Veelgestelde Vragen

U kunt een goede kandidaat voor cosmetische chirurgie als je gezond bent, redelijke verwachtingen heeft, en de risico’s van de procedure die u overweegt kent.

U bent misschien geen goede kandidaat voor cosmetische chirurgie als u ernstige gezondheidsproblemen heeft, zoals diabetes, hoge bloeddruk, een bloedingsstoornis, hartaandoening of depressie.

Alvorens u besluit om een ​​facelift te doen, krijgt u eerst een gratis consult met onze chirurg. Tijdens het consult bespreekt u uw wensen betreffende de face-lift. Vertel uw chirurg wat u stoort, wat u wilt veranderen en waarom. Verder gaan we na hoe uw huidige gezondheid, uw medische geschiedenis, welke supplementen u gebruikt en of u rookt. De chirurg zal alle details in overweging nemen en zal uw gezicht onderzoeken om u meerdere opties te bieden. Het kan zijn dat u geen face-lift nodig heeft, maar meer een minder intensieve ingreep die dezelfde doelen kan bereiken. Uw chirurg kan ook aanvullende kleine veranderingen voorstellen, zoals een kinimplantaat of een wenkbrauwlift. In dit geval gebruikt hij een I pad waarop uw gezicht te zien is en hij het resultaat na de ingreep kan laten zien. Ten slotte informeert uw chirurg tijdens uw eerste consult over de risico’s en de kosten van elke ingreep.uring your first consultation, your surgeon will inform you about risks and costs of each procedure.

Zorgverzekeringsmaatschappijen hebben geen betrekking op cosmetische operaties die u zonder medische reden kiest. Daarom moet u verwachten dat u de betaling volledig vergoedt tegen de kosten die op onze website staan ​​vermeld. U kunt uw chirurg ook om een ​​volledige lijst vragen van alle kosten, inclusief anesthesie, operatiekamer en herstel, nazorg en eventueel vereiste voorschriften.

Zorg ervoor dat u uw zorgverzekeraar informeert over haar beleid en hoe het hebben van de cosmetische ingreep invloed heeft op uw dekking. Sommige verzekeringsmaatschappijen kunnen uw premies verhogen nadat u een esthetische ingreep heeft ondergaan. U kunt ook overwegen om een ​​aanvullende verzekering te krijgen die de behandeling van eventuele complicaties van esthetische chirurgie dekt, voor het geval uw oorspronkelijke plan dat niet dekt.

Draag op de dag van de operatie losse, comfortabele kleding. Draag een blouse of overhemd met een button-down die u niet over uw gezicht hoeft te trekken. Zorg er bovendien voor dat er iemand bi is die u daarna naar huis kan brengen en de eerste 48 uur bij u kan blijven. Indien mogelijk, kunt u overwegen om een ​​verpleegster in te huren die u de eerste 24 uur na uw thuiskomst kan verzorgen.

Het wordt sterk aanbevolen om 2 weken voor de operatie te vermijden dat u voedingsmiddelen gebruikt die de bloeddruk beïnvloeden:

  • stop met roken
  • drink geen alcohol
  • slik geen vitamine E
  • slik geen Omega 3 (visolie)
  • neem geen aspirines (of andere medicijnen die uw bloed kunnen verdunnen)

Dit is van belang voor het genezingsproces en zorgt voor een goed herstel.

Zorg ervoor dat u zakken met ijs heeft om op een eventueel gezwollen huid te leggen. We raden u aan gaas, schone handdoeken en washandjes, zalven of crèmes die worden aanbevolen door uw arts op voorraad te hebben. Tevens wordt het dragen van losse, comfortabele overhemden die u moet dichtknopen aanbevolen. Ook raden we u aan een thermometen in huis te hebben.

Opmerking: als u fulltime werkt, overweeg dan voldoende tijd vrij te maken. Bij de gemiddelde operatie kunnen de meeste mensen binnen 2-3 weken weer aan het werk.

