidsproblemen heeft zoals diabetes, hoge bloeddruk, een bloedingsstoornis, hartziekte of depressie.

Wat gebeurt er tijdens mijn consultatie?

Voordat je besluit een facelift te doen, krijgt je een gratis consultatie van onze chirurg. Tijdens de consultatie bespreekt je jouw wensen met betrekking tot de facelift. ertel jouw chirurg wat je dwarszit, wat je wilt veranderen en waarom. e controleren ook jouw huidige gezondheid, jouw medische voorgeschiedenis, welke supplementen je gebruikt en of je rookt. De chirurg zal alle details in overweging nemen en zal jouw gezicht onderzoeken om je verschillende opties aan te bieden. isschien heeft je geen face-lift nodig, maar wel een minder intensieve ingreep die hetzelfde doel kan bereiken. Jouw chirurg kan ook aanvullende kleine veranderingen voorstellen, zoals een kinimplantaat of een wenkbrauwlift. In dat geval gebruikt hij een I-pad dat jouw gezicht laat zien en dat je na de ingreep het resultaat kan laten zien. Ten slotte zal jouw chirurg je tijdens jouw eerste consultatie informeren over de risico’s en de kosten van elke ingreep.uring jouw eerste consultatie, zal jouw chirurg je informeren over de risico’s en de kosten van elke ingreep.

Dekt mijn verzekering plastische chirurgie?

Zorgverzekeraars dekken geen cosmetische ingrepen die je zonder medische reden kiest. Daarom moet je rekenen op volledige vergoeding van de kosten die op onze website worden vermeld. Je kunt jouw chirurg ook vragen om een volledige lijst van alle kosten, inclusief anesthesie, operatiekamer en herstel, nazorg en eventueel benodigde voorschriften.

nformeer jouw zorgverzekeraar over de polis en over de gevolgen van de cosmetische ingreep voor jouw dekking. Sommige verzekeringsmaatschappijen kunnen jouw premies verhogen nadat je een esthetische ingreep hebt ondergaan. kunt ook overwegen om een aanvullende verzekering af te sluiten voor de behandeling van eventuele complicaties van esthetische chirurgie, voor het geval jouw oorspronkelijke plan dit niet dekt.

Hoe kan ik me voorbereiden op een cosmetische ingreep?

Draag losse, comfortabele kleding op de dag van de operatie. Draag losse, comfortabele kleding op de dag van de operatie. Draag een blouse of shirt met een knoopsluiting die je niet over je gezicht hoeft te trekken. Zorg er bovendien voor dat er iemand is die je naar huis kan brengen en de eerste 48 uur bij je kan blijven. Overweeg, indien mogelijk, om een verpleegkundige in te huren die de eerste 24 uur na jouw thuiskomst voor je zorgt.

Wat zijn contra-indicaties voor cosmetische chirurgie?

Het wordt sterk aangeraden om 2 weken voor de operatie geen voedingsmiddelen te gebruiken die de bloeddruk beïnvloeden:

  • stoppen met roken
  • geen alcohol drinken
  • slik geen vitamine E in
  • Omega 3 (visolie) niet doorslikken
  • neem geen aspirines (of andere medicijnen die jouw bloed kunnen verdunnen)

Dit is belangrijk voor het genezingsproces en zorgt voor een goed herstel.

Hoe kan ik thuis een goede verkoeverkamer inrichten?

Zorg ervoor dat je zakken ijs hebt om op een gezwollen huid te leggen. Wij raden je aan om gaas, schone handdoeken en flannels, zalven of crèmes op voorraad te hebben die door jouw arts worden aanbevolen. Het is ook aan te raden om losse, comfortabele overhemden te dragen die dichtgeknoopt moeten worden. We raden je ook aan om een thermometer in huis te hebben.

Let op: als je fulltime werkt, overweeg dan om voldoende tijd beschikbaar te stellen. Met de gemiddelde operatie kunnen de meeste mensen binnen 2-3 weken weer aan het werk.

Hoe verzorg ik mijn littekens?

Ons onderzoeksteam analyseert voortdurend producten van de hoogste kwaliteit. amen met onze artsen en anti-verouderingsprofessionals kiezen we alleen producten van topkwaliteit van geselecteerde merken om je de hoge kwaliteit en de behandelingen te kunnen bieden die je nodig heeft en verdient.