Ons onderzoeksteam analyseert voortdurend producten van de hoogste kwaliteit. Samen met onze artsen en anti-aging professionals kiezen we alleen voor topproducten van geselecteerde merken om u de hoogwaardige kwaliteit en behandelingen te kunnen bieden die u nodig hebt en verdient.

Daarom bieden wij u een nazorgpakket aan, geleverd door een van onze meest betrouwbare partners, die onze klanten helpt met producten op basis van biologische ingrediënten, die uw genezingsproces zullen stimuleren, wat leidt tot onzichtbare littekens.

Ons verzorgingspakket bevat producten die zijn gemaakt van Spirulin en die de huid hydrateren en beschermen tegen wind, koude en zonnestralen en die voor alle huidtypen zijn geïndiceerd. De crème wordt aangebracht na het reinigen van de huid, in opeenvolgende dunne lagen, 2-3 keer per dag. Daarnaast bevat het pakket voedingssupplementen zoals natuurlijke detoxifiers, omega 3 en 6 (oliecapsules) en plantenextracten van rozemarijn, zwarte bessen, framboos. De combinatie van deze supplementen kan verschillen afhankelijk van de aanbevelingen van uw arts.

Na een ingreep kunnen blauwe plekken en zwellingen, ongeveer 2-3 weken aanhouden. Sommige mensen genezen sneller, terwijl anderen langzamer genezen. Ook al zou u in deze periode misschien niet in het openbaar willen laten verschijnen, in principe moet u zich al prima voelen de eerste paar dagen na een operatie. Uw chirurg zal de verbanden na een paar dagen verwijderen. Zorg ervoor dat u alle vervolgafspraken bijhoudt zodat uw chirurg uw genezingsproces kan controleren. Verwacht daarom dat uw arts u tijdens de periode van de 2e tot de 3e week meerdere keren wil zien om uw blauwe plekken en zwelling te controleren en om hechtingen te verwijderen.

De effecten van uw nieuwe look hangen af per cosmetische ingreep. Over het algemeen blijft het resultaat 5-10 jaar.U blijft ouder worden na een cosmetische ingreep, maar u ziet er waarschijnlijk nog steeds 5-10 jaar jonger uit dan u zou hebben als u nooit een face-lift had gehad. Het is belangrijk om te weten dat u een belangrijke rol speelt in de levensduur van de resultaten. De manier waarop u de resultaten van de facelift in stand houdt, heeft altijd invloed op het uw huid. Daarom raden we aan om een ​​verscheidenheid aan huidversterkers en fillers te gebruiken om de textuur, elasticiteit, hydratatie te behouden.

Zoals bij elke operatie is er het risico op complicaties, inclusief infectie. Neem onmiddellijk contact op met uw arts als:

  • U krijgt koorts van 39 graden of hoger.
  • U hebt abnormale afscheiding, waaronder pus, van een operatiewond.
  • U voelt extreme pijn, gevoeligheid, zwelling of roodheid in het behandelde gebied.
  • De hechtigen komen eruit voordat u ze heeft laten verwijderen.

Onze verpleegster, Ellen Sino, is altijd beschikbaar op de noodtelefoonlijn (06-29010340). Ze heeft 25 jaar ervaring op de eerstehulpafdeling van HMC Antoniushove en heeft een certificaat voor traumatrainingen.

In geval van ernstige complicaties heeft onze kliniek nauw contact met een van de beste ziekenhuizen in de buurt. Het HMC Bronovo-ziekenhuis ligt op slechts 9 minuten van de kliniek.

Net als Essential Aesthetics streeft HMC Bronovo ernaar u persoonlijke zorg en medische zorg van hoge kwaliteit te bieden. De specialisten zijn 24/7 beschikbaar voor uw behandeling in geval van nood. Na het onderzoek ontvang u de resultaten binnen 24 uur. U hoeft zich geen zorgen te maken, het HMC Bronovo biedt eveneens adequate zorg in het geval van een patiënt die door de huisarts is toegelaten tot een BRMO of MRSA.

Scroll naar top