Daarom bieden wij je een nazorgpakket aan, aangeboden door een van onze meest vertrouwde partners, dat onze klanten helpt met producten op basis van biologische ingrediënten die jouw genezingsproces stimuleren, wat leidt tot onzichtbare littekens.

Ons verzorgingspakket bevat producten op basis van Spiruline, die de huid hydrateren en beschermen tegen wind, kou en zonnestralen en zijn geïndiceerd voor alle huidtypen. De crème wordt na het reinigen van de huid, in opeenvolgende dunne laagjes, 2-3 keer per dag aangebracht. et bevat ook voedingssupplementen zoals natuurlijke ontgifters, omega 3 en 6 (oliecapsules) en plantenextracten van rozemarijn, zwarte bessen, framboos. De combinatie van deze supplementen kan variëren afhankelijk van de aanbevelingen van jouw arts.

Wat gebeurt er na de operatie?

Na de operatie kunnen kneuzingen en zwellingen ongeveer 2-3 weken aanhouden. Sommige mensen genezen sneller, terwijl anderen langzamer genezen. Hoewel je in deze periode misschien niet in het openbaar wilt verschijnen, moet je zich in principe de eerste dagen na de operatie goed voelen. w chirurg zal het verband na enkele dagen verwijderen. Zorg ervoor dat je alle vervolgafspraken bijhoudt, zodat jouw chirurg jouw genezingsproces kan volgen. Verwacht daarom dat jouw arts je in de periode van de 2de tot de 3de week meerdere keren zal zien om jouw blauwe plekken en zwellingen te controleren en om hechtingen te verwijderen.

Hoe lang duurt het resultaat?

he effects of your new look depend on each cosmetic procedure. In general, the result is 5-10 years, ou will continue to age after a cosmetic procedure, but you will probably still look 5-10 years younger than you would have if you had never had a face-lift. It is important to know that you play an important role in the longevity of the results. the way you maintain the results of the face-lift will always affect your skin. That’s why we recommend using a variety of skin enhancers and fillers to maintain texture, elasticity and hydration.

Welke complicaties kunnen optreden na een cosmetische ingreep?

Zoals bij elke operatie is er het risico op complicaties, inclusief infectie. Neem onmiddellijk contact op met jouw arts als:

  • Je krijgt koorts van 39 graden of hoger.
  • Je hebt abnormale afscheiding, waaronder pus, van een operatiewond.
  • Je voelt extreme pijn, gevoeligheid, zwelling of roodheid in het behandelde gebied.
  • De hechtigen komen eruit voordat je ze heeft laten verwijderen.

Wat als er iets fout gaat?

Onze verpleegster, Ellen Sino, is altijd beschikbaar op de noodtelefoonlijn (06-29010340). e heeft 25 jaar ervaring op de eerstehulpafdeling van HMC Antoniushove en heeft een certificaat voor traumatrainingen.

In geval van ernstige complicaties heeft onze kliniek nauw contact met een van de beste ziekenhuizen in de buurt. Het HMC Bronovo-ziekenhuis ligt op slechts 9 minuten van de kliniek.

Net als Essential Aesthetics streeft HMC Bronovo ernaar je persoonlijke zorg en medische zorg van hoge kwaliteit te bieden. De specialisten zijn 24/7 beschikbaar voor jouw behandeling in geval van nood. Na het onderzoek ontvang je de resultaten binnen 24 uur. Je hoeft zich geen zorgen te maken, het HMC Bronovo biedt eveneens adequate zorg in het geval van een patiënt die door de huisarts is toegelaten tot een BRMO of MRSA.

BEOORDELINGEN

Uitstekende zorg, patiënttevredenheid en resultaten betekenen alles voor Essential Aesthetics

Of je er nu levendiger uit wilt zien, de klok een beetje wilt terugdraaien of wilt investeren in je droomfiguur, het zorgzame team van Essential Aesthetics helpt je graag op weg. Ons team luistert echt naar jouw wensen en adviseert je over de mogelijkheden, met respect voor jouw natuurlijke schoonheid. Maak een afspraak voor een kennismaking, wij ontmoeten je graag. Meer weten? Bekijk de reviews en lees over ervaringen met onze kliniek. Je kunt ons ook volgen op Instagram, Facebook en Linkedin ..

ZIE PATIËNTENVERHALEN